Mehmet Kaya 16 Mart 2012 Paylaş 16 Mart 2012 Akşamı bekliyorum. 3gündür hastayım hiç birşey ilgilenemiyorum. Zaten benim ufaklık vermiyor inşallah bu akşam biraz daha kurcalayacağım. Sen nasıl oldun kardeş. Boşver telefonu. Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 16 Mart 2012 Paylaş 16 Mart 2012 Model adı bile sakat. "s2 " ne ya Biz S 2 demeyi tercih ediyoruz. Bitişik değil, ayrı, es değil se Rıdvan bey, cihazınıza daha önce Kies değilde Odin'le güncelleme yapılmış olabilir mi ? Bu takdirde Kiesle bir daha güncelleme yapılamıyor diye biliyorum, bunu da düzeltmenin bir yolu var. Bir de yapım numarası ne ? ayarlar-telefon hakkında kısmında görebilirsiniz. Rıdvan Beyin telefonu daha önce İME numarası silinmesinden dolayı servise gitti ve servisten yüklü geldi. Rıdvan Bey şu ana kadar root işlemi veya odinle işlem yapmadı bildiğim kadarıyla. Bence Rıdvan Bey bu durumu servise bildirin derim. Evet serviste program yüklendi güya. Ben de servise bildirmeyi düşünüyorum zaten. Kartı emektar ayfona takayım da, samsung tekrar gitsin servise bakalım 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 17 Mart 2012 Paylaş 17 Mart 2012 http://www.androidhaber.org/samsung-galaxy-s-3e-ait-resimler-ortaya-cikti-22-mayista-tanitilabilir/ 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mart 2012 Paylaş 18 Mart 2012 Mehmet, servis kısmı biraz uzayabilir. Maalesef müşteri memnuniyeti konusunda servisler biraz geri planda. Bu arada ICS'yi çıkardığı sorunlar nedeni ile rootsuz olarak kullanmaya başladım ve rahat ettim. Kesinlikle root bu versiyon için henüz hazır değil, bunu anlamış oldum. Şu anda gayet stabil çalışıyor. Takılma yok. Bazen, şirket maillerime girerken 5-10sn bekletiyor. Rehbere girerken bekletme de olabiliyor. Artık bunun nedenini, rehber olarak google rehberini kulanmak olarak görüyorum. Bunun haricinde root dolayısı ile pili çok test edememiştim. Bu hafta sonu telefon çok fazla kullanmadım. Pil 1gün 6 saat gösteriyor. Kalan %37. Bu da bir veri değil fakat önceki versiyona göre biraz daha iyi değerler gibi geldi bana. Beğendiğim en güzel revizelerden biri, telefonda bir işlem yapıldığında, ekranın üst noktasından çekip aşağı indirdiğimiz ekranda artık bilgiler detaylı. Bazılarında küçük bir resimle de gösteriyor. Eskiden sadece kısa bilgi vardı bu bölümde. Ahize sesi ve çalma sesindeki kalite oldukça artmış. Sesler tiz yönünden biraz daha güçlenmiş gibi. Zaten ayarlar kısmında telefonun ses ayarı için, Eq veya Fx ayarı getirilmiş. Fotoğraf konusunda bir miktar iyileşme var ama çekim hızı da biraz yavaşlamış gibi. Telefon no yazarken, Iphone'dan tam olmasa da bir özellik alınmış, numaraları ayrı ayrı yazıyor ki, bundan bahsedilmişti yukarda. İnternet sunucusu çok daha iyi hale gelmiş. Kablosuz ağ sinyal alımı daha güçlenmiş gibi. Ayrıca herhangi bir kablosuz ağa bağlandığında küçük bir bilgilendirme notu ile uyarıyor. Ayrıca kablosuz ağ simgesinde de şebekede oladuğu gibi, veri alışverişi gösteren turuncu ve yeşil oklar var. Telefona yeniden başlatma seçeneği de gelmiş. Telefonun ilk açılışındaki pin kodu yazarken tamam kutucuğu ters tarafa alınmış. Bir iki yerde daha denk geldi, eski alışkanlıkla ters komutlar vermiş oldum. Telefonun ram kullanımı geçmiş sürüme göre daha fazla. Yanlız bu konu tüm programların ICS'ye uyum sağlaması sonucu çözülecektir diye düşünüyorum. ICS'nin görsel değişiklikleri Android yazılımına ait menülerde. Samsung sanırım TW(telefona özel Samsung arayüzü) güncellemeyi S3'e bıraktı. Bu nedenle telefon beklemedeyken ICS yüklü olduğunu anlayabileceğimiz tek durum, pil, şebeke ve sinyal seviyesi göstergeleri. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 18 Mart 2012 Paylaş 18 Mart 2012 Evren Bey rootsuz kullanım daha stabil. Root yüklemek için biraz daha beklemejte fayda var. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mart 2012 Paylaş 18 Mart 2012 Evet Mehmet Bey. Sayenizde, root'u kaldırdım. Siz çok memnun olunca, sorunun root'ta olduğu anlaşılmış oldu. Doğru bir tespitte bulunmuşsunuz. Teşekkür ederim. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 18 Mart 2012 Paylaş 18 Mart 2012 Rica ederim Evren Bey.Rehber olayına gelince ben google hesabındaki tüm numaraları kiesten aldım ve google hesabındaki tüm numaraları sildim. Sonra telefon rehberine yükledim. Yavaşlama olmuyor. Bazen çok kısa bir süre 1-2 saniye takılma oluyor (bu çok nadir) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Cenk Avcı 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 Arkadaşlar, benim telefon rootlu. ICS i resmi olarak Kies'ten güncelleyeceğim. Ne yapmam lazım ? Direkt Kies i açıp yükleyeyim mi, yoksa önce birşeyler mi yapmak gerekir ?, rootu kaldırmak vs. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 Root kaldırıp Türkiye için olan yazılım yükleyin. Sonra Kies otomatik olarka tanıyor telefonunuzu. Sonra Türkiye için olan ICS çıktığında Kies otomatik olarak günceller. Yorum bağlantısı
Cenk Avcı 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 Root kaldırıp Türkiye için olan yazılım yükleyin. Sonra Kies otomatik olarka tanıyor telefonunuzu. Sonra Türkiye için olan ICS çıktığında Kies otomatik olarak günceller. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 Mehmet nasıl yakalıyorsunu onu Algıda seçicilik bu olsa gerek. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2012 Paylaş 20 Mart 2012 Telefonu yok ya ondan Mehmet Bey. S3'ü ben marjinal incelik ve boyutlarda bekliyorum aslında. Çerçevesi inceltilmiş, sadece ekranlı bir model hayal ediyorum:) I9100 halâ çok yetenekli ve optimum ebatlıyken, ilgi çekecek bir albenisi olması lâzım. Yoksa ucuz fiyatlı I9100 S3'e rakip olur. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2012 Paylaş 21 Mart 2012 2.3.6'ya geri dönüyorum. Exchange maiilerde bağlantı kopuyor. Blackberry ile gönderilen maillerde sadece son mail gözüküyor. Yine bazı maillerin içi boş geliyor. Bu konu düzelene kadar en stabil halde olan ICS'nin bir önceki sürümüne dönüyorum. Bunun haricinde sorunu yoktu ICS'nin. Yanlız telefonu sessize alırkn dikkat. İlk basışta titreşim ile beraber sessiz moddayken, bir daha basıldığında ses geri gelmesi gerekirken, titreşimi de kapatıp sessiz de bırakıyor. Bu konuya dikkat edilmesi lazım. Geçen hafta görüşmeye girerken sessize aldığım telefonu çıkışta tekrar sesliye getirdiğimi düşünerek yola çıktım. Neden telefon çalmadı dediğimde birçok cevapsız çağrı da vardı. Titreşimi de hissetmememi üzerimdeki kabana bağladım mecburen. Ekran demekki hassas değil, algılamadı diye yorum yaptım. 2 gündür eğitimde titreşimin bazen açılıp, bazen kapanması üzerinr denerken farkettim değişikliği. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Mart 2012 Paylaş 21 Mart 2012 Mehmet Mert, şimdi anlıyor musun? "hTC neden ICS'yi Samsung'dan daha geç veriyor" Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Mart 2012 Paylaş 21 Mart 2012 Boşa diyorsunuz işte. Forumda tek kalsam da ben iPhone almayacağım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Mart 2012 Paylaş 21 Mart 2012 Sen dinleme bunları kardeşim, ayfon mu zayfonmu 3310 kılıklı sabit işlevli ultra sıkıcı tekdüze gereksiz pahalı, sadece uygulama yüklenen, her modeli aynı, dayanıksız ağır ve yemek pişirecek kadar radyasyon yayan aleti alacağına, al bir androlu htc-lg-sony-zamsung-motorola gibi dev markalardan, bak keyfine Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Mart 2012 Paylaş 21 Mart 2012 1- Bırak haticeyi neticeyi... Gel ayfona... 2- Veya Afyon'a gel, üstü hakiki manda kaymaklı ekmek kadayıfı yiyelim. 1- Olmaz 2- Olur 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Mart 2012 Paylaş 21 Mart 2012 Kanma bu numaralara Yiyeceksen, kuru antep baklavası+s3 yada one x sana yıllarca yeter, öyle promosyonlu kaymaklı kırılgan aletlere kanma sakın 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Mart 2012 Paylaş 21 Mart 2012 Off be kaymağa bak... Kanma bu numaralara Yiyeceksen, kuru antep baklavası+s3 yada one x sana yıllarca yeter, öyle promosyonlu kaymaklı kırılgan aletlere kanma sakın Bana bu yeter 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2012 Paylaş 21 Mart 2012 Yazdıklarımın üzerine epey bir yorum gelmiş Raitingi yüksek bu I9100'ün. Bir başka pazarlama stratejisidi iyi kötü reklam arasında fark olmaması. Önemli olan I9100 için ICS güncellemesinin gelmesiydi. Yaklaşık 6 ay önce verilen bu söz Samsung taradından tutuldu ve denildiği tarihlerde sürüm belli ki tam olarak stabil hale gelmese de piyasaya sunuldu. Ben şirket maili kısmını çok önemsediğim için versiyonu Gingerbread'e indirdim. Bu bile (downgrade) Android'i sevmem için yeterli sebep. Üstelik gayet yasal yollardan yapılan, basit bir işlem. Eski kullandığım markalarda, sürümü yükselttim mi, dönüş yoktu. BB'de ise bu özelliği bulmuş, biraz zor yapılsa da yeni bir ufuk açmıştım. Ne de olsa artık istediğin güncelleme korkusuzca indirilebiliyor, beğenilmezse geriye dönülebiliyordu. Iphone'nun da vardır böyle özelliği sanırım ama Apple'ın duymaması gereken yollarladır diye tahmin ediyorum. Ya da Apple müdahale ediyorduri yeni yol bulunuyordur. Türkiye'de ki birçok kullanıcının Exchange mail alışverişi yapmadığını düşündüğümüzde, ICS'deki bu eksiklik çoğu kişi tarafından farkedilmeyecektir. Şu anda kullancılar işin görsel tarafındalar. Daha doğrusu bunun memnuniyetsizliği içersindeler. Performans konusunda sıkıntı yok. Sadece dokunmatik hassasiyeti konusunda farklılıklar mevcut. ALışkanlıkları kırmak zor olduğu için, biraz tepkililer. ICS şu anda tüm ülkelerde aynı anda çıkmadı. Örneğin Türkiye sürümü yok. Bu nedenle biz Polonya, Macaristan gibi ülkelerde çıkmış, ilk sürümleri test ediyoruz. Hergün başka ülkeler için çıkıyor. Muhtemelen bu ilk sürümdeki aksaklılıklar müşteri bildirimleri neticesinde 2. veya 3. versiyonda giderilecektir. Zaten bu sırada da nurtopu gibi bir S2 Plus ya da Iphone 5 çıkmış olursa S3 bekliyoruz. Belki de Samsung bu sefer strateji değştirerek S3'ü Iphone5'ten önce piyasaya sunar. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Mart 2012 Paylaş 21 Mart 2012 Önce yada sonra, ip5 i ezeceği kesin nasılsa Yorum bağlantısı
Recommended Posts