İçeriğe Yönlendir

Direksiyonda Ben Varım.


KaanDemirAKARI

Recommended Posts

KaanDemirAKARI

Ben geçen hafta yeni mondeo ile 20 dakika test sürüşü yaptım, bir tanıdık sayesinde bu yeni uygulamadan haberim oldu ,arıyorsunuz , arabayı ayağınıza kadar getiriyorlar, adam başı 20 dakika sürebiliyorsunuz , ufak bir form doldurup, arabayla fotograf çektirmek istersenizde üstüne hediye bile veriyorlar.Proje, şu anda sadece İstanbul'da Bu uygulamadan siz ford severlerin haberi olsun istedim.

 

Normalde bu test resmi olarak www.direksiyondabenvarim.com ' dan bilgilerinizi doldurarak onların sizi arayıp randevu alması gerekiyor ama siteden hemen size cevap gelmeyebilir.Bu uygulamanın anadolu yakası bölgesine bakan bi abim var onu arayıp hemen randevu alabilirsiniz ister tek değil arkadaşlarınızı veya tanıdıklarınızı alıp tek tek test sürüşü yapabilirsiniz.

 

 

İletişim için deniz bey : 0533 341 76 69

 

Bu uygulama 1-2 ay devam edecekmiş ve yakın zamanda aynı uygulamayı Focus modeli için de yapacaklarmış.

  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
KaanDemirAKARI

Süpermiş saolun haber verdiğiniz için

Sizde sağolun :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Anadolu yakası çalışanlarından biri de benim arkadaşım Burak, ona bir sorayım uygun görürse telefonunu paylaşırım buradan :) 

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

İzmirde de bu uygulamayı yapmışlardı yaz aylarında.  Km. ve zaman konusunu tamamen bana bırakmıştı müşteri temsilcisi.  30-40 km. kadar kullanmıştım aracı ;)

 

Bayilerin, test aracını 3. vitese dahi atamadığınız test parkurlarından sonra çok iyi gelmişti.  Tebrik ederim Ford'u bu konuda :flowers:

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
KaanDemirAKARI

İzmirde de bu uygulamayı yapmışlardı yaz aylarında.  Km. ve zaman konusunu tamamen bana bırakmıştı müşteri temsilcisi.  30-40 km. kadar kullanmıştım aracı ;)

 

Bayilerin, test aracını 3. vitese dahi atamadığınız test parkurlarından sonra çok iyi gelmişti.  Tebrik ederim Ford'u bu konuda :flowers:

Aynen öyle km ve zaman size kalmış :) Ayrıca adresinize kadar geliyorlar.

 

Fakat hiç kimse birbirine haber etmemiş , kimselerin haberi yok.Paylaşmak gerek böyle bi uygulamayı.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Aynen öyle km ve zaman size kalmış :) Ayrıca adresinize kadar geliyorlar.

Fakat hiç kimse birbirine haber etmemiş , kimselerin haberi yok.Paylaşmak gerek böyle bi uygulamayı.

Ben facebook reklamından ulaşıp form doldurmuştum.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Birçok ilde test araçları bile yok. Bu nedenle aracı almayı değil bakmayı bile düşünmüyorum. Bu devirde böyle bir pazarlama stratejisi düşünemiyorum. 

 

Aklınızda bu sınıfta bir araç almak var ve bu yüzden vazgeçiyorsanız kendinize zarar vermiş olursunuz. Zaten sınıfında belli başlı modelden ilk 3'te olan bir araç ve yeni kasası ile göz dolduruyor. Hatta yok sattığı söyleniyor. Siz almazsanız kaybeden Ford olmaz bu durumda.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
KaanDemirAKARI

Ben facebook reklamından ulaşıp form doldurmuştum.

Bana hiç reklam gelmedi  :( malesef.

İncelemede çektiğimiz bir kaç foto ...

iHdm9Fv.jpgB8Z0AQy.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Sınıfının en az satan arabasından bahsediyoruz. Yollarda bile tek tük karşımıza çıkıyor, bu da firmanın ne kadar kötü bir satış stratejisi olduğunu gösteriyor. Hele ki hala siyah iç döşeme ile bu sınıf araç satmaya çalışmak ise piyasayı bilmemektir. Ayrıca 1 sene sonra kasa değiştirecekken bu kasayı almak için çok beğenmek yani test edip, hayran kalmak gerekir ama ben Denizlide öyle bir imkana sahip değilim ki Denizli'nin zenginliğini bilmeyen yoktur herhalde. Son olarak kaybeden niye ben oluyorum onu anlamadım, 100bin liraya alacak araba mı bulamıyorum sandınız ki? 

 

Almayı değil, bakmayı bile düşünmediğiniz; sınıfında en az satan ve 1 sene sonra makyajlanacak olan siyah iç döşemeli aracı almamak için bahaneniz test aracı gönderilmemesi olamazdı zaten. Haklısınız 100.000TL'ye Denizlili zenginleri memnun edecek çok fazla araç bulunabilir.

 

Zamanında Ford'un Denizli'de yaptığı bir etkinlikte kendi sitesinde yeralıyor. Demek ki, pazarlama stratejisini değiştirecek birşeyler olmuş.

 

Ford, pazar lideri olduğu Denizli’de, Autoshow 2012 ile bir kez daha ilgi odağı oluyor
Türkiye’nin lider otomotiv markası Ford, 2011 yılını lider kapattığı Denizli ilinde gerçekleştirilen 5’inci Auto Show Fuarı’nda binek ve ticari araçlarıyla gövde gösterisi yaptı. 2 yıl içerisinde yenilenen ürün gamıyla teknolojiyi demokratikleştiren Ford, Denizlilileri Fiesta, Focus, C-MAX, Grand C-MAX, Mondeo, Kuga ve Transit Connect modelleriyle buluşturuyor. 

 

Yenilenen binek otomobil ürün gamı ile Türkiye’de teknolojiyi demokratikleştiren Ford, 22-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Denizli Auto Show 2012 Otomobil, Ticari Araç ve Yan Sanayileri Fuarı’nda 9 modelle yer alıyor. Otomotiv sektörünün 10 yıldır üst üste lideri olan Ford’u Denizli’de de lider yapan Denizlili otomobil severler, yeni modelleri yakından inceleme fırsatı buluyor.

 

 Fuarda Denizli Yargül Bayii tarafından temsil edilen Ford Otosan’ın Saha Müdürü Metin Yılmaz, Fordmarkasını yıllardır başarıyla temsil eden ve markayı Denizli’de lider konuma getiren Yargül Bayii’ne teşekkür ederek, şu bilgileri verdi: “Ford Otosan olarak gücümüzü, bayilerimizle ticari ilişkinin ötesinde güven ve samimiyete dayanarak oluşturduğumuz uzun dönemli ve kuvvetli bağlardan alıyoruz. Müşterilerimize Ford ailesi olarak 100’ü aşkın satış ve 150’ye yakın servis noktamızda hizmet veriyoruz. 10 yıldır aralıksız olarak bizi Türkiye’nin en çok satan otomotiv markası yapan bayilerimizle 2012 yılının ilk 4 ayında 26 bin 795 adet satış gerçekleştirdik. Ford Otosan olarak 2012 yılında iç pazarda 125 bin adet araç satmayı ve yüzde 15’lik pazar payına ulaşmayı hedefliyoruz. Yeni ürünlerimiz ve birbirinden değerli bayilerimizle hedefimize ulaşacağımızdan eminiz.” 

 

Yargül bayinin sahibi İsmail Yarımca da Denizli otomotiv pazarında lider olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Teknolojik, kullanışlı, güvenli ve konforlu yeni Ford modelleriyle hemşerilerimize en iyi ürünü daha iyi hizmetle verebilmek için çalışmaya ve kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Amacımız, Denizlili hemşerilerimizin bize duyduğu güveni sürdürmek ve Ford markasını daha da ileriye taşımak,” dedi. 

 

Yeni Ford Focus, Avrupa ve Amerika’da “Yılın Otomobili” seçildi 

Satıldığı tüm ülkelerde ve Türkiye’de en çok tercih edilen otomobil modellerinden biri olan Focus, 3’üncü jenerasyonunda sedan, hatchback ve station wagon versiyonlarıyla satılıyor. Denizlili otomobil severlerle Denizli Auto Show 2012’de hatchback ve sedan versiyonlarıyla yer alan Focus, yeni 1.6 125PS’lik motorla kombine edilen PowerShift otomatik şanzımanın yanı sıra 115PS’lik 1.6 TDCi dizel motorla sergileniyor. 

 

Geniş ailelerin vazgeçilmezi Grand C-MAX 

Denizli Auto Show 2012’de sergilenen yeni C-MAX ürün ailesi, sportif beş koltuklu C-MAX ile geniş hacimli yedi koltuklu Grand C-MAX arasında tercih yapma imkânı veriyor. Aileler için fonksiyonel ve inovatif teknolojiler sunan Grand C-MAX modeli, MPV segmentinde ilk defa uygulanan arka kayar kapı özelliğinin yanı sıra ikinci sıradan üçüncü sıraya koridor geçiş ve arka koltuk konfigürasyonunu ihtiyaca göre anında değiştirebilme imkânı veren katlanır koltuk sistemine sahip. Hayatı ve sürüşü kolaylaştıran araç teknolojileri ve üstün performanslı ekonomik motor seçenekleri ile ailelere hitap eden C-MAX modelleri, yeni çevreci ve performansı yüksek Euro 5 motora sahipler. Bağımsız Euro NCAP kuruluşu tarafından en yüksek not olan 5 yıldız güvenlik notu ile ödüllendirilen C-MAX ve Grand C-MAX, ailelerin güvenliğini ön planda tutuyor. 

 

Sınıfının en güçlü benzinli ve en tutumlu dizel motoru Yeni Ford Mondeo’da 

5’inci Denizli Auto Show’da yepyeni görünümüyle sergilenen Mondeo’da daha yaratıcı ve şık iç-dış tasarımla birlikte ileri teknoloji ve yüksek kalite ön plana çıkıyor. Fuarda 1.6L Duratorq TDCi 115PS dizel motor ile yer alan Mondeo’da 1.6L 160PS EcoBoost benzinli motor, sınıfının en güçlü 2.0 litre motoru olan 240PS EcoBoost motor (PowerShift Otomatik Şanzıman ile) ve çok beğenilen 2.0L 140PS gücündeki otomatik dizel motor seçeneği de bulunuyor. Yeni Mondeo, sürüşü daha keyifli, daha güvenli ve daha ekonomik hale getiren yeni araç teknolojilerini de müşterilerine sunuyor. Bu teknolojiler arasında Türkçe Navigasyon ve Multi Medya Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Adaptif Hız Kontrol Sistemi, Ayarlanabilir Hız Sınırlandırıcı, Akıllı Şarj Sistemi, Ford EcoMode Sürücü Bilgilendirme Sistemi ve Aktif ön Izgara gibi özellikler sayılabilir. 

 

Tasarım ödüllü Fiesta 

Sıra dışı tasarımıyla dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Red Dot Tasarım Ödülü’ne layık bulunan Fiesta, dinamik dış ve ince bir zevkin ürünü olan iç tasarımıyla göz kamaştırmaya devam ediyor. Birçok üstün teknolojiye sahip alan Fiesta, 2012 model yılı ile birlikte Trendy Kahve ve Mars Turuncu gibi birbirinden çekici yeni renklere kavuştu. Artık tüm donanım seviyelerinde USB bağlantısı ve 6 hoparlör standart olarak yer alan Fiesta, Denizli Auto Show 2012 Fuarı’nda otomatik ve manuel benzinli versiyonlarıyla yer alıyor. Tüm donanım seviyelerinde isteğe bağlı olarak perde havayastıkları da sunulabilen Fiesta’da X paketinin üzerine alınabilecek Plus Paket ile Elektrikli Katlanan Yan Aynalar, Karartılmış Arka Camlar, Otomatik Yanan Farlar, Yağmur Sensörü, Otomatik Kararan Dikiz Aynası ve Hız Kontrol Sistemi’ne ilave olarak Plus paket ile Anahtarsız Giriş & FordPower Anahtarsız Çalıştırma Sistemi, Bluetooth & Türkçe Sesli Kontrol özelliklerini içeren Sony Müzik Sistemi, sürücü/ön yolcu yan perde havayastıkları ve sürücü diz hava yastığı gibi teknoloji ve güvenlik özelliklerine sahip olunabiliyor. 

 

Kuga, sınıfında eşsiz yakıt ekonomisi sunuyor 

Kinetik tasarım öğelerine sahip Kuga, bir yandan Ford marka araçların ortak özelliği olan üstün yol tutuş dinamiklerini sunarken diğer taraftan arazi koşullarında da etkin ve güvenli bir performans ortaya koyuyor. Kompakt boyutları sayesinde şehir içinde rahat kullanımı sunan ve yolcularını rahat ettirecek geniş yaşam alanına sahip Ford Kuga’ya ilk bakıldığında, aracın sportif ve enerjik hatları ile rakiplerinden ayrı bir yerde durduğu hemen fark ediliyor. Akıllı 4x4 sistemine ve 2.0 litrelik güçlü dizel motora sahip çevre dostu Ford Kuga, yeni PowerShift otomatik vites teknolojisiyle sınıfının en düşük yakıt tüketimini sağlıyor. 

 

2011 yılının en çok satılan modeli Transit Connect de Denizli’de 

Kocaeli’nde üretilip ABD de dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanına ihraç edilen Transit Connect, Denizli Auto Show 2012’de sınırlı sayıda üretilen özel Silver Serisi ile yer alıyor. Geniş iç hacmi, dayanıklılığı, yüksek konfor ve güvenlik özelliklerinin yanı sıra şık aksesuarları ile ticari araç kullanıcılarının hayatına değer katan Transit Connect, binek araçların konfor ve şıklığını iş hayatına taşıyor. Yenilenen iç tasarıma, güvenlik özelliklerine ve yüksek teknolojiye sahip Transit Connect, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak yapıya sahip. 

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ford otosan pazarlama bölümünde malesef huzurevi seviyesinde çalşıyor hala

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Linkte Ford'un 2012 yilinda Denizli'de pazar payinda lider olmasi dikkatinizi cektiyse, test surusu icin arac getirilmemesinin nedeninin belki bayilerin ilgisizligi olabilecegini hatirlatmak icin koydum.

Ikinci olarak sizin mondeo alip alamayacaginizi bilemeyiz. Ancak test surusu yapamadiginiz icin aslinda Mondeo'nun ozel bir uygulamasi icin acilmis baslikta firma ve aracla ilgili olumsuz gorusler yazdiniz.

Ifadem suydu; Orta sinifta belli basli 3 arac var. Ford bu araci su an yok satiyor. Hakkaride olsaniz anlarim ama bu araci almak isteseniz zaten arar bulur test edersiniz bir sekilde. Yani Ford aracini zaten satiyor. Siz araci almazsaniz Ford kaybetmez ama belki cok iyi bir modeli kacirmis olursunuz.

Akabinde modelle ilgili elestirileriniz geldi ve piyasaya yeni cikmis bir aracin tahminimce Amerika'da yakinda makyajlanacak olmasi nedeniyle Turkiyede de makyajlanacagini, tam donanim seceneklerini bilmiyorum ama sadece siyah doseme olmasini ve bu aracin sinifinda son sirada oldugunu belirttiniz.

100.000tl'lik bir araci test etmediginiz icin bakmayi bile dusunmemenizin arkasinda baska bir sebep olmasi gerektigini dusundugum ve hakli oldugumu gordum.

Bu araci kullananlarin yorumlari bu aracin eski serilerden son derece farkli oldugunu ve begeni topladigini belirtiyor. Amerikadaki fuision yakinda makyajlanabilir ama buradaki versiyon 1 senede makyajlanmaz. Hicbir arac pazara girip bir sene sonra makyaj gecirmez.Avrupa pazarindaki arac Mondeo olarak en az 7 senenin 3 senesini makyajsiz gecirir. Yeni donanimlari da motor secenekleri ile beraber gelir. Mondeo sinifinda en az satan olabilir ancak bu aracin kotu oldugu anlamina gelmez. Tipki cok satan her aracin en iyi model oldugu anlamina gelmedigi gibi. Belki de focus1 gibi piyasada farkli bir algisi olur bilemeyiz.

Forum sayfalarinda bircok yorumda bulundum. Isteyen gulumser, isteyen ciddiye alir. Onemli olan yazdigklarimi 3-5 sene sonra birisi okursa baki olacak dogrulukta olmasidir. Bu yazilarda bu minvalde yazilmistir. Yoksa sizin alip almamaniz kendi tercihinizdir.

tarihinde Fatih Keskin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Kısa zaman önce serviste konuştuk, hafif makyaj geliyormuş haberiniz olsun..

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Bugun bu uygulama sayesinde ben de araci denedim. Sirketten bir arkadasimin Mondeo'su var. Ona Ford'dan ulasip boyle bir test yapmayi isteyip istemedigini sordular. Randevuyu bugun sirketteki ogle arasina denk getirip deneme sansimiz oldu. Acikcasi istedigim parkurda ve normal bir test aracina nazaran cok daha uzun bir sure aracin her ozelligi ile test etmek mukemmeldi. Bu sinifta bir arac alacaksam, en az bu kadar detayli test etmeliyim diye dusundum. Ford'a da araci musterilerine goturup test etme firsati verdigi icin tam puan verdim. Bize araci Emre bey getirdi ve aracla ilgili tum sorularimiza cevap verdi. Fuarda gordugumde ic gorunusune pek alisamadigim Mondeo'ya biraz daha isindim. Bu aracin dizel otomatigine ulasmak pek mumkun olmadigi icin ecoboost otomatigin de biraz fazla yaksa da yine de bana yetecek performansta oldugunu da gormus oldum.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Fuarda 1 milyonluk mercedeslerin içerisinde millet hoplayıp zıplarken ford mondeo vignale'nin potansiyel alıcısının içine bile oturmasına müsaade etmiyordu. Türlü acaiplikler beklenir...

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Fuarda 1 milyonluk mercedeslerin içerisinde millet hoplayıp zıplarken ford mondeo vignale'nin potansiyel alıcısının içine bile oturmasına müsaade etmiyordu. Türlü acaiplikler beklenir...

röno motorunu gizlemeye çalışmışlardır

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

İşim gereği günümün çoğu dışarıda ve trafikte geçiyor.

Satış rakamlarını bilmem ama Mondeo nun en dişli rakibinden geride olduğu çok belli yollarda mondeo görmek piyango gibi.

Ford bence iyi araç üretiyor ama Türkiye satış ve servis ekibi gerçekten iyi bi revizyona ihtiyacı var.

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

konuyu tekrar tekrar ısıtmak istemem ama,

mazdaya da kızılıyor bu memlekette, satış ve servis ağı yetersiz diye türkiyede tutulmuyor ama dünyada sorunsuzluğu ile bilinen marka mesela.

veya mondeo için denizlide test aracı bulmakta zorlanıyorsanız uşak, aydın, muğla illeri çok ta uzak değiller zira bi passat almak için  bilmem kaç ay sıra beklemekten gene iyidir 1 saat yol gidip test etmek.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Valla bu araç güzel , içinede bindim . Hatta siyah iç renk kombinasyonu oldukça şık olmuş , tek eksiği elektrikli koltuğu olmayışı . İleride 2.0 dizel otomatiğini alabilirim . 

Bu arada 2012 ve öncesi veya mk4 diyelim piyasada oldukça bol . Özellikle arkadan görüşü çok güzel ...

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Yeni passat gerçekten çok satmış her yer kaynıyor.  Araç kiralama şirketlerine de satışları çok herhalde.  İzmirde gördüğüm yeni Passatların çoğunun plakalıkları araç kiralama firmalarına ait.  

 

Mondeo yu ise yollarda 3 kez gördüysem birisi ise muhtemelen test aracıdır.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Erdoğan

İstanbulda bile yeni mondeo pek görülmüyor.

yeni passat sürüsüne bereket.her yerde var.

iki araçta yok satıyor deniyor.rakamları sallıyorum passat 100 geliyor yok satıyor.

mondeo 10 geliyor yok satıyor.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Atlanan bir şey var ki mondeo benzinli olarak geldi, dizel henüz gelmedi bile adam akıllı. Vw dizel ile filo ları doldurdu

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Ford ürün gamı sunamaması+rezil ötesi pazarlaması ile vw boyuna posuna yakışmayan emisyon skandalı ile kendi kendilerine topuklarına sıkmışlarda farkında değiller :) Dünya ve insanlar son 10-15 senede çok değiştiler ama bazı şirketler buna uyum sağlamada çok zorlanıyorlar...Uyum sağlayan yaşar sağlayamayan gider öyle yada böyle. 90 ların devleri nokia ve ericsonn'u hatırlayan varmı ? Apple 2000'lerin başında batıyordu minnacık ipod ile paçayı kurtardı şimdi Dünyanın en değerli markası oldu. Hayat artık eskisi kadar kolay değil ve kimileri için çok kısa olabiliyor.

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...