Çağlar Bayur 4 Eylül 2012 Paylaş 4 Eylül 2012 Focus'larda far kapalıyken bunu yapıyorsa aküden diye okumuştum forumda... sıfır focusta da yapardı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Eylül 2012 Paylaş 4 Eylül 2012 sıfır focusta da yapardı O zaman aküyü es mi geçelim diyorsun? Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Merhaba, Far anahtarı kapalı konumda iken yapıyor. Önceden hiç yapmıyordu yeni olmaya başladı. Sadece ilk çalıştırma esnasında ve araç uzunca süre beklemişse yapıyor. Yorum bağlantısı
Mert Yetginbal 15 Eylül 2012 Paylaş 15 Eylül 2012 bugün arabayı çalıştırayım dedim,tık dedi bir dahada marşı almadı sonra arkadaşın arabadan akü takviye kablosuyla çalıştırdık benim aracı yaklaşık yarım saat yol gittim sonrasında bir 15 dakikada bekledim şarj olsun diye kapatıp eve gittim 3 saat sonra yine çalışmadı araç şimdi sizce tam şarj olmamış mıdır,yoksa akünün ömrümü bitti ? araç 2007 fiestatdci orjinal akü akü nün ömrü bitmiş diyorsanız hangi marka akü tavsiye edersiniz ve kaç amper? Kutup başlarını soda ile yıkayın temizleyin w40 varsa daha iyi olur ondan sonra para harçamak istemiyorsanız akücülerde şarj ettirin 2005 ten beri aynı akü üstünde takılı arada benimkide tekliyor metro gross tan 125 tl ye 10 amp lik akü takviye cihazı aldım şarjlı güzel arada kullanıyorum hatta arkadaşlarıma bile yardım a gidiyorum .)))) ayrıca akü fiyatları çok pahalı değil ankarada olan arkadaşlar varsa 66 amperi geçen hafta 120 den aldım delphi markası acdelco 130 mutlu 110 fiyatlar burda tabi ben ostim de oldugumdan ucua buluyorum yardım etmekisterim ) mesaj atın tarif ederim ... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Eylül 2012 Paylaş 15 Eylül 2012 Kutup başlarını soda ile yıkayın temizleyin w40 varsa daha iyi olur ondan sonra para harçamak istemiyorsanız akücülerde şarj ettirin 2005 ten beri aynı akü üstünde takılı arada benimkide tekliyor metro gross tan 125 tl ye 10 amp lik akü takviye cihazı aldım şarjlı güzel arada kullanıyorum hatta arkadaşlarıma bile yardım a gidiyorum .)))) ayrıca akü fiyatları çok pahalı değil ankarada olan arkadaşlar varsa 66 amperi geçen hafta 120 den aldım delphi markası acdelco 130 mutlu 110 fiyatlar burda tabi ben ostim de oldugumdan ucua buluyorum yardım etmekisterim ) mesaj atın tarif ederim ... Takviye cihazı yerine yeni akü alsaydınız, bi kadar daha gidebilirdi sanki Birde düşük voltajda kullanıyorsanız sürekli, sonrasında araç bayağı zarar görüyor. Forumda bir çok konusu mevcut. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Eylül 2012 Paylaş 15 Eylül 2012 Akü eskisi gibi değil araçlarda. Yolda giderken eskiden aküsüz çalışabilirdi. Şimdi içten kısadevre felan yaparsa aracınız yolda kalır. Bayılmaya başlayınca değiştirmek lazım. Eskisini Kesintisiz Güç kaynağına felan bağlarsınız. (kesintisiz güç kaynağının içindeki aküyü devre dışı bırakıp kabloyu dışarı alarak) Yorum bağlantısı
Tahir İlter 18 Eylül 2012 Paylaş 18 Eylül 2012 Delphi veya Varta olabilir bunun dışında Bosch,Mutlu,İnci iş görecek aküler. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Eylül 2012 Paylaş 18 Eylül 2012 yenisi alınacaksa delphi al abi. fordda aküyü onlar veriyor zaten. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 18 Eylül 2012 Paylaş 18 Eylül 2012 (düzenlendi) sanırım üzerindeki akü 60 amper. ancak akü yuvası büyük. 72 lik aküde olacaktır. hangi elektrikçiye sorarsanız sorun size 72 lik akü alın diyecektir. ki bencede 72 lik alın. düzenleme: 45 gün önce filan fiorino ya 60 lık inci aküyü 105 TL ye almıştım. üzerinden 40 lık çıkmıştı. ancak yuvası tam 60 a göre 18 Eylül 2012 tarihinde Mustafa Çayır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Eylül 2012 Paylaş 18 Eylül 2012 72 ye gerek yok bence. orjinali 60 bile değildir büyük ihtimal 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 18 Eylül 2012 Paylaş 18 Eylül 2012 herhangi bir zararı olmaz benim orjinal 50 amperdi.60 amper takıldı herahni bir sorun olmadı 1 Yorum bağlantısı
Guest Hasan Ekici 18 Eylül 2012 Paylaş 18 Eylül 2012 Ordu^da bulabilirseniz(ki Samsun'da bile yok sayılır) akünün kralı ac delco dur. Sonrasında varta ve delphi gelir. Yerlilerden inci mutluya göre bir adım önde bana göre. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Eylül 2012 Paylaş 18 Eylül 2012 3 yıl akü için belki biraz erken gibi görünse de 109 000 km gayet makul bir rakam. bu kullanım tarzınızla ne marka alırsanız alın hemen hemen yine aynı kmleri yaparsınız bence.delco delphi veya varta daha iyi markalar olmakla beraber inci ve mutlu da onlardan çok aşağı kalmaz.ben geçen ay benzinli focusa inci aldım.daha önceki yerli araçlarımda da orjinal inci vardı,bir şikayetim olmamıştı.kesenize uygun olanı alın 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Eylül 2012 Paylaş 18 Eylül 2012 Cumartesi günü 60 lık İnci aldım fiyatı 125 tl. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Eylül 2012 Paylaş 18 Eylül 2012 İnci 60'lık 125 Varta 140 tl. taksi imkanı Ankara'da. Yorum bağlantısı
Harun Kaynak 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 herkes birşeyler yazmış akünün ömrünü sene veya km ile ölçmek yalnış aracınızdaki xzenon fardan tutunda varsa eğer müzik tesisatının bile ne kadar etkili olduğuna bizzat şahidim en iyisi iyi bir yerli markanın 72 amper aküsünü alıp takmak 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 ford kullanıyor denildiği için delphi demiştim abi, inci daha mı iyi, ve inciyse kaç amper ? Yerli Malı, Yurdun Malı... İnci veya Mutlu Akü derim sadece Yerli olduğunun yanında Delphi kadar iş görür... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 72 Amper Mutlu Akü +1 Aracımda yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum....sorunsuz. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 Ben de delphi yada acdelco yu tavsiye ederim.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Eylül 2012 Paylaş 22 Eylül 2012 72 amper Varta aldım 175 lira ama akü verilince 160 oldu. ölçüleri 27cmx17.5cmx17.5 cm eskisi motorcraft 60 amper ile birebir aynı boyda. Fusion 1.6 tdci. ...Mus şu an 109.000'de üzerinde orjinal ford logolu akü mevcut, yarım saat kadar teyp açık kalırsa marş basmaz hale geliyor, aracı sadece bir kere vurdurarak çalıştırdım, ustalar çok zararlı olduğunu subapları kırabileceğini söylediler, bizim eski transitte tofaşlarda defalarca vurduruyorduk bir sıkıntı olmuyordu ustanın o lafından sonra takviye ile çalıştırmaya başladık, ... Marş motoru da aynı şekilde çevirmiyor mu ayna dişlisini? Zarar niye çözemedim. Ama vurdurarak çalışmayabilir her araç çünkü beyin enjektör vs derken ilk kalkış alternatör elektriği yetmeyebilir. Ateşlemeyebilir. Normal sıfır aküler 6-7 sene giderler ancak araç showrooma girmiş ve beklemişse üç beş sefer aküsü sıfıra inip yeniden doldurulmuştur showroomda. Bu durumda 3 sene iyi bir rakam olur. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 22 Eylül 2012 Paylaş 22 Eylül 2012 Akünün 109 bin km bitmesi normal gibi gözükse araçta ilave yük çeken sonradan takılan donanımlar yoksa 3 yıl biraz erken olmuş gibi. Ben de geçen kış başında (Aralık 2011 gibi, araç 100 bin civarındaydı) aküyü yeniledim. Ancak trafiğe çıkış tarihi itibariyle 6 yıl 2 ay olmuştu... Focuslarda alçak akü kullanılır. Standart akü yüksekliği 19 cm iken, focusun aküsü 17,5 cm olmalıdır. Ben mutlu 72 amperlik almıştım. Eski akü+140 TL idi o zaman ki fiyatı... 0 km'de aldığım 2009 model benzinli focusumda akü ile ilgili sorunlar yaşamaya başladım, Mus şu an 109.000'de üzerinde orjinal ford logolu akü mevcut, yarım saat kadar teyp açık kalırsa marş basmaz hale geliyor, aracı sadece bir kere vurdurarak çalıştırdım, ustalar çok zararlı olduğunu subapları kırabileceğini söylediler, bizim eski transitte tofaşlarda defalarca vurduruyorduk bir sıkıntı olmuyordu ustanın o lafından sonra takviye ile çalıştırmaya başladık, ford servisinde şarjına baktırdım bir sıkıntı göremediler ama suyuna ve diğer bakılacak birşeyleri varsa artık onlara bakmadılar ve akünün artık ömrünü doldurduğunu söylediler, artık sabit halde teyp vs. açmadan aküyü yormuyorum ve şimdilik sabahları sıkıntı yaşamıyorum. Sizce bu akü 3 yılın ve 109.000 sonrası ömrünü tamamlamışmıdır, bundan adam olmaz diyebilirmiyiz ? Yeni akü almam gerekiyorsa marka, model ve amper tavsiyeniz nelerdir ? Yorum bağlantısı
Muhammed Keser 20 Ekim 2012 Paylaş 20 Ekim 2012 merhabalar. Aracım 1.0lt ecoobost style.Geçen cd çalarda müzik dinlerken bi anda cd çalar ekranı ile birlikte kapandı(1 saat modu degil eminim).Aracı tekrar çalıştırdıgımda düzeldi.Aklıma ilk akü şarj ı geldi yetersiz geldi araç güçü kesti.ama araç daha 500 km de bu olay oldugunda akünün üzerindeki invitör(ismini tam bilmiyorum) rengi siyah tı bi yaklaşık 50 km sonra tekrar yeşile döndü bi sorun yok dedim.Dün 30-40 dk kadar müzik dinledim araç stop halde iken aküye tekrar baktım rengi siyah olmuş.akünün bu kadar kısa sürede şarj ı düşmesi normal mı?.start stoplu araçların akü sistemi farklı oldugunu duymuştum onunla alakası varmı?.ama araç bilgisayarında yada göstergede akü hakkında hiç bir uyarı yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts