Oğuz Altınada 15 Şubat 2010 Yazar Paylaş 15 Şubat 2010 2005 Mondeo OtomatikPrins Lpg'li Oğuz Bey, GhiaX değiller, ancak araçlar temiz gözüküyor. Saygılarımla. Evren bey teşekkür ederim, ama Mondeo olucaksa ghia x olması lazım özellikler sunroof için, bir de bu dönem o kadar yoğunumki değil il dışı büyükçekmece'ye bile gidemiyorum 2 haftadır araç bakmak için.. Daha önceden baktığım bir ghia x vardı 2004 yada 2005 model 55binkm.de boyasız, yaklaşık 1ay önce kadar fiyatta anlaşamamıştık, sonra aracının ilanını kaldırmıştı, içime doğmuş gibi bir mail attım, bir yakınına vericekmiş ancak vazgeçmiş, yarın telefonla fiyat konusunu konuşucam anlaşırsak o aracı alabilirim, yanlız o araç ile ilgili kafamda şöyle bir soru işareti var; araçta lpg var 35-40bin km civarında takılmış, tomasetto achilles diye bir markaymış bu markayıda hiç duymadım gerçi ben de alırsam lpg taktırıcaktım ancak ben vialla yada teleflex taktırmayı düşünüyorum, işin bu kısmı kafamı kurcalıyor.. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2010 Paylaş 16 Şubat 2010 Vialle için henüz erken bence Oğuz Bey. Bu sistem henüz çok yaygınlaşmadı. Sıvı Lpg'yi püskürtmesi, ayar gerektirmemesi, araca göre imal ediliyor olması kiti farklı kılıyor. Ancak pratikte ülkemizde müşteri memnuniyetini ortaya çıkaracak kadar uzun süredir kullanılmadığından siz de test edenden çok test edilen durumunda olacaksınız. Tomasetto Lpg kitleri var piyasada. Hatta prins sanırımım şamandıra olarak tomasetto kullanıyor. Ama şu anda bulunduğu kulvar itibari ile, brc, lovato, zavolli ile aynı müşteri kitlesine hitap ediyor. GhiaX'i tercih etmeniz doğal, ben de alacağım zaman GhiaX bulmak için çok uğraşmıştım. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 16 Şubat 2010 Yazar Paylaş 16 Şubat 2010 Birde bu baktığım araçta koltuklar deri ancak ortaları nubuk değildi, koltuğun ortası deri file karışımı birşeydi. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 17 Şubat 2010 Yazar Paylaş 17 Şubat 2010 Bu koltuk durumu için yorumda bulunacak yok mu, birde birde sistem sağlıklı çalışıyorsa tomasetteyi söktürüp başka marka (teleflex) taktırmak abuk mu kaçar, birde 2004 ghia x'de vergi bir alt kademeye düşer mi? Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 17 Şubat 2010 Yazar Paylaş 17 Şubat 2010 Hakan abi ama resimdeki ortasi alcantra değil mi Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 17 Şubat 2010 Yazar Paylaş 17 Şubat 2010 Allah allah, senin verdiğin resimdeki de alcantra ortası dimi? ama benim baktığım fileydi Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 17 Şubat 2010 Yazar Paylaş 17 Şubat 2010 (düzenlendi) Birde geri vitese takınca sağ dikiz aynası yere bakıyor mu? 17 Şubat 2010 tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 17 Şubat 2010 Yazar Paylaş 17 Şubat 2010 File dediğin nedir? Delikli bir deri üzeri tüylü ise evet. Yoksa hayır.I ıh. Bakmaz. Abi kenarlar deri, tıpki resimlerdeki gibi, ama alcantra olan yer delikli fileydi yani alcantra değildi gibi hatırlıyorum.. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2010 Paylaş 17 Şubat 2010 Gözüktüğü kadarıyla alcantara ama bunun döşemesi muhtemelen sonradan yapılmış. Emniyet kemerlerinin döşeme renginde olması gerekirdi. Dikkatinize hayran oldum valla Hakan Bey. Aynanın yere bakması çok da hoş bir özellik değil Oğuz Bey. Sonuçta her zaman kaldırım kenarına yanaşmayacaksınız. Bir de benim gibi geri giderken arkaya dönmek yerine aynaları kullananlardansanız, yere bakan ayna yaratıcı bir donanım değil. Araçta varolan bir LPG sistemini değiştirmek gerek maliyet, gerek endişelerinizi gidermek adına iyi bir çözüm değildir. Teleflex takmakla araçta önceki kit nedeni ile oluşmuş arızaları gidermeniz mümkün olmayacak. Zaten daha önceden problemi yoksa da aynı kitle yola devam edilir. İmageshack çalışmadı bir türlü. Kendi aracımdan 2 resim yükledim koltukları gösterir, ancak boyuttan dolayı anlaşılır mı bilemiyorum. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 17 Şubat 2010 Yazar Paylaş 17 Şubat 2010 Evren bey evet koltuk minder resminden anladım aynı sizinki gibiydi, diğer ilanlardaki resimlerde uzaktan bakınca alcantra gibi duruyor.. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2010 Paylaş 18 Şubat 2010 Bu yorumlara sonuna kadar katılıyorum.Fotoğraf makineniz de güzel Gelelim dikkatime : 1) Ghia-x'i benden daha iyi az adam bilir. 2) Emniyet kemeri rengi konusu çok hoşuma giden bir detaydı. Ghia-x'in döşemeleri kadar hoşuma giderdi. Rahat ol Oğuz, bu döşeme oldukça rahat ve kullanışlıdır Makine olympus e-410 dslr. Çok çok profesyonel değil ama bana yetiyor. Emniyet kemerlerinin rengi güzel ama Hakan Bey, çok çabuk kirleniyor. Ne ile temizleyebiliriz acaba? Evet oğuz Bey, bu döşeme komple deri döşemelere göre çok daha rahat, kullanışlı ve estetik. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 18 Şubat 2010 Yazar Paylaş 18 Şubat 2010 Son olarak 25bin TL 2004 55binde Ghia x otomatik boyasız, lpgli ancak İzmir plakalı araç sahibi izmir'de kullanıyorken sorunsuz kullanıyormuş fakat burda düzgün çalışmıyormuş o da benzinde kullanıyormuş.. yarın bir daha konuşucam 24bine verme ihtimali yüksek gibi.. diğer seçenekte 2007 megane sedan privilige boya yok 33binde 25binlira.. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2010 Paylaş 18 Şubat 2010 Son olarak 25bin TL 2004 55binde Ghia x otomatik boyasız, lpgli ancak İzmir plakalı araç sahibi izmir'de kullanıyorken sorunsuz kullanıyormuş fakat burda düzgün çalışmıyormuş o da benzinde kullanıyormuş..yarın bir daha konuşucam 24bine verme ihtimali yüksek gibi.. diğer seçenekte 2007 megane sedan privilige boya yok 33binde 25binlira.. GhiaX'in km'si çok şaibeli. senede 10.000km için bir de LPG takılmış olması. Olabilir belki ama ben olsam aracı iyi kontrol ettiririm. Megane için birşey diyemem, ilgi alanım dışında. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 18 Şubat 2010 Yazar Paylaş 18 Şubat 2010 Evren bey şuanki sahibi bir doktor, bundan önceki sahibide doktormuş 30küsür binde almış ve lpg taktırmış 40küsürbinde de şuanki sahibi almış.. ilk sahibide yaşlı bir adammış, izmirde sağa sola gitmek için kullanıyormuş, şöförü varmış o götürüyormuş... tabi bunlar söylenenler, servise göstericem.. Araç 35 plaka üstüme aldığım zaman plakayı değiştmem zorunlu mu? Beni tek düşündüren şuan düzgün çalışmayan lpg sistemi, anladığım kadarıyla sıcak soğuk farkından dolayı ayar istiyor ama lpg konusunda acemiyim istanbul'da nasıl güvenebileceğim bir yer bulacağım hiç bir fikrim yok. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 Son olarak 25bin TL 2004 55binde Ghia x otomatik boyasız, lpgli ancak İzmir plakalı araç sahibi izmir'de kullanıyorken sorunsuz kullanıyormuş fakat burda düzgün çalışmıyormuş o da benzinde kullanıyormuş..yarın bir daha konuşucam 24bine verme ihtimali yüksek gibi.. diğer seçenekte 2007 megane sedan privilige boya yok 33binde 25binlira.. Megane benzinlimi dizelmi? Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 19 Şubat 2010 Yazar Paylaş 19 Şubat 2010 Megane benzinlimi dizelmi? benzinli dizel, otomatik fuller 35 civarı.. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 benzinlidizel, otomatik fuller 35 civarı.. Oğuz, Renault sitesinde çok sayıda "fırsat aracı" var, Benzinli Megane 2 BVA. Fiyatlarına ne istiyorlar bilmiyorum ama bir bak istersen. Bunlar şu veya bu şekilde bayilerin elinde kalan model yılı düşük 0 km araçlar. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 19 Şubat 2010 Yazar Paylaş 19 Şubat 2010 (düzenlendi) Mondi ile anlaştık yarın aracı HerFord'a götürücem (Çağlar abi ayrılmasa Cevizli'ye götürecektim ), km'nin oynanıp oynanmadığını nasıl anlayabilirler, yetkili servise telefon ile plaka versem bana bakımlarını söylerler mi? 2004 ile 2005 arasında bir fark var ? Teyp 4 hoparlörlü mü yoksa 8 mi:) 19 Şubat 2010 tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 -2004/2005 arası fark yok. 2006'larda esp var. Görüntü değişik.-Cevizli'de forum üyesi ustamız var (Mustafa Demirci). O yardımcı olur. Mutlaka götür. -Hoperlör sayısını bilmiyorum; ama, ses sistemi güzeldir. Sesi doyurur merak etme. ( Hakan Bey'in yazdıklarına ilave olarak, hoparlör sayısını ben de merak ediyorum, 4 kapı da hoparlör var ama ayrı tweeter kullanılmışcasına tizler berrak. Şasi no'sundan (plaka eğer değişmişse) aracın yetkili serviste değişim yapılan parçalarını ve bu değişimlerin kaçıncı km'de yapıldığını görme ihtimaliniz var. Renault olsa kesin görürlerdi de Ford'da servisler sanırım ortak program kullanmıyorlar. Bu arada umaım araç problemsiz çıkar, gönül rahatlığı ile binersiniz. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 19 Şubat 2010 Yazar Paylaş 19 Şubat 2010 24'e anlaştım Hakan abi.. İnşallah yakıt fazla üzmez, tek güvencem lpg Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 19 Şubat 2010 Yazar Paylaş 19 Şubat 2010 Abi, ben senin fiyatına yüksek demedimki, senin km. yüksekti hangi marka lpg takılmış nasıl 12 kuruş yakıyor anlamadım Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 20 Şubat 2010 Yazar Paylaş 20 Şubat 2010 Şimdi satış için notere gidelecek mi? eski usul devam mı ediyor? Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 20 Şubat 2010 Yazar Paylaş 20 Şubat 2010 Ne kitmişi, İstanbul'da bayisi yok, bu iş kit yüzünden yatacak gibi hadi hayırlısı.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Oğuz, Renault sitesinde çok sayıda "fırsat aracı" var, Benzinli Megane 2 BVA. Fiyatlarına ne istiyorlar bilmiyorum ama bir bak istersen. Bunlar şu veya bu şekilde bayilerin elinde kalan model yılı düşük 0 km araçlar. Abi 2007 den kalma 0 km araç gözüküyor o listede 2007 megane 2 2.0 12.000 tl indirim diyor kaçtan iniyor acaba. Full full paketli maketli Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 20 Şubat 2010 Yazar Paylaş 20 Şubat 2010 Evet. 47 lira para ödeyeceksin.Tomasetto vardır ya. Sen iyi bak. Makine mühendisleri odasının sitesinden. http://www.ilsay.com/?x=Bayi 2 tane gözüküyor. Hakan abi o ikitaneden birtanesi biz bi ara yapıyorduk dedi ama getirin bakarız dedi, parça sıkıntısı yoksa hallederiz dedi, diğeride bizim patron ilsay'ın patronun arkadaşı öylesine oraya yazdırdı dedi Bu arada aracı bugün baya kullandım, çekiş yeterli, konfor güzel, direksiyon ve fren pedalı sert ( Ford'u çabuk unutmuşum ) Lpg için konuşursak hava sıcaklığı bugün İstanbul'da 20derece idi ve benzinden lpgye doğru zamanda geçiyormuş, ben kullanırken hem lpgde idi, sahibide kışın benzinde çalıştırıp motor ısındıktan sonra kendi manuel gaz'a alıyormuş. Ancak kışın 1-2 kere yolda giderken stop etmiş ve çalıştırmak için vitesi parka aldım diyor, yolda giderken park'a almak nedemek yaa Araçta bazı eksiklikler var bunlar, * Kararan ayna çalışıyor ancak üstünde hiç bir ışık yanmıyor? * Sürücü koltuğunun minder kısmını ön kısmı yukarı aşağı iniyordu ancak minderin arka kısmı yukarı aşağı inmiyor, motor çalışıyor ancak hareket yok Fazla kurcaladım sanırım artık ön tarafta yukarı aşağı inmiyor motor çalışıyor ancak dişliden garip bir ses geliyor koltuk el alt konumda kaldı * Yolcu tarafının sırtlık kısmı çalışıyor ancak ara sıra gürültülü çalışıyor, yine minderin arka kısmı ne yukarı ne aşağı hareket ediyor, motor çalışıyor, * Arka tavan aydınlatmasının sağ harita lambasının düğmesine bir temazsızlık var * Arka sağ taraf tava tutacağı yerinden çıkıyor. Listede en problemli yer koltuklar acaba servisler de dişliler bulunur mu yoksa komple sistem mi koyarlar yada piyasa da bulunur mu bulunursa kaça mal olur? Yorum bağlantısı
Recommended Posts