İçeriğe Yönlendir

Iphone 4G/4S Sorular, İncelemeler Ve Uygulamalar

Onur Demir

Recommended Posts

Servet Aydın

3000 olduğunu kim söyledi?

Ben :biggrin:

Sevmediğim için çamur attım izi kaldı :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Köksal

cihazın fiyatı avrupada 806 euro dolar kullanan ülkelerde 700 ile 800 dolar arası...

3000 - 4000 fiyat biçenlerden telefon alanların kendi tercihi...

artık cihazlar kilitsiz çıkıyor yurt dışında da...

ios gibi işletim sistemi mi var piyasada allah aşkına..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Köksal

hangisi symbian mı android mi....

işletim sistemi ile kombine olamadıktan sonra kusursuz da olsa işletim sistemi pek bi işe yaramıyor...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Andro elbette, symbian öleli yıllaar oldu, artık şu ısrarıda bırakın arkadaşlar, tamam ios stabil, sözüm yok ama hep aynı, kapasitesi bu, daha da olmaz, anca uygulama yükler durursunuz, andro ics ile bayağı iyi oldu, gelişim hızı karşısında ios un zaten hiç şansı yok, ikiside şuan en iyi işletim sistemleri, benim tercihim gelişime açık, sürekli gelişen daha fazla potansiyeli olan android sistemi, ios olduğu kadar olmuş zaten, ha 3gs ha 4s aman aman ne fark var, süslemeyi geçin, esas konulara bakın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

İos'da Android'de aynı işi yapıyorken neden dolayı o kadar para vereyimki? Kırılgan cam kasasına mı ? Yoksa ısırılmış elma logosuna mı ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Eskiden ne derlerlerdi: tip süper-yazılım stabil-uygulama çok-ekran süper ve çok hassas- fiyat kazık raflarda üst sırada- kırılgan ve dayanıksız :)

Şimdiyse bu yazdıklarımın hiçbiri söylenemiyor, söyledikleri; ekran çözünürlüğü ve stabil yazılım, e amoled bence daha süper, stabillikte kalmadı, eee fark kalmadı, farkı bırak fark attı, sadece tegra 3 gibi örnekler sıralarım bu bile yeter.

Kısaca: kafanıza-cebinize göre takılın, şuan hepsi iyi ve çok iyi diye sınıflandırabiliriz, ayfon iyi sınıfta yalnız.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Köksal

ne kadar yasak o kadar cekici.

jb işlemine sanmuyorum applenin göz yummadığını.

android uygulamalarının hiçbirine program geliştiriciler itina göstermiyorlar ki geçenlerde de bu açıklandı. Android sistemini kullanan 50 model var herbirine uygulama uyarlarken uğraşmıyoruz vakit alıyor demişlerdi...iphone da 2007 den beri ebat olarak 3"5 ekran kullanıldı ve el yatkınlıgı ve kalite ön planda...ayrıca geçen sene cıkardığı bi cihaza samsung bile yazılım desteğini kestikten aynı modelin 2 versiyonuna andoridin yeni versiyonu yüklenemedikten sonra ben neden yarı yolda kalacağımı bildiğim firmayla çalışayım ki?

herkesin tek derdi iphone u daha da geliştirmek.

ayrıca andro fanlarını görmek ayrı bir zevk :)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Open source yazılım ve yarı yolda kalmak? Biraz bilgi ile destekleyin derim :) Niçin bada bitti? andro olduğu için.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

ios ta bitmek üzre, hem custom rom lardan haberleri yok sanırım bu elmacıların :D andro ile yarı yoldamı kalıyoruz :D model desteği can sıkıcı doğru, ama sürekli daha gelişmiş model çıkması bence daha iyi, elma gibi tek modele takılıp kalmaktan daha iyi, hem kalite falanda demeyin artık, düştümü kırılacak aman el sütünde tutayım tarzı aletlerin neyi kalite oda belli değil, s2 4s ten kat be kat daha sağlam bir model mesela.

Hala tüm modelleri aynı olan aleti savunuyorlarya pes doğrusu :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Tipini beğenmedim ama alırım. ;)

Ne de olsa Apple... :p

Bu ne bağlılıktır ya :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

İşte ip5 http://www.gsmarena....hone_5-4910.php

Dediğim gibi, tırt ios ömrünün sonuna geldi, tırt,finito,finish,bitti bu alet yazılım olarak bu kadar, dahada gelişmez yani.

Ekranı 4" yapmışlar, tek beğendiğim yanı bu, ideal boyut 4" bence, gerisi ise 3gs in makyajlı hali gibi olmuş, yapa yapa nokia nın yaptığı gibi 12mp kamera koymak, aman ne güzel, yine herzamanki gibi model aynı :D

Şimdi buna 3000tl. derler, muhteşem alet diye havada kapılır :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Tersi olunca

Preliminary unofficial specifications

Image courtesy of 9to5mac.com

Gerçeğide pek farklı olmayacak, üreteni belli, sonuç zaten belli. :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

bişeyler olacağı kesin :p:D

1-2 çakma özellik eklerler sadece iphoneler arasında çalışan. Kesin odur numarası. :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Abi 2G ilk çıktığı zaman amcamda vardı kimse yüzüne bakmıyordu gerçekten. Ama bir N95,N96 olsaydı herkes bakardı o zamanlar. :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

tırt fonun olayı: ilk modeli, hakikaten devrim gibiydi, şimdiyse kendini tekrarlayan modeller dizisine döndü, zaten 3310 kılıklı dememde bu yüzden, ios un kapasitesi bu, son halide bu, dahada bir şey olmaz ios tan, bu sebeble ayfon falan hikaye, ilk modelle devrimi yaptı ve o noktada kaldı, ip5 ide aynı olcak ip8 ide, hipnozdan kurtulan başka şeylere yöneliyor zaten, şimdi S3 ile 4s e gelelim, kıyaslamaya bile gerek yok, s3 ezer. Olay bu, stabilse stabil, yazılımsa yazılım, kazık fiyatsa fiyat, her konuda geçildi artık, üzgünüüüm. :biggrin:

Nokia bir zamanlar nasıldı, nokia olsun taştan olsun derlerdi, çürük elmada şuan bu aşamayı geçmek üzre, sonu noki gibi olacak ne yazıkki.

Yorum bağlantısı
Baran Ekici

Bu telefonun en önemli özellikleri senelerdir diğer telefonlar gibi 2.elde pat diye değer kaybetmemesi, internet kullanımının çok çok kolay olması ve öğrenci milletine çok kolay kopya çektirmesidir. Her şeyin yanında işletim sisteminin kullanımının ele ve göze hitap etmesi de işlerini kolaylaştırdı. Sağolsun Steve Jobs yaşarken neredeyse her çıkarttığı ürün bir kopya aleti olarak kullanılabiliyordu. Adamlar da gençleri böyle kandırıp bundan kasayı doldurdular. Ben de yeni iphone u bekleyenlerdenim :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...