Mehmet Kaya 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Arkadaslar yenı ford focus aldım aracımın bundan sonrakı ışlemlerıyle ılgılı işini ıyı bılen bir gercek bır usta arıyorum .maltepede oturuyorum yardımlarınızı beklıyorum ?? Bir konu daha var. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/218062-anadolu-yakasinda-mkemmel-ford-servisi/ Konunuzu birleştirdim. Bilginize. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Arkadaşlar merhaba, 1997 Ford Mondeo 2.0 Ghia aracım için (Herford) haricinde işin ehli özel servis tavsiyeniz varmı ? Çünki türkiyedeki servislerde genelde şöyle bir anlayış var , aracınız ne kadar eski ise ilgi ve alaka okadar az oluyor veya ciddiyet zamanla samimiyete dönüştüğünde ''bizdensin'' hesabı ikinci planda kalınıyor. Bu bakımdan İst. Anadolu yakasında işini iyi yapan ciddi bir servis arıyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Ford Cevizli yetkili servis. Servis müdürü Türker Bey ve Baş Teknisyen Mustafa Demirci'ye forumun ve benim selamımı söyle. Herşeyi hallederler. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 11 Ekim 2013 Paylaş 11 Ekim 2013 Kartal oto sanayide 'Mekanik Ford' ozel servis.Dayimin yeridir isterseni bilgilendiririm yardimci olurlsr. Yorum bağlantısı
Koray Ceylan 14 Ekim 2013 Paylaş 14 Ekim 2013 Aracımda aşağıda anlattığım şekilde bir sorun vardı. Alternatörden kızdırma bujilerine mazot pompasına kadar ne varsa şüphelendim motor dahil. İnternette araştırma yaparken yabancı bir forumda aynı sorunları yaşayan bir kişiyi gördüm sorunu mazot filtresini değiştirerek halletmişti. Kalktım aklımda mazot fitresini değiştirmek ve forumdaki dostlarıma tavsiye edebileceğim bir servis bulmak vardı, servis arama konusu daha çok kafamdaydı zira kendini usta zanneden arızıyı tespit etmek için sağlam parçaları değiştirip deneme yanılma yöntemiyle sonuca ulaşmaya çalışan bu arada müşterinin cebini ve sinirilerini boşaltan ustalardan hepimiz gibi bende bıktım. Usta dediğin adamın elinde IDS cıhazı mutlaka olur arızalı parçayı tespit ettiğinde önce tamir yoluna sonra değişim yoluna gider,müşterisine ücret almadan ufak tefek jestler yapar, derken aradığım ustayı ve servisi buldum Pendik oto sanayinde eski yetkili servis yeni özel servis Umut oto Cengiz ve Serdar Ustaların işlettiği dürüst iki arkadaş ellerinde ıds cihazı da var orjinal parça kullanma taraftarı olan bu iki ustamızı şiddetle tavsiye ederim. sadece ford araçlara bakıyolar fiyatlarıda çok uygun bugün mazot filtresi(bosh sorun çıkartan ufi markaydı bosch da sorun yaşamadıklarını söyledi)70TL metal gövdeli,orjinal hava filtresi 30 TL yan sanayıde vardı 15 TL orjinal deneyelim dedik kırmızı antifiriz 15TL, cam suyu katkısı würth para almadı. arıza tespit etmek için ıds cıhazına bağladı para almadı lastik havaları,radyotör suyu değişti bütün suyu alttan boşalttı üstten antifiriz ekledi,arka plaka üstündeki parçanın klipsi bozulmuştu elinde yoktu bozulan parçayı onardı ve bütün bu saydıklarıma 20TL işçilik aldı toplamda 135TL ödedim pendik civarında oturanların mutlaka gidip denemesin gereken bir yer. Forumdan geldiğinizi belirtin lütfen. ''2006 focus tdci 200000 km de sorun yolda giderken motor sistem arızları ışığı yakıp( şu kırmızı çark gibi olan) teklemesi ile başladı tekleme dediğim aracı sanki biri arkadan tutmuş gibi içindekini öne yığacak kadar devir bir anlığına sona kadar düşüyo stop ediyo sanki sonra toparlıyor şimdide motoru ilk çalıştırdığımda 1dk kadar çalıştıktan sonra stop edip motor sistemleri arıza ışığı yakması ile devam ediyor bugun soğuk motoru çalıştırdım yağlanmasını bekledim hafif gaz verdim 2000 devir civarı 1-2 defa gazdan çekip tekrar gaza bastım motor stop etti tekrar çalıştırmak istediğimde 3-4 defa marşa basmama rağmen mazot yokmuş gibi çalışmadı tekrar denedim hemen çalıştı bu olayı 2-3 defa denedim herseferinde anlattım olaylar sırasıyla tekrar etti'' Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2013 Paylaş 21 Kasım 2013 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/223690-osman-ve-fatih-maslakta-no-name-servis/ Yorum bağlantısı
Misafir 21 Kasım 2013 Paylaş 21 Kasım 2013 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/223690-osman-ve-fatih-maslakta-no-name-servis/ +1500.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Kasım 2013 Paylaş 21 Kasım 2013 arkadaşlar 2011 fiesta 1.4 benzinli sahibiyim aracımın aralık ayında garantisi bitiyor yetkili servis yerine artık özel servislerde bakım işlemlerini yaptırmak istiyorum özellikle istanbul avrupa yakasında servis önerebilecek arkadaşlar varsa çok memnun olurum (Beylikdüzü - Sefaköy - İkitelli çevreleri daha sağlıklı olacaktır ulaşım bakımından) Konunuzu birleştirdim.Bilginize. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ahmet Cihan Demircan 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Merhaba, 2bin km sonra aracımın 15000 bakımı gelecek. Aracımı Topkapı'daki KAR OTO'dan aldım. Bakım için oraya mı götürmeliyim, o servisi tecrübe etmiş arkadaşlar var mıdır aramızda? Yoksa başka bir yetkili servis öneriniz olabilir mi Avrupa yakası içerisinde ? Yorum bağlantısı
Mehmet Akdemir 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz özel ford servisi varmı güvenilir ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz özel ford servisi varmı güvenilir ? Konunuzu birleştirdim. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Kazım Bal 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Taa Tuzladan kalktım No Name servis Osman ve Fatih ustalara gittim.. XR3i mi teslim ettim ve sonuç mükemmel.. Çok cüzi bir ücretle rölanti sorunum çözüldü..Teşekkürü bir borç biliyorum.. Bu arada forumda verilen tariflerle adresi bulmak çok güç.. Siz şu şekilde bilin adresi kolay bulursunuz.. Maslak 100. yıl oto sanayi (Atatürk Oto Sanayi Sitesiyle bitişik) G51. Sokak No:32 En iyisi açık adrestir, öteki türlü yanlış yönlendirilirsiniz.. Bu arada kuçuya selamlar.. ) Yorum bağlantısı
Ferman Yaşar 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 Kardeşlerim ve abilerim herkese iyi akşamlar,forumunuza yeni üye oldum.2013 model ford fiesta titanium x paket bir aracımız var.Otokoç Taşdelen'den almıştı ki (Artık imkanı yok oraya uğramam).Aracı ankara'da otokoç servisine götürdüm 30 bin bakımı için ve aracın sirkülasyon motorunun değişmesi gerektiği söylendi. Ayrıca aracı aldığımızdan beri arka camlar arızalı.onlarında yapılması gerekiyor.Araştırmalarıma göre ön konsolun sökülmesi gerekiyormuş sirkülasyon motoru için.İstanbul'da bana tavsiye edebileceğiniz yetkili servis var mı güvenilir (Anadolu yakasında).Otokoç ataşehir buldum ama hiç bir fikrim yok,arkadaşım da aracını musluoğluna götürüyordu ama orası otokoç değil,ne gibi bir fark vardır bilemedim.Yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 cevizli ford a gidin forumdan bahsedin. ya da şahsuvaroğlu da iyi. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 Katılıyorum. Ford Cevizli servis müdürü Türker Gönüllü'ye forumdan ve benden bahsedin. Usta başı Mustafa Demirci de çok değerli bir insandır. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 Katılıyorum. Ford Cevizli servis müdürü Türker Gönüllü'ye forumdan ve benden bahsedin. Usta başı Mustafa Demirci de çok değerli bir insandır. Kısaca kendinden bahsedermisin Murat Abi? Sevdiğin renk, en sevdiğin yemek, hobilerin? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 Kısaca kendinden bahsedermisin Murat Abi? Sevdiğin renk, en sevdiğin yemek, hobilerin? Uğurlu sayım 7 Sevdiğim renk mavi Arabalar en büyük hobim. Nüfus Cüzdanımida gondereyim mi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 Uğurlu sayım 7 Sevdiğim renk mavi Arabalar en büyük hobim. Nüfus Cüzdanımida gondereyim mi Olaki yolumuz Cevizli servisine düşerse, senden bahsetmek için Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 Katılıyorum. Ford Cevizli servis müdürü Türker Gönüllü'ye forumdan ve benden bahsedin. Usta başı Mustafa Demirci de çok değerli bir insandır. Abi adın yeter Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 sancaktepe ford atılgan derim ben bana çok yardımcı oldular şimdiye kadar gördüğüm en iyi yetkili servis Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 1 Mart 2014 Paylaş 1 Mart 2014 bende pendik şahsuvaroğlundan pek bi memnun kaldım pasta cilayı bedava yaptılar bana Yorum bağlantısı
Ferman Yaşar 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 Herkese tekrar merhabalar,uzun süredir açtığım konuyu bulamamıştım beceriksizliğimden.Araştırdığım kadarıyla çoğu kişi otokoç ataşehir servisini tavsiye etmemiş,forumda az önce de şahsuvaroglu ile herford un karşılaştırmasını gördüm orda da şahsuvaroğlu için pek iyi şeyler yazılmamıştı.Araç normalde abimin,ankara otokoç tan çok memnundu ama araçları takas edince servis sorumluluğu bana kaldı.O yüzden biraz pimpirikli davranmak zorunda kalıyorum. Büyük ihtimalle Cevizli servisine giderim sizlerin referanslarıyla,cevap ve önerileriniz için çok teşekkürler. Yorum bağlantısı
Murat Kavuk 12 Mart 2014 Paylaş 12 Mart 2014 Nereye giderseniz gidin, mümkün olduğunca başında bekleyin. Muşluoğlu iyidir, şahsuvar da iyidir. Ama aynı oranda hepsi kötüdür. Şahsuvarda ben en son cam değiştirdim. Sonradan farkettim ki benim direksiyonun üç beş noktası ve göğüste cam silikonu var (o da siyah olunca insan hemen farkedemiyor). Kaç defa araç camı değiştirdim, hiç böylesi bir hata görmemiştim. Yorum bağlantısı
Muzaffer Mazak 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Bostancı oto sanayide forddan anlayan bir usta lazım osman usta çok uzak kalıyor o yüzden bostancıda varsa telefonlarını verirmisiniz Yorum bağlantısı
Recommended Posts