Mustafa Tüfekçi 14 Kasım 2012 Paylaş 14 Kasım 2012 Yok abi o kadarda değil. En kötü ihtimal ile yere koli getiririm onlardan sereriz. Bu sefer müzik getirmeyiz, aletin başında dj lik yapalım dedim ne yaptığımın ne içtiğimin farkına bile varamadım ama her şeye rağmen Rıfat gibi hulusi baba ile uyumaya kalkmadım Sağlamm bir masa kurarız bu sefer hobaaa ağva ya mı gidiyoz Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 14 Kasım 2012 Paylaş 14 Kasım 2012 bilirim böyle muhabbetleri, çok zevkli olur. şehrin keşmekeşinden, hayatın koşturmacasından, 24 saat de kopsan, insanı resmen format atılmış gibi yapar. biz de senede bir iki kere sazlı sözlü (ud-bağlama-bendir) yaparız(yapardık). o 24 saat sanki bana 24 gün gibi gelir. Aynen bu şekilde Hocam size sonuna kadar katılıyorum. Hatta Cuma dan gidip pazar geri dönmek var hobaaa ağva ya mı gidiyoz Gerekli artık gerekli sana el freni olaylarını anlatmam lazım Yorum bağlantısı
Necati Dur 14 Kasım 2012 Paylaş 14 Kasım 2012 Hocam Clio'da 29.990 dan basliyor fiyati. http://www.renault.c...iyat-ozellikler En bos Clio, Polo Trendline'dan doludur hocam. VW ve Renault gibi markalar arasindaki kalite algisida bunu dogrular. Donanım açısından çok bir fark yok. Bana söylenen 29900'den başlayan clio'lar filo için satılacakmış. bana öyle dedi. Yada almayacağımı anlayıp başından savmak istemişte olabilir. Benim araçta olupta onda olmayan donanımlar. Arka cam manuel. Elektirikli aynalar yok. başkada arasında bir ESP farkı var bende olmayan. Bende de plastik yok. Haklısınız 45-50 bin verip çamaşır makinesi butonlu klima, kapak jant , eksiksiz güvenlik donanımı (2 hava yastığı) boş fonksiyon direksyon işte bir vw klasiği. 40500'e Blue motion var. Polo'da son fiyat 46000. o da GTI 180 hp. trptk olanı. Yazdıklarınız tamamen bir efsane ve göreceli kavramlar. Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 14 Kasım 2012 Paylaş 14 Kasım 2012 Aynen bu şekilde Hocam size sonuna kadar katılıyorum. Hatta Cuma dan gidip pazar geri dönmek var of of of...işte o 3 aylık yaz tatiline bedel olur. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Kasım 2012 Paylaş 14 Kasım 2012 1 büyük al gelirken hhh büyüklerimiz gelmiyor mu velimiz ile mi geliyoz 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Kasım 2012 Paylaş 14 Kasım 2012 Bayiye gidin ve ben 29.900 TL olan modelden almak istiyorum deyin, sonra da verilen cevabı buraya yazın. Yok öyle bir model. eskiden stokta bi sürü araba olur satamayınca kampanya yaparlardı. artık fabrikada üretimi düşünülmeyen aracı satıyorlar. 6 aya gelir diyorlar onlar da haklı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Kasım 2012 Paylaş 14 Kasım 2012 Polo'da son fiyat 46000. o da GTI 180 hp. trptk olanı. Yazdıklarınız tamamen bir efsane ve göreceli kavramlar. O rakamlı arabayı alacağım deyip bulsanıza herhangi bir bayiden? listede var 2 yıldır da kendisini gören olmadı, yasal boşluk... Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 14 Kasım 2012 Paylaş 14 Kasım 2012 Hocam buyrun sizde gelin keşke yunus, mesafe, zaman, görev.....v.s. çok naziksin, teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Necati Dur 14 Kasım 2012 Paylaş 14 Kasım 2012 O rakamlı arabayı alacağım deyip bulsanıza herhangi bir bayiden? listede var 2 yıldır da kendisini gören olmadı, yasal boşluk... Çağlar Abi valla clio'yada siteden baktığım için polo'yada ordan baktım. Cumartesi 15000 bakımına gideceğim. Bir sipariş vereyim o zaman. Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 14 Kasım 2012 Paylaş 14 Kasım 2012 (düzenlendi) bende bir ara, sıfır opel sormuştum, aldılar beni kafa kola, iştahlı iştahlı yazıyorlar isteyip istemediklerimi...dedim fiyat ne oldu şimdi, bir fiyat dedi, bana çok makul geldi, ne zaman gelir dedim, sisteme girdi, on dakika sonra süklüm püklüm, efendim öyle bir araç henüz üretilmemiş dedi. aynı digiturk gibi, samsunsporun maçları 10 lira dediler, ver deyince de yanında 2 tane eğlence paketi almanız lazım dediler, toplam 18 lira oldu... 14 Kasım 2012 tarihinde Ruhan Sorgun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Uz 8 Aralık 2012 Paylaş 8 Aralık 2012 (düzenlendi) Clio 4............... Reklamları harika. Dış tasarım mükemmel. Hatta B sınıfının gerçekten en şık modeli. Can alıcı soru şu; Güvenlik donanımlarında, malzeme kalitesinde eksiği olmayan motoru kendini kanıtlamış 50 bin tl'ye C-Max trend'mi yoksa 44 bine benzinli full donanım(nasıl full bilmiyorum arka camlar hala manuel) Clio 4'mü. Diyeceksinizki sınıfları çok farklı. Unutmayınki ben de yaklaşık 20 yıldır B sınıfı kullanıcısıyım. Belki hepimizin farklı sınıftaki araçlara da gözatması gerekmektedir. Ben ilk defa 2 aylık bir analiz sürecinden sonra araç aldım. İnanın gezmediğim marka test sürüşü yapmadığım model kalmadı diyebiliriz. (35-60 bin TL bandında) Sonuç; bence şu an için ülkemiz şartlarında fiyat/performansta en iyi değeri C-Max TDCI Trend Otm.Park'lı modeli veriyor. 8 Aralık 2012 tarihinde Mustafa Uz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 Clio'larda artık arka camlar otomatik oldu. Ancak bu zamanda benzinli araba almak için bi kaç defa düşünmek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 Dci candır Yanlız bu arada Icon turbo 90 s&s'i yani en full donanımı 38 bin tl civarına alabilirsiniz renk farkı ile 44 çok uçuk bir rakam benzinli için. Zira benzinli arabalara 40 bin tl civarında para gözden çıkarılmış ise Doğuş'ta Leon FR 'a 42 bin tl fiyat veriyorlar ilk bakımda hediye. 1 Yorum bağlantısı
Semih Kut 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 araç iyi güzel hoş fakat 1650kg kasa ağırlığı var ona o motor ve beygir gücü az geleceğini düşünüyorum sanki ilk kalkışta yığılır gibi geliyor ama sonradan kendini toplayacağı aşikar Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 araç iyi güzel hoş fakat 1650kg kasa ağırlığı var ona o motor ve beygir gücü az geleceğini düşünüyorum sanki ilk kalkışta yığılır gibi geliyor ama sonradan kendini toplayacağı aşikar Latitude'lar bile bu ağırlıkta değil? Koleos'a bakmış olabilir misiniz? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 1065 olmasın ? http://renault.com.tr/araba/binek/yeni-clio/ozellikler galiba azami yani max yüklenebilecek ağırlıkltaki ağırlığa baktınız. yoksa benzinlisi bin kg altında dizeli ise 1071 gibi bir şey Boş Ağırlık 1071 Azami Yüklü Ağırlık 1651 Yorum bağlantısı
Ayşegül Kahraman 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Renault arabalarına karşı bir ön yargım var. Yeni Clio' yu bilmiyorum ama eskisini denemiştim. Araba çok kaba. Bilmiyorum bunu teknik açıdan anlatmam nasıl mümkün, sizler yardımcı olursunuz, vites değiştirirken yoruluyorum:):)Yeni Cilo' nun kırmızı rengine özellikle bayılıyorum, tasarımı hoşuma gitti ama Renault işte...Piyasada çamurluğu çatlamış çok Clio görüyorum. Sanki makasla kesilmiş gibiler... Araç fiyatları konusuna gelince, sanki araç sınıfları arasında fiyat farkları daha belirgin olmalı. Şuna 5000 daha versem bunu alırım gibi durumlar kafa karıştırıcı olabiliyor. Araç alırken Auris ile Fiesta arasında kalmıştım. Fiesta donanım açısından çok daha iyi idi 39800 son fiyattı, Auris ise 46500 civarındaydı. Fiestayı aldığım yer daha çok güven verdiği için onu aldım:):):)Bu konuda böyle bir karar aldığım için hiç pişman olmadım... 