Oğuz Altınada 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 Merhaba bildiğiniz üzere yaklaşık 1 ay önce bir kaza geçirdim, şimdi yeni araç bakıyorum, alacağım araç otomatik vites ve donanımı yüksek olucak, tabi bildiğiniz üzere ortalama 10lt üstüne bir şehir içi tüketimi ile karşı karşıya kalıcam, benzin de 3.50ü geçtiği için lpg taktırmak farz olucak, bütçem 20bin civarı otomatik ve lpg uyumlu araç tavsiyelerinizi bekliyorum... İlk aklımda 2004 2005 50bin civarına ful (sr, cc xenon far vs) meganelar var ancak bunların lpgye uyum konusunda bir bilgim yok.. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 Merhaba bildiğiniz üzere yaklaşık 1 ay önce bir kaza geçirdim, şimdi yeni araç bakıyorum, alacağım araç otomatik vites ve donanımı yüksek olucak, tabi bildiğiniz üzere ortalama 10lt üstüne bir şehir içi tüketimi ile karşı karşıya kalıcam, benzin de 3.50ü geçtiği için lpg taktırmak farz olucak, bütçem 20bin civarı otomatik ve lpg uyumlu araç tavsiyelerinizi bekliyorum...İlk aklımda 2004 2005 50bin civarına ful (sr, cc xenon far vs) meganelar var ancak bunların lpgye uyum konusunda bir bilgim yok.. Alakaya maydanoz olmasın ama; yıl başlarında şirketler fiolalarını yeniledikleri için bol miktarda 2nci el mondeo olur piyasada. MK3 kasa triptronik bir tdci, lpg'li Megane'lardan daha iyi bir tercih olabilir. Yorum bağlantısı
Kemalettin Karatum 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 Alakaya maydanoz olmasın ama; yıl başlarında şirketler fiolalarını yeniledikleri için bol miktarda 2nci el mondeo olur piyasada. MK3 kasa triptronik bir tdci, lpg'li Megane'lardan daha iyi bir tercih olabilir. Bu mesajı tam anlayamadım. Mondeo Mk3 ler filo arabası mıdır? Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 (düzenlendi) 2007 yılında (kendi şirketim ve onun kiralama şirketinden biliyorum) üst düzey yöneticilere tahsis edilenler, bu yıl değiştiriliyor. Şuanda kullandığım araç da filodan ayrılma. Yanılmıyorsam Çağlar beyin pekbisiyah da öyle. Örnekleri çoğaltmak mümkün. MK3 Mondeoların tamamı filo arabasıdır diyemeyiz ama, kiralama şirketlerince çok tercih edildi. Alma niyeti olanların bunu bilerek almasında fayda var. Filodan çıkan bir araç alınır mı konusu ise çok tartışma götürür bir konu, forumda satır aralarında bahsi geçtiği üzere ve benim kanaatimce; tercih edilmesi tamamen aracın durumuna bağlıdır. 3 Ocak 2010 tarihinde Ayhan S?rt?kara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 3 Ocak 2010 Yazar Paylaş 3 Ocak 2010 Ayhan bey öneriniz için teşekkür ederim ancak o araçların km.leri yüksek, dizelde yüksek km. tercih etmem.. Yorum bağlantısı
Can Karacaer 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 Piyasada corolla taksilerin Megane ve Focuslara göre çok açık ara üstünlüğü var. Yarısı lpgli yarısı dizeldir. Lpgli olanlar da atiker vs. dandirik kitlerle çalışıyorlar. Sorun çıkarsa tercih edilmezdi... Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 rica ederim, tercih sizin, 60-70 bin civarında araçlar bulmak mümkün. bir örnek kolay gelsin, hayırlısı olsun. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 3 Ocak 2010 Yazar Paylaş 3 Ocak 2010 Piyasada corolla taksilerin Megane ve Focuslara göre çok açık ara üstünlüğü var. Yarısı lpgli yarısı dizeldir. Lpgli olanlar da atiker vs. dandirik kitlerle çalışıyorlar. Sorun çıkarsa tercih edilmezdi... Valla bende japon düşünmüyor değilim, Civic 1.6 Sport düşünüyorum ama bundan daha ucuza ful Megane durunca insan kararsız kalıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 Sanırım araba markasından çok, lpg markası önem kazanmakta. Landi Renzo nun distribütörünün sözü: arıza lambası yanmayacak. Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 Civic Sport iyidir. Tek kapı sorunun yoksa, Ki yok herhalde VTR kullanıyordun zaten. Megan'ın fulündense Civic Sport'u tercih ederim. Hatta parayı bulursam bir sonraki aracımda o olucak İnşallah... Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 3 Ocak 2010 Yazar Paylaş 3 Ocak 2010 Civic Sport iyidir. Tek kapı sorunun yoksa, Ki yok herhalde VTR kullanıyordun zaten.Megan'ın fulündense Civic Sport'u tercih ederim. Hatta parayı bulursam bir sonraki aracımda o olucak İnşallah... Evet tek kapı problem değil.. Temiz birtane bulursam olabilir, onlar az da yakıyor zaten belki lpg bile taktırmam.. 2004 ghia-x verelim Donanımda rakip tanımaz. Hem ghia hem x çok paradır o Şu araç donanım olarak yüksek değil, ancak 2.0 olması beni cezbediyor.. http://www.sahibinden.com/fransa_uretimi_m...pXQQdisplayitem Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 FSI lar dışnda LPG ye uyumsuz araba yok, LPG ye uyumsuz usta var diye biliyorum... Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 3 Ocak 2010 Yazar Paylaş 3 Ocak 2010 Ghia-x bundan çok da pahalı değil ki. TR halkı bu araçları anlamadı. Bu adam yanyana gelmeden 18500e indi 20ye ghia x varmıki Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 2000 motor, 5 yaşında (vergi), benzinli ve otomatik...Daha da indirim yapar bence... Yorum bağlantısı
Can Karacaer 3 Ocak 2010 Paylaş 3 Ocak 2010 Megane 6 ileri duz olsaymis cok tatli olurmus. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 4 Ocak 2010 Yazar Paylaş 4 Ocak 2010 Vergisi yıllık 800 lira. Ben 1200 lira diye bakmıştım o zaman bir adım daha yakınlaştım Bundaki motor Laguna motoru sanırım onlarada lpg takan çok herhalde bunada düzgün takan çıkar:) Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 4 Ocak 2010 Paylaş 4 Ocak 2010 Oğuz Otomatik Civic Sport yok... Onlar bildiğin Euro civic ve tek kapı.. Öyle bi araba alcaksanda otomatik alma Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Ocak 2010 Paylaş 4 Ocak 2010 Çağlar abinin araba güzel ama limiti geçiyor sizin sanırım. Motor bildik motor şanzıman bildik şanzıman donanımı pek bidolu camından koltuğuna eşi yok Lpgyede çiçek gibi uyum sağlar. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 4 Ocak 2010 Yazar Paylaş 4 Ocak 2010 Çağlar abinin araba baştan km. limitini geçiyor zaten Yorum bağlantısı
Taylan Yıldız 4 Ocak 2010 Paylaş 4 Ocak 2010 Merhaba bildiğiniz üzere yaklaşık 1 ay önce bir kaza geçirdim, şimdi yeni araç bakıyorum, alacağım araç otomatik vites ve donanımı yüksek olucak, tabi bildiğiniz üzere ortalama 10lt üstüne bir şehir içi tüketimi ile karşı karşıya kalıcam, benzin de 3.50ü geçtiği için lpg taktırmak farz olucak, bütçem 20bin civarı otomatik ve lpg uyumlu araç tavsiyelerinizi bekliyorum...İlk aklımda 2004 2005 50bin civarına ful (sr, cc xenon far vs) meganelar var ancak bunların lpgye uyum konusunda bir bilgim yok.. Merhabalar LPG ye genelde FSI hariç tüm araçlar uygun.Ancak Wolksvagen gurubunun 102 beygirlik SR tipindeki motorlarının LPG uyumu konusunda çok iyi olduğunu bir otomobil dergisinde okumuştum.Bunun yanında aynı motora sahip olan Skoda Octavia'yı da tavsiye ederim.Arkadaşımda var ve parça fiyatları ve aracın kullanımından son derece memnun. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 Önceden focus vardı galiba sizde. FI otomatik ghia alınsa 18-19 a kararan iç dikiz aynası xenon ve cc de işin modifiyesi olur hem eğlence olur cc si aynası mercekli bi xenonu toplamda 2 bini bulmaz ee çiçek gibi modlu ghia focus Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 Ocak 2010 Paylaş 5 Ocak 2010 Oğuz Otomatik Civic Sport yok... Onlar bildiğin Euro civic ve tek kapı.. Öyle bi araba alcaksanda otomatik alma Oğuz Tek kapı 2002 civic vardı geçen, Gri renkte. Bildiğin type-R 'ın sadesi. Otomatik vitesti. Benim bildiğim o kasaların 4 kapılıları euro , 2kapılıları capon Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 6 Ocak 2010 Yazar Paylaş 6 Ocak 2010 Oğuz Tek kapı 2002 civic vardı geçen, Gri renkte. Bildiğin type-R 'ın sadesi. Otomatik vitesti. Benim bildiğim o kasaların 4 kapılıları euro , 2kapılıları capon Benim bildiğimde öyle ama... Ben birazda 2004 üstü bakıyorum, makyajlı olanlarından.. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 10 Ocak 2010 Yazar Paylaş 10 Ocak 2010 Civiclere bence hakettiğinden çok istiyorlar, Sedan ful megane almaya karar verdim gibi, taksicilerde megane görüyorum demekki lpg ile kullanan kullanıyor, şimdi uygun bir lpg sistemi ve usta lazım Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 15 Ocak 2010 Yazar Paylaş 15 Ocak 2010 (düzenlendi) http://www.sahibinden.com/ilk_eldir_kapali...em?favorite=yes Şu Mondeo için ne dersiniz 2.0 100binde otomatik bir arabanın bundan sonraki masrafları çok tuzlu olur mu? Ayrıca araç Ghia X değil ama elektrikli koltuk var.. 15 Ocak 2010 tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts