Çağlar Bayur 28 Ekim 2014 Paylaş 28 Ekim 2014 maslak sanayide olcayto bosch car önerebilirim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Ekim 2014 Paylaş 28 Ekim 2014 Carbon Clean nerede yaptırabilirim ? Konunuzu birleştirdim. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 Forumda önerilen özel Ford servisinde varmı bu cihazli CC? Adı aklıma gelmedi servisin Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 25 Kasım 2014 Paylaş 25 Kasım 2014 2008 de 2 kutu siprey 70 tl iyiymiş Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 14 Aralık 2014 Paylaş 14 Aralık 2014 Merhaba abilerim.. Geçen haftalarda 90ps Connect'imn intercooler borularını söküp temizlemiştim ve motor bloğunun olduğu kısımda baya bir kurum birikmesi olmuş gözle görülen ama baya vardı. Bunun için yakıta katılan katkı malzemelri varmış ne kadar olumlu sonuç elde edilir bu ürünlerden kullanan arkadaşlar varmdır ? Yada bu krumu temizlemek için enjektör supap buji turbo piston gibi yerlerdeki birikmeleri temizlemek için ne yapmak gerekir neler önerirsiniz acaba ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Aralık 2014 Paylaş 14 Aralık 2014 Merhaba abilerim.. Geçen haftalarda 90ps Connect'imn intercooler borularını söküp temizlemiştim ve motor bloğunun olduğu kısımda baya bir kurum birikmesi olmuş gözle görülen ama baya vardı. Bunun için yakıta katılan katkı malzemelri varmış ne kadar olumlu sonuç elde edilir bu ürünlerden kullanan arkadaşlar varmdır ? Yada bu krumu temizlemek için enjektör supap buji turbo piston gibi yerlerdeki birikmeleri temizlemek için ne yapmak gerekir neler önerirsiniz acaba ? Konunuz birleştirilmiştir. Yorum bağlantısı
Lemi Sam 25 Aralık 2014 Paylaş 25 Aralık 2014 Merhabalar Aracım Ghia 2007 TDCI Aracımı egsoz muayenesinden gecirdim. Muayeneden gecti ancak fazla siyah duman cıkartıyor dedi oradaki gorevli, Ozellikle enjektorlere ve motorun icine baktıırın dedi işi bilen biri yapsın dediler. Carbon Clean olayı enjektor temizliği ile ilgili bir olay mı? Anadolu yakasında tavsiye edeceginiz bir yer var mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Aralık 2014 Paylaş 25 Aralık 2014 Bosch servislerinde kontrol ettirebilirsiniz. Carbon clean enjektör dahil motor içini temizler. Yorum bağlantısı
Lemi Sam 25 Aralık 2014 Paylaş 25 Aralık 2014 Bosch servislerinde kontrol ettirebilirsiniz. Carbon clean enjektör dahil motor içini temizler. Merhabalar yeniden, aracım 90 binde. bir sıkıntı olmaz degil mi? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Aralık 2014 Paylaş 25 Aralık 2014 Merhabalar yeniden, aracım 90 binde. bir sıkıntı olmaz degil mi? Arabanızda enjektör kaynaklı sıkıntı yoksa olmaz sanırım, nırmalde 150 binden sonrası risklidir, ben 130 binde yaptırdım sorun olmadı, zaten düzenli olarakta wurth temizleyici kullanırım, zaten temiz anlayacağın, mesela dizelde yağ değişiminden sonra yağ hemen siyah olur, bende 150km. kullandıktan sonra çubukta yağı seçemezsin, ancak 200 km. sonra hafiften kararmaya başlar, temizlik durumunu sen düşün artık Yorum bağlantısı
Lemi Sam 25 Aralık 2014 Paylaş 25 Aralık 2014 Arabanızda enjektör kaynaklı sıkıntı yoksa olmaz sanırım, nırmalde 150 binden sonrası risklidir, ben 130 binde yaptırdım sorun olmadı, zaten düzenli olarakta wurth temizleyici kullanırım, zaten temiz anlayacağın, mesela dizelde yağ değişiminden sonra yağ hemen siyah olur, bende 150km. kullandıktan sonra çubukta yağı seçemezsin, ancak 200 km. sonra hafiften kararmaya başlar, temizlik durumunu sen düşün artık Acıklamanız icin tesekkur ederim. Az once bir Bosch car servisini aradım CC yapamadıklarını (başka Bosch servisleri yapabilir dedi) enjektor temizliğini yaptıklarını 450 liraya kadar cıkabilecegini soyledi. Bir enjektorun kendisi ne kadar ki acaba fiyat olarak yaklasık? Çok pahalı bir parcamıdır bu? Bir de benim anladığım CC olayı ile enkektor temizliği farklı degerlendiriliyor, ancak benim sadece CC yaptırmam bir de EGR ye baktırmam yeterli midir sizce? Boylece daha uygun fiyata gelir diye dusunuyorum. Enjektorler dolaylı olarak temizlenmiş olur mu? Tesekkurler Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Aralık 2014 Paylaş 25 Aralık 2014 Acıklamanız icin tesekkur ederim. Az once bir Bosch car servisini aradım CC yapamadıklarını (başka Bosch servisleri yapabilir dedi) enjektor temizliğini yaptıklarını 450 liraya kadar cıkabilecegini soyledi. Bir enjektorun kendisi ne kadar ki acaba fiyat olarak yaklasık? Çok pahalı bir parcamıdır bu? Bir de benim anladığım CC olayı ile enkektor temizliği farklı degerlendiriliyor, ancak benim sadece CC yaptırmam bir de EGR ye baktırmam yeterli midir sizce? Boylece daha uygun fiyata gelir diye dusunuyorum. Enjektorler dolaylı olarak temizlenmiş olur mu? Tesekkurler Enjektör temizliği farklı. Siz Carbon Clean olarak sorun. Ayrıca mutlaka Carbon Clean markası ile olması lazım. Hangi ilde ikamet ediyorsunuz? Profilinizi güncellemenizi rica ederim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Aralık 2014 Paylaş 25 Aralık 2014 Markası Motorvac, ürün adı ise Carbon Clean olacak, marka Motorvac değilse yaptırmayın. CC hem enjektör hem yanma odası ve siboblar, hemde yakıt hattını temizler. 1 Yorum bağlantısı
Lemi Sam 25 Aralık 2014 Paylaş 25 Aralık 2014 (düzenlendi) Markası Motorvac, ürün adı ise Carbon Clean olacak, marka Motorvac değilse yaptırmayın. CC hem enjektör hem yanma odası ve siboblar, hemde yakıt hattını temizler. Tesekkurler, şimdi bir servis dediki Würth ürünü ile baslayalım bi gorelim.... 50 liraymıs fiyatı, pahalımı? Sonra adım adım degerlendiririz dedi Boyle yapayımmı ilk basta ne dersiniz? Carbon Clean den önce bunu kullansak zararı olur mu? Bu arada turbo unitesini de temizletmeyi tavsiye eder misiniz? Kac bin km de temizletmek uygundur? 25 Aralık 2014 tarihinde Lemi Sam tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Aralık 2014 Paylaş 25 Aralık 2014 (düzenlendi) Tesekkurler, şimdi bir servis dediki Würth ürünü ile baslayalım bi gorelim.... 50 liraymıs fiyatı, pahalımı? Sonra adım adım degerlendiririz dedi Boyle yapayımmı ilk basta ne dersiniz? Carbon Clean den önce bunu kullansak zararı olur mu? Bu arada turbo unitesini de temizletmeyi tavsiye eder misiniz? Kac bin km de temizletmek uygundur? Turbo temizlenmez, hiç kurcalatmayın, wurth ü buradan alın, bencede önce wurth kullanın. http://shop.wurth.com.tr/dizel-enjektor-temizleyici-300ml 31 Aralık 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Lemi Sam 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 Tamamdır bu ürünü almaya karar verdim. Su anda depoda ceyrek depo yakıt var. Bu duruma iken würth ü tamamen bosaltayımmı, üzerine yakıt ilave edeyimmi nasıl kullanmalıyım. Yorum bağlantısı
Tamer Taban 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 (düzenlendi) Turbo temizlenmez, hiç kurcalatmayın, wurth ü buradan alın, bencede önce wurth kullanın. http://shop.wurth.com.tr/dizel-enjektor-temizleyici-300ml http://www.n11.com/wurth-dizel-enjektor-temizleyici-yakit-katkisi-P40551687?cid=604001&gclid=CNqCzI-X4cICFc3LtAodRmsAxw n11 den sipariş verdim bende çeyrek mazot var üzerine döker fullerim, 30 bin önce kullanmıştım en son şimdide kullanayım belki yaza girerken cc yaptırırım. aracım 123 binde bu arada, 3 yıldır bende umarım orjinaldir km'sidir. 30 Aralık 2014 tarihinde Tamer Taban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Taban 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 bugün elime ulaştı, ancak Türkçe olarak ''dizel performans iyileştirici yeni nesil'' yazıyor üzerinde, özelliklerinde de; yanma odasında ve enjeksiyon sisteminde oluşabilecek kalıntıları önler, düşük kükürtlü yakıtlarda yağlama etkisini arttırır. böylece yüzey sürtünmesini azaltır ve enjeksiyon sisteminde arıza olmasını engeller. bütün yeni tip dizel oksidasyon katalitik konvektörler ile uyumludur. yazıyor. benim istediğim şey olmadığı kesin ama kullansam işe yararmı yada sıkıntı yaşarmıyım şimdi geri gönderip bir sürü prosedürle uğraşmak istemiyorum. bir daha da n11.com dan bişey almam. Yorum bağlantısı
Tamer Taban 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 resimleri yüklemeye çalıştım ama inşallah olur. 1 Yorum bağlantısı
Lemi Sam 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 (düzenlendi) çok teşekkürler, oldukca acıklayıcı, benim icin. 31 Aralık 2014 tarihinde Lemi Sam tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Aynı üründen bende 2 tane aldım. Satıcı birine size yolladığı üründen yollamış. enjektör temizleyici yerine perormans iyileştirici yolluyor. Bende aldıktan sonra mesajı gördüm. Almadan satıcıya mesaj attım. Resimdeki ürünün aynısınımı yollayacaksınız, performans iyileştirici benim işime yaramaz dedim. Aynı ürünü yollayacağım dedi. Büyük ihtimal banada performans iyileştirici yollayacak. Öyle bir durumda geri iade yapıp paramızı alabilirmiyiz. Ali bey lütfen verdiğiniz linki silin. Satıcı yaramaz gibi gözüküyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 (düzenlendi) Aynı üründen bende 2 tane aldım. Satıcı birine size yolladığı üründen yollamış. enjektör temizleyici yerine perormans iyileştirici yolluyor. Bende aldıktan sonra mesajı gördüm. Almadan satıcıya mesaj attım. Resimdeki ürünün aynısınımı yollayacaksınız, performans iyileştirici benim işime yaramaz dedim. Aynı ürünü yollayacağım dedi. Büyük ihtimal banada performans iyileştirici yollayacak. Öyle bir durumda geri iade yapıp paramızı alabilirmiyiz. Ali bey lütfen verdiğiniz linki silin. Satıcı yaramaz gibi gözüküyor Sildim bile, yalnız ben örnek vermiştim o linki, en güzeli görüp almak yada wurth tükkandan almak... şunları alın Şu alınacak https://shop.wurth.com.tr/?sayfa=product/artikel&artikel=5861011300028+++12 28.5 tl. arada bir CC yerinede bu kullanılabilir, hatta sadece bu bence daha iyi olur. https://shop.wurth.com.tr/?sayfa=product/artikel&artikel=5861012300028+++12 56 tl. 31 Aralık 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 2 Ocak 2015 Paylaş 2 Ocak 2015 bugün elime ulaştı, ancak Türkçe olarak ''dizel performans iyileştirici yeni nesil'' yazıyor üzerinde, özelliklerinde de; yanma odasında ve enjeksiyon sisteminde oluşabilecek kalıntıları önler, düşük kükürtlü yakıtlarda yağlama etkisini arttırır. böylece yüzey sürtünmesini azaltır ve enjeksiyon sisteminde arıza olmasını engeller. bütün yeni tip dizel oksidasyon katalitik konvektörler ile uyumludur. yazıyor. benim istediğim şey olmadığı kesin ama kullansam işe yararmı yada sıkıntı yaşarmıyım şimdi geri gönderip bir sürü prosedürle uğraşmak istemiyorum. bir daha da n11.com dan bişey almam. Satıcıya birkaç adet mesaj attım. Bu mesajlaşmanın üzerine bakalım doğru ürünümü gönderecek. İnş banada performans iyileştirici olan modeli yollamaz. Arkadaşımın hesabından da mesaj atmıştık. Resimdeki ürünün birebir aynısı demişti. Ürün linki http://www.n11.com/wurth-dizel-enjektor-temizleyici-yakit-katkisi-P40551687 1 Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 202 binde ki aracım için önerir misiniz bu CC'yi verilen linkler eski olduğu için ölmüş tam anlıyamadım..Birde maliyeti nedir bu işin bilmeden gidip düdüklenmeyelim.. Artı olarak Ali abi bu paylaştığın ürünleri aynı anda kullanabilir miyiz ? Ayrı ayrıda alsak ürünü nasıl uyguluyacağız kç lt mazota ne kadar katkı edeceğiz ? Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 (düzenlendi) Arkadaşlar bu satıcıdan kesinlikle birşey almanızı tavsiye etmem. Ürünü almadan mesaj attım. Resimdeki ürünün aynısını, enjektör temizleyici yollayacağını söyledi. Ürünü aldıktan sonra tekrar sordum. İlan başlığındaki ürünü yollayacağım dedi. Ürün geldi ama ne ilan başlığı ile nede resimle alakası var. Özellikle performans iyileştirici yollayacaksanız istemiyorum demiştim. Tam üçkağıtcı çıktı. Ürünleride faturasız yollamış.http://www.n11.com/wurth-dizel-enjektor-temizleyici-yakit-katkisi-P40551687 5 Ocak 2015 tarihinde Ayhan Şentürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts