İçeriğe Yönlendir

Mtv Kampanyaları Hakkında

Bedri Baki

Recommended Posts

Ünal Doğar

Biraz sabırlı olun, ayın 15'ini bulur tüm kampanyaların çıkması.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

322.50 TL bayılmak için maximum kart kampanyası bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Evet genelde ayın ortasından sonra kampanyalar hareketleniyor. Ben de bonus veya world ile ödeyeceğim. Bakalım kim daha iyi kampanya yapacak bu dönemde :) navigasyon indirimi olursa ben yararlanmayı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Ben aylık olarak biriktirdim yoksa tek seferde göze çok görünüyor :)

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Neredeyse bütün bankalar taksit yapıyor. Acele etmeyelim. 6 taksiti geçmesin ikinci 6 aylık vergiyle pişti olur sonra. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Çok taksit yapınca öteki taksit geliyor önceki bitmeden..3 taksit ideal gibi...

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

bende :D

gib.gov.tr ye girince 1 lira az çıkıyor hesap sitelerine göre sizde de öyle mi.

Motorlu Taşıtlar Vergisi

2014 - 1 - 31/01/2014 - 322,00

2014 - 2 - 31/07/2014 - 322,00

TOPLAM BORÇ MİKTARI 644,00

Yorum bağlantısı
Misafir

gib.gov.tr ye girince 1 lira az çıkıyor hesap sitelerine göre sizde de öyle mi.

Motorlu Taşıtlar Vergisi

2014 - 1 - 31/01/2014 - 322,00

2014 - 2 - 31/07/2014 - 322,00

TOPLAM BORÇ MİKTARI 644,00

bende de aynı çıkıyor.

WSHDKsO.jpg?1

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Çok taksit yapınca öteki taksit geliyor önceki bitmeden..3 taksit ideal gibi...

Vergisi az olanlar için 3 taksit ideal ama 500 tl civarında olanlar için 6 taksit iyi :) Haziranda biter temmuzda yenisi başlar :)

Bu arada ilk kampanya da bonus'tan geldi. Pek işe yarar bir kampanya değil bana göre :)

http://kampanyabul.org/kampanyalar/mtv-kampanyalari/bonus-2014-mtv-kampanyasi.html

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Vergisi az olanlar için 3 taksit ideal ama 500 tl civarında olanlar için 6 taksit iyi :) Haziranda biter temmuzda yenisi başlar :)

Bu arada ilk kampanya da bonus'tan geldi. Pek işe yarar bir kampanya değil bana göre :)

http://kampanyabul.org/kampanyalar/mtv-kampanyalari/bonus-2014-mtv-kampanyasi.html

birde ziebart bakımı kampanyası yapmışlar.

Kampanyada “ZİEBART MTV PAKETİ” Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni Garanti Bankası kredi kartlarıyla www.gib.gov.tr üzerinden ödeyenler için 638 TL yerine ,yalnızca 399 TL olacaktır.

ZIEBART MTV PAKETİ: Anti Bakteriyel Detaylı İç Temizlik Sistemi ve Döşeme Halı ve Vinil Koruma Sistemlerini içerir.

ne kadar uygun sizce? :)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım
(düzenlendi)

Motorlu Taşıtlar Vergisi 2014 1 31/01/2014 540,00 540,00 0 540,00 0,00 

Motorlu Taşıtlar Vergisi 2014 2 31/07/2014 540,00 540,00 0 540,00 0,00

Nihaha 97 model araç benimkisi :D Düşülmemiş hali bu :p

:p

tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Şimdiye kadar hiç öyle bir şey yaptırmadığım için ne kadar uygun bilmiyorum :) Parapuan, navigasyon indirimi veya otostart indirimi yapsalar güzel olur :)

Motorlu Taşıtlar Vergisi 2014 1 31/01/2014 540,00 540,00 0 540,00 0,00 

Motorlu Taşıtlar Vergisi 2014 2 31/07/2014 540,00 540,00 0 540,00 0,00

Nihaha 97 model araç benimkisi :D Düşülmemiş hali bu :p

Eee Hakan abi 5000 cc tanka binmek kolay değil :) 5000 cc arabam olsun 5 bin tl vergi vereyim :p

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Öncelik 2014 yılı ülkemiz için ve bizler için hayırlı olsun. Eee 1 Ocak gelmesiyle birlikte yeni bir vergi dönemi başladı malesef :) Bankalar yavaş yavaş kampanya duyuruları yapmaya başlar. 2014 ocak ayına ait kampanyaları buradan paylaşalım mı? Bu konu ile ilgili farklı bir konu var mı bilmiyorum ama varsa bu konu kapanabilir. Ben baktım bulamadım.