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Benimde ön yargılarım vardı Renault'a karşı. Ne zaman fuarda kırmızı Clio'yu gördüm. O gün arabamı satma kararı alıp en kısa zamanda Clio'yu aldım. İyikide almışım çok memnunum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2013 Paylaş 15 Mart 2013 Renault arabalarına karşı bir ön yargım var. Yeni Clio' yu bilmiyorum ama eskisini denemiştim. Araba çok kaba. Bilmiyorum bunu teknik açıdan anlatmam nasıl mümkün, sizler yardımcı olursunuz, vites değiştirirken yoruluyorum:) :)Yeni Cilo' nun kırmızı rengine özellikle bayılıyorum, tasarımı hoşuma gitti ama Renault işte...Piyasada çamurluğu çatlamış çok Clio görüyorum. Sanki makasla kesilmiş gibiler... Araç fiyatları konusuna gelince, sanki araç sınıfları arasında fiyat farkları daha belirgin olmalı. Şuna 5000 daha versem bunu alırım gibi durumlar kafa karıştırıcı olabiliyor. Araç alırken Auris ile Fiesta arasında kalmıştım. Fiesta donanım açısından çok daha iyi idi 39800 son fiyattı, Auris ise 46500 civarındaydı. Fiestayı aldığım yer daha çok güven verdiği için onu aldım:) :):)Bu konuda böyle bir karar aldığım için hiç pişman olmadım... Yerinde bir karar olmuş...rakam 40 binleri geçtikten sonra alternatifler bir hayli çoğalıyor... Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Ben beğenmedim abi, Renault'un her zaman yaptığı gibi bu model de yalnızca ÖZENTİ. Kapı tutamaçları Audi'den, ön konsol Focus III'den, Göstergeler Toyota'dan, dizayn başka bir araçtan falan falan... Benzetmeye çalışmışlar, ama bu ülkede çok satıyor bu araba anlamak güç, Örneğin Toros (namı değer reşat altını) halen de hemen alınıp, hemen satılıyor, Arabada hiçbirşey olmadığı gibi, neredeyse amartisörler bile opsiyonel, zahmet edip onu takmışlar, at arabası gibi, fayton gibi birşey, 2000 modelinde bile hidrolik direksiyon yok, nerede kaldı, klima, abs,vs.... Ben beğenmedim abi, Renault'un her zaman yaptığı gibi bu model de yalnızca ÖZENTİ. Kapı tutamaçları Audi'den, ön konsol Focus III'den, Göstergeler Toyota'dan, dizayn başka bir araçtan falan falan... Benzetmeye çalışmışlar, ama bu ülkede çok satıyor bu araba anlamak güç, Örneğin Toros (namı değer reşat altını) halen de hemen alınıp, hemen satılıyor, Arabada hiçbirşey olmadığı gibi, neredeyse amartisörler bile opsiyonel, zahmet edip onu takmışlar, at arabası gibi, fayton gibi birşey, 2000 modelinde bile hidrolik direksiyon yok, nerede kaldı, klima, abs,vs.... Fransızlar bize araba diye yutturmuşlar işte Renault arabalarına karşı bir ön yargım var. Yeni Clio' yu bilmiyorum ama eskisini denemiştim. Araba çok kaba. Bilmiyorum bunu teknik açıdan anlatmam nasıl mümkün, sizler yardımcı olursunuz, vites değiştirirken yoruluyorum:) :)Yeni Cilo' nun kırmızı rengine özellikle bayılıyorum, tasarımı hoşuma gitti ama Renault işte...Piyasada çamurluğu çatlamış çok Clio görüyorum. Sanki makasla kesilmiş gibiler... Araç fiyatları konusuna gelince, sanki araç sınıfları arasında fiyat farkları daha belirgin olmalı. Şuna 5000 daha versem bunu alırım gibi durumlar kafa karıştırıcı olabiliyor. Araç alırken Auris ile Fiesta arasında kalmıştım. Fiesta donanım açısından çok daha iyi idi 39800 son fiyattı, Auris ise 46500 civarındaydı. Fiestayı aldığım yer daha çok güven verdiği için onu aldım:) :):)Bu konuda böyle bir karar aldığım için hiç pişman olmadım... Yazınızın ilk paragrafının altına imzamı atıyorum. Çok doğru yazmışsınız, katılıyorum.... Benimde ön yargılarım vardı Renault'a karşı. Ne zaman fuarda kırmızı Clio'yu gördüm. O gün arabamı satma kararı alıp en kısa zamanda Clio'yu aldım. İyikide almışım çok memnunum. Kaç motor abi bu araba...? Yorum bağlantısı
Oktay Temiz 18 Nisan 2013 Paylaş 18 Nisan 2013 Cebini düşünenler için tasarlanmış bi araç lafımız yok ama konfor ve güvenlik açısından tercih edilmeyecek araçların başında Renault gelir değil clio 4, clio 14 olsa bile Renault renaulttur... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts