Evren Erakçora 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Kendi işçimiz üretiyor, mühendisimiz tasarlıyorsa almak istememiz normal. Ama konu güvenlik olunca insan tereddüt ediyor. Arçelik buzdolabım, kurutma makinem, çay makinem güzel. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Linea nin neresi Türk? Arçelik in neresi Türk? Arçelik de fason üretim yaptırıyor çoğu üründe. Mesela vestel venüs çıkınca gittim araştırdım isterdim almak ancak kullandıkları işlemci başarısız geldi. Üstüne üstlük aynı fiyat kategorisinde daha iyi cihazlar var. Burda kimse bence petlas mükemmel demedi. Ben açıkçası hiç de milli duygular ile de almadım. Kendimi aşırı milliyetçi olarak da görmem açıkça soylemek gerekirse. İlla Türk olsun Türk mali diye. Fiyatı uygun ve bu uygun fiyata göre yeterli performans gösterdiğinden ağır kış şartları gecirmedigimden zaten kışlık ebat olarak da 175/65/14 gibi en düşük hız endeksine sahip ebatlardan birine lastik aldım memnunum. Sadece bu. Zaten dünya devi olan markalarla yarisamaz. Çünkü evveliyati buna yetmez o kadar köklü değil. Ha ileride dilerim ki tüm dünyanın duyduğu bir marka olacak kadar ilerler biz de gurur duyarız tamamı Türk diye. ozan güzel bir örnek aslında. çünkü bir çoğumuzun yaptığı hatayı yapıyor. hatasından kastım aldığı lastik değil, değerlendirme şekli. birincisi, kış şartlarının zorluğu değil benim dediğim. frene basmak ya da sürpriz bir çukura karşı ani manevra yapmak gibi mevsimden bağımsız durumlar ki bunlarla günlük hayatta çok daha fazla karşılaşıyoruz. yoksa yaz lastiğine zincir takar en kral kış lastiğinin gidemediği karda gidebiliriz. ikincisi de ozan'ın ebatlarında iyi lastiklerle petlas arasında 30 lira farkedebiliyor. ne yazık ki toplamda bir depo benzin parası bile değilken ucuza kaçabiliyoruz. petlasın dünya devleriyle yarışamayacağı alan kökleri değildir. ar-ge'sidir, deneyimidir. Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Kendi işçimiz üretiyor, mühendisimiz tasarlıyorsa almak istememiz normal. Ama konu güvenlik olunca insan tereddüt ediyor. Arçelik buzdolabım, kurutma makinem, çay makinem güzel. bunda hiç hata yok. gurur duyuyorum. telve'nin rakibi yok. ama dediğin gibi konu güvenlik. benim üzüldüğüm hatta kahrolduğum konuysa ak koyun, kara koyun meselesi. iyiye iyi, kötüye kötü demiyoruz ya da hakkını vermiyoruz. iddia şu olsaydı "bu fiyata en ideal lastik", ebadına göre kabul ederdim. ama yaklaşımlar bu değil. kullanıcıların çoğunda büyülenmiş gibi "en iyisi buymuş, adamlar yapmış, daha fazla vermek saçmalık" beyanlar. hemen ben de yazayım. arabayı aralıkta teslim aldım. sanırım ortasıydı. üzerinde yazlık bridgestone ya da continental geldi. sabah yola çıkıyorum. herkesin camlar buz, eksi 2-3 derece bir şey yazıyor. denemek için asıldım frenlere, tık yok valla zınk diye durdu. patinaj filan da yok araç 210hp. lastik yepyeni. o kadar taze ki yine de yumuşak. iş görüyor sadece. eminim kar görseydi dansederdim. o hesap ilk taktırınca her lastik gayet güzel. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 ozan güzel bir örnek aslında. çünkü bir çoğumuzun yaptığı hatayı yapıyor. hatasından kastım aldığı lastik değil, değerlendirme şekli. birincisi, kış şartlarının zorluğu değil benim dediğim. frene basmak ya da sürpriz bir çukura karşı ani manevra yapmak gibi mevsimden bağımsız durumlar ki bunlarla günlük hayatta çok daha fazla karşılaşıyoruz. yoksa yaz lastiğine zincir takar en kral kış lastiğinin gidemediği karda gidebiliriz. ikincisi de ozan'ın ebatlarında iyi lastiklerle petlas arasında 30 lira farkedebiliyor. ne yazık ki toplamda bir depo benzin