Konunuz kendi konunuzla birleştirilmiştir :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

birde ziebart bakımı kampanyası yapmışlar.

Kampanyada “ZİEBART MTV PAKETİ” Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni Garanti Bankası kredi kartlarıyla www.gib.gov.tr üzerinden ödeyenler için 638 TL yerine ,yalnızca 399 TL olacaktır.

ZIEBART MTV PAKETİ: Anti Bakteriyel Detaylı İç Temizlik Sistemi ve Döşeme Halı ve Vinil Koruma Sistemlerini içerir.

ne kadar uygun sizce? :)

"iç temizlik sistemi" nasıl birşey? Elektrik süpürgesi gibi mi?  :)

Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Konunuz kendi konunuzla birleştirilmiştir :)

Tamam Sani teşekkür ederim iyi olmuş birleştirilmesi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

"iç temizlik sistemi" nasıl birşey? Elektrik süpürgesi gibi mi?   :)

detaylı bilgiyi burada bulabilirsiniz.bende aracımı almadan önce eski sahibi bu uygulamayı yaptırıpta teslim etmişti aracı.Gayet güzel bir uygulama bence.araç sıfır gibi olmuştu :)

hatta imzama tıklayıp ilk sayfadaki 5.fotoğrafa bakarsanız buna örnektir :)

tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

İş Bankası Maximum Kart kullanıcıları http://www.isbank.com.tr/ 'de internet şubesi üzerinden (*) ya da http://www.gib.gov.tr/ 'den 2 Şubat 2014 tarihine kadar yapacakları Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 100 TL ve üzeri işlemlerde 3 taksit imkânına sahip oluyor.
Kampanya kapsamında tüm İş Bankası kredi kartı müşterileri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde hem ödeme kolaylığına sahip olacak hem de zamandan kazanacak. İş Bankası Şirket Kredi Kartları ve Vadematik Ticari Kredi Kartı ile de kampanyadan faydalanılabilecek.
Kampanya kapsamında Motorlu Taşıtlar Vergisini 2 Şubat 2014 tarihine kadar İş Bankası kredi kartı ile ödeyen müşterilerimiz,
Otopratik servis noktalarında Maximum Kart'a özel:
-       Ön düzen ayarı 40 TL yerine 15 TL ve
-       LS/BS buz kazıyıcı ve Yasibo antifrizli cam suyu ve kış check-uo'ı hediye
Ayrıca, Maximum Kart ile yapılan 2-3-4 taksitli işlemlerde ilave 3 taksit ve 2 ay taksit erteleme fırsatı kazanacaklar.

OtoPratik fırsatından yararlanmak için  ödeme yapıldığına dair dekontun Otopratik noktalarında gösterilmesine ihtiyaç duyulmaktadır.
* http://www.isbank.com.tr/ 'de İnternet Şubesi üzerinden yapılacak ödemelerde Maximum Kart müşterilerimize hem tek çekim hem de taksitli ödeme seçeneği sunulacaktır. MTV ödemesinin taksitli olarak yapılması  durumunda ise 100 TL ve üzeri işlemlerde 2 ve 3 taksit fırsatı sunulacaktır.

Kampanyaya dahil Otopratik noktaları için tıklayınız.

Yorum bağlantısı
Bedri Baki
(düzenlendi)
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Ziraat Maximum dan mesaj geldi, 6 taksit ödeyebilir mişim :) öyle yapacağım zaten :)

Yorum bağlantısı
Yusuf Taş

Ay sonuna kadar beklesek birşey çıkar mı acaba? :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...