İçeriğe Yönlendir

Park Halinde Duran Aracıma Çarpmışlar..


Ayhan Onaran

Recommended Posts

Ayhan Onaran
(düzenlendi)

Maalesef durduk yere kazaya karıştık.Evin önünde park halinde duran aracıma arkadan Land rover çarpmış.Sağolsun ön cephede oturan komşular haber verdiler.Yoksa haberimiz olmayacaktı.Olay gece 02:00 civarlarında olmuş.Mehmet abiyi arayıp rahatsız ettim gece gece ilk aklıma gelen kişi de o oldu.Polis çağırmışlar.Polis geldi.Yaralamalı falan bir durum olmadığı için raporu tutun dedi.Kaza şeklini çizdi gitti.Siz formu doldurun dedi.Karşı tarafta kasko var sigortası var.Eksik belgesi yok.Ancak gece açık yer olmadığı için fotokopileri almak işi yarına kaldı.Polise de sordum sorun olmaz sabah halledersiniz dedi.

Hasar olarak tampon kötü durumda..Stoplar sağlam.Bagaj kapağı sol alt kısımdan darbe almış.Park sensörleri falan dağılmış.Benim merak ettiğim araç otomatik.Yaklaşık olarak 1 metreye yakın öne gitmiş.Şanzımanla ilgili bir sorun olmuş olabilir mi? Bu nasıl anlaşılır? Aracı kullandım herhangi bir arıza bilgisi yada ışığı yok.Gidişi normal..Bu konuda tecrübelilerden bilgi almakta fayda var..

Birde aracı ben nerede yaptırmalıyım?.Karşı tarafın sigortası Ak Sigorta.Güvenilir bir yer tavsiyesi bekliyorum?Yetkili servise falan gitmek daha mı iyi olur.Tampon bence değişecek zaten kaçarı yok.Bagaj kapağı da düzeltilip boyanabilir gibi duruyor.Onu da değişmek daha mı iyi olur acaba..Gece gece de mantıklı düşünemiyorum gerçi ama sabah ola hayrola.Yarın fotoğrafları da paylaşırım..

7tf04.jpg

7tf1k.jpg

7tf2l.jpg

tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emrah Erkan

gecmıs olsun talıhsız bir olay ak sigorta ya ben güvenmiyorum para konusunda cimriler biras üstlerine gidin, gecıktırebılıyorlar. aracınızı servise mutlaka gösterın bende opel vectra vardı aynısını yasadım arac bu carpmadan dolayı vitesler birbirine girmişti karısmıs takılıyor birzaman sonra servis sart.

Yorum bağlantısı
Gündüz Can Yılmaz

Hay Allah ya. Çok üzüldüm. Ne yapılır ne edilir bilmiyorum ama üzüntümü belirtmek istedim. Fotokopi alana kadar telefonla fotoğraflarını çekseydiniz evrakların.

Yorum bağlantısı
Serkan Önder

geçmiş olsun Ayhan abi ALLAH beterinden korusun tekerler dönmedi ise şanzımanda sorun olacağını sanmam ileri hareket sürüklenme şeklinde olabilir

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Benimki dahl bir çoğu bulunmuyor bile Ayhan. Sen bulmuşsun çarpanı. :) Geçmiş olsun kardeşim, Allah beterinden saklasın.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Ayhan geçmiş olsun.

Karşı tarafın kaskosu değil trafik sigortası yapacak.

Sen servise ya da güvendiğin yer neresi ise oraya çektir aracını.

Karşı tarafın sigortası ile anlaşması olmasa bile senin kaskondan yaparlar karşı tarafın trafik sigortasına rücu ederler.

Ayrıca hasarsızlığın bozulmaz.

Tabi hata sende çıkmazsa.

Şimdi ben nasıl hatalı olurum araç park halindeydi diyeceksin ama park etmeye uygun yer değilse sen de hatalı çıkabilirsin.

Yorum bağlantısı
Tamer Akkan

Ayhan abi çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın, kusur tamamıyla karşı tarafta(park yeri hatası yoksa) ise servise çektirmeniz en idealidir .

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
(düzenlendi)

Geçmiş olsun, kaskonuz varsa yetkili servise götürmenizde fayda var işi daha kolay hallediyorlar.

tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Geçmiş olsun abi...

Arkadaşlar yazmışlar zaten...

Ankarada konya yolundaki otokoç'a sakın ama sakın bırakma aracını.

Oranın kaportası çok kötü.

Yer tavsiyesi istersen Altan honda.

kaporta boyada işçilikleri çok iyidir.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Körün taşı dedikleri bu olsa gerek, Geçmiş olsun, Komşuların ayıkması iyi olmuş.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Geçmiş olsun, umarım şanzıman ile ilgili bir problem olmaz.

Yorum bağlantısı
Murat Altındal

çok geçmiş olsun ayhan abi, görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek...

Yorum bağlantısı
Yusuf Dagli

Çok geçmiş olsun. Siz en çok nereye güveniyorsanız araçınızı oraya götürün içiniz rahat etsin. Karşı tarafın evraklarının fotoğraflamak o anda yapılabilecek en iyi şeydir. inşallah park yasağı olan bir yerde ya da ters yönde durmuyordur aracınız

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Geçmiş olsun, istenmeyen ama engellenemyen de bir durum. en azından kaçmamış.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...