Misafir 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Çok özür dileyerek bir şey söylemek istiyorum dişinden tırnağında artırılarak araba alınmaz, araba işi lüks işidir (eğer ticari olarak kullanıyorsa o başka) araba özenti işidir herkeste var bende de olsun işidir bana göre, şayet ben arabamı otobüse binmemek için aldım. İşe gelip giderken rahat edeyim diye aldım, daha sonra o modifiye şahinciler (Lütfen formdaki şahin veya doğan kullanan kardeşlerim abilerim alınmasın) her gece mahallenin boş alanın da arabayı ciyaklatıyorlar 10 tl lik gaz ile bu bir özenti ve lüks ihtiyaçtır. Yorum yazarken acımasız olmayın Ben malesef (kendi adıma yazıyorum) dişimden tırnağımdan arttırarak araba alıyorum. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 İyi okumamışsınız çünkü okumadınız bölümde sizin bu yazdıklarınıza benzer bir konu yüzünden kavga çıkacaktı az kalsın Valla, savaş çıksa bile ben bunları yazardım... 1 Yorum bağlantısı
Özgür Çakırhan 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Ben malesef (kendi adıma yazıyorum) dişimden tırnağımdan arttırarak araba alıyorum. Mutlaka hepimiz öyle, sonuçta bu araba sigortası kaskosu ıvırı zıvırı çoğu zaman evdeki bir insanda daha çok para yiyor Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 1. de ayrı yazılacaktı 2. iphone 4 mü konu? zira cebindeki 3 Türkçe yazım kurallarında cümle içinde kullanılan "de" cümleden çekildiğinde anlam düşmüyor ise ordaki "de" bağlaçtır ve ayrı yazılır haklısın abi. Bu sebepten "de" yazmaktan vazgeçiyorum artık işte yeni cümle Ayrıca lütfen uyaracağınıza düzeltsenize - 1299 malesef katılmıyorum.. Bana göre iphone özenti işidir gereksiz pahalıdır, bunlar hep ters argüman oluşturacak ucu açık şeyler . Konu espiri ise mizaha taşınmalı değil ise tek cümle ile nitelemek çoook zor olur düşüncesindeyim Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Ben malesef (kendi adıma yazıyorum) dişimden tırnağımdan arttırarak araba alıyorum. İhtiyaç olduğu için aldım. Her sabah 06:30 dolmuş olmadığı için aldım. Niye mondeo aldım. Çok fazla uzun yol yaptığım için aldım. Nasıl aldım. Parayı yoldan bulmadım. Dişimden tırnağımdan arttırarak aldım. 5 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Jaguar: yarış pistlerinden fırlamış prestiji temsil ediyor benim için. ( Nordschleife pistinde test merkezi bulunan tek markadır.) Hyundai: Yurtdışında 'hım hım' Türkiye'de 'Mee' otomobil markası. Ford: eldeki para ile alınacak en iyi orta segment imajı vardır bende. Mesela bir bireyin 20 ile 45 bin TL parası olsa, ford dan başka otomobil tavsiye edesim gelmez. Kia: Kendini aşmış, harika girişimciliği ve tasarımları ,araçları alınarak ödüllendirilesi marka. Mercedes: plates topu. BMW: hoş Reno: F1 de ürettiği motorlar ve Megane RS trophy modelleri nedeni ile çok saygı duyduğum, ama hala binek otomobil yapamamasından dolayı acıdığım bir marka. Citröen: Tasarım olayını çözse de (bknz C5, C5SW, DS serisi) iç döşeme ve konsol kalitesi vasat, motor konusunda da yetersiz marka. Dacia: Muhammed Andı'nın aracı ile çok beğendiğim, özellikle o ticari modelini alana yapma etme demeyeceğim marka. Honda: Çizgisinden sapmış, nerde o eski civicler accordlar dedirten marka. Mitsubishi: İyi hoş tasarımlarla yerinden kalkmayan otomobil üreticisi. Namı değer yürüyen takoz. Üstelik elinde Evolution motorlarının taslakları varken... Semihcim Mercedes:Plates topu Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Çok özür dileyerek bir şey söylemek istiyorum dişinden tırnağında artırılarak araba alınmaz, araba işi lüks işidir (eğer ticari olarak kullanıyorsa o başka) araba özenti işidir herkeste var bende de olsun işidir bana göre, şayet ben arabamı otobüse binmemek için aldım. İşe gelip giderken rahat edeyim diye aldım, daha sonra o modifiye şahinciler (Lütfen formdaki şahin veya doğan kullanan kardeşlerim abilerim alınmasın) her gece mahallenin boş alanın da arabayı ciyaklatıyorlar 10 tl lik gaz ile bu bir özenti ve lüks ihtiyaçtır. Yorum yazarken acımasız olmayın 2012 araç alırsanız,o zaman lükse girer. Yorum bağlantısı
Özgür Çakırhan 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 İhtiyaç olduğu için aldım. Her sabah 06:30 dolmuş olmadığı için aldım. Niye mondeo aldım. Çok fazla uzun yol yaptığım için aldım. Nasıl aldım. Parayı yoldan bulmadım. Dişimden tırnağımdan arttırarak aldım. Sonuçta benim aracımı ben çalmadım, 7/24 çalışıp kazandığım para ile aldım, peşinde almadım kredi ile aldım öderkende çok zorlanıyorum. Anlatmaya çalıştığım şey farklı Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Çelişkiler var mesajınızda ama,biri diğerini tutmuyor Yorum bağlantısı
Özgür Çakırhan 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 2012 araç alırsanız,o zaman lükse girer. Lükse falan girmez, Allah size de nasip etsin Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Lükse falan girmez, Allah size de nasip etsin İlk yazacağınız mesajı,sona yazmışsınız bence... dişinden tırnağında artırılarak araba alınmaz, araba işi lüks işidir (eğer ticari olarak kullanıyorsa o başka) araba özenti işidir herkeste var bende de olsun işidir bana göre, Yorum yazarken acımasız olmayın Yorum bağlantısı
Özgür Çakırhan 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Ben şikayetlenmiyorum çocuğumun rızkını arabaya vermiyorum çalışıyorum söylemek istediğim şey bu kendi lüks ihtiyacım yüzünden, çelişki yok bence bu söylediklerimde Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 2012 model araba almaya yetecek paramız var ama lükse girmesin diye 3-5 yaşında araç mı almalıyız anlayamadım Yok yanlış anladın abi,araba lükse giriyormuş ya,2012 alıncada tescilleniyor demekki Yorum bağlantısı
Özgür Çakırhan 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Yok yanlış anladın abi,araba lükse giriyormuş ya,2012 alıncada tescilleniyor demekki Bu muşlu mişli konuşmalar uygun değil sıkıntı şu herkes kendi görüşünü söyler hakaret etmeden düzgün bir dille, eğer ki o görüş size uygun değilse beni eleştirin boynum kıldan ince ama 2-3 kişi bir araya gelip söylediklerin birbirini tutmuyor gibi sözler yanlış sözler. Nacizane fikrimi söyledim ben Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 29 Mart 2013 Yazar Paylaş 29 Mart 2013 Ekleme yapıyorum: Volvo: Soğuk Mercedes: Yaşlı Amca, Yorum bağlantısı
Özgür Çakırhan 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Ekleme yapıyorum: Volvo: Soğuk Mercedes: Yaşlı Amca, Ortalığı karıştırdın gittin ha bak şu halimize keyiflelim diye giriyoruz şu forma Şaka kardeşim, latife yapıyorum Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Bu muşlu mişli konuşmalar uygun değil sıkıntı şu herkes kendi görüşünü söyler hakaret etmeden düzgün bir dille, eğer ki o görüş size uygun değilse beni eleştirin boynum kıldan ince ama 2-3 kişi bir araya gelip söylediklerin birbirini tutmuyor gibi sözler yanlış sözler. Nacizane fikrimi söyledim ben ilk mesajınızda lükse girer yazıpta,sonraki mesajınızda lükse girmez yazan benmiydim? Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 kişiden kişiye değişen şeyleri tartışıyorsunuz. kime göre lüks, neye göre lüks, hangisi ihtiyaç, hangisi değil, nerede yazıyor, referans ne, o yüzden de tartışma çıkıyor. bu konu bir yere varmaz, herkes kendi görüşünü söyler, beğenen yer, beğenmeyen yemez... yani bu konuda şu kesin yanlış, bu kesin doğru pek diyemeyiz(bakın kesin diyemeyiz demiyorum, pek diyorum) insanlar bilmediklerini öğrenebilir bu arada, soru işaretlerini giderir. ya da yeni soru işaretleri edinip yeni araştırmalarla belki fikirleri değişir. illede tüm araçları etiketleyemeyiz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 29 Mart 2013 Yazar Paylaş 29 Mart 2013 Ortalığı karıştırdın gittin ha bak şu halimize keyiflelim diye giriyoruz şu forma Şaka kardeşim, latife yapıyorum Benim keyfim yerimde kimse bozamaz Üstünde çalıştığım bir makale var çalışmaktan sıkılınca soluğu burada alıyorum 1 Yorum bağlantısı
Özgür Çakırhan 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 ilk mesajınızda lükse girer yazıpta,sonraki mesajınızda lükse girmez yazan benmiydim? Hayır lükse girmez derken bütün araçlar lükse girer anlamında söyledim sadece 2012 değil o mesaj yanlış anlaşılmış, haklısınız (lükse girmez anlık tepki) Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 29 Mart 2013 Yazar Paylaş 29 Mart 2013 Yine bir ekleme Subaru: Simetrik Dört Çeker ve Benzin İstasyonu Audi: quattro Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Kişisel görüşler önemlidir tabiki ama ben aracımı aldıktan sonra kimin ne dediği umrumda olmaz.. Aracımdan memnun isem biner, yoluma bakarım. Değilsem de çevremdekilerin önerileri ile başka arayılar içerisine girerim.. Bana göre şuan böyle bir sınıflandırma yapmak zor olur.. Bir çok araç kullansam da kullanmadıklarım da var.. (Volvo, kia vb. gibi) Ama ben Ford'u sevdim. Yeri gelince de savunurum ama sınırı aşmadan.. Vw'i sevmiyorum çok itici geliyor..(kalite olduğundandır belki ) Mitsubishi'yi motor ömrü olarak Ford'dan üstün görürüm.( Güvenlik vb kıyaslaması yapmadan) Renault memur arabası gibi gelirdi sadece. Taa ki Clio 4'ü görene kadar Merso yaşlı BMW genç aracı gibidir.. Honda,Mazda,Kia ihtiyaçlara göre kişinin spor araç merakını giderecek türden..(son çıkan araçları) Fiat tamamiyle sıradan ve ekonomi aracı..(oldum olası sevmem ama Ford alacak param yoksa alabilrim ) Opel ise Ford'dan sonra tercih edeceğim araçların başında.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 A 200 amg 2 ay sonra türkiyede, 300ps ler civarı Yorum bağlantısı
Özgür Çakırhan 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Yanlış anlaşılmak istemem abi ama diyorsun ki araç lüks işidir. Dişinden tırnağından artırılarak araba alınmaz demişsiniz, hemen altında da ''7/24 çalışıp kazandığım para ile aldım, peşinde almadım kredi ile aldım öderkende çok zorlanıyorum.'' demişsiniz. Bunlar birbiriyle örtüşmeyen cümleler. Bu iletilerinizi sadece 2 3 kişi çelişkili anlamamışdır. Bence çoğunluk 2 3 kişinin anladığı gibi anlamıştır. Sizin belirttiğiniz 2 3 kişi bir araya gelip söylediklerin birbirini tutmuyor gibi konuşmanız bizi üzer. Saygılarımla.. Sevgili kardeşim ben şu an size belirtmek istediğim şeyi inan anlatamadım. Evet ben çalışıyorum gece gündüz akşam 8 de eve geliyorum. Ama olay şu hergün bizim sokakta kağıt toplayan bir adam var bu adam soğukta karda çamurda sırtında mont yok kazakla yapıyor bu işi oda çalışıyor ama onun arabası yok, hergün sohbet ederiz işten geliş saatime denk gelir sigara ikram ederim söylemesi ayıptır söylenmez ama sırtına mont verdim. Ama onun böyle bir şansı yok o dişinden tırnağından artırıp araba alamaz benim söylemeye çalıştığım şey bu o yüzden araba lükse girer diyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts