Misafir 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Sat gitsin boşver Hayırdır? Bu fikri aklına ne soktu? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Hayırdır? Bu fikri aklına ne soktu? Zaten sığmıyorsun buna da Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Karavan al Kara vanı napayım.. İçinde siz yokken.. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Kara vanı napayım.. İçinde siz yokken.. Seyyar büfe olabilir aslında,malum büfeci'de var Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Şöle bişi yapsam mı acaba? Tanıdık geldi sanki Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2015 Paylaş 10 Mart 2015 Tanıdık geldi sanki Produced By Caglar Moonangel Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Hani sel alıp götürmedi mi daha bunu? Hayırdır? Çekoslovayalılaşmadın mı sen daha? Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Cuma günü hanım detaylı yıkatmış. Gecesine yağmur yağdı. İçime doğmuş olacak ki yağmadan birkaç foto çekmişim.. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Yengem bakmış senden hayır yok napsın gönlüne sağlık.Utanmadan bide yazıyorsun Yağmur bile sana nispet yapmış. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Yengem bakmış senden hayır yok napsın gönlüne sağlık.Utanmadan bide yazıyorsun Yağmur bile sana nispet yapmış. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Yengem bakmış senden hayır yok napsın gönlüne sağlık.Utanmadan bide yazıyorsun Yağmur bile sana nispet yapmış. Harbiden abim.. Arabayı bayramdan bayrama kullanıyorum tabiri caizse.. O sebeple elim değemiyor çok. Aslında ben ona fırça atmasam onunda yıkatacağı yok. Bayandan araba alınmaz. Aklınızda bulunsun. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Harbiden abim.. Arabayı bayramdan bayrama kullanıyorum tabiri caizse.. O sebeple elim değemiyor çok. Aslında ben ona fırça atmasam onunda yıkatacağı yok. Bayandan araba alınmaz. Aklınızda bulunsun. baldızımda punto var,vereceği cevap bende kalp krizi yapabilir diye,en son ne zaman yağ değiştirdiğini soramıyorum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Harbiden abim.. Arabayı bayramdan bayrama kullanıyorum tabiri caizse.. O sebeple elim değemiyor çok. Aslında ben ona fırça atmasam onunda yıkatacağı yok. Bayandan araba alınmaz. Aklınızda bulunsun. Fırçayı yengeme değil otoya atmalısın Bırak şimdi C-max olsa idi gece bile kalkıp gider yıkatırdın değil mi? Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Fırçayı yengeme değil otoya atmalısın Bırak şimdi C-max olsa idi gece bile kalkıp gider yıkatırdın değil mi? Aynen abim. Doğru tahmin ki yapmışlığım bile var. Ayağımızı yerden kessin modunda olduğumdan şuan. Buna şükür.. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Aynen abim. Doğru tahmin ki yapmışlığım bile var. Ayağımızı yerden kessin modunda olduğumdan şuan. Buna şükür.. Okudum. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Okudum. Sağlam malzeme oldu bu sana abim.. Güzel bir tarifte kullanırsın artık. Sen bunu boşver. Et Yemeklerine bak. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2015 Paylaş 16 Mart 2015 Sağlam malzeme oldu bu sana abim.. Güzel bir tarifte kullanırsın artık. Sen bunu boşver. Et Yemeklerine bak. Peki. Artık okumayım. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Trakya ya bahar geldi.. Lastikleri değiştirelim dedik. Şahlandırdık Otto yu.. ... Zenginin air süspansiyonu varsa, fakirinde kirikosu var.. Buda yine dün tozumu yutan Bahadır.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts