İçeriğe Yönlendir

Şimdi Deprem Oldu

Uğraş Özyurt

Recommended Posts

Korhan Şenörer

Gece de olmuş, onu hissetmedik ama sabah uyandırdı. Allah büyüğünden korusun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan

biz 4. kattayız, en üst kat, onunda etkisi var mı bilmiyorum ama bildiğin ev altımızdan gitti geldi sabah, Allah korusun. 

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Hüseyin Vuruşkan
(düzenlendi)

Öncelikle geçmiş olsun. Hissedenler oldu mu? Yine bildiğin sallandık yahu... Allah korusun. 

tarihinde Hüseyin Vuruşkan tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Öncelikle geçmiş olsun. Hissedenler oldu mu? Yine bildiğin sallandık yahu... Allah korusun. 

Geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mersinli dostlar büyük geçmiş olsun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Teşekkürler dostlar sağolun....

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Size de Hüseyin, haklısın bayağı salladı....

Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman

Form,a girenlerin hemen hemen herkezin aracı var araclarımızda ne gibi arac gereç bulunduruyoruz birbgüncelleme yapsak iyi olur diye düşünüyorum ve deprem anında sakinliğimizi korumalı panik yapmamalıyız deprem e nerde yakalanacağımız bilemeyiz ama arac park yeride önemli açık alana durdurmalıyız 

Benim aracımda 15 metrelik baş parmağımdan kalın urgan 1 pattaniye 3 koyun yünü minder 2 kırlet ilk yardım malzmesi gıda pisküvi hazır corba 2 bidon 5 lik su 1 arac ketıl,ı poşet cay şeker tuz vb arac için ayrıca 5 lik bidon benzin yani anlıyacağınız baya dolu geziyorum gıda malzemesini ayda 1 yeniliyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Form,a girenlerin hemen hemen herkezin aracı var araclarımızda ne gibi arac gereç bulunduruyoruz birbgüncelleme yapsak iyi olur diye düşünüyorum ve deprem anında sakinliğimizi korumalı panik yapmamalıyız deprem e nerde yakalanacağımız bilemeyiz ama arac park yeride önemli açık alana durdurmalıyız 

Benim aracımda 15 metrelik baş parmağımdan kalın urgan 1 pattaniye 3 koyun yünü minder 2 kırlet ilk yardım malzmesi gıda pisküvi hazır corba 2 bidon 5 lik su 1 arac ketıl,ı poşet cay şeker tuz vb arac için ayrıca 5 lik bidon benzin yani anlıyacağınız baya dolu geziyorum gıda malzemesini ayda 1 yeniliyorum

Abim, onun konusu var. Buraya bakabilirsin..  ;)

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/244462-acil-durumlar-i%C3%A7in-arac%C4%B1n%C4%B1zda-ne-var/?hl=+acil%20+durumlarda

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...