Hakan Aydin 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Bu prins Avrupa sitesindeki uyumlu modeller listesi tiguan listede var Ama listede pek çok tiguan var sizin almayı düşündüğünüz hangisi 1 Yorum bağlantısı
Turhan Onat 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Şu tüp işine aklım bir yatsa aracı hemen alacağım.Kullanan arkadaşımız sorun olmadığını beyan ediyor. 20000 km benzinde kullanıp sonra tüpe geçeyim diyorum ama insan karasız kalıyor. 1 Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 24 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2015 Şu tüp işine aklım bir yatsa aracı hemen alacağım.Kullanan arkadaşımız sorun olmadığını beyan ediyor. 20000 km benzinde kullanıp sonra tüpe geçeyim diyorum ama insan karasız kalıyor. Benim aracım 25.000 km oldu. Bunun 23.000 km si LPG ile. Araçta en küçük sorun yok. Servisi de Otokoç İzmir Şb. de yapılıyor. Takılan LPG sisteminin piyasadaki sıralı sistemlerle 1 tek ortak yanı var - bagajdaki LPG tankı. Yorum bağlantısı
Turhan Onat 24 Mayıs 2015 Paylaş 24 Mayıs 2015 Motor garantiden düşmedi mi ? Ben focus aracıma tüp taktırmıştım 20000 km de. Servisten içeri almamışlardı. Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 25 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2015 Motor garantiden düşmedi mi ? Ben focus aracıma tüp taktırmıştım 20000 km de. Servisten içeri almamışlardı. Garanti belgesi çok açık. LPG den kaynaklı arızalar garanti kapsamı dışında. Garanti devam ediyor. LPG den kaynaklı arızalar için de Prins 2 yıl/100 bin km garanti veriyor nasılsa. Bu nedenle sorun yok. Servise girerken kapalı alan olması nedeniyle lpg yi bitirip gitmeniz yeterli. Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 1,6 Honda Cr-v Alalım biz kafamız rahat etsin.. Şu tüp işine aklım bir yatsa aracı hemen alacağım.Kullanan arkadaşımız sorun olmadığını beyan ediyor. 20000 km benzinde kullanıp sonra tüpe geçeyim diyorum ama insan karasız kalıyor. Yorum bağlantısı
Turhan Onat 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 1,6 Cr-v güzel ama otomatik değil. Bana otomatik lazım. İç işleri zorunlu kılıyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Mayıs 2015 Paylaş 25 Mayıs 2015 .LPG den kaynaklı arızalar için de Prins 2 yıl/100 bin km garanti veriyor nasılsa. Bu nedenle sorun yok. . neye garanti veriyor? Kendi sistemine mi? Bizim süpaplara enjektörlere mi? Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 26 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2015 neye garanti veriyor? Kendi sistemine mi? Bizim süpaplara enjektörlere mi? Kendi sistemine araç ne olursa olsun 2 yıl garantiyi zaten veriyor. Sıfır araca takıldığı zaman motorda oluşabilecek her türlü hasara karşı ekstra garanti veriyor. Yorum bağlantısı
Turhan Onat 26 Mayıs 2015 Paylaş 26 Mayıs 2015 Garanti şartları aşağıdaki bidir arkadaşlar. GARANTİ ŞARTLARI • Garanti süresi malın teslim tarihinde başlar ve 2 (iki) yıl veya 100.000 km’dir. (Hangisi önce dolarsa) İpragaz Motor Garantisi Prins Garanti Belgesi ve kullanım kılavuzunda yer alan şartlar yerine getirildiğinde geçerlidir. • Prins bakımlarının yanında otomobil markasının talep ettiği bakımlarında tam olarak müşteri tarafından zamanında yaptırılması ve istendiğinde bu çalışmaların belgelenebilmesi gerekmektedir. • Prins ve otomobil markasının kullanım kılavuzunda yer alan hususlara aykırı kullanılmasından kaynaklanan arızalar garanti kapsamı dışındadır. • Kaza, yangın, terör, hırsızlık ve doğal afetlerden kaynaklanan hasarlar garanti kapsamı dışındadır. • Aracın radyatör sıvısının eksikliğinden oluşabilecek arızalar garanti dışındadır. • Her bir araç için tek bir hasar ödemesi yapılacaktır. • Egzoz ve emme supapları, egzoz ve emme manifolt contası, supap yatağı, silindir kapak contası, supap lastiği, supap yüzüğü, silindir kapak revizyonundan oluşan hasar tipleri, ilgili araç için bu belgedeki şartlar ile İpragaz Motor Garantisi ile güvence altına alınmıştır. İpragaz Motor Garantisi bu maddede sayılan parçalar ile sınırlıdır. • Bu garanti kapsamında oluşacak hasar tiplerinde garantiden destek amacıyla yapacağınız başvurularda Prins Otogaz Dönüşüm Sistemi’nden kaynaklı olduğu, ilgili otomobil markasının servis yetkilileri tarafından tespit edilmiş ve bu tespiti içeren rapor, garanti belgesi, bakımların yapıldığını gösteren ilgili tutanakların tarafımıza ulaşması gerekmektedir. • Malın garanti süresi içinde arızalanması durumunda, tamirde geçen süre garanti süresine eklenir. Malın tamir süresi azamı 30 (otuz) iş günüdür. Bu süre mala ilişkin arızanın Çağrı Merkezi’mize (444 47 72) bildirim tarihinde başlar. • Malın tamirinin yapılacağı otomobil servisini belirleme hakkı İpragaz A.Ş.’de saklıdır. İpragaz A.Ş.’nin katılım bedeli en fazla KDV dahil 3.500,00 TL ile sınırlıdır. • Ürünün kullanımıyla ilgili üçüncü şahısların uğrayabileceği zarar ve ziyanın sorumluluğu kullanıcıya aittir. Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 27 Mayıs 2015 Paylaş 27 Mayıs 2015 TÜRKİYEDE TEK SIVI SİSTEMLİ KUGA İlan No: 214463348 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-turkiyede-tek-sivi-sistemli-kuga-214463348/detay arkadaş tek kendisinde var sanıyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 3500 TL ödüyor en fazla.Ecoobost motor bu para ile anca yerinden sökülür geri takılır 1 Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 29 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2015 Ecoobost motor bu para ile anca yerinden sökülür geri takılır Bizim arabaların önünde arkasında ferrari , porsche gibi yazılar yok. Hala markası Ford Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 29 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2015 10 saat işçilik yazsa 1500 tl 3500 TL garanti işçilik ve muhtemel değişecek parçalara göre. Sportage ve İX35 için bu bedel daha yüksek 7500 TL Tahminimce sattıkları her kiti sigorta ettiriyorlar ve olası bu bedelleri eksperler fiyatlandırıyor. Garantiye ihtiyaç duyacağımı da zannetmiyorum. Aracım 25 bin km oldu. LPG takıldığında 2 bin km deydi. Bu güne kadar ne arıza lambası yandı, ne tekledi, ne de başka bir sorun çıkarttı. Kullanıma da asla özen göstermiyorum. genelde spor kullanıyorum. Yol boşsa ve dip gaz gerekiyorsa dip gaz. Bu arada hız limitörünü nasıl devreden çıkarırım diye araştırıyorum. 202 km de kesiyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Mayıs 2015 Paylaş 29 Mayıs 2015 Markalar ile anlaşmalı demekki. Başka türlü böyle uygun rakam olmaz. Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 3500 TL garanti işçilik ve muhtemel değişecek parçalara göre. Sportage ve İX35 için bu bedel daha yüksek 7500 TL Tahminimce sattıkları her kiti sigorta ettiriyorlar ve olası bu bedelleri eksperler fiyatlandırıyor. Garantiye ihtiyaç duyacağımı da zannetmiyorum. Aracım 25 bin km oldu. LPG takıldığında 2 bin km deydi. Bu güne kadar ne arıza lambası yandı, ne tekledi, ne de başka bir sorun çıkarttı. Kullanıma da asla özen göstermiyorum. genelde spor kullanıyorum. Yol boşsa ve dip gaz gerekiyorsa dip gaz. Bu arada hız limitörünü nasıl devreden çıkarırım diye araştırıyorum. 202 km de kesiyor. Bence devre dışı bırakmayın. Bende bazen 140-150 yapıyorum ama genelde 1-2km ve otoyollarda ama hep sonra ne gerek var diyorum yavaşlıyorum. Allah kazasız sürüşler nasip etsin herkese.. Yorum bağlantısı
Kemal Güllü 31 Mayıs 2015 Paylaş 31 Mayıs 2015 3500 TL garanti işçilik ve muhtemel değişecek parçalara göre. Sportage ve İX35 için bu bedel daha yüksek 7500 TL Tahminimce sattıkları her kiti sigorta ettiriyorlar ve olası bu bedelleri eksperler fiyatlandırıyor. Garantiye ihtiyaç duyacağımı da zannetmiyorum. Aracım 25 bin km oldu. LPG takıldığında 2 bin km deydi. Bu güne kadar ne arıza lambası yandı, ne tekledi, ne de başka bir sorun çıkarttı. Kullanıma da asla özen göstermiyorum. genelde spor kullanıyorum. Yol boşsa ve dip gaz gerekiyorsa dip gaz. Bu arada hız limitörünü nasıl devreden çıkarırım diye araştırıyorum. 202 km de kesiyor. Bence de devre dışı bırakmayın. Madem bu hızları test ettiniz, aracın bu hızlara çıkarken isteği hakkında ne söyleyebilirsiniz? Bu aralar yakıt tüketimi ne durumda? Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 1 Haziran 2015 Yazar Paylaş 1 Haziran 2015 Elbette hız konusunda ben de son derece dikkatliyim. Trafiğin aktığı yollarda hız limitlerine ve kurallarına kesinlikle uyarım. Denemelerim otoyolda ve yolun boş olduğu saatlerde sadece. O da birkaç km. Hız limitörü devre dışı kaldığında o süratte bizim otoyollarda bile gidilmez ki Aracın yakıt tüketimi karışık olarak 13.5 lt/100 km LPG. En başından beri bu değer değişmedi. Çok sakin kullanımlarda 80-90 km leri aşmamak kaydıyla yaptığım denemelerde 10 lt LPG altında tüketiyor. Bu değerler şehir içi. Bana göre denemeler de bitti. Yakıtı hiç ölçmüyorum artık. Keyifle kullanıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Kemal Güllü 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Elbette hız konusunda ben de son derece dikkatliyim. Trafiğin aktığı yollarda hız limitlerine ve kurallarına kesinlikle uyarım. Denemelerim otoyolda ve yolun boş olduğu saatlerde sadece. O da birkaç km. Hız limitörü devre dışı kaldığında o süratte bizim otoyollarda bile gidilmez ki Aracın yakıt tüketimi karışık olarak 13.5 lt/100 km LPG. En başından beri bu değer değişmedi. Çok sakin kullanımlarda 80-90 km leri aşmamak kaydıyla yaptığım denemelerde 10 lt LPG altında tüketiyor. Bu değerler şehir içi. Bana göre denemeler de bitti. Yakıtı hiç ölçmüyorum artık. Keyifle kullanıyorum. Cemal Bey birkaç sorum daha olacak. Yakıt deposu bagajın tabanını kaç cm yükseltiyor? Kaç depoda bir benzin deposunu boşaltıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 2 Haziran 2015 Yazar Paylaş 2 Haziran 2015 Cemal Bey birkaç sorum daha olacak. Yakıt deposu bagajın tabanını kaç cm yükseltiyor? Kaç depoda bir benzin deposunu boşaltıyorsunuz? Lpg tankı bagaj tabanını 7 cm yükseltiyor. Bagaj taban tahtası üst seviye konumuna geliyor. Kaç depoda bir değil de 2 ay kadar beklemiş benzini kullanıp bitiriyorum. Yılbaşından bu güne kadar 3 kere yaklaşık 20 şer litre benzin aldım. Ancak 8 bin km ye yakın da yol yaptım. Birkaç depoda bir benzin tüketin diye bir kural yok. Yorum bağlantısı
İsa Acar 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Baştan sona okuduğum tek forum sayfası, bize de nasip olur inşallah Kazasız belasız yolculuklar dilerim herkese Saygılarımla... 1 Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 2 Haziran 2015 Yazar Paylaş 2 Haziran 2015 Baştan sona okuduğum tek forum sayfası, bize de nasip olur inşallah Kazasız belasız yolculuklar dilerim herkese Saygılarımla... İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah istediğiniz araca siz de sahip olursunuz. 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 2 Haziran 2015 Paylaş 2 Haziran 2015 Burdaki sohbetlere bakınca kuga alası geliyor insanın. ☺ 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts