İçeriğe Yönlendir

Ka - Body Kit Projesi

Burak Fidan

Recommended Posts

Burak Fidan
(düzenlendi)

Dostum yorumun için çok teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur :)

Fotoşop üzerinden devam değişikliklere. Erhan dediğin gibi yaptım ön ızgarayı araçta da böyle çeviricem.

tarihinde Burak Fidan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

alttaki siyah boydan boya çıkıntı öne doğru mu geliyor peki? Orayı pek canlandıramadım gözümde

Yorum bağlantısı
Burak Fidan

aynen :) onu yapmaya çalıştım ama çok fazla vakit harcamadım. öne doğru çıkıntı yapmaya çalışmışım demek ki az da olsa becerebilmişim ki doğru tahmin etmişsin :D ahahah

Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Bu arada senin araca gri şerit ve kırmızı ayna yakışıklı olur sanki jantları da koyu gri yapıp kırmızı şerit

Yorum bağlantısı

Bence öne doğru hafif çıkıntı hoş olur. Güzel bir ilave.

Aynayı başka renk yapma olayına bir türlü ısınamadım ben. Hatta senin son fotoyu görünce dedim "eyvah Burak sen de mi :)"

Benüm araba için beyaz çok kollu jant ve beyaz çift şerit fantazim var ama beklemede :) 

Şeffaf sinyalli far aldım daha yeni. Onların içini siyah yapma işi var şimdi. 

Yorum bağlantısı
Burak Fidan
(düzenlendi)

hacı evet ben de :bravo::D şaka maka hoş durdu sanki yahu?

biraz daha uğraştım belki daha iyi fikir verir. Ha bire yeni şeyler deniyorum belki daha hoş duran bişey çıkar diye
JREHTjd.jpg

Beyaz şerit yerine gri şerit daha hoş durur bence sanki karbon görünümlü falan. şeffaf sinyalli far hmm.. belki güzel durabilir ama ben farları böyle beğeniyorum. turuncu turuncu. bir de sen yayları sipariş ettin mi noldu yaylar?

Yorum bağlantısı

Vaay Ford logosunu da koymuşsun :)

Alttaki siyah ilave mis olmuş şimdi işte. Ama keskin hatlı tamponda alt kısımdaki son ilave biraz göz yoruyor sanki.

Bir de ford logosunun olduğu kosımdaki sağ ve sol kenardaki parçalardan kurtul artık :)

Yorum bağlantısı
Burak Fidan
(düzenlendi)

Bir de ford logosunun olduğu kosımdaki sağ ve sol kenardaki parçalardan kurtul artık :)

Üst ızgaradakini mi diyorsun alttaki mi. Üsttekinden bahsediyorsun sanırım. Hmm deneyeyim fotoşopta bi bakalım nasıl durcak.

Çok olmadı sanki yahu ?

fKEwE4f.jpg

fena da durmadı he :D

Yorum bağlantısı

4ybu9e6y.jpg

Benim şeffaf sinyal bu.

İçini karartıp aşağıdaki gibi yapmaya çalışacağım, zira aşağıdaki TR de satılmıyor.

vuvaje5a.jpg

Lsd yi karıştırma, moral bozuluyor :) 1000 tl ye kiti var ama takacak adam lazım :)

Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Lsd?

Ben arka farlara karartma yapmayı denicem bi. Önler bence orjinal en güzeli :)

Bide ensonki foto mu senin dediğin yanları iptal et diye söylediğin.

Yorum bağlantısı

Lsd lambo style door :)

Stoplar için tavsiye, sadece sinyalleri ve geri vites lambasını karart, kırmızılar kalsın. Son attığın resme bilgisayardan bakıcam şimdi, trlefonda anlayamadım.

Yorum bağlantısı

Bence böyle daha güzel olmuş üst kısım. araba zaten ufak, o parçalar da olunca iyice daralıyordu ön kısım. 

fotoshopla benim arabaya gri çift şerit yapsan ya ? :) hoşuma gitti valla. Ama senin fotolardaki kadar kalın olmayacak. 

yre3ybaq.jpgu6e2e9ah.jpg
Yorum bağlantısı

Vaaay jantlara farlara da bulaşmışsın :)

Valla farları yakıştırdım ben. Ama şerit gri olacaksa jant orjinal renkte kalsa daha iyi. Bi de şeritleri kalınlaştırsan az daha :)

Yorum bağlantısı

Ben yine de gri janttan yanayım. Bi de şeriti daha kalın daha güzel olacak bence. Benim attığım arkadan fotodaki ka gibi :)

Yorum bağlantısı
Burak Fidan
(düzenlendi)

Ama senin fotolardaki kadar kalın olmayacak.

Bu yüzden daha ince yaptım. Benim fotolarda da üç aşağı beş yukarı o kalınlıklarda. Geniş istemiyon oradaki gibi sandım

Biraz işim var onu yapayım sonra kalın şerit yaparız.

Yorum bağlantısı

Bunu diyeceğini biliyodum :) ama inceyi çok benimseyemedim :)

Hiç acelesi yok. Sana kolaylar gelsin.

Yorum bağlantısı

Evet kalın iki gümüş gri şerit aklıma yattı :)

Yaylarım haftaya cuma geliyormuş bu arada.

Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Yayların değişimini foto ile kayıt etsene. Video var gerçi ama videoyla birebir aynı mı merak ettim. Bide before after yap yandan :) benim flencler yok daha piyasada :(

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...