İçeriğe Yönlendir

Tablet Seçimi, Ürün, Donanım Ve Fiyat Tavsiyeleri

Engin Deniz

Recommended Posts

Guest Mert Boran

Abi sen büyük ihtimalle ucuz olana baktın bunun fiyati 3.750 tl. Islemci felan iyi yani 8 gb ram var. :D

Android yok evet. Hp tirt dogrudur. Ama memnun annem bundan güzel anlasiyorlar :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Abi sen büyük ihtimalle ucuz olana baktın bunun fiyati 3.750 tl. Islemci felan iyi yani 8 gb ram var. :D

Android yok evet. Hp tirt dogrudur. Ama memnun annem bundan güzel anlasiyorlar :D

En üst sürümüne baktım, üzgünüm zayıf  :i-ih:

Asusun denk sayılanına bak, özellikle düşük donanım seçtim 4.833,43 TL  üzgünüm başademez bile  :p   Yalnız fena zam gelmiş, bune yahu, geçen böyle değildi bu  :angry: 

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-p1801-b046k-core-i5-3350p-31ghz-8gb-1tb-windows-8-184-dokunmatik-10-parmak-all-in-one-transformer-tablet/productDetails.aspx?productId=bd303363&categoryId=116465&SKU=BD303363&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd303363%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dASUS%255cu0020Transformer%255cu0020AiO%26fh_refview%3dsearch

Şuraya dikiz lütfen

http://www.asus.com/tr/AllinOne_PCs/ASUS_Transformer_AiO_P1801#specificationshttp://www.asus.com/tr/AllinOne_PCs/ASUS_Transformer_AiO_P1801#specifications

Intel® Core™ i7 3770 İşlemci  olanı diyorum ben :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Hayırdır?Ne oldu ki?

şarj yerinde sıkıntı vardı :D sağolsun lar güzel tamir ettiler ama ekran dokunmatiğini bozdular :D :D ısınmadan dokunmatik çalışmıyodu

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan

şarj yerinde sıkıntı vardı :D sağolsun lar güzel tamir ettiler ama ekran dokunmatiğini bozdular :D :D ısınmadan dokunmatik çalışmıyodu

Şans işte.Geçmiş olsun.Ama onu da hallederler sanırım.İlgili bir servis

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Şans işte.Geçmiş olsun.Ama onu da hallederler sanırım.İlgili bir servis

Aynen dediğiniz doğru ilk gönderdim sıkıntı yok deyip geri gönderdiler :D bende video ya cekip  :D gönderdim şimdi beklyorum haberlerini :D 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hayırlı olsun, memo pad in özellik olarak kırpılmışını almışsın ama yeterli yinede :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Olsun bakalım... Böyle denk geldi.

Tekrar hayırlısı olsun, aman aman fark yok nasılsa, kullan gitsin  :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Güzel güzel. Pişman değilim.

8 Olsa elbet iyiydi ama sonuçta hediye gibi bişey oldu. Hayır demem ayıp olurdu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

8 Olsa elbet iyiydi ama sonuçta hediye gibi bişey oldu. Hayır demem ayıp olurdu.

ben sıfırını daha ucuza mı aldım nedir :seytan: yani teknik olarak, stabil güzel cihaz, katalog mühendisi olma tablette, ben oldum, 2 adet leşim var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Utandım...

Ben de şimdi bu konuya girip, Emmi'ye Tab3 'ü kepittim yazacaktım. :crazy:

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ortama gore değişir

Kakalamak,

Itelemek

Vurmak

Vs

Bu ortamda ne anlama geliyor sence :p

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Kepittim ne len :D

Ortama gore değişir

Kakalamak,

Itelemek

Vurmak

Vs

Vs

Bu ortamda tek anlama gelebilir abi zaten :D vs.den sonraki :p

Ortam müthiş

Her anlama gelebilir, :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...