İçeriğe Yönlendir

Araç Kameramdan Yansıyanlar

Murat Dere

Recommended Posts

Serkan Toker

plakayi aldiysan goruntulerle sikayet et bu harbiden okuz milletin hayatini riske atiyor can tasiyo sozde kesin goruntuyu yolla trafige abi

Sesleri silip Eskişehir belediyesi, Eskişehir' in sesi, zabıta müdürlüğü, trafik daire başkanlığı vs. Her yere ulaştırmak gerekiyor...

Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Bu kameralardan alcam bi tane abi seninkinin goruntu cok iyi markasi link iviri zivirni verir misin bi bakayim izmirde cok mal var cekesim geldi :)

Benim arkadaslarim abilerim var polis ceker ceker onlara veririm onlar yazsin fotograflla beraber yollasin cezayi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

plakayi aldiysan goruntulerle sikayet et bu harbiden okuz milletin hayatini riske atiyor can tasiyo sozde kesin goruntuyu yolla trafige abi

Plakayı aldım, yazılı olarak Belediyeye bildirdim. İsterlerse görüntülerden sesleri silip ulaştıracağım.

Sesleri silip Eskişehir belediyesi, Eskişehir' in sesi, zabıta müdürlüğü, trafik daire başkanlığı vs. Her yere ulaştırmak gerekiyor...

Abi belediyeye şikayet ettim, görüntü elimde var dedim, isterlerse sesleri silip gönderirirm.

Bu kameralardan alcam bi tane abi seninkinin goruntu cok iyi markasi link iviri zivirni verir misin bi bakayim izmirde cok mal var cekesim geldi :)

Benim arkadaslarim abilerim var polis ceker ceker onlara veririm onlar yazsin fotograflla beraber yollasin cezayi :)

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/251933-ara%C3%A7-i%C3%A7i-kamera-shadow-tec-gt680w/

Yorum bağlantısı
Safak Acar

İki öküz birden. Videoda Öküz, Eşşek gibi geçen küfürler için özür dilerim .

Abi tepkine hayran kaldım : :D:D Aynı ben :D dümdüz kayardım ben olsam iyi sabretmişin :D

Hele o bordo aracın yerinde ben olsam Abow..

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Abi tepkine hayran kaldım : :D:D Aynı ben :D dümdüz kayardım ben olsam iyi sabretmişin :D

İç işleri bakanı yanımdaydı, yoksa videoyu paylaşmazdım :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

İç işleri bakanı yanımdaydı, yoksa videoyu paylaşmazdım :)

Sesini keser ya da müzik koyar paylaşırdın kardeşim, ne var ki? ;)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Sesini keser ya da müzik koyar paylaşırdın kardeşim, ne var ki? ;)

Orjinali demek istedim abi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
(düzenlendi)

Furkan sendeki araç içi kameranın modelinin Shadow-Tec Gt680W olduğuna emin misin ? Baktığımda GPS not supported for this model diyor ama gönderdiğin videolarda GPS koordinatları var.

Düzeltme : GPS modülü harici alınıyormuş.

Abi ben alırken gps modülü ile birlikte aldım ;) tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Belediyeden gelen cevap:

"Sayın Furkan AVCI

Başvurunuz Toplu Taşıma Şube Müdürlüğümüze iletilmiştir.06/03/2014 tarihinde

23 numaralı hattın 5.aracı olarak çalışmış olan 26 H 0037 Plaklı araç şoförü

tespit  edilerek konu ile ilgili olarak gerekli ikaz ve uyarılar

yapılmıştır.Elinizdeki kamera  kayıtlarını Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme

Şube Müdürlüğüne iletebilirsiniz.

Bilgilerinize,saygılarımızla."

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

Dediklerini yap bence abi yoksa onlar yapma bilader diyip geciyo bos muhabbet

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Dediklerini yap bence abi yoksa onlar yapma bilader diyip geciyo bos muhabbet

Göndereceğim ama, trafikte kale almıyor ki!!

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Belediyeden gelen cevap:

"Sayın Furkan AVCI

Başvurunuz Toplu Taşıma Şube Müdürlüğümüze iletilmiştir.06/03/2014 tarihinde

23 numaralı hattın 5.aracı olarak çalışmış olan 26 H 0037 Plaklı araç şoförü

tespit  edilerek konu ile ilgili olarak gerekli ikaz ve uyarılar

yapılmıştır.Elinizdeki kamera  kayıtlarını Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme

Şube Müdürlüğüne iletebilirsiniz.

Bilgilerinize,saygılarımızla."

"ikaz ve uyarı" ne la? :unsure2: "ilgi ve alakalarına" teşekkür etmeyi unutma Furkan. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

bu sabah başıma gelen olay,

baya bir ilerledikten sonra pişman oldum, keşke durup yardım etseydim.

Keşke yardım etseymişsin tabii. :) Bi daaki sefere.

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

:):):)La oğlum düştü ya la samanların.süpersin kardeşim.

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

7 mart cuma günü saat 14 te Kia Spo ile Kartal yarış halinde sollama yasağı olan yerde beni solladılar ve kırmızı ışıkta geçtiler. 10 Mart Pazartesi görüntüleri polise verdim. 11 Mart salı günü polis kapıma geldi ve dedi ki : Olayın üzerinden 3 gün geçtiğinden savcılığa suç duyurusunda bulunmanız lazım. Biz ceza kesersek suçlu duruma düşeriz bizi mahkemeye verebilirler dedi. CD leri iade ettiler  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Murat Dere

7 mart cuma günü saat 14 te Kia Spo ile Kartal yarış halinde sollama yasağı olan yerde beni solladılar ve kırmızı ışıkta geçtiler. 10 Mart Pazartesi görüntüleri polise verdim. 11 Mart salı günü polis kapıma geldi ve dedi ki : Olayın üzerinden 3 gün geçtiğinden savcılığa suç duyurusunda bulunmanız lazım. Biz ceza kesersek suçlu duruma düşeriz bizi mahkemeye verebilirler dedi. CD leri iade ettiler :unsure2:

Her zaman dedim; polis Amerika'da. Bizimkilerin yetki yönünden o kadar salakça kanunlar var ki adamlar haklı. Dur ikazına uymayıp kaçan sürücüye ateş açabilirsin ama vurmak yasak. Vurursan başım derde girer mesela. Gidip adama ceza yazsa neden yazdın diye polisi çekerler. Hey benim güzel ülkem!

Yorum bağlantısı
Misafir

İki öküz birden. Videoda Öküz, Eşşek gibi geçen küfürler için özür dilerim .

Sen eşek'i küfürden mi sayıyorsun? Amme eşeği imiş o! :D

bu sabah başıma gelen olay,

baya bir ilerledikten sonra pişman oldum, keşke durup yardım etseydim.

Bu video iyi saklanmalı, torunlarınıza samanın ne olduğunu anlatırken yardımcı olur. Ayrıca sınırlı sayıdaki şanslı insanlardansınız, bir süre sonra sizin de önünüze, çöp, hurda araç parçaları, yer kaplaması vb. gibi daha yapay şeyler düşecek.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Yorumsuz... (Trafik işaretlerine dikkat!!)

İmam osu***sa cemaat sı**r hesabı :elisopali:

imam_cemaat.jpg

Hem kırmızı ışık ihlali, hemde U dönüşü yasağı var.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Normal kardeşim. Ben daha önce de bir yerlerde yazmıştım; kırmızı ışıkta önümde duran trafik polisi aracı yeşil yandığında soldan gelen kırmızıda geçen araca durup yol verdi. Dörtyol ağzında her türlü sola dönüşün yasak olduğu yerde sola dönenlere ses çıkarmayan nokta görevinde bulunan polisimiz de var, ters yönden gidene ses çıkarmayan da. Merak ettiğim şey; acaba bizim trafik polislerimiz sadece emirle mi ceza kesebiliyorlar? Yani yolda giderken gördükleri bir suçun cezasını hemen oracıkta kesemiyorlar mı, yasal bir engel mi var? Merakımdan soruyorum ha, bir şeyler demeye çalışmıyorum. ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

Yalnız görüntüdeki arkadaş trafik polsii değil, asayiş (polis imdat) sanırsam  ;) Trafik onu çok bağlamıyor  ;)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Normal kardeşim. Ben daha önce de bir yerlerde yazmıştım; kırmızı ışıkta önümde duran trafik polisi aracı yeşil yandığında soldan gelen kırmızıda geçen araca durup yol verdi. Dörtyol ağzında her türlü sola dönüşün yasak olduğu yerde sola dönenlere ses çıkarmayan nokta görevinde bulunan polisimiz de var, ters yönden gidene ses çıkarmayan da. Merak ettiğim şey; acaba bizim trafik polislerimiz sadece emirle mi ceza kesebiliyorlar? Yani yolda giderken gördükleri bir suçun cezasını hemen oracıkta kesemiyorlar mı, yasal bir engel mi var? Merakımdan soruyorum ha, bir şeyler demeye çalışmıyorum. ;)

Her sabah Ulusta sola dönüş olmayan yerde önümden dönüş yapan araçlar oluyor.. Bir sabah bende döneyim ne olacak dedim döndüm ve yaya için yeşil yandı tam karşımda polis var... Araba sola dönmüş durumda duruyor ama hemen direksiyonu ters istikamete çevirdim...Lastikler sanki yukarıdan gelip sağa dönüş yapmışım gibi duruyor...Soğukkanlılıkla polis arkadaşla bir süre bakıştık...Geldiğim yönü görmediğinden sanırım bir şey demedi...O gün bugündür 50 metre ileride ki kavşaktan U dönüşü yapıp geliyorum... :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Her sabah Ulusta sola dönüş olmayan yerde önümden dönüş yapan araçlar oluyor.. Bir sabah bende döneyim ne olacak dedim döndüm ve yaya için yeşil yandı tam karşımda polis var... Araba sola dönmüş durumda duruyor ama hemen direksiyonu ters istikamete çevirdim...Lastikler sanki yukarıdan gelip sağa dönüş yapmışım gibi duruyor...Soğukkanlılıkla polis arkadaşla bir süre bakıştık...Geldiğim yönü görmediğinden sanırım bir şey demedi...O gün bugündür 50 metre ileride ki kavşaktan U dönüşü yapıp geliyorum... :D

Burda yap, bi şey olmaz. ;) Belki de diyorum, polislerimiz "yaz" denmeden yazmıyordur. Ya da o kadar çok yanlış oluyor ki trafikte, hangi biriyle uğraşalım diye düşünüyorlar. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Burda yap, bi şey olmaz. ;) Belki de diyorum, polislerimiz "yaz" denmeden yazmıyordur. Ya da o kadar çok yanlış oluyor ki trafikte, hangi biriyle uğraşalım diye düşünüyorlar. :unsure2:

Abi Polis aracı tamam bir yerde kabul, ama servis aracını kullanan dingilde ki umursamazlığa bak.

Bu kavşakta fotoğrafa göre karşı şeritten gelirken U dönüşü yapan adama vurmama ramak kalmıştı tam yolun ortasında geldiğimi görünce aniden durdu durmasaydı göbekten girmiştim.

Kaza yapınca da kazanın şokuyla bir şey yapamazsın ama  yaralanmadıysa da hastanelik etmek gerek.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

simdi bu aracin pilakasiyla bu vidyoyla sikayet etsek ceza yer mi ? hic sanmiyorum

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Benzer olayı ben yaşadım abi, döndüm sol şeritteyim polis önüme atladı gel gel kaçma der gibi :D 80tl cik yazdı..

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...