Haşmet Güngör 14 Ekim 2015 Paylaş 14 Ekim 2015 Fazla deneyimli olmayan arkadaşlara , naçizane bir yardımcı program önereyim. Oldukça işe yarıyor. Driver Booster,tüm sürücüleri yeniliyor. Diğeri,sistemi, kontrol ediyor ,düzeltiyor. vs.vs. 2 si de aynı firmanın. Advanced systemcare 8 Drive Booster Free olanı da, oldukça iş görüyor.Gelişmişi, ücretli.(İnternet de türkü çığırmak, işe yarar.) Sorumluluktan kaçma beyanı Bu programları kullanmak, kullanıcı sorumluğundadır. Kullanmadan önce,her ihtimale karşı, dosyalarınızı, gerekirse sisteminizi yedekleyin. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Ekim 2015 Paylaş 14 Ekim 2015 Eski versiyon yazılıma dönmek haricinde hepsini zaten yapmışsın.Sani'yi dinle derim. Recovery bölümü sanırım silinmemiştir geri alma yap.Yada Win7 cd si takıp geri yüklemeyi çalıştır.Bilğilerinede bir şey olmaz. recovery bölümü de win 10 oluyor.ben yaptım çünkü win 7 dvdim var,ama önce oluyorsa recovery dvdsi yapıp sonra win 7 ye döndürücem Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 14 Ekim 2015 Paylaş 14 Ekim 2015 Fikret bey burada iso yok. Gördüğüm kadarı ile kurulu olan 10 sürümünüzü usb'den kurma imkanı snuyor sadece. Sani Hocam oradaki toolu indirdikten sonra çalıştırıyorsunuz. Zaten kendisi yönlendiriyor, ister dvd ye ister usb ye yazabiliyorsunuz. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Ekim 2015 Paylaş 14 Ekim 2015 Sani Hocam oradaki toolu indirdikten sonra çalıştırıyorsunuz. Zaten kendisi yönlendiriyor, ister dvd ye ister usb ye yazabiliyorsunuz. Dediğim gibi, temiz kurulum imkanı yerine varolan windows'unuzu sanıyorum iso'ya çeviriyor. Öyle değil mi? Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 14 Ekim 2015 Paylaş 14 Ekim 2015 Dediğim gibi, temiz kurulum imkanı yerine varolan windows'unuzu sanıyorum iso'ya çeviriyor. Öyle değil mi? Yok öyle olmuyor. Oradaki tool u indirdikten sonra çalıştırırsanız iki seçenek çıkıyor. Yükseltme ve başka bilgisayar için medya oluşturma. İkinci seçenekten giderseniz dil, sürüm ve mimari seçiliyor. Daha sonra ister direk usb ye yazabiliyorsunuz, isterseniz iso olarak indirip dvd ye de yazabiliyorsunuz. 2 Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 wın 10 yukledım.1 ay ıcınde gerı donus vardı dondum.bırdaha wındows 10 ucretsız yukleme hakkım bıttımı ?wındows 10 ıyı gıbıydı ama gerı donduk Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 wındows 10 kullanıcı yorumlarına bakarken trojan vırusu algılandı uyarısı geldı. Yorum bağlantısı
Engin Ünal 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 İso cd si yapıp yükledim , yükseltme olmadı format ile yükledim , hiç beğenmedim tekrar formatla win 7 yükledim , bu konu bana 2 formata patladı 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 wın 10 yukledım.1 ay ıcınde gerı donus vardı dondum.bırdaha wındows 10 ucretsız yukleme hakkım bıttımı ?wındows 10 ıyı gıbıydı ama gerı donduk artık mecburi günceleme açılıyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 artık mecburi günceleme açılıyor Yoo? Abaküsten kurtul, gel notebook alalım sana artık. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 notebook bende 30. saniyede dumnaalr çıkartarak termal macun eritir Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 notebook bende 30. saniyede dumnaalr çıkartarak termal macun eritir Yoo? Abaküsten kurtul, gel notebook alalım sana artık. wındows 10 dan 7 ye donmustum. tekrar 10 na yukselttım .