İçeriğe Yönlendir

B-Max Alınırmı?


A.Rahim Filizel

Recommended Posts

A.Rahim Filizel

Arkadaşlar 2005 cmax ghia 16.TDi kullanıyorum. Otomatik bi araç almak istiyorum. Bmax otomatik titanium ve mercedes b150 arasında kaldım. Bmax konusunda çok değişik yorumlar okudum. Cmax den bagaj ve iç hacim olarak çok fark varmı? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

B-Max de kullanılan Powershift şanzımanla iligili sıkıntılar vardı. Formuda konuları var bi okuyun isterseniz.

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

C-Max'te kalın bence. Ya da daha üst modelini alın...

Yorum bağlantısı
Yavuz Selim İNANIR

Alınır mı? evet alınır öncelikle arçtan ne bekledğine bağlı olarak bu soru kişiden kişiye ve kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Derseniz ben hız istiyorum atik araç istiyorum bir de az yaksın diyorsan B-max size uygun değil. Lakin konfor istiyorum derseniz kişisel görüşüm ikinci elde düşük kilometreli 50000 tl bandında bu dolulukta başka bir araç varmı bilmiyorum. Evet şanzıman sıkıntıları var henüz ben karşılaşmadım.Fikirler her zaman değişebilir önce kiralık bir b-max kullan yada tet sürüşü talep et sonra karar ver.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Yavuz Selime katılıyorum,önce test et sonra al,benim tigrayı almadan önce çok hantal,çekmez,gitmez,göründüğü gibi değil,hantal,çok yakıyor vs.yorumları vardı aracı aldıkdan sonra gördümki kadranda ne varsa yapıyor.

 

Yalnız şanzuman kronik sorunlu ise ben uzak dururdum,şanzuman adamı arabadan soğutur.

Yorum bağlantısı
Misafir

B-Max için aşağıdaki konuları bir inceleyin derim.. Ben okusam vazgeçerdim açıkçası. Belki ufak tefek, çözümlenecek problemler ama..  :)

 

Uzun süre B-Max kullanmış olan Korhan abimin yorumları. Güzel bir konu,

 

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/241424-b-max-hakk%C4%B1nda-her%C5%9Fey/

 

Diğer konulardan seçmeler..

 

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/269220-b-max-almay%C4%B1n/

 

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/244723-b-max-pi%C5%9Fmanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1/

Yorum bağlantısı
Serkan Erden

araç fiesta iskeletinin üzerine oturtulmuş bir araçtır. ayrıca b-max ile ilgili olumsuz ifadeler çok ama pejo ve citroen içinde kötü konuşuluyor ama alınıp satılıyorda. en iyisi kalbinizin sesini dinlemek.

Yorum bağlantısı
Misafir

Forumdan Korhan abi kullanmıştı hatırladığım kadarıyla, görüşlerine başvurabilirsiniz.

 

C-max kullanıcısıyım, bayide B-Max'in arkasına bindiğimde çok farkı yokmuş C-Max'den, alınabilir diye düşünmüştüm, ta ki kapıyı kapatana kadar, direk kapının içinde konumlandırıldığından kapı çok ağır ve geniş, arıza verir mi diye düşündürüyor insanı.

 

Attan inip eşeğe binmek gibi olur sizin için, maceraya gerek yok.

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Benzinli powershift lerde maalesef sorun yaşayan var, iyi düşünülmeli bence. Birde her türlü Fordu test eden bi arkadaş ( otomobildunyam.com) B-max hiç Ford gibi yol tutmuyor demişti.

Yorum bağlantısı
A.Rahim Filizel

Öncelikle teşekkürler yorumlarınız için. Öncelikli olarak otomatik araç aramaktayım. Malesef c max otomatik yok (2008 sonrası) yada ben hiç bulamadım. 

Yorum bağlantısı
Yavuz Selim İNANIR

B-max alacakların ikinci elde güvendikleri bir servise detaylı bir kontrol sonucu almalırını tavsiye ederim. Ama önce test edin araçtan ne beklediğinizi düşünün unutmamak gerekirse B-max size kuga kadar geniş bir alan sağlayamaz yada c-max kadar bagaj hacmi her araç kendi sınıfında kendi içinde değerlendirilmeli.

Yorum bağlantısı
A.Rahim Filizel

Dün inceledim bmaxı hacim olarak çok yetersiz geldi. Mercedes B150, Peugeot 3008 veya 5008 araştırmaya başladım. Yardımlarınız ve yorumlarınız içi teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...