Burak Koca 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 (düzenlendi) 350NM kulağa çok hoş geliyor Alt devirde ölmemiş.Ben kazadan önce downpipe siparişleyecektim Golfe ,kısmet değilmiş.Banada alt devirlerimin ölmeyeceği garantisini vermişti Gazihan. Evet Mehmet Mert hocam, bende bu şekilde olmasını istiyorum Sizin araç zaten 350 nm oluyordu hocam, anca Focus'ta DPF iptali ile görebiliyoruz bu durumu Yeni aracınızda görürüz artık Downpipe işlemini kısmetse Focus için konuşmak gerekirse, daha alt devirde daha yüksek tork görülmesi insanın hoşuna gidiyor Ayrıca Max. gücü de baya koruyabilmiş araç, bu da güzel Burak, aslında kadran çok beğeniliyor. Her model ve donanımda ayırt etmeksizin bazı özellikler mevcut. Hava karardıkça otomatik ışık seviyesi ayarlanıyor. Ortam ışığına göre kendini otomatik ayarlıyor. Hareket halindeyken ya da her hangi bir uyarı verdiğinde kadran ışığı kısıksa bile uyarı vermek için otomatik olarak ışığı yükseltiyor. Hız rakam yerleşimleri özel yerleşimdir şehir içinde ve otoban da uyman gereken yerler kırmızı uyarılmıştır vs Yok hocam o açıdan değil, bunların olduğunu biliyorum ve bu özellikler gerçekten güzel Benim beğenmediğim yeri aşağıdaki fotoğrafta gösteriyorum, şimdi tarif edemedim hocam (Kırmızı ile çizilen yer) Bana kalırsa hocam, göstergelerin çervesini oluşturan o beyaz çizgi, aracı ucuz gösteriyor, kişisel olarak nefret ediyorum bu durumdan. 26 Mayıs 2013 tarihinde Burak Koca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ercan Çakmak 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 2008 model titanum donanıma x paket ve lüks paket eklenmiş 1.6 125 hp benzinli mondeo ve yine 2008 model 1.4 tsı 122 hp benzinli passat kullanıyorum motor teknolojisi olarak passat önde sessiz ve atak bir motor var ağırlıkları aynı olmasına rağmen aynı hızlarda otoyolda (180 kmh hızım) passat daha az yakıyor altı ileri vites olmasının avantajı şehiriçinde de pasat daha tutumlu en boy olarak mondeo hem uzun hem de geniş iç hacim mondeo da daha iyi fakat bagaj olarak pasaat daha kullanışlı mondeonun bagaj ağzı dar passat biraz daha sessiz bir sürüş sunuyor mondeo bir kaç desibel daha sesli fakat mondeonun koltukları daha rahat mondeo 75 000 km de sadece lastikleri değiştim fren debriyaş balataları daha orijinal sadece 15 000 de bir yağ ve filtrelerini (polen, hava ve yağ filtresi ve ateşleme bujileri) eskişehir otokoç ta değişiyorum passat ise daha 30 000 km de mondeo nun arka koltukları passatdan daha geniş ve rahat Yorum bağlantısı
Mehmet Özet 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Ben ambulans olarak kıyaslamak istiyorum.Senelerce 112 ambulansta çalıştım.volkswagen ambulanslar ayda bir en geç 2 ayda bozulurdu.Servisten hiç çıkmazdık.Ama ford ambulanslarımız çok az bozulurdu.senede 2 kere falan servise giderdik.Konfor ford ambulansta daha iyiydi.suspansiyonu volkswagen e göre daha yumuşaktı.Ford la uzun yolda rahat ederdik.Volkwagen çok sallıyordu.Benim tercihim ambulansta her zaman ford........ Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 1,00 ile 1,17 deki iki grafiğe bakar mısınız? Sanırım testteki tek tavan ezilmeyen vw. 0,30 da resimler var. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 (düzenlendi) Bırakın bu işleri arkadaşlar, eskiden Tesla derdim şimdi şunu diyorum, vw falan stepnesi bile olamaz, alın size mega tokatör, vw u bırak ferro bile halt etmiş Direk tokat ve tümünüzün anahtarını alırım ona göre vw araba yapmayı öğrensin, öyle ilkel tsi, özürlü dsg ile olmuyor bu işler. http://www.milliguru...om/modeller.asp 3GEN EV (Elektrikli) Tahrik sistemi 4 Adet bağımsız kontrol edilebilen elektrikli motor ve kontrol sistemi Güç : 429 HP Tork: 680 Nm Hızlanma: 0-100 km/h = 3,5 sn Max hız : 320 km/h Batarya sistemi Kapasite: 45 kwh Kimyasal yapı: LiFePO4 Max. Menzil: 300 km Soğutma sistemi: Sıvı Body Full Karbon fiber Jant Alüminyum alaşımlı 19" Aydınlatma Full LED Elektrikli motorun özellikleri Tip: Sıvı soğutmalı permanent magnet Güç: 80 kw ( peak ) / Continious 37 kw Devir: 12.000 RPM Verimlilik: %93 İletişim: CAN 2.0 B Şanzıman Sistemi 3 İleri otomatik Toplam Ağırlık 1385 kg 3GEN HYBRID Tahrik sistemi 4 Adet bağımsız kontrol edilebilen elektrikli motor ve kontrol sistemi Güç : 429 HP Tork: 680 Nm Hızlanma: 0-100 km/h = 3,5 sn Max hız : 320 km/h Batarya sistemi Kapasite: 15 kwh Kimyasal yapı: LiFePO4 Toplam Menzil: 900 km ( Dizel motor ile ) Soğutma sistemi: Sıvı Body Fiber glass Jant Alüminyum alaşımlı 19" Aydınlatma Full LED Elektrikli motorun özellikleri Tip: Sıvı soğutmalı permanent magnet Güç: 80 kw ( peak ) / Continious 37 kw Devir: 12.000 RPM Verimlilik: %93 İletişim: CAN 2.0 B Şanzıman Sistemi 3 İleri otomatik Toplam Ağırlık 1450 kg 27 Mayıs 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 27 Mayıs 2013 Paylaş 27 Mayıs 2013 Bırakın bu işleri arkadaşlar, eskiden Tesla derdim şimdi şunu diyorum, vw falan stepnesi bile olamaz, alın size mega tokatör, vw u bırak ferro bile halt etmiş Direk tokat ve tümünüzün anahtarını alırım ona göre vw araba yapmayı öğrensin, öyle ilkel tsi, özürlü dsg ile olmuyor bu işler. http://www.milliguru...om/modeller.asp 3GEN EV (Elektrikli) Tahrik sistemi 4 Adet bağımsız kontrol edilebilen elektrikli motor ve kontrol sistemi Güç : 429 HP Tork: 680 Nm Hızlanma: 0-100 km/h = 3,5 sn Max hız : 320 km/h Batarya sistemi Kapasite: 45 kwh Kimyasal yapı: LiFePO4 Max. Menzil: 300 km Soğutma sistemi: Sıvı Body Full Karbon fiber Jant Alüminyum alaşımlı 19" Aydınlatma Full LED Elektrikli motorun özellikleri Tip: Sıvı soğutmalı permanent magnet Güç: 80 kw ( peak ) / Continious 37 kw Devir: 12.000 RPM Verimlilik: %93 İletişim: CAN 2.0 B Şanzıman Sistemi 3 İleri otomatik Toplam Ağırlık 1385 kg 3GEN HYBRID Tahrik sistemi 4 Adet bağımsız kontrol edilebilen elektrikli motor ve kontrol sistemi Güç : 429 HP Tork: 680 Nm Hızlanma: 0-100 km/h = 3,5 sn Max hız : 320 km/h Batarya sistemi Kapasite: 15 kwh Kimyasal yapı: LiFePO4 Toplam Menzil: 900 km ( Dizel motor ile ) Soğutma sistemi: Sıvı Body Fiber glass Jant Alüminyum alaşımlı 19" Aydınlatma Full LED Elektrikli motorun özellikleri Tip: Sıvı soğutmalı permanent magnet Güç: 80 kw ( peak ) / Continious 37 kw Devir: 12.000 RPM Verimlilik: %93 İletişim: CAN 2.0 B Şanzıman Sistemi 3 İleri otomatik Toplam Ağırlık 1450 kg Elektronikte her zaman severim verimlilik lafını çoğu kimse bilmeden aldanır sonradan üzülür. Bu durum bizim araçlarımızda ise kayıp güç ile ölçülerek denk gelir, tabiki makinalarımız çok iyi olduğu için kayıp güç azdır verimlidir FORD tokadı koyar Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 29 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2013 birde şunu merak ediyorum hep fordların sağlamlığı konuşuluyor peki ford ve volkswagenin çarpışmaları nasıldır?Alah korusun bir ford ve volkswagen çarpıştığı an darbe içeriye hangisinde daha çok gelir?(araçlar aynı klasman olucak tabiiki focus-golf mondeo-passat) Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 birde şunu merak ediyorum hep fordların sağlamlığı konuşuluyor peki ford ve volkswagenin çarpışmaları nasıldır?Alah korusun bir ford ve volkswagen çarpıştığı an darbe içeriye hangisinde daha çok gelir?(araçlar aynı klasman olucak tabiiki focus-golf mondeo-passat) polo benim şöför kapısına çarptı hızı yaklaşık 20 gibi. benim kapı göçtü poloda bir kaç çizik var. buradan anla işte Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 O testte Merso ile bmw bile sınıfta kalmıştı. Yorum bağlantısı
Mert Ender 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 bu videolardan ne anlamalıyız "Dikkatli olmak ve şans, bir arabadan sağ çıkmakta arabanın sağlamlığından daha önemli faktörler olabilir." Yorum bağlantısı
Can Çeralp 29 Mayıs 2013 Paylaş 29 Mayıs 2013 (düzenlendi) Euroncap haricinde Amerika'da bir test çıkmıştı. Aracı düz bir şekilde sol tarafından yaklaşık 80 cm mesafe içeri girecek şekilde düz bir direğe çaptırıyorlar. Ancak euroncapte hızlar 64 km iken o testte 90 km gibi bir hızla ile çarptırıyorlardı. En başarılı olan çarpışma direğe çarptığında o direkten kurtularak yoluna devam eden araçlardı. Velhasıl ford volkswagene göre daha başarılı idi. Zaten forumda konusu vardı bir ara. Aslında euroncap falan çok önemli değil. 90 km ve üzeri hızlarda biraz şans işi. Kader kısmet gibi bir şey oluyor. Yani Amerikan testlerinde Amerikan arabalari, Avrupa testlerinde Avrupa arabalari daha iyi puan aliyor Bir Turk olarak da bu detayi yakalamak ve suphelenmek dusuyor bana da 29 Mayıs 2013 tarihinde Can Çeralp tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 30 Mayıs 2013 Paylaş 30 Mayıs 2013 http://www.dailymotion.com/video/xs4i7g_karsilastirma-ford-focus-vw-jetta-honda-civic_auto#from=embediframe Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 30 Mayıs 2013 Paylaş 30 Mayıs 2013 burada da jetteyla focusu karşılaştırmış Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 (düzenlendi) Benim okudum ,şahit olduğum, haberlerde gördüğüm kadarıyla: Ağır, yüksek araçlar yüksek güvenlikli, 1997 öncesi b,c.d segmenti güvenlikte zayıf, şahin, doğan, r9 vs çok zayıf, kesinlikle uzak durulmalı, paslı, bakımsız , kazalı araçlar çarpışmada çok zayıf. ford connect çok sağlam gibi, ford, vw, opel ve premium markalar ve volvo biraz daha sağlam, japon, koreli, araçlar biraz daha zayıf. çinliler malum. 12 Haziran 2013 tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Halis Parlak 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 Focus II sonrası Jettaya geçmiş biri olarak yorumlayım. Yol tutuş>Focus Donanım> Jetta Güvenlik> (10 airbag,standart ESP,kapı saçları daha kalın) Malzeme kalitesi> Jetta Sağlamlık> Focus Geliştirebilirlik> Jetta (vag.com ile çok basit) Motor> Jetta Yorum bağlantısı
Ali Özgen 13 Haziran 2013 Paylaş 13 Haziran 2013 Benim okudum ,şahit olduğum, haberlerde gördüğüm kadarıyla: Ağır, yüksek araçlar yüksek güvenlikli, 1997 öncesi b,c.d segmenti güvenlikte zayıf, şahin, doğan, r9 vs çok zayıf, kesinlikle uzak durulmalı, paslı, bakımsız , kazalı araçlar çarpışmada çok zayıf. ford connect çok sağlam gibi, ford, vw, opel ve premium markalar ve volvo biraz daha sağlam, japon, koreli, araçlar biraz daha zayıf. çinliler malum. Kanımca Volvo kaza güvenliği konusunda VW, Ford, Opel vs ile kıyas kabul etmez. Aynı segmentteki BMW ve Mercedes'den de kesinlikle üstün. Tecrübeyle sabittir. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Haziran 2013 Paylaş 16 Haziran 2013 Şu adamlar kia ceed ve golfü karşılaştırsınlar:) Elma ile elma olsa karşılaştırırlar da, teneke ile araba siklet farkı var Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Haziran 2013 Paylaş 16 Haziran 2013 Biraz abarttın ama az çok fark var, yinede dediğin kadar değil Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Haziran 2013 Paylaş 16 Haziran 2013 Biraz abarttın ama az çok fark var, yinede dediğin kadar değil Adaşıma gaz veriyom yahu 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Haziran 2013 Paylaş 16 Haziran 2013 Focus II sonrası Jettaya geçmiş biri olarak yorumlayım. Yol tutuş>Focus Donanım> Jetta Güvenlik> (10 airbag,standart ESP,kapı saçları daha kalın) Malzeme kalitesi> Jetta Sağlamlık> Focus Geliştirebilirlik> Jetta (vag.com ile çok basit) Motor> Jetta focusun yürürü bence jettayı ezer motor olarak kıyaslamak gerekir ise ppd 140 ile 2.0 136hp focusu kıyaslamak lazım 2 Yorum bağlantısı
Ufuk Çatıkkaş 27 Haziran 2013 Paylaş 27 Haziran 2013 22 sayfa yazıyı boşu boşuna okudum. Burası Fordclub ise, vw meraklısının işi ne? Neden ford dışında araç kıyaslaması yapıyorsunuz? Hadi beyler, güzel güzel yazışın Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca 27 Haziran 2013 Paylaş 27 Haziran 2013 bana versinler o arabaları 4-5 litre yaktırırım dün 2.3 multijet ducatoyu 100km/6.1 yaktırdım babam kullanırken 9-10dan aşağı imiyordu 6.1 yaktı dedim inanmadı gitti baktı 6.1 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 1 Mayıs 2015 Paylaş 1 Mayıs 2015 bu iş yumurta tavuk ilişkisi gibi.. gidin bakın hangisi bütçenize uyarsa içinize sinerse o'nu alın..hangisinin daha iyi olduğunun ne önemi var..önemli olan sizin kafanızda işin bitmesi.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts