İnan Çınar 15 Mart 2017 Paylaş 15 Mart 2017 2 saat önce, Kerem Minaz yazdı: Aldım... Güle güle kullan. Yeni Trakyali konusu ne zaman açılacak? Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 15 Mart 2017 Paylaş 15 Mart 2017 (düzenlendi) Spoiler ve balık sırtı anteni takıldı.[emoji846] 15 Mart 2017 tarihinde Mustafa Özcan tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 16 Mart 2017 Paylaş 16 Mart 2017 5 dakika önce, Mustafa Serhat yazdı: Vites kolu modifikasyonu yaptım Broadway gördüm sanki Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 16 Mart 2017 Paylaş 16 Mart 2017 (düzenlendi) bu iki ürünün siparişini verdim 1-http://www.hepsiburada.com/bosch-aqt-33-11-yuksek-basincli-yikama-makinasi-aksesuarli-set-hediyeli-p-HRBSC06008A7602 2-http://www.hepsiburada.com/black-decker-pav1205-12v-11watt-arac-supurgesi-p-OTKALPAV1205 indirim ve kupon sayesinde 430 liraya geldi 16 Mart 2017 tarihinde Ahmet Said Avşar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2017 Paylaş 16 Mart 2017 Hayırlı olsun linke tıklayınca araç süpürgesi çıkıyor Gördüm şimdi linkler birleşik olmuş tek link gibi görünüyor Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 16 Mart 2017 Paylaş 16 Mart 2017 8 dakika önce, Samet Daz yazdı: Hayırlı olsun linke tıklayınca araç süpürgesi çıkıyor Gördüm şimdi linkler birleşik olmuş tek link gibi görünüyor teşekkür ederim,epeydir aklımdaydı,hesaplı denk getirmeye çalışıyordum Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 16 Mart 2017 Paylaş 16 Mart 2017 Lpg meter montajı yapıldı. Mehmet Acar Bey'e teşekkür ederim. Harika cihaz. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 17 Mart 2017 Paylaş 17 Mart 2017 Lpg meter montajı yapıldı. Mehmet Acar Bey'e teşekkür ederim. Harika cihaz. Cihaz nedir ne işe yarıyor ? Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2017 Paylaş 17 Mart 2017 Cihaz nedir ne işe yarıyor ? LPG ışıkların varya hani onun dijital olanı Mustafa bunda dış sıcaklık iç sıcaklık LPG yüzde oranı ve tankın üstünde ki ibre aynen yansıyor Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 17 Mart 2017 Paylaş 17 Mart 2017 Cihaz nedir ne işe yarıyor ? Depodaki gaz miktarını litre cinsinden gösteriyor. Girdiginiz verilere göre şehir içi-disi tahmini menzil bilgisi veriyor. Akü voltajı, iç-dis sıcaklık bilsini de veriyor. O versiyon benimkinde yok, elinde kalmamış. Bu arada Mehmet Bey'in soyadını yanlış yazmisim. Mehmet Acar olacak. 1 Yorum bağlantısı
Murat Birinci 18 Mart 2017 Paylaş 18 Mart 2017 Muayenesini yaptırdık. Matego araç kamerası takıldı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mart 2017 Paylaş 18 Mart 2017 On 16.03.2017 at 17:15, Münir Nurettin Taşova yazdı: Lpg meter montajı yapıldı. Mehmet Acar Bey'e teşekkür ederim. Harika cihaz. oldukça faydalı bir eklenti olmuş 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 18 Mart 2017 Paylaş 18 Mart 2017 Ön lastikleri yeniledim. Önler 215-45-18 arkalar 225-45-18 artık. 225-40-18'den sonra şuan için hissettiğim direksiyonda baya bir yumuşama oldu, konfor ve performans olarak test etmedim henüz. 2 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 18 Mart 2017 Paylaş 18 Mart 2017 Amber park ampüleri almıştım turuncu ama gündüz performans yok kıvamda. Emminin aldığı ledlerden sipariş vermiştim gelmişti onlarda duruyordu sökmüşken onları taktım. Far yıkama kapakları malum sökmüştüm patex ve silikon ile onlara giriştik... 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Mart 2017 Paylaş 18 Mart 2017 Yüksek hızda açılsa Allah a emanet biraz 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 18 Mart 2017 Paylaş 18 Mart 2017 Yüksek hızda açılsa Allah a emanet birazO malzeme çok ilginç onunla karter, metal bi sürü şey yapıştırmışlar...taşlasıyor bildiğin... Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 19 Mart 2017 Paylaş 19 Mart 2017 Far yıkamaları aktif etmiştik ama kapakları malum kronik sıkıntılı. Sun fix ve silikon ile yapıştırdık ve netice buyrun.... 10 Yorum bağlantısı
Enes Ayan 19 Mart 2017 Paylaş 19 Mart 2017 Başımdan geçen küçük bir olayı anlatmak istiyorum. Geçenlerde aracın bozulan bir parçasını değiştirmek için sanayiye gittim. Parça değişirken aracın başındaydım. O ara baktım parçayı değiştiren usta elinde japon başka bir yeri yapıştırıyor oraya ne oldu dedim. Çatlakmış sökerken kırıldı dedi. Bozuntuya vermedim ama canım sıkıldı baya yani görmesem öyle yapıştırıp yollayacak ki yapıştırdığı yer daha tamirhaneden çıkmadan kırıldı. Ev geldim baktım motora takılan hiç bir klips yerine oturtulmamış borular serbest ortalarda yine kızdım. Bu nasıl iş yapmaktır anlamıyorum ben mi çok titizim, sorun mu bende anlamıyorum. Araca kasap gibi davranmayan düzgün usta bulmak zor sanırım. En iyisi öğrenip kıra döke kendin yapacaksın kırılırsa da ben kırdım dersin. 7 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 19 Mart 2017 Paylaş 19 Mart 2017 Başımdan geçen küçük bir olayı anlatmak istiyorum. Geçenlerde aracın bozulan bir parçasını değiştirmek için sanayiye gittim. Parça değişirken aracın başındaydım. O ara baktım parçayı değiştiren usta elinde japon başka bir yeri yapıştırıyor oraya ne oldu dedim. Çatlakmış sökerken kırıldı dedi. Bozuntuya vermedim ama canım sıkıldı baya yani görmesem öyle yapıştırıp yollayacak ki yapıştırdığı yer daha tamirhaneden çıkmadan kırıldı. Ev geldim baktım motora takılan hiç bir klips yerine oturtulmamış borular serbest ortalarda yine kızdım. Bu nasıl iş yapmaktır anlamıyorum ben mi çok titizim, sorun mu bende anlamıyorum. Araca kasap gibi davranmayan düzgün usta bulmak zor sanırım. En iyisi öğrenip kıra döke kendin yapacaksın kırılırsa da ben kırdım dersin.Geçmiş olsun iyi usta değil mesele, usta kalmadı hepsi sök tak ustası. Kendi araçlarımızın ustası olduk hepimiz... Ayrıca o usta bozuntusunu değiştirin derim. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2017 Paylaş 20 Mart 2017 8 saat önce, Enes Ayan yazdı: En iyisi öğrenip kıra döke kendin yapacaksın kırılırsa da ben kırdım dersin. En güzeli bu aslında. Geçen benim aracın otomatik antenini kırmışlar. 200 tl para istediler. 70 tl aldım yarım saate taktım bitti işi. Bu sadece araç içimn değil ev aletleri vs. içind geçerli. Her işin bir parçasını bir işin her parçasını bilmek gerek. Yorum bağlantısı
Recommended Posts