Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 nasılda biliyonuz krakerleri Sayende devro,iyiki varsın yoksa nerden biliriz [emoji23] Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Barış seni fena sıkıştırmışlar köşeye. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Barış seni fena sıkıştırmışlar köşeye. Abi kim olursa olsun,Fake çalışırsa karşılığını alır af yok [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Barış seni fena sıkıştırmışlar köşeye. biz bitti demeden bitmez abi Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 19 Kasım 2016 Paylaş 19 Kasım 2016 bekarlık işte palamudun iki yarısı da senin olur :=) temizletip güzelce yıkadım, suyunu süzdüm, kağıt havluyla kuruladım, kekik karabiber tuz vs limon ve biraz zeytin yağında yarım saat civarı beklettim. üzerine biraz tere yağ, güzel kızartıyor.. öncesi; sonrası; daha sonrası; yayılarak oturup çay içen ben :=) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2016 Paylaş 20 Kasım 2016 Balık borsasını takip etmeye devam ediyoruz.. Bu haftasonu Çuprayı gözümüze kestirdik Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Haftasonu yine Çupra partisi vardı https://vimeo.com/194312789 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Araya sarı kanat karışmış. Afiyet olsun aga. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Araya sarı kanat karışmış. Afiyet olsun aga. Bravooo ama o Çinekop Promosyon olarak torbaya girmişti Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Bravooo ama o Çinekop Promosyon olarak torbaya girmişti Çinekop daha küçük olmalı. ( O gillerin en küçüğü) Çupra ile aynı boyutta ise sarıkanattır. Yada çupralar çok ufak. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Çinekop daha küçük olmalı. ( O gillerin en küçüğü) Çupra ile aynı boyutta ise sarıkanattır. Yada çupralar çok ufak. Çupralar ufaktı Kerem. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Haftasonu yine Çupra partisi vardı olmamış,karartmışın balıkları,islenmiş,boylamasına çizilmez çupra Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 olmamış,karartmışın balıkları,islenmiş,boylamasına çizilmez çupra Balık Kraker gibimi duruyor Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 nette denk geldiğim pratik bir yöntem Yorum bağlantısı
Misafir 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 nette denk geldiğim pratik bir yöntem Denedik, güzel temiz leziz olmuştu [emoji1303][emoji1] bir kaç sayfa önceye giderseniz mükremin abi paylaşmıştı. Bütün suç mükremin abinin [emoji16] Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Denedik, güzel temiz leziz olmuştu [emoji1303][emoji1] bir kaç sayfa önceye giderseniz mükremin abi paylaşmıştı. buralara pek yolum düşmediği için haberim yoktu, demek forumda oldukça popülermiş. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 25 Aralık 2016 Paylaş 25 Aralık 2016 mersinde soba üzeri barbun balığı. On numara beşyıldız Yorum bağlantısı
Onur Demir 26 Aralık 2016 Paylaş 26 Aralık 2016 Balıktan ziyade yapan ve nasıl yaptığı çok önemlidir. İzmir'de bir arkadaşım balık pişiricisi işletiyor. Yeni girne'de Ege Balık Market diye. Gidin selamımı söyleyin varsa kaya levreği veya topan kefal yapsın. Geçen haftalarda Amaç Abi ve Yasin Özkan ile birlikte gittik topan kefal yemeğe, hepimizi mest edip gönderdi adam Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 Ahtapot ızgara, Önceden yumuşatılmış ve buzlukta 1 hafta bekletilmiş ahtapot. Az sirke, limon, tuz, tane karabiber, defne yaprağı, maydonoz sapı, soğan ve sarımsak olan tencerede 45-50 dakika haşlandı. Sonra az zeytin yağlı döküm ızgara tavasında her iki tarafıda 3 er dakika yüksek ateşte ızgara edildi. Sunumda üzerine, zeytin yağı, limon suyu, az miktar sirke, rende sarımsak, kekik ve tuz karışımı sos ilave edildi. Afiyet ola. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 vay arkadaş. keremim ne varsa yapi yiyi beeee .şifa olsun kardeşime missssss Yorum bağlantısı
Recommended Posts