İçeriğe Yönlendir

Trafik Sigortasının Hasarımın Bir Kısmını Ödememesi


İlhan Can

Recommended Posts

İlhan Can

Autoking kırılan stop için sipariş verildiğini, gelince de arayacaklarını söyledi. Belli ki sallayacaklar, ben arayıncada bekliyoruz falan diyecekler büyük ihtimal. Dün gittiğimde perşembe günü gelin stobu sökeriz numune olsun diye demişlerdi. Ben bugün kendim söküp götürdüm ama aldığım cevap üstteki gibi. Ayrıca bana tekrar kendi çektikleri belli belirsiz fotoğrafları gösterip iftira attığımı söyledi hasar danışmanının biri. Yanımda da birisinin hakkında küfürlü birşeyler söyledi duyacağım şekilde.Karşısındaki önce anlayamadı neden bahsettiğini sordu. Büyük ihtimalle yüzüme söyleyemeyeceği için dolaylı bir şekilde çaktırmadan bana küfür etti. Götürdüğüm stobu da inceledi.Kırık yerin düz birşekilde ve eskiden olduğu konusunda ısrara başladı.Halbuki ben orada olduğuna yüzde yüz eminim.Çünkü aracı teslim etmeden önce arka taraftanı inceledim. Gözümden kaçması mümkün değil.

Aracı ilk olarak göstermeye gittiğimde fotoğraflarını çekmişlerdi, o fotoğraflar ortada yok.O zaman kırık değildi. Eksperin fotoğraflarını istediler ama onlarda kırık yerin fotoğrafı yok.Kırık olsaydı eksper orayı da çekerdi zaten. Tramer onayından sonra aracı teslim ettiğimde fotoğraf çekilmedi ancak ben bıraktıktan bir süre sonra aracın tüm açılardan detaylı fotoğraflarını çekmişler.Kırık teslim etmişsiniz diye ısrar ediyorlar.Ama fotoğraflar belli belirsiz ben kırık yok diyorum onlar var diyor.Şimdi ben nerden bileyim sökerken kırdıktan sonra fotoğraf çekilmediğini.Eğeyle biraz düzleyip eskiden olmuş bu diyorlar bence.Biraz müdahale edilmiş gibi duruyor.

Mail gönderdim bu konunun peşini bırakmayacağım diye.Sonuç alamazsam genel merkeze şikayette bulunacağım.Bu süreçler işe yaramazsa ne yapmamı önerirsiniz?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Auoking oldukça kurumsaldır... Bence sallamaz... video kayıtlarından bakarlar, kim kırdı ise ona da ödetirler diye tahmin ediyorum..

Yorum bağlantısı
İlhan Can

Auoking oldukça kurumsaldır... Bence sallamaz... video kayıtlarından bakarlar, kim kırdı ise ona da ödetirler diye tahmin ediyorum..

Geçen hafta genel müdürlüğüne detaylı bir mail gönderdim. İlgilenip araştıracaklarını söylediler.Kaza fotoğraflarını da istediler, gönderdim.Ben daha çok güvenlik kamerası görüntülerini incelemeleri konusunda ısrarcı oldum. Çünkü Bursa şubesinin savunmasıyla kameradan izlenecek görüntüler arasında tezatlıklar olacağı konusunda eminim, tabi görüntüleri silmedilerse.

Kurumsal olarak görünüyor ama Burşa şubesinde bana yalancı,iftiracı da dediler yanımda küfür de ettiler. "Çalışan sana küfrediyorum müşteri sen anla" şeklinde bir şeyler oldu. Kırılan stobu sipariş ettik gelince ararız dediler beni başından savdılar. Bir kez bile şu konuyu araştıralım demediler, sadece inkar politikası izlediler.

Aracı yetkili serviste yaptıramayınca sözde kurumsal biryer diye götürdük ama bu davranışlarla sanayi de bile karşılaşmadım şimdiye kadar.

Genel merkezle 5 gün önce konuştum en son, henüz geridönüş yapılmadı.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
İlhan Can

Bir aydır Autoking ile uğraşıyorum kaç kere gidip geldim kaç kere telefon ettim sayamadım ama sonunda kırdıkları stobumu değiştirttim onlara. Genel müdürlüğü yardımcı olmasaydı bu zararın karşılanması mümkün değildi. Kısa sürede sorunu çözmek için uğraştılar.Ancak Autoking Bursa için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Ellerinden geldiği kadar beni yıldırmaya çalıştılar, yanımda saygısızca konuştular, iftiracı dediler. Diğer illerdeki şubeleri bilmem ama Bursa şubesini kimseye tavsiye etmiyorum. Sonra benim gibi sinirlerinizi yıpratırsınız.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Emin Köseler

Mümkün olduğunca Auto King ve türevlerinden uzak durmak gerek. Kurumsaliz falanız filanız söyle egitim aldık böyle cam tamiri yapıyoruz derler , ben basıma gelenleri anlatsam şahit olduklarımı yazsam 400 sayfa kitap olur. Genel merkezi ararsan isin o zaman çözülür birde boya koruma hediye ederler ama franchise olan bayii'nin cebinden çıktığı icin küfür eder oradakiler. Ya yetkili servis ya da sanayide tanıdık "mis".

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...