Çağlar Bayur 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Far sensörünün sınırı nedir acaba.. Yağmurlu, loş havada otomatik yanar mı? Hemen yanmaz, yani ortalık bir hayli loş olmalı, yağmur bulutları gibi hava kapanınca da yanar. Doğan-şahin zamanında, farım açık diye, gündüz vakti ceza yemiştim , doğanın farları kararmıştı devamlı yanmaktan, orcinal karartılmış far o zamandan mevcuttu aracımda Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 (düzenlendi) Güneşli günlerde sislerini yakanları çok severim. Hele yağmursuz pırıl pırıl olan gecelerde arka sisleri yakanları daha çok severim. 28 Kasım 2008 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağdaş Yalman 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 gecede olsa gündüzde olsa %95 yakarım %5 unutmuşluğumdur aklıma gelince direk yakarım. gündüz fenle karıştırmasınlar 3. stop var Yorum bağlantısı
Can Karacaer 28 Kasım 2008 Yazar Paylaş 28 Kasım 2008 Doğan-şahin zamanında, farım açık diye, gündüz vakti ceza yemiştim , doğanın farları kararmıştı devamlı yanmaktan, orcinal karartılmış far o zamandan mevcuttu aracımda Bence asıl otomatik far Şahin Doğan'da vardı. Far düğmesini hep açık pozisyonda bırakınca kontağı açınca farlar yanar kapatınca sönerdi. Far sensöründen bence çok daha işe yarar bir kullanım şekli... Yorum bağlantısı
Şafak Uçar 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Ben şehir içi- şehirdışı, gündüz-gece yıllardır hep yakarım...Gündüzleri farlar açık kalmış diye uyaranlar çıkıyordu ara sıra; xenon taktıktan sonra gösteriş için yaptığımı düşünenler çıktı... +1 Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 her daim farlarım yanar park+kısaları yakarım sisleri yakmam Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Farlarım uzun yolda şehir içinde sürekli açıktır + led sis farıda sürekli yanar (arasıra unuttuğumda oluyor) .Sis farı yasak demeyin bu benim el yapımları göz almıyor. Yorum bağlantısı
Hüseyin Karadeniz 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 sanırım ben Aklıma geldiğinde yakarım, bazen unuturum diyenlerdenim Yorum bağlantısı
Ahmet Mühürcüoğlu 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Gündüzleri de farları yakmanın gerekli olduğunu düşünüyorum.Bir gazeteden aldığım haber: " AB'de sürücülerden gündüzleri de farlarını yakmaları isteniyor. Yetkililer, gündüz farların yakılmasının kazaları yüzde beş azalttığını belirtti. Bu, yılda ortalama iki bin kazanın önlenmesi anlamına geliyor. Ancak uygulamaya ilk tepki çevrecilerden geldi. Çevreciler araç farlarından çıkan karbondioksit gazının küresel ısınmayı hızlandıracağını söyledi. Bu yüzden araç üreticilerinin düşük enerjili farlar kullanması istendi." Ben düne kadar arabaya her bindiğimde kısa farları, sisli havalarda sis lambalarını yakıyordum. Bir arkadaşın yazdığı gibi araç çok sık olarak ampul yakmaya başlayınca çok gerekli olmadıkça açmıyorum. Yorum bağlantısı
İbrahim Ayanoğlu 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Farları ve sisleri her zaman yakarım Biliyorum yalnış ama hoşuma gidiyor. 100 küsür lira ceza yiyene kadar bende yakardım.Ödemeyi yaptıktan sonra düşündümde pekde gerekli değilmiş Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 100 küsür lira ceza yiyene kadar bende yakardım.Ödemeyi yaptıktan sonra düşündümde pekde gerekli değilmiş Polis noktalarını bildiğim için gelmeden söndürüyorum benim o avantajım var :D Yorum bağlantısı
İbrahim Ayanoğlu 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Polis noktalarını bildiğim için gelmeden söndürüyorum benim o avantajım var :D Valla eşime vermiştim bir süreligine o kısa süre içinde çevirmeye girdik yazık eşim sis farının nerden yakıldıgını bile bilmiyomuş :)Napalım yedik cezayı Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Valla eşime vermiştim bir süreligine o kısa süre içinde çevirmeye girdik yazık eşim sis farının nerden yakıldıgını bile bilmiyomuş :)Napalım yedik cezayı Sizinki şanssızlık olmuş ibrahim bey sağlık olsun... Bugün 220ytl ceza ödedim Park cezası 4x55 Yorum bağlantısı
Çağatay Demir 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Sizinki şanssızlık olmuş ibrahim bey sağlık olsun... Bugün 220ytl ceza ödedim Park cezası 4x55 Öyle sağa sola parkedersen olacağı budur Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Öyle sağa sola parkedersen olacağı budur Sağa sala değildi.Sahil yolunun kaldırım kısmı...Her akşam müdürleri geçiyormuş her geçişte yazmışlar Yorum bağlantısı
Ceyhun Yilmaz 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 pederin arabada xenon var onu kullandığım zaman yakıyorum görüntüsü hoş oluyo ama focusda xenon olmadığı için yakmıyorum:( Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 kontağı açar açmaz yakarım farları bazende kafama göre sisleri Yorum bağlantısı
Sinan Duran 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Şehirlerarası yollarda her zaman farlarmı yakarım, yoğun tarafikte de yakmaya özen gösteririm. Farı açık olan araçların dalgın sürücülerin dikkatini çektiğini düşünüyorum.Gereksiz zamanlarda sis farlarını yakanları saygıyla anarım Ayrıca Ardahanlı hemşehrilerime selam olsun! Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Kasım 2008 Paylaş 29 Kasım 2008 devamlı yakarım ama etrafımdaki çoğu kişi gereksiz diyo onlara da laf anlatırım far sadece görmek için değil görünmek içindir de Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 (düzenlendi) yağmurlu havalarda da sis ve/veya far yakmak[/b] çok sakıncalı.... yağmurda sadece parklarınızı yakın... hadi çok karanlık diyorsanız farları da yakın.. ama asla sis yakmayın.malum yağmurda yer ıslak olduğundan yerden yansıma yapar.. özellikle arkadakinin uzun takiplerde gözünü aşırı yorar.. sisleri de yaktığınızı düşünmek bile istemiyorum.... ben hava çok kararmadıkça sadece parkları açarım... biraz karanlıksa farları.. ama asla sisleri yakmam. Samsun - Kavak-Havza ve devamında özellikle kış aylarında geceleri yağmurla birlikte siste bastırır.Yağmur yağarken den kasdetdiğim budur.Ama bazı kardeşlerimiz var pavyon gibi yakarlar arabalarının bütün lambalarını ve bilumum ampüllerini.Özellikle onları çok seviyorum. Birde hiç yakalama şansım olmadı( yani plakayı yakalama şansım).Bazı kamyoncu arkadaşlarda olayı iyice abartmışlar,arabalarının tavanlarında 8 -10 tane büyük lambaları var gece bir yakıyorlarki sormayın kendinizi oskar ödül törenlerinin yapıldığı sahnede hissediyorsunuz. 30 Kasım 2008 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fikret Karaca 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 (düzenlendi) Hava görüş şartlarının iyi olduğu durumlarda yakmam. ama görüşün düştüğü her ortamda (akşam üzeri, bulutlu havalarda, tünel girişlerinde, sisli havalarda vb) derhal yakarım. 30 Kasım 2008 tarihinde Fikret Karaca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 30 Kasım 2008 Paylaş 30 Kasım 2008 Gündüzleri uzun yolda yakarım...Şehir içinde gündüzleri yakmam... Geceleri uzun yolda, kullandığım yollar sürekli inşaat halinda olduğundan(Isparta-Antalya, Isparta-Afyon, Isparta-Senirkent, bazen Ankara ve İstanbul) yolun bozuk olacağını bildiğimden yolun bazı bölümlerinde sisleri de yakarım. Sisler yolun daha detaylı görünmesini sağlıyor bence... Ama şehir içi ve kalabalık tarfikte yakmam uzun yolculukta... Yorum bağlantısı
Can Karacaer 1 Aralık 2008 Yazar Paylaş 1 Aralık 2008 yolun bozuk olacağını bildiğimden yolun bazı bölümlerinde sisleri de yakarım. Sisler yolun daha detaylı görünmesini sağlıyor bence... Ama şehir içi ve kalabalık tarfikte yakmam uzun yolculukta... Bozuk yolda ve yolun nerde bittiğinin hiç belli olmadığı çizgisiz işaretsiz yollarda hayat kurtarıcı olabilir ön sisler... Bu farlar gerektiğinde yakılsın diye konmuş oraya, yol şartı gerektiriyorsa yakılmalı. Ayrıca göz de almıyor, kısa farlardan bile aşağı ayarlanmış bir far sonuçta... Arka sisleri yakmanın kriteri basit aslında. Önünüzdeki trafiği ve araçları takip etmekte zorlanıyorsanız yakın, görüş netse yakmayın. Sis dışında gündüz yağmurda otobanda süratli giderken yakarım ben arka sisleri. Çünkü arkada bir bulut oluşuyor ve ne araba ne arka parklar belli olmuyor. Ama ortalama hız düşüp daha yakın takipler başladığı anda söndürürüm. Hem rahatsız olmasın, hem de fren lambalarımın belirginliği artsın diye... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Aralık 2008 Paylaş 1 Aralık 2008 BM Avrupa Ekonomi Komisyonu 2011 yılı Şubat ayından itibaren üretilecek araçlarda (otobüs ve kamyonlarda 2012 Ağustos'tan itibaren) gündüz farlarının bulunmasını zorunlu hale getirdi. Motorun çalışmasıyla birlikte otomatik olarak yanan gündüz farları kısa farlar yakıldığında da otomatik olarak sönüyor. Optimize edilmiş ışık deseni sayesinde diğer sürücüler, yayalar, bisiklet ve motosikletlilerin aracı daha erken farketmelerini sağlıyor. Bu sayede trafik kazalarının ciddi oranda azalacağı tahmin ediliyor. Gündüz farları düşük enerji tüketimi sayesinde (~10W) normal farlarını (~150W) kullanan araçlara göre belirgin oranda yakıt tasarrufu sağlıyor. Yorum bağlantısı
Can Karacaer 1 Aralık 2008 Yazar Paylaş 1 Aralık 2008 (düzenlendi) BM Avrupa Ekonomi Komisyonu 2011 yılı Şubat ayından itibaren üretilecek araçlarda (otobüs ve kamyonlarda 2012 Ağustos'tan itibaren) gündüz farlarının bulunmasını zorunlu hale getirdi. Motorun çalışmasıyla birlikte otomatik olarak yanan gündüz farları kısa farlar yakıldığında da otomatik olarak sönüyor. Optimize edilmiş ışık deseni sayesinde diğer sürücüler, yayalar, bisiklet ve motosikletlilerin aracı daha erken farketmelerini sağlıyor. Bu sayede trafik kazalarının ciddi oranda azalacağı tahmin ediliyor. Gündüz farları düşük enerji tüketimi sayesinde (~10W) normal farlarını (~150W) kullanan araçlara göre belirgin oranda yakıt tasarrufu sağlıyor. Bu dediğiniz burada Audi Q7, A8 gibi arabalarda gördüğümüz düşük güçte yanan uzun farlar mıdır? 1 Aralık 2008 tarihinde Can Karacaer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts