İçeriğe Yönlendir

Kuga Için Direct Liquimax Sistemi

Cemal Cangöner

Recommended Posts

Nail Çalışkan

Yusuf bey size ozelden mesaj gondermeme sistem izin vermedi

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Yusuf bey size ozelden mesaj gondermeme sistem izin vermedi

Yasaklı üye olduğu için.

Yusuf bey firma ismi firma logosu telefon numarası veriyorsunuz. Tekrarında foruma girişiniz engellenecektir. Bilginize.

Daha önce uyarılmıştı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Yusuf Bey burada paylaşım yapıp insanların sorularına cevap veren bir kişi.

Arabam olmamasına rağmen ben de telefonda kendisiyle görüşüp detaylı bilgi almıştım.

Verilen ceza bana göre adil değil. Sebebini uzun uzun tartışabilirim.

Cep telefonunu yazması kendi tasarrufunda olmakla birlikte forumda marka verilmesinin zararını hala anlayabilmiş değilim.

Kendisi bahsettiği lpg firmasının İzmir şubesinin teknik müdürü bildiğim kadarıyla, diğer markaları karalayıcı ifadeler kullanmadığı sürece marka vermesindeki sıkıntı nedir? RTÜK veya rekabet kurulu reklam yapılıyor diye foruma ceza mı verecek?

Bence burada LPG ile ilgili detaylı bilgiler alan insanların bilgi akışını engellemiş oldunuz. İnsanlar bilgi sonrası gider Prins alır veya BRC alır veya xxx bir markayı alır, ama bilgi ve destek veren bir kişiyi engellemek???

Biz bilgi vermesi konusunda hiç bir zaman rahatsız olmadık. Ancak avatar fotoğrafı yerine firmasının reklamını koyduğu zaman iyi niyet kuşkuya dönüşüyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar

Anıl Bey' e katılıyorum. Yusuf Bey ile başka bir kullanıcı arasında kısa zaman öncesinde yaşanan tatsızlıklar sebebiyle, Yusuf Bey' e bir cephe alınmış gibi bir izlenim edindim doğrusu. Bu konuyu baştan sona okudum, daha önce bir kez uyarılmıştı sanıyorum kendisi, fakat takibi yapılmadı. Yaşanan tatsızlık sebebiyle tekrar gün yüzüne çıkınca engellemeler yapılmaya başlandı. Başka markayı karalama olmadığı ve abartıya da kaçılmadığı sürece sorun olmamalı. Özelden mesaj alması da engellenmiş anladığım kadarıyla!?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Anıl Bey' e katılıyorum. Yusuf Bey ile başka bir kullanıcı arasında kısa zaman öncesinde yaşanan tatsızlıklar sebebiyle, Yusuf Bey' e bir cephe alınmış gibi bir izlenim edindim doğrusu. Bu konuyu baştan sona okudum, daha önce bir kez uyarılmıştı sanıyorum kendisi, fakat takibi yapılmadı. Yaşanan tatsızlık sebebiyle tekrar gün yüzüne çıkınca engellemeler yapılmaya başlandı. Başka markayı karalama olmadığı ve abartıya da kaçılmadığı sürece sorun olmamalı. Özelden mesaj alması da engellenmiş anladığım kadarıyla!?

Yönetim olarak Yusuf beye cephe alınmış olsaydı. Şimdi ye çok defa bu ceza verilirdi. Benzer uyarılar o olaydan sonrada yapılmıştı. Yusuf bey uyarıları dikkate almadı.

Not: Bilgi paylaşılacaksa burada soru sorulur ve buradan bilgi paylaşılır. Bizlerde bu bilgilerden faydalanırız. Telefon vermek Firma ismi vermek (Firma sahibi olarak) forum kuralları geregi yasak. Biz defalarca uyarmamıza rağmen aynı şekilde yapılıyorsa kuralı da işletmemiz gerekiyor.

Saygılarımla.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
İbrahim Bark

Ben de Sn. Anıl Ok gibi düşünüyorum. Kurallar elbette olacak ve bu kurallara uyulacak ama formlar niçin var ki bilgi paylaşılamadıktan sonra.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ben de Sn. Anıl Ok gibi düşünüyorum. Kurallar elbette olacak ve bu kurallara uyulacak ama formlar niçin var ki bilgi paylaşılamadıktan sonra.

Biz de sizinle aynı görüşteyiz. Bilgi paylaşımı yapılsın diye. Ama özelden yazma ile telefonla görüşme ile kaç kişi bilgiye ulaşabilir.

Arkadaşlar Yusuf beyin neden engellendiğini yukarda belirttik. Biz bilgi paylaşımını telefon veya özel mesaj yoluyla yapmasını istemediğimiz için engelledik. Bilgi paylaşımını forumdan yapmasını soruları forumdan alıp forumdan cevaplamasını istedik. O da ısrarla özelden veya telefonla yapmak istediği için ceza aldı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yusuf Bey'in ceza almasının sebebi, 

Daha önce yapma denen şeyleri yapmakta ısrar etmesidir.. 

1- Avatara firma logosu koymak.. 

2- ve önemlisi bu : Forum ortamında özelden bilgi vermek.. Burası bir forum, bir katılımcı soru soruyor, konuşmacı adamın kulağına fısıldıyor cevabı.. 

Forum ortamında soru açıktan, bilgilendirme özelden olmaz.. 

Yapmaması hususunda uyarılmıştı.. 

Burada herkes genelden bilgi paylaşırken, özelden verilen bilginin bilgi paylaşılan kimse haricinde faydası yok.. 

Sorular askıda, cevaplar gizli.. Olmaz böyle.. 

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy

Yusuf beyin yazdığı cevapları tekrar bazılarını okudum cevaplar nedense hep bilgi vermekten ziyade müşteri gözüyle alıcıyı dükkana çekmek niyetine verilmiş cevaplar.. Yani forumdaki bulunma niyeti bilgiden daha çok kazanç elde etmek niyetine verilmiş cevaplar gibi geliyor bana ve bu hissiyata epey zamandır sahiptim fakat dillendirmemiştim.. Bence verilen karar doğru.. Tabiki insanlar forum üzerinden müşteriler elde edebilir ama bunu paylaştıkları bilgilerle verdiği cevaplardan memnun olan kişilerin kendilerinin tercihidir fakat sürekli defalarca ürünü satmaya yönelik cevaplar vermesi benim hiç hoşuma gitmemişti.. Bunlar tamamen kendi fikrilerim benim gibi düşünmek zorunda değilsiniz. İyi çalışmalar..

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Kemal Güllü

Okuduklarıma göre şöyle bir seçenek oluşturulabilir mi, ticari üye tanımı da olsun ve bu üyelerin yazabildikleri, marka, model ve fiyatları paylaşabildiği bir konu da olsun. Buraya girmek isteyen normal üyeler de bunu bilerek girer. Farklı forum sayfalarında bu tür yapılar mevcut ve temel üyelikle bu konulara da girilemiyor. Üyenin aktif olduğuna karar verilirse ticari konulara erişebiliyor vs.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Okuduklarıma göre şöyle bir seçenek oluşturulabilir mi, ticari üye tanımı da olsun ve bu üyelerin yazabildikleri, marka, model ve fiyatları paylaşabildiği bir konu da olsun. Buraya girmek isteyen normal üyeler de bunu bilerek girer. Farklı forum sayfalarında bu tür yapılar mevcut ve temel üyelikle bu konulara da girilemiyor. Üyenin aktif olduğuna karar verilirse ticari konulara erişebiliyor vs.

Anlaşmalı iş yeri ve sponsorluk seçenekleri var. Ancak burada sorulan sorulara telefonla veya özel mesajla bilgi verilmesi her koşulda yasak. Örneğin İzmir Ustaeller ford servisi sahibi Sabri abimiz burada sorulan sorulara burada cevap yazıyor. Telefonumu ara veya özel mesaj demiyor. Anlaşmalı işyeri olmanın şartı ağır değil. Forum üyelerine belli indirim yapmak şartıyla ,tanıdık güvenilir biri  veya güvenilir birinin referansı olması gerekiyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yusuf beyin yazdığı cevapları tekrar bazılarını okudum cevaplar nedense hep bilgi vermekten ziyade müşteri gözüyle alıcıyı dükkana çekmek niyetine verilmiş cevaplar.. Yani forumdaki bulunma niyeti bilgiden daha çok kazanç elde etmek niyetine verilmiş cevaplar gibi geliyor bana ve bu hissiyata epey zamandır sahiptim fakat dillendirmemiştim.. Bence verilen karar doğru.. Tabiki insanlar forum üzerinden müşteriler elde edebilir ama bunu paylaştıkları bilgilerle verdiği cevaplardan memnun olan kişilerin kendilerinin tercihidir fakat sürekli defalarca ürünü satmaya yönelik cevaplar vermesi benim hiç hoşuma gitmemişti.. Bunlar tamamen kendi fikrilerim benim gibi düşünmek zorunda değilsiniz. İyi çalışmalar..

Yazamadıklarımı yazmışsınız.

Ben bile bu forumda kar amacı güdecek hiç bir mesaj yazmıyorum. Üyeler rahatsız olmasın diye, banner veya benzeri reklamları sizlere göstermiyorum.

Yusuf Bey burada paylaşım yapıp insanların sorularına cevap veren bir kişi.

Arabam olmamasına rağmen ben de telefonda kendisiyle görüşüp detaylı bilgi almıştım.

Verilen ceza bana göre adil değil. Sebebini uzun uzun tartışabilirim.

Cep telefonunu yazması kendi tasarrufunda olmakla birlikte forumda marka verilmesinin zararını hala anlayabilmiş değilim.

Kendisi bahsettiği lpg firmasının İzmir şubesinin teknik müdürü bildiğim kadarıyla, diğer markaları karalayıcı ifadeler kullanmadığı sürece marka vermesindeki sıkıntı nedir? RTÜK veya rekabet kurulu reklam yapılıyor diye foruma ceza mı verecek?

Bence burada LPG ile ilgili detaylı bilgiler alan insanların bilgi akışını engellemiş oldunuz. İnsanlar bilgi sonrası gider Prins alır veya BRC alır veya xxx bir markayı alır, ama bilgi ve destek veren bir kişiyi engellemek???

Hiç bir kurumla bağımız yok ancak burayı kar amacıyla kullananla, bilgi vermek için kullananı ayırabiliyoruz.

Buranın rtükü buranın yönetimidir.

Kendimiz için kullanmadığımız rant avantajını başkasına kullandırmayız.

Görmedikleriniz bilmedikleriniz var.

telefonla görüştüm bir kaç defa. Ne yapıp yapmaması gerektiğini defalarca izah ettim.

O konuyla hiç alakası yok. Akifle olan ilişkilerinde ben firma sahibiyle de konuştum.

O olayda zaten Akifi haklı bulmadığım bir çok yön var. Açıkça da yazdım.

Alakası yok. Ön yargılısınız. Günahımızı alıyorsunuz.

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Forumlar başı boş bırakılırsa çerçici dükkanına döner.

Ve inanın bu durum da hiç bir üyenin hoşuna gitmez.

Yaşar usta örneğimiz var.

Herkes bilir usta oluğunu. Hepimiz yönlendirriz. Ama o da her konuya fikrini yorumunu yazar.

Yusufa dedim ki ben. Lpg cisin, hiç mi başka sorunlar hakkında bilgin yok. Neden diğer konulara bakmıyorsun.

Hedefi bu araçtı. Buradan çıkamadı.

Başka diyeceğim yoktur.

Bunun için sponsor bölümü var.

Dileyen oradan alan alır. Bölüm açılır. Orada her şeye cevap verir. Orada tanıtımını yapar.

Tanıtım reklam genele yayılırsa olmaz.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Ben burada forumda bilgi Alıp veriyorsam ticari görmediğim içindir. Ticari olursa bir çok üyenin forumu bırakacağından eminim. Burada yönetimin yaptığının sonuna kadar arkasındayım. Bu kim olursa olsun. Burası TİCARİ olmayan bir forum . Ticari kim düşünürse burayı bırakıp gittin. Çünkü burdaki paylaşımlara bakarak insanlar güveniyor alım yapıyorlar. Ticari Düşüncenin burda işi olmadığı inananlardanım.

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Takip ettiğim ve üye olduğum günden beri bu forumda gördüğüm en güzel şeylerden birisi karşılıklı sohbet ve güvenin paradan çok daha önce geldiğidir. Ticari işler yapmak isteyenler için de sponsor bölümü var.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İbrahim Bark
(düzenlendi)

Biz de sizinle aynı görüşteyiz. Bilgi paylaşımı yapılsın diye. Ama özelden yazma ile telefonla görüşme ile kaç kişi bilgiye ulaşabilir.

Arkadaşlar Yusuf beyin neden engellendiğini yukarda belirttik. Biz bilgi paylaşımını telefon veya özel mesaj yoluyla yapmasını istemediğimiz için engelledik. Bilgi paylaşımını forumdan yapmasını soruları forumdan alıp forumdan cevaplamasını istedik. O da ısrarla özelden veya telefonla yapmak istediği için ceza aldı.

Açılamalarınız için teşekkür ederim Mehmet bey.

tarihinde İbrahim BARK tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar

Sayın Yönetici ve Moderatörlerimiz, sanırım biraz dolmuşsunuz ve herkese bir cevap yazmışsınız, teşekkür ederiz. Kimsenin günahını almak gibi bir maksadım yoktur, sadece görüşümü paylaştım, kırdıysam özür dilerim. Fakat en başından tek ve en ayrıntılı bir açıklama yapılırsa bu tarz sıkıntılar yaşanmayacağı kanısındayım. Tekrar teşekkürler...

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kırılmadım Isa Bey.

Fikrinizi açıkça beyan ettiğiniz ben teşekkür ederim.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner

Merhaba arkadaşlar.

Yusuf'u şahsen tanıdım. Meraklı ve ilgili bir insan. Ticareti de dürüst. Hem benden hem de çevremden olumlu puan alan biri.

Forumun Yusuf'a yaptığı uyarıları, onu şahsen tanıyan birisi olarak yüz yüze veya telefonla defalarca ben de yaptım.

Uyarı alırsın- foruma girişin engellenir diye. Yöneticiler de forumdan uyarmış. Kimseyi dinlemeyip reklama devam etmesi elbette doğru değil.

Tabii süresiz olarak foruma girişinin engellenmesi fayda getirmez. Sonuçta LPG sektöründe çalışan biri. Her zaman faydalanabileceğimiz bir kaynak.

Yenilikler, arıza ve bakımlar, fiyatlar konusunda her zaman bilgisinden istifade edebiliriz.

Umarım bu kısa süreli cezadan sonra tekrar aramızda görürüz. :)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
İsa Acar

Cemal abimizin konusunu dağıttık gene biraz ama :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner

Cemal abimizin konusunu dağıttık gene biraz ama :)

Konu dağılabilir atık :)

Deneme bitti.

Kuga 40 bin km oldu.

Ne bir kere tekledi - ne de başka sorun çıkarttı. Bakımları Otokoç İzmir servisinde yapıldı. Garanti devam ediyor. 

45 bin bakımında da buji değişimi yapılacak. O zaman bujilerin durumunu da görürüm. LPG için özel denen bujileri de kullanmadım.

Bana göre bu sistem %100 uyumlu. (Reklam olarak anlaşılmasın ;)  )

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Konu dağılabilir atık :)

Deneme bitti.

Kuga 40 bin km oldu.

Ne bir kere tekledi - ne de başka sorun çıkarttı. Bakımları Otokoç İzmir servisinde yapıldı. Garanti devam ediyor. 

45 bin bakımında da buji değişimi yapılacak. O zaman bujilerin durumunu da görürüm. LPG için özel denen bujileri de kullanmadım.

Bana göre bu sistem %100 uyumlu. (Reklam olarak anlaşılmasın ;)  )

Çoğu firma lpg takılan araçları servise almaz.Siz hemde otokoç'un servisine götürmeye devam etmişsiniz çok ilginç bir durum :). Lpg takılan raçların bazı parçalarında 100,000 km civarlarında deformasyon oluşabiliyor okuduğum kadarı ile. Bu motorda o risk yokmu ? dizeli sevmeyen biri olarak bu konu çok takibimdeydi umarım devam eder...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sayın Yönetici ve Moderatörlerimiz, sanırım biraz dolmuşsunuz ve herkese bir cevap yazmışsınız, teşekkür ederiz. Kimsenin günahını almak gibi bir maksadım yoktur, sadece görüşümü paylaştım, kırdıysam özür dilerim. Fakat en başından tek ve en ayrıntılı bir açıklama yapılırsa bu tarz sıkıntılar yaşanmayacağı kanısındayım. Tekrar teşekkürler...

Biz de Teşekkür ederiz. Ama bir gün önce ben özelikle konuda uyarmıştım. Bu tür yanlış anlaşılma olacağını bildiğimiz için aleni konu içinde uyardım. O yüzden açıklama ihtiyacı duymamıştık.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...