İçeriğe Yönlendir

Chip Tuning

Uğur Koçyiğit

Recommended Posts

Çağlar Bayur

bmw den kaliteli imal edilmiş yani

Servet Aydın yazdı:

Arda, sana gönderildiği şekilde kullan sorun çıkarmaz

tornavida?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
  Çağlar Bayur yazdı:

bitsin yeni, motor yaparız... sürüş keyfi nerde kaldı efendi

Çok kapitalist gördüm seni
  Çağlar Bayur yazdı:

bmw den kaliteli imal edilmiş yani

tornavida?

Şart
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel
  Servet Aydın yazdı:

Arda, sana gönderildiği şekilde kullan sorun çıkarmaz

servet emmi ne demek istediğini anlayamadım. Yazılım yaptıramadığım için race Chip almayı düşünüyorum tavsiye edermisin.
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kesinlikle tavsiye ederim ama dediğim gibi, ayarları gönderdikleri gibi bırakman lazım. Üzerindeki ayarları son limite getirmek motora mutlaka zarar verir, yakıtı arttırır. Hard yazılım gibi olur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Gül

Arkadaslar merhaba 2010 model mondeo 2.0 tdci aracimin yazılımını yükseltmek istiyorum..ecufast bursaya gittim aracımda +35 hp ve +70 nm yükseltme yapabileceklerini ayrica ayni kullanim sartlarinda 100 km de 1-1.5 lt tasarruf yapabilecegimi söylediler fiyatı ise 600 tl..forumdaki ustalardan ricam ne tavsiye edersiniz tesekkurler

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
  Ömer Faruk Gül yazdı:

Arkadaslar merhaba 2010 model mondeo 2.0 tdci aracimin yazılımını yükseltmek istiyorum..ecufast bursaya gittim aracımda +35 hp ve +70 nm yükseltme yapabileceklerini ayrica ayni kullanim sartlarinda 100 km de 1-1.5 lt tasarruf yapabilecegimi söylediler fiyatı ise 600 tl..forumdaki ustalardan ricam ne tavsiye edersiniz tesekkurler

Araç otomatik mi ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
  Ömer Faruk Gül yazdı:

100 km de 1-1.5 lt tasarruf yapabilecegimi söylediler 

35 hp + 70 nm güçle birlikte, 1-1,5 litre tasarrufu taahhüt edip garanti veriyorlarsa yaptırın.. 

Ben de yaptırayım.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
  Ömer Faruk Gül yazdı:

Evet Hasan bey

Konunuz mevcut chip konusu ile birleştirildi.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel
  Servet Aydın yazdı:

Kesinlikle tavsiye ederim ama dediğim gibi, ayarları gönderdikleri gibi bırakman lazım. Üzerindeki ayarları son limite getirmek motora mutlaka zarar verir, yakıtı arttırır. Hard yazılım gibi olur

race Chip aldım diyelim nerde taktırabilirim yada nereye takılacak nasıl öğrenebilirim. Mersin'de olmak zor iş yada otuzunda İzmir'de olacam araçla orda bir yer varmıdır ki takabilecek King Ağa'm
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Rail hattı nerede senin araçta bilmiyorum. El altında ise 10 saniye montajı.

Ustaeller Sabri abimiz yardımcı olur sanırım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
  Ömer Faruk Gül yazdı:

Evet Hasan bey

Üretilecek olan torkun şanzımana zarar verebileceğini okumuştum....
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Hem yazılım yapıp Hemde 1.5L şehir içi tüketiminde azalma olması hikayedir böyle bir olay bende olmadı olanıda görmedim :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
  emre öğüt yazdı:

Hem yazılım yapıp Hemde 1.5L şehir içi tüketiminde azalma olması hikayedir böyle bir olay bende olmadı olanıda görmedim :)

Fiziken imkansız zaten

Placebo etkisi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak
  emre öğüt yazdı:

Gaza biraz az yüklen gör tüketimi
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
  Cengiz Koşak yazdı:

Gaza biraz az yüklen gör tüketimi [emoji1]

redline tüketim verilerini buraya atarsam VW kepenk indirir [emoji3]
Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak
  emre öğüt yazdı:

redline tüketim verilerini buraya atarsam VW kepenk indirir [emoji3]

hic şüphem yok kanka
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Kalkan

Atmosferik 1.6 manuel benzinli 2015 focusumun güç ve gaz tepkimesini artırmak icin ne yapabilirim arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Atmosferik motordan birsey beklememek gerek, güç performans tork isteniyorsa ecoboost a geçmeli

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Tek çare iat sensörü içindeki dış hava ısı sensörü iptali veya elektronik ilave ile güç istenen zamanda motorun soğuk hava emdiğini zannetmesini sağlayıp zengin karışım yaptırmak. Hissedilir şekilde verim artar ancak sürekli kullanım heleki sıcak havada motoru ciddi yorar ve yakıtı arttırır.

Yorum bağlantısı
Misafir

Ecoboost ile dğiştirmek   mantıklı. 180 hp ecoboost   Yada dizel  düşünürseniz   dizel  + yazılım da sizi tatmin eder. 145 hp .

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...