İçeriğe Yönlendir

Chip Tuning

Uğur Koçyiğit

Recommended Posts

Emre Öğüt

Yazılımla beraber benim yakıtımda azaldı ama benim amacım performansın artması ama yakıtında artmamasıydı:)

Önceden stock 1.6tdi golflere jettalara passatlara yetişemezdim geçen gün golfün birisi 200 de tıkandı ben yanından geçtim adam hayretle derin derin benim arabaya baktı[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] işte bu bile bana yeter :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Yazılımla beraber benim yakıtımda azaldı ama benim amacım performansın artması ama yakıtında artmamasıydı:)

Önceden stock 1.6tdi golflere jettalara passatlara yetişemezdim geçen gün golfün birisi 200 de tıkandı ben yanından geçtim adam hayretle derin derin benim arabaya baktı[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] işte bu bile bana yeter :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Farki yasaman beni mutlu ediyoree
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

golfte hatalı yazılım da olabilir. :D

stock bütün 1.6tdi ları yerim golf cetta farketmez[emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]

Onlar 190 da tıkanır kitlenir kalır sonra stoplarımı izlerler geriden [emoji3][emoji3][emoji3]

Farki yasaman beni mutlu ediyoree [emoji1]

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eyvallaj kardeşim ufaktan bir gazladık 1.6hitler motor a3, golf7 tdi birde ben golfcü caddy Nasıl öyle köpek gibi gidiyordu deri [emoji23][emoji23][emoji23][emoji3]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Enes Suzen
20e942f6a4e0837401145f7ebd9c6574.jpg Arkadaşlar benim arabada bu chip var arbanın yazılımına zarar verir mi. Arabayı agrasif kullanmam devamlı chipli cok atak oldu çıkarmak da istemiyorum. Ustanın biri aracın yazılımını bozar dedi kafamı karıştırdı
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

en son bozacağı şey aracın yazılımı olur..

bu kutucuk motorunuza uygun olarak mı geldi üreticiden

Yorum bağlantısı

Bu cihazlar Rail hattını yanıltarak yakıtın fazla gönderilmesini sağlıyor sadece, tabi ayar çok açıksa, piston üstüne fazla yakıt gitmekten, piston erimesi, enjektör işemesine kadar gidebilir. Ama çok abartı ayarlarda. Bende de Race chip markasına ait olan var kullanıyorum 6-7 aydır memnunum, stabil ayarlarda, bu markayı ilk defa sizde gördüm

Yorum bağlantısı
Enes Suzen

en son bozacağı şey aracın yazılımı olur..

bu kutucuk motorunuza uygun olarak mı geldi üreticiden

çağlar abi uygun mu derken bilmiyorum ama bi oto elektrikçi arkadaşımdada focus var oda kullanıyordu onun tavsiyesiyle taktık. üzerindeki numara harfler var bu motorun hacmine göre ayarlıymış bildiğim bu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Ecoboost araçlar için lütfen Superchips Bluefin cihazı araştırın, Focus aracımda kullanıyorum bariz fark var ve cihaz ile 5dk gibi kısa sürede orjinal yazılımı Obdden tekrar aktarabilirsiniz...

Yorum bağlantısı
Enes Suzen

olabilir daha arttırılabileceğini söyledi ama zararlı olabilir dedi gerek yok yani arttırmaya böyle cok yeterli

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Arkadaşımın tavsiyesi ile pazartesi günü aracıma dimsport yazılımı yaptırdım.yakınımda dyno testini hakkıyla yapan yer olmadığından öncesi ve sonrasını ölçemedik.Mcp şanzımanları kullanan bilir alt devirlerde vites değişiminde araç yığılır.yazılım sonrası muazzam fark etti vites geçişleri.3 günlük yakıt testimde herzaman kullandığım güzergah üzerinde ortalama yakıt miktarında 1 litre kadar düşüş oldu.aracın hızlanması eski haline göre gerçekten çok iyi oldu.kullandıkça izlenimlerimi paylaşacağım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
ender özgün çakmak

Ataşehir yanyoldaki megachips'te yazılım yapıldı, hantallığı kayboldu yakıt tüketiminde sakin gidersem azalma oluyor.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Burak Dogan

2004 Focus mk1 1.6 tüplü aracıma yaptırsam mı  :)  Daha önce yaptırmış olanlar var mıdır?

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

2004 Focus mk1 1.6 tüplü aracıma yaptırsam mı :) Daha önce yaptırmış olanlar var mıdır?

Yaptirsanizda fazla bi degisim olmaz onun yerine araciniza bakim yaptırın katini iptal ettirin
Yorum bağlantısı
Burak Dogan

Yaptirsanizda fazla bi degisim olmaz onun yerine araciniza bakim yaptırın katini iptal ettirin

Ağır bakımını 3 ay önce yaptırmıştım, şuan 100hp 130hp'ye falan çıkmaz mı  :biggrin: 

Kat iptali de çok fark yaratmıyormuş duyduğum kadarıyla? Pek bilgim yok modifiye hakkında.

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Ağır bakımını 3 ay önce yaptırmıştım, şuan 100hp 130hp'ye falan çıkmaz mı [emoji3]

Kat iptali de çok fark yaratmıyormuş duyduğum kadarıyla? Pek bilgim yok modifiye hakkında.

Benzinli ve dizel turbo beslemesiz araclarda 6ile 12 hp arasi aliniyor 30hp ancak turbo beslemeli araclarda alınabilir , kat iptali ise yarar tavsiye ederim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Dogan

Benzinli ve dizel turbo beslemesiz araclarda 6ile 12 hp arasi aliniyor 30hp ancak turbo beslemeli araclarda alınabilir , kat iptali ise yarar tavsiye ederim

Teşekkür ederim dostum sıra ona gelince yapacağım bişeyler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Emre Öğüt

Caddy den sonra golfede yazılım attık, yazılımsız dizel araç pişmanlıktır [emoji41]

aef181d218d398054813c788d96e1113.jpg

Cengiz kardeşime buradanda bir selam yolluyorum :)

f1853968bc1b89c0f085c92e4a86e9fe.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Onur Can Polat

Bu cihazlar Rail hattını yanıltarak yakıtın fazla gönderilmesini sağlıyor sadece, tabi ayar çok açıksa, piston üstüne fazla yakıt gitmekten, piston erimesi, enjektör işemesine kadar gidebilir. Ama çok abartı ayarlarda. Bende de Race chip markasına ait olan var kullanıyorum 6-7 aydır memnunum, stabil ayarlarda, bu markayı ilk defa sizde gördüm

tam noktasına dokunmuşsun rail hattını etkilemesinden dolayı 1.6 105 hp dobloda bu sıkıntıyı görmüştüm ve bloğun içinde piston kalmamıştı drekt yazılım taraftarıyım ben ve kendi kullanımınıza göre istekte bulunup zayıf hissettiğiniz noktada baskıyı artırabiliyorsunuz. ankara da yazılım isteyen arkadaşlara detaylı anlatımlarda bulunabilirim..

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Yazılımda boxta sınır dışı kullanım ile motoru yer bitirir. Her ışıkta dip gaz yapıp, 500km nefessiz sürüş yapmayın iki sisteminde keyfini çıkarın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Benim araca yazılım yapmaya karar verdik. Gittik yaptırmaya neyse Aracın beynini aldılar sökmeye başladılar ama sökerken BMW beynindeki devreler tek Taraflı pres yapılmışsa devreyi sökeriz yok çift Taraflı pres ile kapatılmış ise biz yapamayız dedi. Tek tarafı söktü baktı ki abi senin Aracın beyni çift Taraflı kapalı silokonlu dedi. Bunu biz sökmüyoruz dedi. Nedeni olarak ikinci silikonlu yeri sökmek için beyni tinerin içine yatırmaları gerektiğini ve bu riski almadıklarını söylediler. Kısaca yazılım yaptırmak istedik ama yapamadık. Sağlık olsun bunda da bir hayır vardır dedik.

Race chip hakkında ne düşünüyorsunuz

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...