İçeriğe Yönlendir

Quadcopter Ve Drone'lar Hakkında

Erkan Gültekin1

Recommended Posts

Olgu Erhan

Ee oha [emoji12]

Ama yine de biraz yukarda bekledi bi süre [emoji1] yani kumanda yüksekliğinde değildi sanki

Kaca patlar böyle bi cihaz.

Yedek pervane ve koruyucu 2de batarya desek?

Kafadan indirimli denk gelirse 1.000 tl fln

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Olgu üstad sıkılmıştır ondan 2. el al sen Hakan bence o yeni cihazlara merak salar şimdi..  :bravo:

Yorum bağlantısı

Kargo da çıkar.

Ne kadar çıkar [emoji1]

Olgu üstad sıkılmıştır ondan 2. el al sen Hakan bence o yeni cihazlara merak salar şimdi.. :bravo:

Daha yeni aldı, kolay kolay sıkılmaz daha [emoji1]
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Ne kadar çıkar [emoji1]

Daha yeni aldı, kolay kolay sıkılmaz daha [emoji1]

75 yada 100 $ emin değilim ama kesinlikle değer.

Yaza doğru kampanya çıkarsa haber ederim ki geçenlerde hobbyking yaptı bas bas bağırdım fordclup forumda kimse almadı :)

DH forumda bir arkadaşım 3 tane aldı tanesinden 300 tl kar edip sattı valla bu forum quadçıları hep ucuz mal peşinde :)

Arabaya geldimi 40 bin 50 bin tl ler havalarda uçuyor quad seçerken adamlar sinek vızırtısı cihazlar alıyorlar :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Olgu abi işi çözdün sen daha stabilsin 1 ay evveline kdr. Kullanmadığın kamera kaldımı bu arada? Sanki bir tek "dome" kamera takmadın.. [emoji41] [emoji327] [emoji576] [emoji16]

Erkan şapkalık kamera lazımsa uygundan bırakırım şu mavişi istersen :)

Açıkçası ben netliğini - ses kalitesini çok beğenmedim ama sonuçta bu tarz çekim için yeterli+hafif yormuyor.

Ürün bu + çubuğunuda almıştım :

http://m.gearbest.com/action-cameras/pp_257608.html

http://m.gearbest.com/action-cameras-sport-dv-accessories/pp_282852.html

161 tl ye geldi bana 90 tl den vereyim.

Çekim kalitesi şöyle hatırlarsan :

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

SÜPER FIRSAT KAÇIRAN ÜZÜLÜR !!!!

PİL SEPETE EKLEYİNCE 190 $ A KARGO BEDAVA CX 20 ( QUANTUM NOVA DİĞER İSMİ )

Orijinalden alıntı: dewr

stok hala +10 görünüyor... bu cihazı alacaklar cx-20 ile aynı fiyat sadece hobbyking firması kendi markasıyla satıyor..

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__55108__Quanum_Nova_FPV_GPS_Waypoint_QuadCopter_w_out_Battery_Mode_2_Ready_to_Fly_.html

Garanti konusunda firma güvenilir bir firmadır.. daha önceden teknemi aldıktan 1 yıl sonra esc'em yanmıştı suda iken.. video kayıttaydı o esnada.. video ile birlikte şikayet açtım.. adamlar videoyu izlediler.. 1 saat içerisinde aynı ürünümü istersiniz yoksa para iadesimi diye geri döndüler.. 56 dolarlık yeni escyi ücretsiz singpost ile (gearbestin singpostuyla aynı değil) 1 haftada bana ulaştırmışlardı..

piller ve gimbal için bu siteye bakın çok çok iyi indirimler var 1 aralık sabah 6 am de bitiyor indirimler..

TIKLAYIN İzleyin :

BEdavaaaa [sm=ok.gif] Pil dahil 193 $ KArgo Free

BEdavaaaa [sm=ok.gif] Pil dahil 193 $ KArgo FreeBEdavaaaa [sm=ok.gif] Pil dahil 193 $ KArgo Free

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__55108__Quanum_Nova_FPV_GPS_Waypoint_QuadCopter_w_out_Battery_Mode_2_Ready_to_Fly_.html

Ben harbi görmemişim bunu :( bedavaya almış millet nerdeyse

Gerci şimdi de kargo ücretsiz falan yazıyor ama .

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Erkan şapkalık kamera lazımsa uygundan bırakırım şu mavişi istersen :)

Açıkçası ben netliğini - ses kalitesini çok beğenmedim ama sonuçta bu tarz çekim için yeterli+hafif yormuyor.

Ürün bu + çubuğunuda almıştım :

http://m.gearbest.com/action-cameras/pp_257608.html

http://m.gearbest.com/action-cameras-sport-dv-accessories/pp_282852.html

161 tl ye geldi bana 90 tl den vereyim.

Çekim kalitesi şöyle hatırlarsan :

Eyvallah Olgu abi sen paylaştığında inceledim ben bunu. Hatta küçük drone'lar filan kaldırır bu hafiflikte kamerayı amaa bana gelmez ben şuan SJCAM'dan memnunum oldukça. Ama bende bu tür bir kamera daha var bizim ufaklığın oyun odasına koydum akşam biz otururken bende onu tabletten wifi ile izleyebiliyorum düşünen arkadaşlar var ise o maksatla da kullanılabilir bence...

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Eyvallah Olgu abi sen paylaştığında inceledim ben bunu. Hatta küçük drone'lar filan kaldırır bu hafiflikte kamerayı amaa bana gelmez ben şuan SJCAM'dan memnunum oldukça. Ama bende bu tür bir kamera daha var bizim ufaklığın oyun odasına koydum akşam biz otururken bende onu tabletten wifi ile izleyebiliyorum düşünen arkadaşlar var ise o maksatla da kullanılabilir bence...

Xiaomi IP Güvenlik ve Bebek Kamerası üstüne tanımam :)

Ufak yazayım şimdi 

Mehmet Ozyurek abi kızar :)
Yorum bağlantısı

1 temiz bişi..

Bu civarda cx 20 de var aslında ama [emoji14]

Gerci denk gelse bu paraya sıfır cx 20 de alabilirim aslında ya.

Yorum bağlantısı
Alper Aytar

Merhabalar bende yeni başlayacağım bu hobiye bakalım ilk quadcopter, pil ve yedek pervane iniş takım siparişimi yaptım.

Syma x6sw aldım ne dersiniz nasıldır?

39 dolara aldım kampanyadaydı...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Merhabalar bende yeni başlayacağım bu hobiye bakalım ilk quadcopter, pil ve yedek pervane iniş takım siparişimi yaptım.

Hayırlı olsun diyelim şimdiden.. Güzel bir marka almışsınız SYMA kullanımı oldukça basittir takıldığımız her konuda yardımcı oluyoruz zaten. X6sw'yi kullanmadım ama X5 ile X8 arası birşey sanırım tam farkını çözemedim. Bakalım daha ufak tiplerde kullanan arkadaşlar var bugün gün içinde yazarlar onlarda...

Yorum bağlantısı

Oldukça ucuz , modelini bilmiyorum ama syma iyidir jjrc gibi.

Kameralı modeli mi?

Az önce haberlerde çıktı abi.. Yazık boşuna para verdi arkadaşlar. Evde oynarlar artık.. :D

Askeriye havaalanı vs yazılmış ki, normal zaten buralarda uçurmamak.

Parklar yeşil alanlar (az kaldıysa da) boşa mı var [emoji12]

Yorum bağlantısı
Alper Aytar

39 dolara kameralı yazmış elin çinlisi aldım şimdi mesaj atmış kamerasız diye sparişi iptal ettim...tekrar spariş vericem abi bakıp tekrardan

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Aytar

Abi bana uygun güzel kameralı bir model tavsiye edermisiniz acaba

Hayır adam üç kağıtçı ya kutu içeriğinde kameralı yazıyor zaten

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...