İçeriğe Yönlendir

P.t.t Ve Ziraat Bankası Zts

Hayrettin Bahadir

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

11 yıldır hiç kazasız yararlanmadığım trafik sigortası poliçemde ne oldu da ödediğim primi bir anda nerdeyse 3 katına çıkarttı? Benden zarar etmediğinden ben eminim. Peki çıkarttığı kimin acısı? Ve 11 yıl "salak" gibi bekleyip bir yılda mı aklı başına geldi? Valla esasında ortada salakta yok, 1 yılda maliyetler 3 katına da çıkmadı ama vatandaşı istismar etmeye çalışan saçma bir sistem var. Hangi zararları ne şartlarda, kim suçluyken, ne kadar tazmin edeceği , istismar edilerek haksız yapılan ödemeler düzenlenmesi gerekirken, yasal olarak"zorunlu" olan bir ürünün fiyatını katlamak tüm şirketlerin işine geldi haliyle.

Bu kısmı defalarca anlattım.. :)

Tekrar anlatayım.. 

Bu sigorta şirketlerinin zammı kaza yapan, çok hasar alanlara yapması lazım teknik olarak.. 

Peki biz ne yapıyoruz.. kaza yapıp primler yükselince 120 lira verip noterden babamıza satıveriyoruz.. 

Yaptığım yanlış.. ben bunun cezasını çekip trafik sigortamı 400 yerine 1000 liraya yaptırmalıyım diyen var mı.. Yok.. 

Bu yıllardır böyle.. 

Prim yüksek mi geliyor. sat annene sat banana sat kazasız birine.. 

Sigorta şirketleri prim alması gereken kesimi yakalayamıyor ki, bu sebeple hepsini zamladılar.. 

Yıllarca söyledim.. Bir gün babalarınızın ki de zamlanacak.. ve zamlandı.. Alması gerekeni yakalayamazsa tuttuğundan alır.. 

Çünkü sektör bu branştan zarar ediyor.. 2+2=4 Bu kadar net.

Sucuk lazım.. gönder 3-4 kilo.. az acılı olsun... Çocuklar yiyebilsin.. Zamdan önce gönder :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner

Dün Ziraat Sigortadan  ZTS için 641.62 TL. teklif aldım. Doğa Sigorta 613 TL. teklif verdi. Son olarak Sompo Japan 672,19 TL. teklif verdi.

Diğer sigorta şirketleri 1250 TL. ye kadar değişik teklifler gönderdi.

Sonuçta poliçe Sompo Japan tarafından kesildi.

Ziraat Sigortanın fiyatı düşük ama aradaki fark için bu sıcakta şubeye gidip uğraşmaya ve beklemeye değmez.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bülent Demirci

Geçen hafta birkaç yerden teklif aldım en düşükleri 530 tl idi ziraat tende teklif alıyım dedim geçen hafta bizim buradaki şubeye gittim sordum bireysel şubelerden ancak teklif veriyorlarmış bende düşündüm 530 dan daha düşük vermez diye uğraşmadım bugün yeniledim sigortayı 511 tl marphe sigorta

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Haldun Yılmaz

geçen hafta arkadaşın aracı için trafik sigortası teklifi aldık ziraat sigorta'dan 680 tl gibi bir teklif verdiler. sonra https://www.sigortam.net/zorunlu-trafik-sigortasi-fiyatlarisitesinden teklif aldık, 630 TL'ye groupama sigorta'ya yaptırdık. 

ben açıkçası trafik sigortasında sigorta şirketi seçiminin çok önemli olduğunu düşünmüyorum. neticede karşı tarafa verilen zararları teminat altına alıyor. atıyorum, ben bir kaza yaptım ve hatalı çıktım. sigorta şirketimin hasar ödemesini karşı tarafa yapması gerekiyor fakat yapmıyor. bu gibi bir durumda benden talep edilbilir mi bu tutar? 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

geçen hafta arkadaşın aracı için trafik sigortası teklifi aldık ziraat sigorta'dan 680 tl gibi bir teklif verdiler. sonra https://www.sigortam.net/zorunlu-trafik-sigortasi-fiyatlarisitesinden teklif aldık, 630 TL'ye groupama sigorta'ya yaptırdık.

ben açıkçası trafik sigortasında sigorta şirketi seçiminin çok önemli olduğunu düşünmüyorum. neticede karşı tarafa verilen zararları teminat altına alıyor. atıyorum, ben bir kaza yaptım ve hatalı çıktım. sigorta şirketimin hasar ödemesini karşı tarafa yapması gerekiyor fakat yapmıyor. bu gibi bir durumda benden talep edilbilir mi bu tutar?

Sizce. ?

Edebilir mi ?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Sigorta zaten karsiyi ödüyor boşver gitsin mantığı yanlış. Sizin başınıza gelen kazada karşı taraf sizin gibi olursa ne olacak. Kaskoyu bile bile primleri yüksek tutuyorum. Karşı taraf mağdur olursa sizide mağdur eder. Standart primler bence düşük. Sıfır arabalar 100 bin ve üstü sigorta kaza başına ne kadar ödüyor su an

Değer kaybı diye bir şey var onu ne kadar karşılıyor mesela

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...