İçeriğe Yönlendir

Chip Tuning

Uğur Koçyiğit

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Ben kullanıyorum 1.2 tsi yazılımla çok mutluyum.Neden 1.2 motor ustelik tsi diyorsun Ali abi bi açıklasan merak ettim bildiklerini ?

Zaten aşırı beslemeli, birde satarken ne derim diye düşünüyor Mert, o yüzden seyettiydim...
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Dizel al, sonra konuşalım ehee [emoji2]

Yazılım candır. An gelir çok ararsın herşeye bedel olur.

Traktör alınca konuşuruz [emoji6]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Mauahaha, cevaba bak, he kardeş heeeee :)
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Pompa enjeksiyon döneminden bayatlamış espriler :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Dizel al, sonra konuşalım ehee [emoji2]

Yazılım candır. An gelir çok ararsın herşeye bedel olur.

İntercity Focusun neler yaptığını duymayan kalmadı :f1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Hiçbirşey olmaz merak etmeyin Mert bey,tabi doğru ellerde yapılırsa :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Pompa enjeksiyon döneminden bayatlamış espriler :)

Senin arabamı sessiz 1,6 tsi mi?

dizel traktör mü :)

Çok sessiz [emoji23][emoji23]
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

1.6 tsi yok ki olsa söylerdim [emoji57]

Hem benimkine göre kıyas olmaz extra gürültülü daha çoğunu istiyorum :)

tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

İntercity Focusun neler yaptığını duymayan kalmadı :f1:

Şu benim chip in ayarını biraz daha mı şeetsek dumanlı dağlar olsun :D

Çok sessiz [emoji23][emoji23]

Ferrari de sesli :D
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

dizel traktör mü :)

herkes konuşuyor işte  :p

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Şu benim chip in ayarını biraz daha mı şeetsek dumanlı dağlar olsun :D

Ferrari de sesli :D

sonuna kadar aç, sanayi seni destekliyor :bomb:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

herkes konuşuyor işte :p

Senin kadar değil en azından [emoji6]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuz Doğru

1.6 tdi ları turbo büyütme yazılım pdf iptali vs ile 200+hp lerde kullandık güzel gidiyor dumanlı dumanlı ama durdurmak içinde baya masraf etmek lazım bizim polo doğuş un servisinde pert raporlu kasko ile mutabakatta.

Aman dikkat motoru güçlendirirken frenleri es geçmeyin

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Senin kadar değil en azından [emoji6]

tabe tabeee, gerçekler acıdır kardeş :)

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Cengiz, Paşaoğlu 1995'ten beri aynı yerde aynı şekilde hizmet veriyor. Bekir'e en az 10 değişik yazılım yaptırmışımdır her seferindede nazımı çeker. Sadece bana karşı değil birçok insana karşı yaklaşımı bu şekildedir.. Kimse hatasız değildir eğer ki bozduğu araba varsa ki duymadım gereğini yapacağını çok iyi bilirim. Alelade bir acemi adam değil.

Herkesin kendine göre, bilgi beceresini deneyimi, tecrübesi vardır. En azından Bekir tecrübeli bir adamdır bu konuda.

Çok iyi adamsın severim seni ama uslüp şeklin biraz yanlış geldi bana sadece. Kötülemekle değilde, en iyisini yapmak önemli olan. Eğer öyleysen zaten duayen olursun.

Bende başkası tarafından kurcalanmış bozuk arabaları, Bekirin yaptığına çok şahit oldum ama birkez ağzından duymadım. Bozuluyorlar ben yapıyorum diye..

Abi cok ozur dileyerek yazıyorum bekir abinin yaptığı arabalara lafim yok isinin ustasi oldugunu biliyoruz ve doğru olani yapar herzaman , ama baska sehirlerde bayilerinin bozduğu arabalar isimlerini lekeliyor bunlari duyuyoruz görüyoruz ve yaşıyoruz cumlemdeki hatadan dolayi tekrardan kusura bakmayın
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Cengiz, Şubeler merkezi firmadan almıyor mu yazılımı, Misalen ben gebze bayisiyim sende merkez. Ana yazılımı sana gönderilip sen modifiye ediyor ve bana geri gönderiyorsun. Bende bunu araca naklediyorum. Nerde hata yapılıyor? Bayi de kendisi oynayabiliyor o zaman, ki riskli bayağı

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Cengiz, Şubeler merkezi firmadan almıyor mu yazılımı, Misalen ben gebze bayisiyim sende merkez. Ana yazılımı sana gönderilip sen modifiye ediyor ve bana geri gönderiyorsun. Bende bunu araca naklediyorum. Nerde hata yapılıyor? Bayi de kendisi oynayabiliyor o zaman, ki riskli bayağı

v8 ? 5.9?

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Bazi cok bilmis bayiler oynuyor abi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Abi ben araca chip tuning yaptırırken aynen dediğin gibi yaptı arkadaş. Orijinal yazılımı bilgisayara indirdi. Maille İstanbul'a gönderdi. 1 saat sonra filan modifiye yazılım dosyası geldi. Bilgisayarla araca yükledi. O kadar...

Eleman kendisi hiç bir şey yapmadı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Normalde bayiilerde ki cihazlar kilitlidir. Merkez onay vermeden araca yükleme yapamaz.

Haklisiniz :)
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...