parası bile değilken ucuza kaçabiliyoruz. petlasın dünya devleriyle yarışamayacağı alan kökleri değildir. ar-ge'sidir, deneyimidir. Abi iyi diyorsun da su da var ki böyle durumlarda bile test ettik lastiği kendimizce. Elbet profesyonel değil ancak hiç tedirgin eden nokta olmadı. Bu ebatta alacağım good year in yine çok üstün olacağını sanmıyorum ben. Evet tabi ekonomik durumlar da engel oluyor ancak bence hiç bir şekilde riske atacak bir lastik değil. Öyle olsa bu kadar yayilmazdi. Hadi yayıldı diyelim elbet birileri sikayet ederdi. Sorun yaşayan çok ama o kadar övgü alan goodyear efficient grip performance dan sadece benim gördüğüm 5 kişiden 4 u sorun yaşadı. Kök ile deneyim paralel ilerliyor bence. Ne kadar köklü ise o kadar deneyim sahibi daha fazla yatırım sahibi. Falken i de petlas almış ve uretecekmis bu arada Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Övgü abi neden falken aldın? size inandım. vallahi size inandım. yani komik gelebilir ama bunca insanın bildiğini bir görelim hesabı.hayatımda ilk defa böyle bir lastik aldım. 20 sayfanın heralde 17-18 sayfası pozitif görüştür. ucuz yeterince iyi mi? konu bu. açıklayayım biraz. araştırmadan iş yapmam zaten. falken premium markaların altında ama ucuzların arasında da inci gibi parlayan bir ürün gibi görünüyor testlerde. aracımı her yıl değiştireceğim ve bir sonrakini ne seçeceğim de belli olmadığından (5'i pek beğenmedim) her yıl yeni takım alacağım. dolayısıyla bir şans vermeli dedim yukarıda da yazdığım gibi aldığım gazla. petlas deneme şansım oldu. araç hemen hemen aynı. beğenmedim tabi ama şunu dedim kendi kendime. bunun zaten güvenilir testleri yok ve kötü. ama aynı fiyata güvenilir bir ürün var. bakalım ne farkedecek. çok kötü olursa zaten atar iyisini alırım dedim. o testimi de ayrıca yazarım. sonuçta 1 yaşında ve üst sınıf araç üstünde petlas konusunun detaylarını ayrıca paylaşırım. falkenle sonuç hüsran mı? ne hayır ne evet. bir daha almam sanırım. çünkü benim beklentimi karşılamadı. karda tutuyor, fren sorunsuz, su boşaltıyor, sesli sayılmaz (arabadan kaynaklı aslında bu) ve balans vs gibi fabrikasyon bir hata da yapmadı henüz. ama değil işte. daha iyisini kullandım ve o bunların daha da iyisini yapıyor ve an gelir o daha iyi noktaya ihtiyaç olabilir. özellikle konu fren ya da yol tutuş ise. aradaki fark 4 lastik için 1200 lira (150 lira değil). bence vermeliydim ve bundan sonra da vereceğim. arabaya binmeyi biliyorsam, iyi lastik almayı da bilmeliyim. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 http://www.petlas.com.tr/tr/haberdetay.php?id=36 7,6 milyar dolar cirosu olan Sumitomo lastik firması ile AKO grup yatırım ortaklığında Dunlop, Falken, Sumitomo markalarının üretimi yapılacak olup bu üretimin yüzde 80'i yurt dışına ihraç edilecek, geri kalan yüzde 20'lik dilim ise iç pazarda satışa sunulacaktır. AKO grup ve Sumitomo olarak kurulacak fabrikanın temeli 2013 yılının başında atılacaktır. Fabrika Çankırı Organize Sanayi bölgesinde 1 milyon metrekarelik arsa üzerine 500 bin metre karelik kapalı alan olmak üzere inşa edilecektir. 516 milyon dolarlık bir yatırımla faaliyete girecek olan fabrikada 2 bin kişinin istihdam edilmesini öngörmekte ve fabrikanın en geç iki yıl içerisinde üretime geçmesini planlamaktayız." diye konuştu. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Abi ya ben araba kullanmıyorum. Ya bu petlas çok kötü ben anlamıyorum. 3 yıldır 60 bin km oldu. Terslik nerede. Diğer kullananlarda da sorun mu var acaba ? Övgü abi senin ve Koray beyin yazdıklarını okudukça Bahsettiğiniz lastik bu mu diye çok sorgular oldum. Süper lastik demiyorum. Benim Kullanım limitlerimde hiç güvensizlik hissetmediğim sizin Bahsettiğiniz lastik bu mu diye Cidden sorguluyorum. 2 katı para verilen Mişlen bundan farklı ne sağlayacak bana? Cidden merak ettim. Not:kullanımım uzun yolda 110-160 arası. Şehiriçinde sert kullanırım. Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Abi ya ben araba kullanmıyorum. Ya bu petlas çok kötü ben anlamıyorum. 3 yıldır 60 bin km oldu. Terslik nerede. Diğer kullananlarda da sorun mu var acaba ? Övgü abi senin ve Koray beyin yazdıklarını okudukça Bahsettiğiniz lastik bu mu diye çok sorgular oldum. Süper lastik demiyorum. Benim Kullanım limitlerimde hiç güvensizlik hissetmediğim sizin Bahsettiğiniz lastik bu mu diye Cidden sorguluyorum. 2 katı para verilen Mişlen bundan farklı ne sağlayacak bana? Cidden merak ettim. Not:kullanımım uzun yolda 110-160 arası. Şehiriçinde sert kullanırım. Daha evvel bahsetmistim güvenip aldım sonuç hüsran oldu benim için de. Lastik konusunda yorumlar farklı elbette ben herkes en iyisini alsın isterim niye çünkü insana önem, insan hayatına değer veririm. Lastik ve fren sisteminde liste başı tabiri caizse şampiyonlardan alırım maliyet hesaplamam bunlar önemli başka önemsiz şeylerden kısabilirim. Yalnız gerçekten fark ediyor [emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Her lastik yeni iken iyidir. Premium ve ucuz lastik arasindaki fark 2. veya 3.sezondan cok net sekilde anlasiliyor. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Her lastik yeni iken iyidir. Premium ve ucuz lastik arasindaki fark 2. veya 3.sezondan cok net sekilde anlasiliyor.Hele ki kış lastiğinde yıla değil de diş derinliğine bakılmalı yanilgisiyla 4-5 yıldan uzun süre kullanıldığı nazara alındığında kalite algısının ciddiyeti kendini biraz daha belli ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 http://www.petlas.com.tr/tr/haberdetay.php?id=36 7,6 milyar dolar cirosu olan Sumitomo lastik firması ile AKO grup yatırım ortaklığında Dunlop, Falken, Sumitomo markalarının üretimi yapılacak olup bu üretimin yüzde 80'i yurt dışına ihraç edilecek, geri kalan yüzde 20'lik dilim ise iç pazarda satışa sunulacaktır. AKO grup ve Sumitomo olarak kurulacak fabrikanın temeli 2013 yılının başında atılacaktır. Fabrika Çankırı Organize Sanayi bölgesinde 1 milyon metrekarelik arsa üzerine 500 bin metre karelik kapalı alan olmak üzere inşa edilecektir. 516 milyon dolarlık bir yatırımla faaliyete girecek olan fabrikada 2 bin kişinin istihdam edilmesini öngörmekte ve fabrikanın en geç iki yıl içerisinde üretime geçmesini planlamaktayız." diye konuştu. uzun süredir bilgim dahilinde, hatta başka bir başlıkta yazdım daha önce. güzel yatırım ve işte bundan çok fayda bekliyorum ben. hem ülke hem de üretici açısından. bir kere milli fayda var ekonomik ve repütasyon açısından. umarım bu markalardan da bir şey kaparlar. o başlıkta bahsettim, bu üretim sonrasında petlasta gelişim bekliyorum. kötü lastikten orta üste geçiş olacaktır marka için. bir de önceki mesajınla ilgili yazdıklarına katılıyorum. tek bir nokta var yalnız. dediğin gibi iyi bir lastikle bunun arasında dağlar yok aslında ama an gelir santimlerin önemi olur. aynısını mehmet'e de yazacağım şimdi. lastiğin seni tedirgin etmemesi güzel tabi ama bu onu iyi yapmıyor. bunun testi basit. adamlar ölçüp biçiyor. Abi ya ben araba kullanmıyorum. Ya bu petlas çok kötü ben anlamıyorum. 3 yıldır 60 bin km oldu. Terslik nerede. Diğer kullananlarda da sorun mu var acaba ? Övgü abi senin ve Koray beyin yazdıklarını okudukça Bahsettiğiniz lastik bu mu diye çok sorgular oldum. Süper lastik demiyorum. Benim Kullanım limitlerimde hiç güvensizlik hissetmediğim sizin Bahsettiğiniz lastik bu mu diye Cidden sorguluyorum. 2 katı para verilen Mişlen bundan farklı ne sağlayacak bana? Cidden merak ettim. Not:kullanımım uzun yolda 110-160 arası. Şehiriçinde sert kullanırım. mehmet yazdıklarımdan çamur lastik anlamı çıkmasın. övüldüğü gibi değil yalnız. bak hatta neredeyse aynı fiyata satılan falken daha iyi. tabi benim ebatta. daha fazlasını ödeyene daha da iyi lastikler var. ozan'ın dediği gibi memnun olan da çok şikayetçi olan da. aynı oranda değildir tabi. çok abartılı olurdu. ancak yadsınamayacak kadar da çok. hatta ilgili bir modeli ben de duydum ozan'ın bahsettiği. yalnız o konu fabrikasyon bir hata ve seriyle alakalı gibi geldi bana. peki sana daha iyi lastikler ne sağlar? seninkinden daha güvenli araçlar sana ne sağlarsa onu. bunun cevabı bu kadar bir şey. belki daha az kaza, belki daha az hasarlı bir kaza, belki bir hayat ya da bunları hiç tecrübe etmemek (ki dileğimiz odur) bilimsel veriler ortada. daha güvenlisi var. hiç ihtiyaç olmayabilir tabi. olmasın da zaten ama olursa işte o zaman bunu kabullenmek için geç kalmış olmayalım. Hele ki kış lastiğinde yıla değil de diş derinliğine bakılmalı yanilgisiyla 4-5 yıldan uzun süre kullanıldığı nazara alındığında kalite algısının ciddiyeti kendini biraz daha belli ediyor. gürçay'ın da yazdığı gibi çok doğru; bu kısmı da var. doğru saklama ve yaş farkettiriyor. bunu daha geçen haftalarda yaşadım. en iyi markalarda bile oluyor. babamın sanıyorum 5 yaşındaki corsa'sındaki michelin kış lastikleri artık ölmüş. karda hiç ilerleyemedi. parktan bile çıkmadı. daha doğrusu tepkisini görünce öylece bırakmış. lastik vasfını yitirmiş artık. halbuki emekli adam. kilometre de yapmaz pek. değişecek çare yok diyor. yani kaliteli lastik olsa da 5 yılda ölmüş artık. yanlış saklamanın da etkisi var bunda bu arada. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Olayın özeti şu aslında. Nasıl ki, hayatında Petlas kullanmayıp yerden yere vuranlar varsa, petlas kullanıpta ben aşırı memnunum diyen insanlarında olması çok normal. Gerçek şudur ki, milliyetçilik ruhundan çok buradada gördüğüm kadarı ile kimse goodyear'a verilen parayı, michelin'e verilen paraya yazık demiyor. Fiyatına göre güzel ve beklenen performansı verdiğini söylüyor.. Ayrıca Petlas olduğu için, 1 metre geç durdum. Michelin olsaydı 1 metre erken dururdum ve bu kazayı yapmazdım diyen bir kişi sanmam ki bu önyargı ile petlas alsın.. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Alakasız yorumlar gördüm, bende kimine göre alakasız bir örnek vereyim katılan katılır, katılmaz.. Örneğin 225/40/18 lastik ebatını ele alalım ; Petlas : 200x4=800tl Michelin 450x4=1800tl 30.000km sonrasında, bir takım daha yeni petlas, Bu sefer aynı fiyata Michelinden daha iyi olur. Aslında olay bu cümlede gizli anlayabilene.. Ama ilk 30.000km. De petlas olduğu için ölme riski var diyen kişide çıkacak eminim. O yüzden bu konu uzaaarr gider uzlaşamaz kimse. Ben kendime göre yorumlayabilirim. 4 pist 32.000km tecrübe. Varsa böyle birisi alır karşıma konuşurum yoksa, münakaşaya girmem 4 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 bana çok ilginç geliyor. burada herkes gurur duyuyor yerli malı lastik kullanmakla. peki neden yerli malı televizyon, buzdolabı (beyaz eşya kısaca), otomobil vs kullanıp gurur duymuyorsunuz? sony ile arçelik arasında petlas ile continental kadar fark yok mudur? focus alanlar %25 ucuz diye neden linea almıyor? petlasla ilgili sayısız sorun, problem yaşandığını biliyoruz. o mesajları ben ilk önce burada okudum. sonra bir kaç lastiği gözümle gördüm. hatta sonra lastikçilere sordum, "kalıplar değişmiş artık" dediler. hı dedim o zaman dünya değişti. aslında çoğunuz arasında adedinde 100 lira daha ucuz olduğu için alıyorsunuz bu lastiği. tabi ki daha ucuza çin lastikleri de alınır ki o intiharın başka bir yolu ve eminim petlas çin malları kadar kötü filan değildir. ucuza iş gören lastik bunlar. ucuza conti, goodyear değil. ben de bir "acaba" dedim ama değilmiş. en iyi arabayı alamayabiliriz ama hepimiz en iyi lastiği alabiliriz kandırmayın kendinizi yerli malıyla gurur duymakla filan. güvenliğin milliyetçiliği olmaz. "aynı şartlarda" daha iyi lastik hayat kurtarıyor; türkçülük, almancılık değil! Nokta olmuş resmen Anlayana saz misali ile pekiştirebiliriz. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Alakasız yorumlar gördüm, bende kimine göre alakasız bir örnek vereyim katılan katılır, katılmaz.. Örneğin 225/40/18 lastik ebatını ele alalım ; Petlas : 200x4=800tl Michelin 450x4=1800tl 30.000km sonrasında, bir takım daha yeni petlas, Bu sefer aynı fiyata Michelinden daha iyi olur. Aslında olay bu cümlede gizli anlayabilene.. Ama ilk 30.000km. De petlas olduğu için ölme riski var diyen kişide çıkacak eminim. O yüzden bu konu uzaaarr gider uzlaşamaz kimse. Ben kendime göre yorumlayabilirim. 4 pist 32.000km tecrübe. Varsa böyle birisi alır karşıma konuşurum yoksa, münakaşaya girmem Şu pist olayını biraz açabilir misiniz özel değilse merak ettim. Nedir bu 4 pist 32 000 km meselesi, önemli bir yarışa uluslararası bir organizasyona mi katıldiniz yoksa death race olayı mi vardi dereceleriniz nelerdir pist zamanlariniz ne şekildedir 4 pistte de aynı lastik mi vardi yol lastik araç ve hava durumu ne şekilde idi pistteki en iyi lastikler hangileri idi modele göre petlas ve diğerleri hakkında gözlem ve yorumlarınız ne şekilde (en önemli kısım) oldu bu km yi pistlerde mi yaptınız (takdire şayandir) eğer yapmadı iseniz eminim ki 32 k yi burda yorum yapan çoğu kişi yapmıştır. Eğer marifet km de ise yüzbin km yi deviren şu abimiz gelir burda konuşur herkes susar. Aydınlatır iseniz hem bir şeyler öğrenir hem de minnettar kalırım? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Formula pistine yarışa çıktı. Beğenilmeyen lastikle[emoji106] forum aracı olarak çıktı. Şaka değil ciddiyim. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 İş eğer km ve pist tecrübesi ise hepiniz susun ben konuşayım ha 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 İş eğer km ve pist tecrübesi ise hepiniz susun ben konuşayım ha Sen üstadsın abi. [emoji106][emoji106][emoji4][emoji4] Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 İş eğer km ve pist tecrübesi ise hepiniz susun ben konuşayım ha Ben intihar edeyim 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 (düzenlendi) Nedense, Konu petlas olunca, michelin, goodyear, bridgestone ile kıyas yapılıyor. Neden ? Sırf ezdirebilmek için. Aynı fiyata satılan çinli lastiklerle yada şu meşhurrr yan ürün debica, nankang, barum, apollo vs kıyas yapılamıyor. Fiyatına göre en iyisidir çünkü Birde bakış açımızı değiştirebilsek aslında herkes müteakip olacak. Önyargılar ile hiçbirşeye ulaşamayız. Çamur Atarsın İzi Kalır, Ama o Çamur Elinede Bulaşır 19 Ocak 2015 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Ben intihar edeyim Manav arabası ile daha keyifli virajlar Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Manav arabası ile daha keyifli virajlar Esp var mı Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Manav arabası ile daha keyifli virajlar O zaman petlas var mıydı üzerinde abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts