İçeriğe Yönlendir

Petlas Kış Lastikleri - Sorular, Öneriler, Yorumlar

Orhan Ünsal

Recommended Posts

• 1 ay sonra...
Onur Can Polat

kış geldi petlaslar ortaya çıkmaya başladı petlasla ilk 2014 kışında tanıştık yanaklarda elinizle çok detaylı incelerseniz dalgalanma olduğunu gördüm (balon Gibi) devamında 2014 kış biterken kapı önünde lastikleri kestiler yazlıkla devam ettik.Geçen kış tekrardan petlas aldım yine aynı sorun petlas alacak arkadaslarım abilerim sizleri yanıltmak istemem ama petlas düşünürseniz iyice inceleyin bence 

Yorum bağlantısı
  Onur Can Polat yazdı:

kış geldi petlaslar ortaya çıkmaya başladı petlasla ilk 2014 kışında tanıştık yanaklarda elinizle çok detaylı incelerseniz dalgalanma olduğunu gördüm (balon Gibi) devamında 2014 kış biterken kapı önünde lastikleri kestiler yazlıkla devam ettik.Geçen kış tekrardan petlas aldım yine aynı sorun petlas alacak arkadaslarım abilerim sizleri yanıltmak istemem ama petlas düşünürseniz iyice inceleyin bence 

http://www.continental-lastikleri.com.tr/binek/teknoloji/lastik-bilgisi/lastik-bilgisi-1-4

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Petlas ile 3. kışımı geçireceğim. 215 50 17 olunca en uygun lastik 350 lira bilindik markalarda. Petlas ise 200-250 arasına bulunabiliyor. Daha önce Nokian kullanmıştım eski aracımda çok çok memnundum, bunda da aman aman bir sıkıntı yok gerçekten fiyat performans lastiği.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ekin Güney

195 60 15 kıs lastiği alacagım 4 adet. Petlas snowmaster serisi lastikleri nasıl bilirsiniz hem karda hem uzun vadede nasıl lastiktir? Lassa ıceways kullanıyordum ilk kısı dısında karda hiç faydasını görmedim. Goodyear veya continentalin lastikleri hakkında arastırmam mevcut. Ama bütcemin elverdiği düzeyde lastik alacagım

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

iceway kış lastiği değil zaten buz lastiği. :)  snoways daha iyi.

Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

İki kıştır kullanıyorum ilk sene çok fazla kar yağmıştı ki okulum köydeydi tamponumla karları küreyerek geldiğimi bilirim. Zincirler bagajda şükür daha kullandırmadı petlas snoways.[emoji1303]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
  Ekin Güney yazdı:

195 60 15 kıs lastiği alacagım 4 adet. Petlas snowmaster serisi lastikleri nasıl bilirsiniz hem karda hem uzun vadede nasıl lastiktir? Lassa ıceways kullanıyordum ilk kısı dısında karda hiç faydasını görmedim. Goodyear veya continentalin lastikleri hakkında arastırmam mevcut. Ama bütcemin elverdiği düzeyde lastik alacagım

Konunuz birleştirilmiştir.

Yorum bağlantısı
Ekin Güney
  Evren Erakçora yazdı:

iceway kış lastiği değil zaten buz lastiği. :)  snoways daha iyi.

Buz lastiği ama saolsun kardada buzdada faydasını hiç görmedim evren bey  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
  Ekin Güney yazdı:

Şirket araçlarımın hepsi maliyet nedeniyle petlas. 195 60 15. Tabiki bi snoways veya conti değil ama birçok noktaya sizi ulaştırır.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ersin Özkaya

Bende 195 55 16 snowmaster almayı düşünüyorum.145 tl tanesi.formula ise 140 .hangisini almalıyım sizce ?

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Bu ebat için fiyat yüksek. Bugün arkadaşım lastikciden bir kış geçirmiş, yamasız 205 55 16 lastiği takma balans v.s dahil 350 ye aldı

Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı

Fikirleriniz için teşekkür ederim benim ilk arabam ve ilk kez kış lastiği alacağım cezası varmış sanırım bir de mart ayında muayene var geçmezse diye mecbur alacağım sanırım sıgır fiyatları baya yüksek çıkma lastik araştırıyorum bu lastikler için 150-200arası sizce uygun olur mu bir de lastikler baya Yen'i duruyor Sıfır ayarında sanki :/

Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya
  Mert Burak AKINCI yazdı:

Fikirleriniz için teşekkür ederim benim ilk arabam ve ilk kez kış lastiği alacağım cezası varmış sanırım bir de mart ayında muayene var geçmezse diye mecbur alacağım sanırım sıgır fiyatları baya yüksek çıkma lastik araştırıyorum bu lastikler için 150-200arası sizce uygun olur mu bir de lastikler baya Yen'i duruyor Sıfır ayarında sanki :/

kardeşim sıfır fiyatı 107 tl.50 tl için 2. ele bulasmayın derim.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
  Mert Burak AKINCI yazdı:
Sifir fiyati ne kadar? En az 150 lira fark olmali diye dusunuyorum cunku taktirma parasida var.

Ayrica ilandaki lastikte gayet yeni lastikteki tarihe bakilirsa 1 yil kullanilmis fiyat iyiyse ben yerinizde olsam alirim.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Mustafa Karaaslan

Bugün itibari ile snowmasterları taktık. Fiyat olarak 215.50.17 için 1000 TL ye taktırdık. Deneyimlerimi burdan sizinle paylaşmaya devam edeceğim.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Emre Candan

Arkadaşlar merhaba; yanlış hatırlamıyorsam benim MCA 1.25 Fiesta'nın orijinal lastikleri şuan 195/50/15 ölçülerinde.

Petlas'ın bu ölçüde ki kışlık lastiğinden almayı düşünüyorum en uygun ne kadara bulurum Ankara'da? 

Ayrıca daha ucuza güzel bir marka varsa tavsiye edebilirsiniz. Kar da fln araba sürmem zaten ama Ankara'da gizli buzlanma fln çok oluyor, o durumlarda iyi olsun yeter bana, kar performansı çok önemli değil. 

Yorum bağlantısı
Canberk Eken
(düzenlendi)
  Emre Candan yazdı:

Arkadaşlar merhaba; yanlış hatırlamıyorsam benim MCA 1.25 Fiesta'nın orijinal lastikleri şuan 195/50/15 ölçülerinde.

Petlas'ın bu ölçüde ki kışlık lastiğinden almayı düşünüyorum en uygun ne kadara bulurum Ankara'da? 

Ayrıca daha ucuza güzel bir marka varsa tavsiye edebilirsiniz. Kar da fln araba sürmem zaten ama Ankara'da gizli buzlanma fln çok oluyor, o durumlarda iyi olsun yeter bana, kar performansı çok önemli değil. 

Aynı ebat için en uygun 145 tl fiyat aldım bir kaç gün önce. Petlastan da ucuzuna kaçmaya gerek yok bence.

Çağlar Bayur yazdı:

Lassa derim.. Özelikle buz için. Viking te Bulursanız hele kaçırmayın alın

Lassaların fiyatı contiyle yarışıyor, ultragripten pahalı.

tarihinde Canberk eken tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Candan

195 yerine 185 alıp taktırsak nasıl olur, 4 lastikte ortalama 100-125TL fiyat düşüyor çünkü. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...