İçeriğe Yönlendir

Ka - Body Kit Projesi

Burak Fidan

Recommended Posts

patron dün ön tampondan gıcık aldım darmadağın ettim attım arabayı arkadaşın dükkanına :) öylece bekliyor. senin tamponlar ne durumda :)

Bu hissi çok iyi biliyorum :)

Klipsler kırılır tampon lastik gibi bi o yana bi bu yana sarkar :) sonuç asılıp koparmak :)

Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut

valla panjuru araladım baktım zaten tampon emanet allah rızası için duruyor  :unsure2: tamponu birbirine ortadan vidalayıp direk şaseye akıllı vidayla tutturmuş kasaplar asıldım kırdım attım.meğerse altta ne travers var nede başka bişe  :shok: ön tampon orjinal enes otoda 340 lira

diğer parçalarıda merkez otodan alacam 

Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut

PEQD06.jpg

+ 340 lira orjinal tampon ve üstüne mat siyah plasti dip  :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Sakalli

ön tampon için kaç kutu plasti dip gidiyor 1 yetiyor mu? Uyguladıktan sonra resmini de eklerseniz süper olur.

Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut
(düzenlendi)

1 kutuyla sanırsam sadece 2 jant boyanabiliyor,sağlam olsun diye 12 kat atılıyor nerden biliyorum malatya plasti dip bayisi arkadaşım  :biggrin:

benim işlemlerin hepsi bayramdan sonraki diğer hafta başlayacak :)

tarihinde Selçuk Karabulut tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Sakalli

normal boya daha mantıklı değil mi 50 lira civarı 1 kutu plasti dip?

Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut

Selçuk senin aracın ne renk peki? Forumda konusu yok sanırım? 

benim araç siyah,tamponlarda siyah olduğu için mecbur siyaha boyatacam

normal boya daha mantıklı değil mi 50 lira civarı 1 kutu plasti dip?

tamponu siyaha boyattıktan sonra komple arabayı plasti dip yapcam  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mustafa Çiçek

Gelişme var mı acaba. Aracın son hali nedir?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1 kutuyla sanırsam sadece 2 jant boyanabiliyor,sağlam olsun diye 12 kat atılıyor nerden biliyorum malatya plasti dip bayisi arkadaşım  :biggrin:

benim işlemlerin hepsi bayramdan sonraki diğer hafta başlayacak :)

12 kat mı :s

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Gelişme var mı acaba. Aracın son hali nedir?

aynen beklemedeyiz :)

Hocam tamponları söktüğüm günden beri çalışmaya fırsatım olmadı. Çelik macunum bitik olduğu için devam edemedim hiç. Almaya da fırsat bulup da gidemedim bir türlü.

Biliyorum kesmez ama 2 gün önceki fotosu var :p , zira fiber tamponlar varken aracı kullanamıyorum.

3GJfRN9.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Burak Fidan

+ 340 lira orjinal tampon ve üstüne mat siyah plasti dip  :crazy:

Hocam yan ttampon bağlantı klipsleri gittigidiyorda var ve 10 tanesi 5 lira mı ne.... Çok para vermişin 47,5 :(

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Sukru Yildiz

Cok güzel olmuş. Bu arada street ka tamponları inanılmaz pahalı. Ben aracımın arkasının muhtesem ön tasarımın ise vasat oldugunu dusunuyorum pinin farina'ya ayıp edicem ama kesinlikle öyle :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Cok güzel olmuş. Bu arada street ka tamponları inanılmaz pahalı. Ben aracımın arkasının muhtesem ön tasarımın ise vasat oldugunu dusunuyorum pinin farina'ya ayıp edicem ama kesinlikle öyle :)

Teşekkürler hocam, hava bozuklukları sebebiyle çalışma malesef yarıda kaldı.

Street ka tamponu normal ka ya olmaz muhtemelen çünkü bağlantı yerleri farklı ön çamurluk sacının sanıyorum? Arka zaten külliyen farklı :)

Düz ka'nın ön arka tampon komple 650 tl ye almıştım merkezotodan. Bursa'da 1200 tl istediler aynı tampon için. Street ka'nın ki kaç tl istiyorlar ?

Yorum bağlantısı
Sukru Yildiz

Yıllar evvel yanlis hatirlamiyorsam sadece on tampon icin yil 2008di galiba 1500 uzeri bir rakam istemisti servis ben de aylarca cikma aradim kirik tamponla gezmistim cikmasina 400tl vermistim ki buldugum icin cok sansliydim su an arabayla giderken hep dua ediyorum cunku artik yilllar gectikce parca sikintisi bas gosterdi. Misal aracin salincagini takim okarak 1600 kusur diyo servis yan sanayisi ise yok ben ebay'den getirdim dhl denen bir daha kapisindan gecmeyecegim kargo firmasi sayesinde korkunc paralar odememe ragmen 1000 lirayi gecmedi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Sakalli

Yıllar evvel yanlis hatirlamiyorsam sadece on tampon icin yil 2008di galiba 1500 uzeri bir rakam istemisti servis ben de aylarca cikma aradim kirik tamponla gezmistim cikmasina 400tl vermistim ki buldugum icin cok sansliydim su an arabayla giderken hep dua ediyorum cunku artik yilllar gectikce parca sikintisi bas gosterdi. Misal aracin salincagini takim okarak 1600 kusur diyo servis yan sanayisi ise yok ben ebay'den getirdim dhl denen bir daha kapisindan gecmeyecegim kargo firmasi sayesinde korkunc paralar odememe ragmen 1000 lirayi gecmedi.

Şükrü hocam bence onu sat sana normal ka alalım. üstünü de kestirip hardtop'lu yaparız  :bravo:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sukru Yildiz

1. Duratorq yok ama o projede bahsettigin :) streetimin motoru yeter be :) nazlidir ama guzelligin bedeli bunlar :)))

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Türker Üner

o ilan benim ilanım bundan 2 ay önce istemeyerek de olsa sevdiğim aracımı satmak zorunda kaldım satarken alıcı orjınal farlar ile istedi bunlar da elimde kaldı 

bundan yaklaşık 1 seneyi az geçik almanya ebay dan almıştım şimdi boşta duruyor 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

o ilan benim ilanım bundan 2 ay önce istemeyerek de olsa sevdiğim aracımı satmak zorunda kaldım satarken alıcı orjınal farlar ile istedi bunlar da elimde kaldı 

Forumda konu açtınız mı? Mutlaka tavsiye ederim. Yedek Parça ilanları bölümüne bi göz atın derim ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Türker Üner

Forumda konu açtınız mı? Mutlaka tavsiye ederim. Yedek Parça ilanları bölümüne bi göz atın derim ;)

nete girme şansım olmamıştı tavsiyeniz için teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut

bu farlar alınıp mercekler intemoyla ,angel halkalarda 5.20 halkalarla değiştirilir ve siyah maske uygulanırsa tadından yenmez  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Sakalli

Abi bir hayır işle arabayı satmışsın zaten  :bravo:

Yorum bağlantısı
Burak Fidan

Bence o farları Selçuk hocam değerlendirsin, Selçuk hocam bu sefer ateş püskürten far yapçak :D o değil de şuan ona ayrılmış bende bütçe yok. :) tıhandım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...