İçeriğe Yönlendir

Kulüp Üyelerine Özel

Murat Dere

Recommended Posts

Murat Dere
Tamam işde abi tam sırası, sen askerlik yapmadınmı yoksa, hiç gazel toplatmadılarmı sana çömezken, bende çömezim ya tam benlik işte çöp toplarım bende ne yapayım.

Abi hepsi şaka, klüp üyeliği için şartları biliyorum okudum, ayrıca biliyorum ki hayatta bazı şeyler vardırki istemekle olmaz, şartlarını yerine getirmek gerektir. ayrıca istedikten sonra nasıl olsa elde edilir, önemli olan sen hak ettikten sonra, seni layık görenlerin bu hakkı istemeden vermesi daha bir tatlı oluyor. Çok şükür hayatta bu güne kadar pek çok şeye hevesim oldu, ancak hiç birisi içinde kendimi aşan şartlara zorlamadım. rabbim büyük bana ne zaman layık gördüyse o zaman verdi.

Bak çocuklarımızı bile, ben 6 yıl istedim ne oldu, olmadı. ağlayarak uyandığım, kendime geldiğimde çocuk özlemi ile ağladığımın farkına vardığım geceler oldu. Ama rabbim bize 6 yıldan sonrasında layık görmüş, o zaman oldu, çok şükür. rabbim hepimiz için hayırlısını versin.

pardon abi yaaa bende konuyu nereden nereye getirdim. bu konudaki geçmiş mesajlarınızı okuyumca inan çok güldüm. form ortamı ve sohbetler o kadar güzelki insada bağımlılık yapıyor bir anda. forma giremediğim zamanlarda aklım hep burada oluyor. acaba ne muhabbet kaçırıyorum diye onu düşünüyorum yazılanları okuyunca bende katılmak istedi bu konudaki muhabbete o kadar.

hepinize saygılar sevgiler.

Taze forum üyesi çaylak Ömer.

len sen de hemen kendini çaylak yaptın he. biliyoruz çocum şaka olduğunu. :) Allah her şeyin doğrusunu bilir Ömer'im. size çocuğu o kadar geç verdiyse vardır bir bildiği. ne demişler; hikmetinden sual olunmaz. Allah analı babalı büyütsün, acılarını göstermesin kimseye. :)

Abi sende daha 1 aylık üyeyken kulüp üyesi olmuşsun Yani kulüp odasıda o kadar merak edilcek yer değilmiş

şşt Gökhan! şimdi hemen kendinin ve benim bu mesajımı siliyorsun, bu konuyu hemen burada kapatıyoruz, bir daha da açtığını görmeyeyim çocum. :) gül gibi geçiniyoruz, kaşımasana olayı ceyar seni. :)

şaka bir yana, çok foruma üyeyim. sayısını ben bile hatırlamıyorum. burası ve dremeltutkunlari tarayıcımda sürekli açık olan ve her gün girdiğim forumlar. eğitimle ilgili forumlara her ay bile girmiyorum. o kadar yani. diyeceğim o ki; sevgimiz karşılıklı. beni kulüp üyeliğine layık görenler herhalde bende mmm nasil diyor siz Tüğkleğ?... potansiyel gördüler ki yaptılar... beni sizler var ettiniz, sağolunnn... varolunn... :)

Yorum bağlantısı
Ömer Aydogan
(düzenlendi)
ömer sende foruma iyice adepte oldun hadi hayırlısı :D

abi sorma, valla vaktim olsa hiç kalkmak gelmiyor içimden forumdan. her konuyu okudukça, arkadaşların her sohbetini dinledikçe daha çok bağlanıyor insan, hele de murat hocamızın espirileri kırıp geçiriyor. Maşallah allah neşesini eksik etmesin, allah hep güldürsün onu. Girdiği tüm konularda elektrikleri ve sohbeti üzerine çekmekte üstüne yok maşallah. Cem Yılmaz a rakip olur diyeceğim ama, kesin bu konuyada cevabı " Cem Yılmaz'da kimmiş" olacaktır. :):)

Abi sende daha 1 aylık üyeyken kulüp üyesi olmuşsun :rolleyes: Yani kulüp odasıda o kadar merak edilcek yer değilmiş :p

Canım kardeşim Gökhanım ağzından bal damlıyor senin, ben söyleyemedim "1 aylık üyeyken kulüp üyesi olmuşsun" lafını, içimde kalmıştı, hay ağzına sağlık. :):) Beni ne zaman böyle sıkıştırsa yardıma koş hemen sen, bende seni davet ederim kemere, beleğe, oliymposa :) :lol2:

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ömer konuyu dağıtacağım ama 6 yıl uzun bir süre mi..

Tüm çocuğu olmayan olamayanlar için söylüyorum.. Bizim 16 yıldan sonra çocuklarımız oldu... Yazları kazandım kışları bu uğurda harcadım.. Hiç yılmadım.. Pes etmedim.. Eşim 3 kez ameliyat oldu...

Sonuç.. 2 tane yaramaz ve şimdi 3 yaşındalar...

Allah herşeyin iyisini bilir...

Yorum bağlantısı
Murat Dere
abi sorma, valla vaktim olsa hiç kalkmak gelmiyor içimden forumdan. her konuyu okudukça, arkadaşların her sohbetini dinledikçe daha çok bağlanıyor insan, hele de murat hocamızın espirileri kırıp geçiriyor. Maşallah allah neşesini eksik etmesin, allah hep güldürsün onu. Girdiği tüm konularda elektrikleri ve sohbeti üzerine çekmekte üstüne yok maşallah. Cem Yılmaz a rakip olur diyeceğim ama, kesin bu konuyada cevabı " Cem Yılmaz'da kimmiş" olacaktır.

Canım kardeşim Gökhanım ağzından bal damlıyor senin, ben söyleyemedim "1 aylık üyeyken kulüp üyesi olmuşsun" lafını, içimde kalmıştı, hay ağzına sağlık. :good1: :lol2: Beni ne zaman böyle sıkıştırsa yardıma koş hemen sen, bende seni davet ederim kemere, beleğe, oliymposa

hakkımda söylediklerin için çok teşekkürler Ömer'cik. :p cem yılmaz'a bildiği her şeyi ben öğrettim ama bildiğim her şeyi öğretmedim. ;) JR rüşvet yemez ama benim bildiğim. :p

şunu düşün; 1 aylıkken kulüp üyesi olmak kaç kişiye nasip olur şu ölümlü dünyada? :crazy:

Tüm çocuğu olmayan olamayanlar için söylüyorum.. Bizim 16 yıldan sonra çocuklarımız oldu... Yazları kazandım kışları bu uğurda harcadım.. Hiç yılmadım.. Pes etmedim.. Eşim 3 kez ameliyat oldu...

bunu bilmiyordum Mehmet. ve tahmin edemeyeceğin kadar çok sevindim. :D her zaman derim; Allah isteyen herkese çocuk versin. ayrıca azminizden dolayı seni ve yengeyi kutluyorum. :)

Yorum bağlantısı
Kenan Yargıcı

Ön koşulları okudumda,hayatta olmaz bu iş.Anladığım kadarıyla ancak moderötörlerden birini kafalamak lazım.Sizce en safı hangisidir nerden başlasakki.

Hayır önemli diilde ben kedi gibi meraklıyımdır.İçerde neler oluyo bakmazsam çatlarım. :good1::) :lol2:

Yorum bağlantısı
Kenan Yargıcı
(düzenlendi)

o zaman rüşvetimi denesek.aracın sigortası da bitiyodu ama.hımmm olurmu acaba. :)

tarihinde Kenan Yarg?c? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
o zaman rüşvetimi denesek.aracın sigortası da bitiyodu ama.hımmm olurmu acaba. :)

:good1:

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Emmii senin rengin niye kırmızıı???

utancından kızarmıştır dicem ama adamda utanma yok ki. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
utancından kızarmıştır dicem ama adamda utanma yok ki. :)

Senin gibiler yüzünden bu hale geldim :good1:

Yorum bağlantısı
Ömer Aydogan
(düzenlendi)

Evet Abi konuyu dağıtmadan bende kısaca cevap vermek istiyorum, öncelikle rabbim isteyen herkese nasip etsin. 6 yıl uzun bir süre değil tabiki çok şükür bizimki 6 yıldan sonra oldu. Rabbim kimsenin ümidini yitirmesine izin vermesin. Sizinki çok zor olmuş tabi abi, çok uğraşmış çok harcamışsınız, ama çok şükürki sizde muradınıza ermişsiniz, rabbim sağlıkla sıhhatle bir ömür nasip etsin.

abi 6 yıl dan sonra oldu, bu yılda altı yaşını bitiriyorlar inşallah, az önce okuldan aradılar(okula başlıyorlar kısmet olursa) kesin kayıt için görüşmeye davet ediyorlar. Hemende büyüyorlar maşallah. Darısı sizinkilerin başına...Masraflar hiç bitmiyor abi :rolleyes:

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ömer Aydogan
Kemer, Olympos falan düşünürüm abi bu kadar emin olma :) :)

Aslan kardeşim, ben seni ikisine de götürürüm, şu okul parasından yırtarsak bak senin masraflarında çıkar :unsure::)

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Kemer, Olympos falan düşünürüm abi bu kadar emin olma :p:)

sen git gerçek JR gelsin. bu benim bildiğim JR değil demek ki. :p

Yorum bağlantısı
Ömer Aydogan
sen git gerçek JR gelsin. bu benim bildiğim JR değil demek ki. :p

Sayın murat hocam sizden rica ettik dur çaylak dedin, madem ön ayak olmuyorsun olmak isteyenlerede engel olma bari yawww :):p

Yorum bağlantısı
Fırat Tarman
şunu düşün; 1 aylıkken kulüp üyesi olmak kaç kişiye nasip olur şu ölümlü dünyada? :p

Bu konuda ben de düşünüyorum. "Nedir bu kulüp üyeliği ayrımcılığı ulen" diye bir konu açıp bol bol mesajlaşırsam ve de bir iki kişiye tatil ayarlarsam olacak gibi... :) Şanssızlığım İstanbul'da olmak. Bodrum'a yakın olsam daha iyiydi :p

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Ömer Bey, biz Özdemir'le iki admin Antalya'ya geliriz, sizin kulüp üyeliği işi hallolur. :D:selo:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Ön koşulları okudumda,hayatta olmaz bu iş.Anladığım kadarıyla ancak moderötörlerden birini kafalamak lazım.Sizce en safı hangisidir nerden başlasakki.

Hayır önemli diilde ben kedi gibi meraklıyımdır.İçerde neler oluyo bakmazsam çatlarım. :selo::D:)

En safı değilde en şefkatlisi benimdir abi, yakın gelecekteki bir iftar sofrasına katılırsan stikırın benden, kulübü konuşuruz... :)

Yorum bağlantısı
Ömer Aydogan
Ömer Bey, biz Özdemir'le iki admin Antalya'ya geliriz, sizin kulüp üyeliği işi hallolur. :) :)

Oh ohh Murat Hocam da çatlasın.. :D:selo:

Desteğinize teşekkür ederim Cenk Bey.

Abi şaka bir yana, ne yapalım toplantı işini, zaman konusunda fikriniz varmı?

Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu
(düzenlendi)

bu arada ben hala kulup üyesi olamadım :selo: : :D

tarihinde Murat Akalo?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
bu arada ben hala kulup üyesi olamadım :D : :nazar:

Şartlar belli :nazar:

Bu arada; Yaz şenliğine katılanları ilk fırsatta inceleyeceğim.. Listeyi bu sebeple kaydetmiştim.. :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...