İçeriğe Yönlendir

En Güzel Balık Yemekleri


Safak Acar

Recommended Posts

Ayhan Onaran

Bu sene daha kısmet olmadı..Gerçi atalarımız da kar düşmeden hamsi yenmez derler :D Biraz daha vakit var :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bu sene daha kısmet olmadı..Gerçi atalarımız da kar düşmeden hamsi yenmez derler :D Biraz daha vakit var :)

 

1 Eylül olur ben hamsiyi yerim..Kim bekleyecek kar yağacak diye... :D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Konuya bakış saatim iyi zamana denk geldi :biggrin: ...afiyet olsun....

Hayret sen'mi ?  :D

Buraya senin yazacağın aklıma geldi :D

Bu şekilde yapamıyorum :D

Yoksa affedermiyim :D

Böyle yağsız tavası güzel olur amma ben bol soğanlı buğulamayı severim,

Buğulama güzel güzel de ah bir kokusu olmasa.

Yorum bağlantısı
Misafir

Buraya senin yazacağın aklıma geldi :D

Bu şekilde yapamıyorum :D

Yoksa affedermiyim :D

Bir karadeniz turu yapalım hocam  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Buraya senin yazacağın aklıma geldi :D

Bu şekilde yapamıyorum :D

Yoksa affedermiyim :D

Buğulama güzel güzel de ah bir kokusu olmasa.

 

Yok koku moku, hamsi sadece yağlı kızartmada kokar, öylesini ben de sevmem.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bir karadeniz turu yapalım hocam  :D

Zaten planda var hacı :D Muhteşem 4lü :D

Yedigöller güzeldi :D

Yok koku moku, hamsi sadece yağlı kızartmada kokar, öylesini ben de sevmem.

Abi biz bir yerde yanlış yapıyoruz ozaman.

Senden bir tarif ver o zaman :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Zaten planda var hacı :D Muhteşem 4lü :D

Yedigöller güzeldi :D

Kordinatları düzgün al bu sefer  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Kordinatları düzgün al bu sefer  :biggrin:

La bi git allahını seversen. Navigasyona girmişim onaylamayı unutmuşum :(

O güzel günden aklında kala kala o mu kaldı :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Zaten planda var hacı :D Muhteşem 4lü :D

Yedigöller güzeldi :D

Abi biz bir yerde yanlış yapıyoruz ozaman.

Senden bir tarif ver o zaman :)

 

Balık kokusundan mı bahsediyorsun ? Hani böyle çiğ balık gibi kokudan ? Bazı buğlamalar öyle kokar..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Balık kokusundan mı bahsediyorsun ? Hani böyle çiğ balık gibi kokudan ? Bazı buğlamalar öyle kokar..

Aynen öyle. Belki suyunu fazlamı koyuyoruz ne yapıyoruz.

Yorum bağlantısı
Misafir

La bi git allahını seversen. Navigasyona girmişim onaylamayı unutmuşum :(

O güzel günden aklında kala kala o mu kaldı :)

Salata yapmanın heycanına verdik o unutkanlığını  :biggrin:

 

Aşk olsun...Her anı aklımda hocam  :yes:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Salata yapmanın heycanına verdik o unutkanlığını  :biggrin:

 

Aşk olsun...Her anı aklımda hocam  :yes:

Sen sus, salataymış, tembel seni.Göbekten anlamalıydım tembelliği :D  :)

Su ne bea? buğulamaya su mu konur?

 

http://www.elitblog.com/firinda-hamsi-bugulama-nasil-yapilir-oktay-usta/

 

Bu yaşıma kadar kokan bir buğulama yemedim. :p

Hata ortaya çıktı :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Sen sus, salataymış, tembel seni.Göbekten anlamalıydım tembelliği :D  :)

 

Adamın konusunu mındar etmeyin, gidin nöbet mahallinde kavga edin.

Yorum bağlantısı
Misafir

Sen sus, salataymış, tembel seni.Göbekten anlamalıydım tembelliği :D  :)

Sendeki airbag sanırım  :D

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
(düzenlendi)

Aynen öyle. Belki suyunu fazlamı koyuyoruz ne yapıyoruz.

 

 

Su mu ? su zaten koymayacaksınız ki.. Burada işin sırrı soğanda bitiyor. Soğanları halka halka kes tepsiye döşe.. sonra üstüne balıkları koy..Tekrar üstüne limon ve soğan dilimlerini koy..İstersen biraz maydonoz ve domateste koyabilirsin üstüne..Kapak kapat kısık ateşte yada fırında pişir..Al sana kokusuz hamsi..Yani o dediğin koku olmaz en azından :D

 

düzeltme : 1-2 kelime hatası

tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Su mu ? su zaten koymayacaksınız ki.. Bura da işin sırrı soğanda bitiyor. Soğanları halka halka kes tepsiye döşe.. sonra sütüne balıkları koy..Tekrar üstüne limon ve soğan dilimlerini koy..İstersen biraz maydonoz ve domateste koyabilirsin üstüne..Kapak kapat kısık ateşte yada fırında pişir..Al sana kokusuz hamsi..Yani o dediğin koku olmaz en azından :D

 

Yanında tere ve taze soğanda olsun mu yerken ? 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Yanında tere ve taze soğanda olsun mu yerken ? 

Abi ağzımdan salyalar boşaldı. Öğle saati.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Abi ağzımdan salyalar boşaldı. Öğle saati.

 

Limonla hafifçe ıslanan hamsileri kuyruklarından tutup kılçıkla falan uğraşmadan ağzımıza atıp hemen ardından taze soğanı cart cart cart diye dişlesek ekmeği de tere ile buluşturup üstüne göndersek fena mı olur ?

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Abi ağzımdan salyalar boşaldı. Öğle saati.

Ne güzel konuya yorumumu sabah yazmıştım...bir alıntı yaptın mahvettin beni  :angry:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ne güzel konuya yorumumu sabah yazmıştım...bir alıntı yaptın mahvettin beni  :angry:

:sandalye: :sandalye:

Limonla hafifçe ıslanan hamsileri kuyruklarından tutup kılçıkla falan uğraşmadan ağzımıza atıp hemen ardından taze soğanı cart cart cart diye dişlesek ekmeği de tere ile buluşturup üstüne göndersek fena mı olur ?

Abi bi git işine...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

boş ver hamsiyi,gel biz cağ yiyek :D

Bayramda aldığım B12 vitamini hemen bitti zaten  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...