Servet Aydın 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Esp var mı Yok dediğim vakit araçtan atlamak isteyen 25.kişisin Göksel O zaman petlas var mıydı üzerinde abi Lanet olası sıfır km Energ saver vardı. 70.k'daki conti ondan kat kat iyidi 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Yok dediğim vakit araçtan atlamak isteyen 25.kişisin Göksel Lanet olası sıfır km Energ saver vardı. 70.k'daki conti ondan kat kat iyidi Michelin in o serisi gerçekten yakıt tasarrufu sağlıyor heleki karda muhteşem esp olmasa idi mondeo ile düz yolda gidemezdim. Şimdi sadece arkalar energy saver çok güzel yanlıyoruz abi bir daha piste çıkarken petlas tak bence 5-6sn kazandırır :d Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Oldu paşam, 20 dakikada lastik nasıl bitirilir alem görsün sonra Yorum bağlantısı
Koray Demir 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Nedense, Konu petlas olunca, michelin, goodyear, bridgestone ile kıyas yapılıyor. Neden ? Sırf ezdirebilmek için. Aynı fiyata satılan çinli lastiklerle yada şu meşhurrr yan ürün debica, nankang, barum, apollo vs kıyas yapılamıyor. Fiyatına göre en iyisidir çünkü Birde bakış açımızı değiştirebilsek aslında herkes müteakip olacak. Önyargılar ile hiçbirşeye ulaşamayız. Çamur Atarsın İzi Kalır, Ama o Çamur Elinede Bulaşır Fiyat avantaj olduğu gibi bazen de "bu paraya bu" şeklinde dezavantaja dönüşebiliyor [emoji3] Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 (düzenlendi) Çok şükür bu paraya bu kadar şeklinde diyebileceğim hiçbir anım olmadı. Beni tedirgin eden birşeyi olsaydı samimiyetle yazardım. Forumdada en çok konuşulan lastik markası, özellikle kış lastiği ve yaz lastiğinde 17" ve 18"'de kullanıcı sayısı diğer markalara göre çok daha fazla. Bu kadar yoğun kullanımda olumlu/olumsuz yönlerini değerlendirelim. Ama gerçek kullanıcılar yapsın isterim. Kullanmayan kişilerin burada yorum yapması çok samimi gelmiyor bana. 2008 yılında, donanım haberde yazılan yorumlarla yorum yapan kişiler oldukça biryere varamayız.. Bende michelin'le ciddi yol tutuş problemleri yaşadım. Ama michelin'e kötü lastiktir demek içimden gelmiyor. 19 Ocak 2015 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Çok şükür bu paraya bu kadar şeklinde diyebileceğim hiçbir anım olmadı. Beni tedirgin eden birşeyi olsaydı samimiyetle yazardım. Forumdada en çok konuşulan lastik markası, özellikle kış lastiği ve yaz lastiğinde 17" ve 18"'de kullanıcı sayısı diğer markalara göre çok daha fazla. Bu kadar yoğun kullanımda olumlu/olumsuz yönlerini değerlendirelim. Ama gerçek kullanıcılar yapsın isterim. Kullanmayan kişilerin burada yorum yapması çok samimi gelmiyor bana. 2008 yılında, donanım haberde yazılan yorumlarla yorum yapan kişiler oldukça biryere varamayız.. Bende michelin'le ciddi yol tutuş problemleri yaşadım. Ama michelin'e kötü lastiktir demek içimden gelmiyor. Katılıyorum. Size göre olumsuz herhangi bir yanı yok herhâlde anladığım kadarıyla? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Çok sıcak asfalt üzerinde, lastik ısınmadan önce, belirli bir süreye kadar abs biraz erken devreye giriyor. Onun dışında ıslak zeminde ve yağmurda beni tedirgin eden hiçbir yönü olmadı. Özellikle 40 tabanlı lastiklerde, ciddi balans problemleri yaşadım. 741 serisi ile bu problemi hiç yaşamadım. Ayrıca Türkiye Yolları için sağlamlık olarak bir önceki Lastiğime göre çok daha iyi performansı vardı. Ben aracı biraz sert kullanırım pek sakınmam. Buna rağmen çok bozuk yollarda ve sert çukurlara düştüğüm halde, balon yapma problemi yaşamadım bu benim için en önemli detaylardan biri lastikte, yanak koruması üst düzeyde 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Dejavu yapayım, petlas yağmurda beklenenin çok çok üstünde 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ocak 2015 Paylaş 20 Ocak 2015 Dejavu yapayım, petlas yağmurda beklenenin çok çok üstünde Aynen: Starmaxx var bende. (Şimdi kar lastikleri var gerçi, tırt Taşköprü Bilizak) Starmaxx gerçektende yağmurda gayet başarılı. 1 defa abs devreye girmedi. Ama şuan Taşköprülerle kuru ve ıslak zeminde dans ediyor araba.. Abs, Esp.. Hepsi sorunsuz çalışıyormuş.. Öğrenmiş oldum. Yorum bağlantısı
Koray Demir 24 Ocak 2015 Paylaş 24 Ocak 2015 Lastiklerimizi aldıkHayırlı olsun güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Ocak 2015 Paylaş 24 Ocak 2015 ıslak zemin c görünüyor, kış lastiği için çok iyi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 Snowmaster w651. İkinci kışım. Geçen ay yağan karda yine iş gördü. Peşine havaların durulması ve kabaca 10.K yol yapmam lastiğin sonunu getirdi. Lastik tutunma özelliğini yitirdi iyice. Nisan ayı çıkınca lastikler çöpe gidecek. Üçüncü kışı çıkaraydı hakkını verecekti. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 Ucuz lastik almak tasarruf sağlamıyor demek. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Snowmaster w651. İkinci kışım. Geçen ay yağan karda yine iş gördü. Peşine havaların durulması ve kabaca 10.K yol yapmam lastiğin sonunu getirdi. Lastik tutunma özelliğini yitirdi iyice. Nisan ayı çıkınca lastikler çöpe gidecek. Üçüncü kışı çıkaraydı hakkını verecekti. Arabayı hep öyle kullanıyorsan fazla bile gitmiş abi Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 snowmaster 651 kullanan arkadaşlara bir sorum olacak ; bu asimetrik desenden dolayı arkadan bakıldıgında lastikler ters gibi mi duruyor biri iç biri dış? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 Snowmaster w651. İkinci kışım. Geçen ay yağan karda yine iş gördü. Peşine havaların durulması ve kabaca 10.K yol yapmam lastiğin sonunu getirdi. Lastik tutunma özelliğini yitirdi iyice. Nisan ayı çıkınca lastikler çöpe gidecek. Üçüncü kışı çıkaraydı hakkını verecekti. bu lastikleri ben tanıyor muyum bir yerden? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 bu lastikleri ben tanıyor muyum bir yerden? Yola dağ düşerken dikkat et dedim kime dedim 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 Bugün itibariyle Petlas kışlık lastiklerimiz takıldı bakalım.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Aralık 2015 Paylaş 5 Aralık 2015 (düzenlendi) Bugün itibariyle Petlas kışlık lastiklerimiz takıldı bakalım.. yan yan yan 5 Aralık 2015 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Hanoğlu 29 Aralık 2015 Paylaş 29 Aralık 2015 195 50 R15 petlas snoways lastiklerim takıldı bakalım bugün 4 adet. Yorum bağlantısı
Özgen Acar 31 Aralık 2015 Paylaş 31 Aralık 2015 Merhaba arkadaşlarım abilerim memnuniyetim üzerine sizlerle de paylaşmak istedim,daha önce az miktarda karda değerlendirme fırsatım olmuştu fakat bugün 30 35 cm karda deneme fırsatım oldu..Ben çok memnun kaldım en ufak patinaja dahi düşmedi,yokuş yollarda kalkışta hiç sıkıntı yaşamadım,dün akşam karla kaplı 3 şeritli ordu-samsun yolunda 60-70 km hızla sorunsuz ilerledim..farklı kış lastiği deneme fırsatım olmadı şimdiye kadar ama petlastan çok memnun kaldım tavsiye olunur.. Biraz da fotoğraf çekildik güzel oldu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Aralık 2015 Paylaş 31 Aralık 2015 Merhaba arkadaşlarım abilerim memnuniyetim üzerine sizlerle de paylaşmak istedim,daha önce az miktarda karda değerlendirme fırsatım olmuştu fakat bugün 30 35 cm karda deneme fırsatım oldu..Ben çok memnun kaldım en ufak patinaja dahi düşmedi,yokuş yollarda kalkışta hiç sıkıntı yaşamadım,dün akşam karla kaplı 3 şeritli ordu-samsun yolunda 60-70 km hızla sorunsuz ilerledim..farklı kış lastiği deneme fırsatım olmadı şimdiye kadar ama petlastan çok memnun kaldım tavsiye olunur.. Biraz da fotoğraf çekildik güzel oldu Konunuz birleştirilmiştir. Kazasız sürüşler 1 Yorum bağlantısı
Halil İbrahim Bilgiç 1 Ocak 2016 Paylaş 1 Ocak 2016 Arkadaşlar bugün ben de aldım 4 adet petlas snowmaster.Dün akşam baya kar yağdı kırıkkale'ye dün alacaktım vaktim yoktu karın yağmasını beklemiş demek ilk deneyimimi paylaşacak olursam; lastik almaya gitmeden önce deneme amaçlı bi rampayı çıkmaya çalıştım ama henüz rampanın başında kaldım continental yazlıklarla. kışlıkları takar takmaz aynı rampaya gittim ve rahatlıkla çıktım.Ama rampanın ortasında durup kalkmaya çalıştım araç patinaja düştü çıkmadı onu dışında ilk görüşlerim olumlu lastik hakkında.Diğer yollarda da performansını çok beğendim.Bu markayı düşünenlere yardımcı olur umarım Yorum bağlantısı
Erkan Uygur 22 Ağustos 2016 Paylaş 22 Ağustos 2016 (düzenlendi) Merhaba, 2011 focus sedan aracıma kıslık lastik alacağım 15" için kaçlık ebat almam lazım PETLAS 195/65 R15 91H SNOWMASTER W651 uygunmudur 22 Ağustos 2016 tarihinde Erkan Uygur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts