İ.Göksel Yaman 22 Ağustos 2016 Paylaş 22 Ağustos 2016 Erkan Uygur yazdı: Merhaba, 2011 focus sedan aracıma kıslık lastik alacağım 15" için kaçlık ebat almam lazım PETLAS 195/65 R15 91H SNOWMASTER W651 uygunmudur Evet uygun olan ölçü budur Yorum bağlantısı
Onur Can Polat 24 Eylül 2016 Paylaş 24 Eylül 2016 kış geldi petlaslar ortaya çıkmaya başladı petlasla ilk 2014 kışında tanıştık yanaklarda elinizle çok detaylı incelerseniz dalgalanma olduğunu gördüm (balon Gibi) devamında 2014 kış biterken kapı önünde lastikleri kestiler yazlıkla devam ettik.Geçen kış tekrardan petlas aldım yine aynı sorun petlas alacak arkadaslarım abilerim sizleri yanıltmak istemem ama petlas düşünürseniz iyice inceleyin bence Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2016 Paylaş 25 Eylül 2016 Onur Can Polat yazdı: kış geldi petlaslar ortaya çıkmaya başladı petlasla ilk 2014 kışında tanıştık yanaklarda elinizle çok detaylı incelerseniz dalgalanma olduğunu gördüm (balon Gibi) devamında 2014 kış biterken kapı önünde lastikleri kestiler yazlıkla devam ettik.Geçen kış tekrardan petlas aldım yine aynı sorun petlas alacak arkadaslarım abilerim sizleri yanıltmak istemem ama petlas düşünürseniz iyice inceleyin bence http://www.continental-lastikleri.com.tr/binek/teknoloji/lastik-bilgisi/lastik-bilgisi-1-4 Yorum bağlantısı
Onur Can Polat 26 Eylül 2016 Paylaş 26 Eylül 2016 Çağlar Aymelek yazdı: http://www.continental-lastikleri.com.tr/binek/teknoloji/lastik-bilgisi/lastik-bilgisi-1-4 güzel açıklama olmuş ama ben lastik ve jant konusunda bayaaaa takıntılıyım. patlak olduğu zaman fitil kullanmam kesinlikle tel dağılımını bozar diye tercih sizlerin teşekkürler Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Eylül 2016 Paylaş 27 Eylül 2016 Petlas ile 3. kışımı geçireceğim. 215 50 17 olunca en uygun lastik 350 lira bilindik markalarda. Petlas ise 200-250 arasına bulunabiliyor. Daha önce Nokian kullanmıştım eski aracımda çok çok memnundum, bunda da aman aman bir sıkıntı yok gerçekten fiyat performans lastiği. 1 Yorum bağlantısı
Ekin Güney 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 195 60 15 kıs lastiği alacagım 4 adet. Petlas snowmaster serisi lastikleri nasıl bilirsiniz hem karda hem uzun vadede nasıl lastiktir? Lassa ıceways kullanıyordum ilk kısı dısında karda hiç faydasını görmedim. Goodyear veya continentalin lastikleri hakkında arastırmam mevcut. Ama bütcemin elverdiği düzeyde lastik alacagım Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 iceway kış lastiği değil zaten buz lastiği. snoways daha iyi. Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 İki kıştır kullanıyorum ilk sene çok fazla kar yağmıştı ki okulum köydeydi tamponumla karları küreyerek geldiğimi bilirim. Zincirler bagajda şükür daha kullandırmadı petlas snoways.[emoji1303] 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Ekin Güney yazdı: 195 60 15 kıs lastiği alacagım 4 adet. Petlas snowmaster serisi lastikleri nasıl bilirsiniz hem karda hem uzun vadede nasıl lastiktir? Lassa ıceways kullanıyordum ilk kısı dısında karda hiç faydasını görmedim. Goodyear veya continentalin lastikleri hakkında arastırmam mevcut. Ama bütcemin elverdiği düzeyde lastik alacagım Konunuz birleştirilmiştir. Yorum bağlantısı
Ekin Güney 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Evren Erakçora yazdı: iceway kış lastiği değil zaten buz lastiği. snoways daha iyi. Buz lastiği ama saolsun kardada buzdada faydasını hiç görmedim evren bey 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Ekin Güney yazdı: 195 60 15 kıs lastiği alacagım 4 adet. Petlas snowmaster serisi lastikleri nasıl bilirsiniz hem karda hem uzun vadede nasıl lastiktir? Lassa ıceways kullanıyordum ilk kısı dısında karda hiç faydasını görmedim. Goodyear veya continentalin lastikleri hakkında arastırmam mevcut. Ama bütcemin elverdiği düzeyde lastik alacagımŞirket araçlarımın hepsi maliyet nedeniyle petlas. 195 60 15. Tabiki bi snoways veya conti değil ama birçok noktaya sizi ulaştırır. 2 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 16 Ekim 2016 Paylaş 16 Ekim 2016 Bende 195 55 16 snowmaster almayı düşünüyorum.145 tl tanesi.formula ise 140 .hangisini almalıyım sizce ? Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-4-adet-tertemiz-cok-az-kullanilmis-sifir-gibi-petlas-kis-lastigi-354620051/detayArkadaşlar Ford Ka aracım için sizce güzel olur mu lastiklerin durumu nasıl görünüyor Keyifli sürüşler Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Bu ebat için fiyat yüksek. Bugün arkadaşım lastikciden bir kış geçirmiş, yamasız 205 55 16 lastiği takma balans v.s dahil 350 ye aldı Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Fikirleriniz için teşekkür ederim benim ilk arabam ve ilk kez kış lastiği alacağım cezası varmış sanırım bir de mart ayında muayene var geçmezse diye mecbur alacağım sanırım sıgır fiyatları baya yüksek çıkma lastik araştırıyorum bu lastikler için 150-200arası sizce uygun olur mu bir de lastikler baya Yen'i duruyor Sıfır ayarında sanki :/ Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 21 Ekim 2016 Paylaş 21 Ekim 2016 Mert Burak AKINCI yazdı: Fikirleriniz için teşekkür ederim benim ilk arabam ve ilk kez kış lastiği alacağım cezası varmış sanırım bir de mart ayında muayene var geçmezse diye mecbur alacağım sanırım sıgır fiyatları baya yüksek çıkma lastik araştırıyorum bu lastikler için 150-200arası sizce uygun olur mu bir de lastikler baya Yen'i duruyor Sıfır ayarında sanki :/ kardeşim sıfır fiyatı 107 tl.50 tl için 2. ele bulasmayın derim. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Ekim 2016 Paylaş 21 Ekim 2016 Mert Burak AKINCI yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-4-adet-tertemiz-cok-az-kullanilmis-sifir-gibi-petlas-kis-lastigi-354620051/detayArkadaşlar Ford Ka aracım için sizce güzel olur mu lastiklerin durumu nasıl görünüyor Keyifli sürüşler Sifir fiyati ne kadar? En az 150 lira fark olmali diye dusunuyorum cunku taktirma parasida var.Ayrica ilandaki lastikte gayet yeni lastikteki tarihe bakilirsa 1 yil kullanilmis fiyat iyiyse ben yerinizde olsam alirim. Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 12 Kasım 2016 Paylaş 12 Kasım 2016 Bugün itibari ile snowmasterları taktık. Fiyat olarak 215.50.17 için 1000 TL ye taktırdık. Deneyimlerimi burdan sizinle paylaşmaya devam edeceğim. Yorum bağlantısı
Emre Candan 27 Kasım 2016 Paylaş 27 Kasım 2016 Arkadaşlar merhaba; yanlış hatırlamıyorsam benim MCA 1.25 Fiesta'nın orijinal lastikleri şuan 195/50/15 ölçülerinde. Petlas'ın bu ölçüde ki kışlık lastiğinden almayı düşünüyorum en uygun ne kadara bulurum Ankara'da? Ayrıca daha ucuza güzel bir marka varsa tavsiye edebilirsiniz. Kar da fln araba sürmem zaten ama Ankara'da gizli buzlanma fln çok oluyor, o durumlarda iyi olsun yeter bana, kar performansı çok önemli değil. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım 2016 Paylaş 27 Kasım 2016 Lassa derim.. Özelikle buz için. Viking te Bulursanız hele kaçırmayın alın Yorum bağlantısı
Canberk Eken 27 Kasım 2016 Paylaş 27 Kasım 2016 (düzenlendi) Emre Candan yazdı: Arkadaşlar merhaba; yanlış hatırlamıyorsam benim MCA 1.25 Fiesta'nın orijinal lastikleri şuan 195/50/15 ölçülerinde. Petlas'ın bu ölçüde ki kışlık lastiğinden almayı düşünüyorum en uygun ne kadara bulurum Ankara'da? Ayrıca daha ucuza güzel bir marka varsa tavsiye edebilirsiniz. Kar da fln araba sürmem zaten ama Ankara'da gizli buzlanma fln çok oluyor, o durumlarda iyi olsun yeter bana, kar performansı çok önemli değil. Aynı ebat için en uygun 145 tl fiyat aldım bir kaç gün önce. Petlastan da ucuzuna kaçmaya gerek yok bence. Çağlar Bayur yazdı: Lassa derim.. Özelikle buz için. Viking te Bulursanız hele kaçırmayın alın Lassaların fiyatı contiyle yarışıyor, ultragripten pahalı. 27 Kasım 2016 tarihinde Canberk eken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Candan 27 Kasım 2016 Paylaş 27 Kasım 2016 195 yerine 185 alıp taktırsak nasıl olur, 4 lastikte ortalama 100-125TL fiyat düşüyor çünkü. Yorum bağlantısı
Recommended Posts