ılk yukseltıgımde ayarlar daha ıyıydı sankı. ilk yukseltıgım ayarlara nasıl getırebılırım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 wındows 10 dan 7 ye donmustum. tekrar 10 na yukselttım .ılk yukseltıgımde ayarlar daha ıyıydı sankı. ilk yukseltıgım ayarlara nasıl getırebılırım Yükseltip düşürüp tekrar yükseltme ile ilgili tecrübem maalesef yok. Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 ılk yukledıgımdesmart tv ye baglanıp fotografları gonderebılıyordum Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 Yükseltip düşürüp tekrar yükseltme ile ilgili tecrübem maalesef yok. tesekkur ederım Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Aralık 2015 Paylaş 4 Aralık 2015 Yeni versiyon 15 Kasım'da çıkmış.There are two downloads available for this Edition:1. Windows 10 Professional (Released Jul '15)2. Windows 10 Professional, Version 1511 (Released Nov '15)Windows 10 Professional, Version 1511 is a Current Branch and includes the latest updates and features. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 işyerimizdeki bir laptopa " win 10 a yükseltilemez,bios uyumlu değil" uyarısı geliyor.laptop eski değil, dell inspiron 5110,win 7 yüklü sorun nedir ve nasıl çözebiliriz acaba,var mı bilgisi olan Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Bende dayanamayıp yükledim.. Görsellik ve kullanışlılık olarak hoşuma gitti fakat bluetooth hatası verdi.. Bir şekilde bluetoothla alışveriş yapıyorum ama eskisi gibi değil, uğraştırıyor.. Bilgisayarın açılması 9 saniyeyi geçmezdi, biraz uzamış. Kapanmasında sıkıntı yok 3-4 saniyede kapanıyor.. Photoshop, premier pro, after effects vs. gibi programlarda şu an için bir sıkıntı görmedim, umarım bundan sonra da bir sıkıntı yaşamam.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 işyerimizdeki bir laptopa " win 10 a yükseltilemez,bios uyumlu değil" uyarısı geliyor.laptop eski değil, dell inspiron 5110,win 7 yüklü sorun nedir ve nasıl çözebiliriz acaba,var mı bilgisi olan BIOS güncellemesi yapıldı mı? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 BIOS güncellemesi yapıldı mı? hayır,sanmıyorum.benden başka bakan yok bu tür işlere.bir bakayım müsait olunca. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 BIOS güncellemesi yapıldı mı? az önce baktım,dell in sitesinde sadece driver güncellemesi çıkıyor artı uyarı var, win 10 bu cihaz için test edilmedi,yüklediyseniz düzgün çalışmayabilir gibisinden bişey (ingilizce yazıyor).olmayacak sanırım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Suruculer harici bios kismi ayri olmalı? 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 http://www.dell.com/support/home/us/en/04/Drivers/DriversDetails?driverId=CXRD8&fileId=3002719441&osCode=W764&productCode=inspiron-15r-n5110&languageCode=EN&categoryId=BI Bios burada var da. Bence hemen geçmeyin, bu model win 10 da sorunluymuş. Güncellemeleri takip edin. Deneyeyim derseniz uğraşabilirsiniz. win 10 en çok dizüstlerinde sorun çıkarıyor,zira firmalar kendine özgün yazılımlar ekliyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 http://www.dell.com/support/home/us/en/04/Drivers/DriversDetails?driverId=CXRD8&fileId=3002719441&osCode=W764&productCode=inspiron-15r-n5110&languageCode=EN&categoryId=BI Bios burada var da. Bence hemen geçmeyin, bu model win 10 da sorunluymuş. Güncellemeleri takip edin. Deneyeyim derseniz uğraşabilirsiniz. win 10 en çok dizüstlerinde sorun çıkarıyor,zira firmalar kendine özgün yazılımlar ekliyorlar. evet abi yukarıda da yazdım,bu modele uygun değil gibisinden ingilizce bir uyarı var sitesinde.nedense Yorum bağlantısı
Recommended Posts