İçeriğe Yönlendir

Chip Tuning

Uğur Koçyiğit

Recommended Posts

Emre Öğüt

Caddy'e yazılım yaptıriyimmi yoksa hiç ellemeyeyim mi diye düşünmekten kafayı yiyecem [emoji3]

Arabaya dokunmaya gelmiyor bi amerikan park için ustalar saatlerce uğraştı ne modüller denendi sonuç modüller en sonunda geri sökülüp paramı geri verdiler [emoji3]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak
  emre öğüt yazdı:

Caddy'e yazılım yaptıriyimmi yoksa hiç ellemeyeyim mi diye düşünmekten kafayı yiyecem [emoji3]

Arabaya dokunmaya gelmiyor bi amerikan park için ustalar saatlerce uğraştı ne modüller denendi sonuç modüller en sonunda geri sökülüp paramı geri verdiler [emoji3]

Yaptir farki gor kanka
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek
  emre öğüt yazdı:

Vag com la açılmıyor mu caddy de amerikan park?

Ben hiçbirini yapmadım gerçi. Dediğin gibi bir yerine dokunmaya gelmiyor.Parkları turuncu yaptım öyle avunuyorum :D

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
  Yasin Mümin Şimşek yazdı:

Vag com la açılmıyor mu caddy de amerikan park?

Ben hiçbirini yapmadım gerçi. Dediğin gibi bir yerine dokunmaya gelmiyor.Parkları turuncu yaptım öyle avunuyorum :D

VAGCOM la açılmadı benim Amerikan parklar ama bir kardeşim açılıyor dedi yeniden soracağım
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek
  emre öğüt yazdı:

VAGCOM la açılmadı benim Amerikan parklar ama bir kardeşim açılıyor dedi yeniden soracağım

Golfte açanlar mevcut. Caddyde de açılması gerek bence :)
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
  Yasin Mümin Şimşek yazdı:

Golfte açanlar mevcut. Caddyde de açılması gerek bence :)

kardeş modelden modele farkettiği gibi aynı araç olsun aynı yaşta birebir olsalar dahi farklılık gösterebiliyor:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Sertaç Karginer
  Eren Erdoğan yazdı:

İlk bakışta 5 dolarlık şey mi yapıyormuş bunu diyebiliriz ama ürünün yorumlarına bakılırsa alanlar memnun :)

Benimde ilgimi çeken bu oldu Eren tabi foruma danışmak en doğrusu :) Bazen ufak parçalar güzel işler çıkarabiliyor...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
  Sertaç Karginer yazdı:
Alıp denedim, araç içinde nerelere müdahale ediyor, sanırım hiçbir yere. İçeriğini inceledim. Can veri hattına girip bilgi alıyor veriyor ama tekere yansıyan birşey yok
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer
  Servet Aydın yazdı:

Alıp denedim, araç içinde nerelere müdahale ediyor, sanırım hiçbir yere. İçeriğini inceledim. Can veri hattına girip bilgi alıyor veriyor ama tekere yansıyan birşey yok

Güzel bir açıklama olmuş abi zaman ve para kaybı yani... :)

Yorum bağlantısı
  Sertaç Karginer yazdı:

Güzel bir açıklama olmuş abi zaman ve para kaybı yani... :)

Bu ürünü beğenen herifler neyini beğenmiş o zaman merak ettim. :D

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer
  Eren Erdoğan yazdı:

Bu ürünü beğenen herifler neyini beğenmiş o zaman merak ettim. :D

:D :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ekonomi hedefli tüm ürünler ile ekonomi sağlanır. Alıcı mutlaka daha az yakıt tükettirir araca. Cihaz var amacı ekonomi, sürücü sakin kullanır aracı az yakar. Keramet kimde?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Chiptuning işini yapan firmalar bosuna bu is icin egitim almiyor arkadaslar 10 veya 50$ a alacaginiz bu ürünler araciniza zarar vermekten baska bir ise yaramayacaktir saygilarimla :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  Cengiz Koşak yazdı:

Sana kac $ lazim

Bu konuya girdikçe tahrik olmadan çıkmam lazım diyorum zaten hiç almıyım şimdilik :D

Yorum bağlantısı
  Eren Erdoğan yazdı:

Bu konuya girdikçe tahrik olmadan çıkmam lazım diyorum zaten hiç almıyım şimdilik :D

Lokman abinin videosunu izlememiş miydin sen abi :) gerçi izlesen çoktan yapmıştın :)
Yorum bağlantısı
  Ozan Altundal yazdı:

Lokman abinin videosunu izlememiş miydin sen abi :) gerçi izlesen çoktan yapmıştın :)

İzlemek ne kelime kullandım bile :D ama kısa mesafe kullandım birşey anlamadım :biggrin:
Yorum bağlantısı
  Eren Erdoğan yazdı:

İzlemek ne kelime kullandım bile :D ama kısa mesafe kullandım birşey anlamadım :biggrin:

Ondan işte :) biraz uzun kullansan :)
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Cengiz Koşak
  emre öğüt yazdı:

3e75803f0ae7726a9b7d814dc0d10bdb.jpg

Cengiz kardeşime bir kez daha teşekkür ediyorum [emoji6][emoji48]

Hayirli olsun kardesim keyfli bol ve kazasiz gazlamalar :) ☺☺
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...