Alper Aksakal 24 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2014 Valla Ali Bey in bana anlattığına göre basit bir işlem değil.Teyp ve altındaki klima kontrol paneli sökülecek,düğmeler garip bi şekilde çıkarılacak kesilip biçilecek cek cek cek anlayacağınız. abi benim mantığımin almadığı nokta şu ; klima paneli düğmeler için neden sökülsün ? Düğmeleri panelin arkasında tutan tırnak v.s var ? Bence Hayır. Yorum bağlantısı
Taner Erbay 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 ben bu arabanın hayranıyım.. en başından beri sinsi sinsi takıp ediyorum yakında benim ghia fiestanında fotoları bazı forumdaşlarım sayesinde eklentilerden sonra paylaşıma sunulucak.. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 abi benim mantığımin almadığı nokta şu ; klima paneli düğmeler için neden sökülsün ? Düğmeleri panelin arkasında tutan tırnak v.s var ? Bence Hayır. Evet Alper,düğmelerin arkasında klips yada sekman gibi şeyler varmış,ondan çektiğin zaman gelmiyor işte.Ayrıca dümeleri çıkardıktan sonrada iş bitmiyor.Her iki düğmenin içleri değiecek yani takas.... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Klima paneli sokuleceeek hiç kaçari yok, kolay merak etmeyin Düğmeler tirnakli, asilirsaniz paneli catlatir, yeni panel alırsınız, ayrıca orjinal düğmelerin arka dişleri de farklı, yeniler uymuyor, kesme işlemi şart, ama o da kolay hehehe Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Klima paneli sokuleceeek hiç kaçari yok, kolay merak etmeyin Düğmeler tirnakli, asilirsaniz paneli catlatir, yeni panel alırsınız, ayrıca orjinal düğmelerin arka dişleri de farklı, yeniler uymuyor, kesme işlemi şart, ama o da kolay hehehe Tabi yaaa,,,o kolay bu kolay gelelimde hepsini birden yap bari Ali...Bak daha spoileri bile takamadım.Polyesterciler ne yapacaklarını bilmiyorlar :( Yorum bağlantısı
Emre Berk 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Tabi yaaa,,,o kolay bu kolay gelelimde hepsini birden yap bari Ali...Bak daha spoileri bile takamadım.Polyesterciler ne yapacaklarını bilmiyorlar :( konusu açtım onaylanmasını bekliyorum resimli olarak anlattım yapabilirsiniz çok zor değil. Bende düğmeleri değiştiriceğim ama sipariş vermedim daha. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 konusu açtım onaylanmasını bekliyorum resimli olarak anlattım yapabilirsiniz çok zor değil. Bende düğmeleri değiştiriceğim ama sipariş vermedim daha. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Tabi yaaa,,,o kolay bu kolay gelelimde hepsini birden yap bari Ali...Bak daha spoileri bile takamadım.Polyesterciler ne yapacaklarını bilmiyorlar :(Abi civatayi ve gosterdigim yeri traslat, sonra camcıya git, onlar yapistirir, su sıralar camcilar arasında spoyler yapıştırma moda olmuş durumda, sen sadece aciyi ayarlar yeter. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Abi civatayi ve gosterdigim yeri traslat, sonra camcıya git, onlar yapistirir, su sıralar camcilar arasında spoyler yapıştırma moda olmuş durumda, sen sadece aciyi ayarlar yeter. Kurban olduğum Ali,traşlarcak polyesterci yok.Yani daha önce spoiler traşlamadım deyip çıkıyorlar.Yarın İzmir e gideceğilm bakalım.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Pes, taslamayla civatayi dipten kes, spoylerde taslanacak kısım 4 cm X 5 mm lik minicik yer, bunu mu yapamadılar, sen vidayi kestir diğer kısmı keskin bir maket bicagiyla kendin kes ve camcıya git, bunun için izmir e gidilirmi caniiim Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 25 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2014 Kurban olduğum Ali,traşlarcak polyesterci yok.Yani daha önce spoiler traşlamadım deyip çıkıyorlar.Yarın İzmir e gideceğilm bakalım.. abi çok özürdilerim ama onlar nasıl ustaymis öyle yahu. Sen bu spoileri nereden almıştın abi ? Ayrıca traslanacak bölümü sen kendin bile halledersin tabi o civata kısımları hariç. Pes, taslamayla civatayi dipten kes, spoylerde taslanacak kısım 4 cm X 5 mm lik minicik yer, bunu mu yapamadılar, sen vidayi kestir diğer kısmı keskin bir maket bicagiyla kendin kes ve camcıya git, bunun için izmir e gidilirmi caniiim usta konuştu nokta stop 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Arhadaşlar,civatayı falan çıkardık,boya bile odu ama,geri zekalı boyaco dediğim yerleri traşlamamış.Mesele bu. Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 25 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2014 Arhadaşlar,civatayı falan çıkardık,boya bile odu ama,geri zekalı boyaco dediğim yerleri traşlamamış.Mesele bu. abi o zaman kendin eline sağlam güçlü bir maket bıçağı alacaksın ince ince traslayacaksin. Eğer jet taşı makinası değerse boyaya zarar verebilir yazık olur. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Galiba öyle olacak Alper.En azından tekrar boya derdi olmayacak..Zaten alt tarafta olduğu içinde sorun olmayacak.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Mayıs 2014 Paylaş 25 Mayıs 2014 Aynen abi, sağlam bir maket bıçağı ile azar azar trasla yeter. 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 26 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2014 Brembo kaliper kapaklarımızda takıldı. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 Abi kapaklar yakışmış benim de aklımda olan bir uygulama. Ama yapmisken arka kampanalari da orjinal renginde boyicam tekrar ufaktan boya atmalar var. Kapaklar nasıl takıldı bire bir uyuyor mu yapistirma mi yaptilar? Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 26 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2014 Abi kapaklar yakışmış benim de aklımda olan bir uygulama. Ama yapmisken arka kampanalari da orjinal renginde boyicam tekrar ufaktan boya atmalar var. Kapaklar nasıl takıldı bire bir uyuyor mu yapistirma mi yaptilar? ozancim kapaklari ben kendim montajladim. Lastikci ustalar vida atarak yapcaz falan deyince amam kalsın dedim. Kendim ise cidt taraflı bant ve şu spreyli yapıştırıcı yardımı ile montajladim taş gibi de oldu. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 ozancim kapaklari ben kendim montajladim. Lastikci ustalar vida atarak yapcaz falan deyince amam kalsın dedim. Kendim ise cidt taraflı bant ve şu spreyli yapıştırıcı yardımı ile montajladim taş gibi de oldu. Ben de kendim yaparım diye düşünüyordum zaten abi. Bizim kaliperlere o kendi vidalari uymaz diye tahmin etmistim zaten. Güle güle kullan abim yakışmış jantin içi dolu görünmüş Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 26 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2014 Ben de kendim yaparım diye düşünüyordum zaten abi. Bizim kaliperlere o kendi vidalari uymaz diye tahmin etmistim zaten. Güle güle kullan abim yakışmış jantin içi dolu görünmüş bencede kendin yap senin elinden gelir. Çok teşekkür ederim gönül orjinal brembo takilmasini isterdi ama ne yapalım bunlarla idare etcez Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 Kaliperlerde çok fazla ısı oluşuyor. Yapıştırıcıların o ısıya fazla dayanabileceğini sanmıyorum. Yapıştırılan kapağın hareket halinde yerinden çıkacağını hiç düşünmek istemiyorum. Ayrıca kaliperin ısısı eskiye oranla daha fazla olacak.. Hevesinizi aldıktan sonra sökmekte yarar var. 3 Yorum bağlantısı
Taner Erbay 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 Ersen Bey aklın yolu birmiş.. aklımdan geçeni direkt yazmışssınız. +16 .. Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 26 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2014 Kaliperlerde çok fazla ısı oluşuyor. Yapıştırıcıların o ısıya fazla dayanabileceğini sanmıyorum. Yapıştırılan kapağın hareket halinde yerinden çıkacağını hiç düşünmek istemiyorum. Ayrıca kaliperin ısısı eskiye oranla daha fazla olacak.. Hevesinizi aldıktan sonra sökmekte yarar var. yapıştırıcı etkisini ısıdam dolayı kaybedebilir mi orasını bilemem. Fakat daha fazla ısınacağni düşünmüyorum çünkü haba giriş kanallarını kapatmadi ona göre arkasını maket bıçağı ile kestim. Hareket halinde giderken birden çıkarsa ne olur ? mekanizmaya zarar verir mi ? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 yapıştırıcı etkisini ısıdam dolayı kaybedebilir mi orasını bilemem. Fakat daha fazla ısınacağni düşünmüyorum çünkü haba giriş kanallarını kapatmadi ona göre arkasını maket bıçağı ile kestim. Hareket halinde giderken birden çıkarsa ne olur ? mekanizmaya zarar verir mi ? Ne olacağını kesin olarak bilemeyiz ama fren bu şakaya gelmez. Fren boruları vs hepsi sıkışık bir alanda. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts