Misafir 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Bir de saçaklı diye, yine hamur ve tavuklu bir yemek var. Sanırım aşağıdaki gibi birşey abi.. Bir nev-i mantı çeşidi. Balkan, Çerkez, Tatar.. Buralara aittir.. Ege bölgesinde de sıkça rastlanır. Saçaklı; Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 Sanırım aşağıdaki gibi birşey abi.. Bir nev-i mantı çeşidi. Balkan, Çerkez, Tatar.. Buralara aittir.. Ege bölgesinde de sıkça rastlanır. Saçaklı; Abi şu kosova köftecisi hep aklımda he ayarlayabilirsem gidicem [emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Gerçekte adı "gök bide" ama millet anlasın diye ıspanak böreği diyoruz. Aile arasındayken, bütün halde, üst kabı açılarak kenarlara çekilir. Ortasına bol miktarda yoğurt konur ve kesmeden elle lokmalar koparılarak yenir. Yabancı varsa dilimler halinde kesilerek servis yapılır. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Ya bi gidin yaaaaaa açken sen sen değilsin bi sinikırs ye sen abi Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 Gerçekte adı "gök bide" ama millet anlasın diye ıspanak böreği diyoruz. Aile arasındayken, bütün halde, üst kabı açılarak kenarlara çekilir. Ortasına bol miktarda yoğurt konur ve kesmeden elle lokmalar koparılarak yenir. Yabancı varsa dilimler halinde kesilerek servis yapılır. [emoji7] Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Bir de borona var, haşlama yoğurtlu ot. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 Bir de borona var, haşlama yoğurtlu ot. Hüseyin, biz "borani" deriz ona. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 Abi şu kosova köftecisi hep aklımda he ayarlayabilirsem gidicem [emoji16] Mutlaka git Eray.. Dehşet-ül vahşet.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts