İçeriğe Yönlendir

Windows 10 Ücretsiz Yükseltmesi

Mustafa Tüfekçi

Recommended Posts

Haşmet Güngör

Fazla deneyimli olmayan arkadaşlara , naçizane bir yardımcı program önereyim. Oldukça işe yarıyor. Driver Booster,tüm sürücüleri yeniliyor. Diğeri,sistemi, kontrol ediyor ,düzeltiyor. vs.vs.

2 si de aynı firmanın.

Advanced systemcare 8

Drive Booster

Free olanı da, oldukça iş görüyor.Gelişmişi, ücretli.(İnternet de türkü çığırmak, işe yarar.)

Sorumluluktan kaçma beyanı :)

Bu programları kullanmak, kullanıcı sorumluğundadır. Kullanmadan önce,her ihtimale karşı, dosyalarınızı, gerekirse sisteminizi yedekleyin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Eski versiyon yazılıma dönmek haricinde hepsini zaten yapmışsın.Sani'yi dinle derim. :good1:

Recovery bölümü sanırım silinmemiştir geri alma yap.Yada Win7 cd si takıp geri yüklemeyi çalıştır.Bilğilerinede bir şey olmaz.

recovery bölümü de win 10 oluyor.ben yaptım çünkü :)

win 7 dvdim var,ama önce oluyorsa recovery dvdsi yapıp sonra win 7 ye döndürücem

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Fikret bey burada iso yok. Gördüğüm kadarı ile kurulu olan 10 sürümünüzü usb'den kurma imkanı snuyor sadece.

Sani Hocam oradaki toolu indirdikten sonra çalıştırıyorsunuz. Zaten kendisi yönlendiriyor, ister dvd ye ister usb ye yazabiliyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani Hocam oradaki toolu indirdikten sonra çalıştırıyorsunuz. Zaten kendisi yönlendiriyor, ister dvd ye ister usb ye yazabiliyorsunuz.

Dediğim gibi, temiz kurulum imkanı yerine varolan windows'unuzu sanıyorum iso'ya çeviriyor. Öyle değil mi?

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Dediğim gibi, temiz kurulum imkanı yerine varolan windows'unuzu sanıyorum iso'ya çeviriyor. Öyle değil mi?

Yok öyle olmuyor. Oradaki tool u indirdikten sonra çalıştırırsanız iki seçenek çıkıyor. Yükseltme ve başka bilgisayar için medya oluşturma.

İkinci seçenekten giderseniz dil, sürüm ve mimari seçiliyor.

Daha sonra ister direk usb ye yazabiliyorsunuz, isterseniz iso olarak indirip dvd ye de yazabiliyorsunuz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar

wın 10 yukledım.1 ay ıcınde gerı donus vardı dondum.bırdaha   wındows 10 ucretsız yukleme  hakkım bıttımı ?wındows 10  ıyı gıbıydı ama gerı donduk

Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar

wındows 10 kullanıcı yorumlarına bakarken  trojan vırusu algılandı  uyarısı geldı.

Yorum bağlantısı
Engin Ünal

İso cd si yapıp yükledim , yükseltme olmadı format ile yükledim , hiç beğenmedim tekrar formatla win 7 yükledim , bu konu bana 2 formata patladı :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

wın 10 yukledım.1 ay ıcınde gerı donus vardı dondum.bırdaha   wındows 10 ucretsız yukleme  hakkım bıttımı ?wındows 10  ıyı gıbıydı ama gerı donduk

artık mecburi günceleme açılıyor

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

artık mecburi günceleme açılıyor

Yoo? Abaküsten kurtul, gel notebook alalım sana artık.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

notebook bende 30. saniyede dumnaalr çıkartarak termal macun eritir

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Cihan Yaşar

notebook bende 30. saniyede dumnaalr çıkartarak termal macun eritir

Yoo? Abaküsten kurtul, gel notebook alalım sana artık.

wındows 10  dan 7 ye donmustum. tekrar 10 na yukselttım .ılk yukseltıgımde ayarlar daha ıyıydı sankı. ilk yukseltıgım ayarlara nasıl getırebılırım

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

wındows 10  dan 7 ye donmustum. tekrar 10 na yukselttım .ılk yukseltıgımde ayarlar daha ıyıydı sankı. ilk yukseltıgım ayarlara nasıl getırebılırım

Yükseltip düşürüp tekrar yükseltme ile ilgili tecrübem maalesef yok.

Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar

ılk yukledıgımdesmart tv  ye baglanıp  fotografları gonderebılıyordum

Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar

Yükseltip düşürüp tekrar yükseltme ile ilgili tecrübem maalesef yok.

tesekkur ederım

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Selçuk Keleş

Yeni versiyon 15 Kasım'da çıkmış.

There are two downloads available for this Edition:

1. Windows 10 Professional (Released Jul '15)
2. Windows 10 Professional, Version 1511 (Released Nov '15)

Windows 10 Professional, Version 1511 is a Current Branch and includes the latest updates and features.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

işyerimizdeki bir laptopa  " win 10 a yükseltilemez,bios uyumlu değil"  uyarısı geliyor.laptop eski değil, dell inspiron 5110,win 7 yüklü

sorun nedir ve nasıl çözebiliriz acaba,var mı bilgisi olan :)

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Bende dayanamayıp yükledim.. Görsellik ve kullanışlılık olarak hoşuma gitti fakat bluetooth hatası verdi.. Bir şekilde bluetoothla alışveriş yapıyorum ama eskisi gibi değil, uğraştırıyor..

Bilgisayarın açılması 9 saniyeyi geçmezdi, biraz uzamış. Kapanmasında sıkıntı yok 3-4 saniyede kapanıyor..

Photoshop, premier pro, after effects vs. gibi programlarda şu an için bir sıkıntı görmedim, umarım bundan sonra da bir sıkıntı yaşamam..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

işyerimizdeki bir laptopa  " win 10 a yükseltilemez,bios uyumlu değil"  uyarısı geliyor.laptop eski değil, dell inspiron 5110,win 7 yüklü

sorun nedir ve nasıl çözebiliriz acaba,var mı bilgisi olan :)

BIOS güncellemesi yapıldı mı?

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

hayır,sanmıyorum.benden başka bakan yok bu tür işlere.bir bakayım müsait olunca.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

az önce baktım,dell in sitesinde sadece driver güncellemesi çıkıyor artı uyarı var, win 10 bu cihaz için test edilmedi,yüklediyseniz düzgün çalışmayabilir gibisinden bişey (ingilizce yazıyor).olmayacak sanırım.

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

http://www.dell.com/support/home/us/en/04/Drivers/DriversDetails?driverId=CXRD8&fileId=3002719441&osCode=W764&productCode=inspiron-15r-n5110&languageCode=EN&categoryId=BI

Bios burada var da. Bence hemen geçmeyin, bu model win 10 da sorunluymuş. Güncellemeleri takip edin. Deneyeyim derseniz uğraşabilirsiniz.

win 10 en çok dizüstlerinde sorun çıkarıyor,zira firmalar kendine özgün yazılımlar ekliyorlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

http://www.dell.com/support/home/us/en/04/Drivers/DriversDetails?driverId=CXRD8&fileId=3002719441&osCode=W764&productCode=inspiron-15r-n5110&languageCode=EN&categoryId=BI

Bios burada var da. Bence hemen geçmeyin, bu model win 10 da sorunluymuş. Güncellemeleri takip edin. Deneyeyim derseniz uğraşabilirsiniz.

win 10 en çok dizüstlerinde sorun çıkarıyor,zira firmalar kendine özgün yazılımlar ekliyorlar.

evet abi yukarıda da yazdım,bu modele uygun değil gibisinden ingilizce bir uyarı var sitesinde.nedense :(

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...