Yurdaer Elay 1 Aralık 2008 Paylaş 1 Aralık 2008 Bu dediğiniz burada Audi Q7, A8 gibi arabalarda gördüğümüz düşük güçte yanan uzun farlar mıdır? Benim arabada da var ama Audi'deki gibi ledli değil. Park lambasından biraz irice bir ampul motoru çalıştırınca yanmaya başlıyor. Kısa farları açtığında da sönüyor. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 1 Aralık 2008 Paylaş 1 Aralık 2008 Farların açık olması yakıtı %1.3 gibi etkiler gibilerden bişey okumuştum. Doğru mudru ki? Konuda geçti mi göremedim.(okumadım çünkü ) Aklıma gelmişken sorayım. Yorum bağlantısı
Can Karacaer 1 Aralık 2008 Yazar Paylaş 1 Aralık 2008 Benim arabada da var ama Audi'deki gibi ledli değil. Park lambasından biraz irice bir ampul motoru çalıştırınca yanmaya başlıyor. Kısa farları açtığında da sönüyor. Benim kastımda Ledliler değil bu zaten, muhtemelen sizdekinin aynısı... Bu araba tünele girince içtekiler sönüp dıştaki xenonlar yanıyor çıkınca tekrar eski haline dönüyor... Aynada gördüm bizzat Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 Aralık 2008 Paylaş 1 Aralık 2008 Benim kastımda Ledliler değil bu zaten, muhtemelen sizdekinin aynısı... Bu araba tünele girince içtekiler sönüp dıştaki xenonlar yanıyor çıkınca tekrar eski haline dönüyor... Aynada gördüm bizzat Evet aynı bunun gibi... Oldukça farkedilebilir düzeyde ışık veriyor bu ampuller. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 1 Aralık 2008 Paylaş 1 Aralık 2008 Ben kısaları açtığımda gündüz q7de xenonlar yanımıyor... Yorum bağlantısı
Aykut Aydoğdu 1 Aralık 2008 Paylaş 1 Aralık 2008 Farları Her Zaman açarım. Xenonlar+sis Yorum bağlantısı
Murat Karahan 2 Aralık 2008 Paylaş 2 Aralık 2008 Ben uzun yolda ve Yağışlı görüşün azaldığı durumlarda yakarım. Yorum bağlantısı
Özgür Büber 5 Aralık 2008 Paylaş 5 Aralık 2008 Ben ilçede oturuyorum. Genelde kısa mesafe kullanırım. Araçta sensör var ayrıca gidiş dönüşlü uzun yolda yakarım. Duble ve otobanda yakmam. Sis farı yakanlara da çok kızarım. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 31 Mart 2009 Paylaş 31 Mart 2009 Her mevsim, her vakit, her hava koşulunda mutlaka yakarım.Kesinlikle çok faydalı. Farkedilebilirliği artırıyor. İsterim ki far yakma işi opsiyona bırakılmasın. Standart hale gelsin bütün araçlarda. Kontak çevirince farlar yansın. Bildiğim kadarıyla gündüz far yakma bazı ülkelerde arabalarda standart. her daim yakarım. gece ve gündüz. size bir anımı anlatayım 2-3 sene evveli adamın biri deli selektör yapıp durdurdu beni. önceleri anlamadım ama neyse durdum sağda. aracından çıktı geldi ve şunu anlattı: tam birini keskin bir manevrayla sollayacakmış ki ışığından dolayı benim farlarımı farketmiş aynasında. yoksa sizi hiç farketmemiştim dedi. olay ankara eskişehir yolunda meydana gelmişti. gerçekten de farı yanık araçlar gündüz çok rahat farkediliyorlar. bu büyük bir avantaj. iki yıldan fazladır da ampulüm patlamadı. philips ampuller bu arada. ayrıca bildirmek isterim. gündüzleri arka parklarla stoplar hiç bir şekilde karışmıyor. ölü gibi geliyor zaten arka parklar gündüz. çok eski bir araba olmadıktan sonra mümkün değil. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Mart 2009 Paylaş 31 Mart 2009 her daim yakarım. gece ve gündüz. size bir anımı anlatayım 2-3 sene evveli Daha eski olmasın... Yorum bağlantısı
A. Harun Özdikiş 31 Mart 2009 Paylaş 31 Mart 2009 Şehir içinde parkları yakarım.. Şehir dışında kısaları. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Mart 2009 Paylaş 31 Mart 2009 Artık yakmıyorum... Nightbreakerların ömrü 200 saatmiş Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 31 Mart 2009 Paylaş 31 Mart 2009 Artık yakmıyorum... Nightbreakerların ömrü 200 saatmiş Ağzımdan aldın, Geçen hafta birisi kesti gene eski ampülü taktım.. "Farınızda açık olsun yolunuzda" Sloganını orsam çıkartmış olmasın.. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 31 Mart 2009 Paylaş 31 Mart 2009 Ağzımdan aldın, Geçen hafta birisi kesti gene eski ampülü taktım.. "Farınızda açık olsun yolunuzda" Sloganını orsam çıkartmış olmasın.. Hey gidi heyy ampulleride tırtmış Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 31 Mart 2009 Paylaş 31 Mart 2009 Hey gidi heyy ampulleride tırtmış Neyse.. Doktor fazla sinirlenme dedi. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 31 Mart 2009 Paylaş 31 Mart 2009 Neyse..Doktor fazla sinirlenme dedi. Abi psikologa gidip forduma tırt diyorlarmı dedin? Doktor haklı sinirlenme demekte kabullen demek yani :D Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 31 Mart 2009 Paylaş 31 Mart 2009 Çağların arabasından sonra böyle bir ihtiyaç oldu, Doktorun arabasıda fordmuş.. Len bize geyik yaptırma, Emmi fırça atacak şimdi.. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 31 Mart 2009 Paylaş 31 Mart 2009 Çağların arabasından sonra böyle bir ihtiyaç oldu, Doktorun arabasıda fordmuş.. Len bize geyik yaptırma, Emmi fırça atacak şimdi.. Ne güzel eğleniyoruz Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 31 Mart 2009 Paylaş 31 Mart 2009 Derken... ?? Yani ben cavit abiyi kızdırarak eğleniyorumda...Tamam sustum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Mart 2009 Paylaş 31 Mart 2009 Moderatör yapalım... Diyeceğim de.. o da kesmez bunu... Geyiğe her bölümde bu şekilde tam gaz devam ederse, önce kulüp üyeliğini iptal edelim.. Yine devam ederse, Geçici üye yapalım.. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 31 Mart 2009 Paylaş 31 Mart 2009 Moderatör yapalım... Diyeceğim de.. o da kesmez bunu... Geyiğe her bölümde bu şekilde tam gaz devam ederse, önce kulüp üyeliğini iptal edelim.. Yine devam ederse, Geçici üye yapalım.. Zaten kulüpte sadece sohbet kaldı ordada geyik dönmüyor :D Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Mart 2009 Paylaş 31 Mart 2009 Avatarını silerim.. Taytılını geveze yaparım... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 4 Nisan 2009 Paylaş 4 Nisan 2009 (düzenlendi) kar yağmur ve akşamları yakarım ama onun dışında sadece araçta komutan varsa yakarım yoksa beni yakarlar bu arada akşamları normal havade sis yakanlarada ciddi şekilde kızarım gölbaşı haymana yolunda bu şekilde bir sürü insan var uzunları söndürmememkte israr edenlerde cabası 14 saat araba sürdükten sonra gerçekten cok kötü oluyor... 4 Nisan 2009 tarihinde O?uzhan Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts