İçeriğe Yönlendir

Volvo V60 1.6 T4 Ve Passat Variant 1.4 Tsi Önerisi

Halis Parlak

Recommended Posts

Halis Parlak
(düzenlendi)

Bu ay içinde kısmet olursa D sınıfı bir araç alacağım.Önceliğim 2.0 TDİ olsa da son 5 yıl ortalamamın 16 bin km olması sebebiyle benzinli de düşünebilirim.Sedan da bakmakla beraber çocuklar olması ve bagaj ihtiyacımın olması sebebiyle başlıktaki araçlar da ilgimi çekiyor.Başlıktaki araçların dizeline bütçem pek müsait olmadığı için benzinli düşünüyorum.İkisi de en üst donanım olacaklar kısmet olursa.Kullanım sürem de uzun zaman olacaktır.Model olarak 2011-2012 düşünüyorum.Bütçem 70 bin TL civarı. 

Bu araçları kullanan veya test eden arkadaşım varsa görüşlerini almak isterim.

1.Araç : Volvo V60 Advance1.6 T4 180 Hp (Powershıft) 

2.Araç: Passat Variant Highline1.4 TSİ 160 Hp (Dsg)

rEvq5N.jpg

LQ0J5V.jpg

tarihinde Halis Parlak tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kırmızı olan hangisi :)

Çok çirkinmiş.

Kesinlikle üstteki.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Halis abi Mondeo'nun SW lerde çok güzel. Bakmanı taysiye ederim :good1: 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Passat highline ı tavsiye ediyorum. Birde otomatik olursa 10 numara olur.

Volvoya göre biraz daha piyasasi olan bir araç

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

passat al pişman olmazsın. ama bence comfortline al paranızı modelin yüksekliğine harcayın.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu

Bu iki araç arasında kesinlikle Passat alın. Otomatik olacaksa servis bakımlı olmasına dikkat edin. Ancak Passatlarda 160lık tsi model yok diye biliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

bence kesinlikle volvo adı yeter

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya

Halis Bey, arkadasimda Variant var cok da memnun, sorunuz olursa kendisine danisabiliriz. Ama ben olsam kesinlikle 2.0TDI alirdim, ya da en az 1.6TDI (sayet bu model icin bu motor varsa) .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Kırmızı olan hangisi :)

Çok çirkinmiş.

Kesinlikle üstteki.

Kırmızı olan Ford motorlu abi :)

passat al pişman olmazsın. ama bence comfortline al paranızı modelin yüksekliğine harcayın.

Hocam benim de düşüncem o yönde ama güvenlik ekipmanları volvoda daha iyi.Benim için önce güvenlik.

Bu iki araç arasında kesinlikle Passat alın. Otomatik olacaksa servis bakımlı olmasına dikkat edin. Ancak Passatlarda 160lık tsi model yok diye biliyorum.

160 lık var vw konusunda 5 senedir uzmanlaştım :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kırmızı olan Ford motorlu abi :)

Hocam benim de düşüncem o yönde ama güvenlik ekipmanları volvoda daha iyi.Benim için önce güvenlik.

Motoru iyiymiş de kendi kendi çirkinmiş be hocam.

Passatı al.

Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Passat alırsanız 2.0TDİ alın derim

Highline 2.0 lar 90 bin civarı bütçemin üstünde.

Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Motoru iyiymiş de kendi kendi çirkinmiş be hocam.

Passatı al.

Passat kadar alımlı değil abi bakıyorum işte fikir alıyorum sizlerden.

Volvonun kaskosu da pahalı :)

İştahımı kesme abi :)

Hocam comfortline alıp highline yapmakla uğraşmak daha zor geliyor. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

İştahımı kesme abi :)

Öğretmen indirimi falan yaparız bişeyler ya :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Öğretmen indirimi falan yaparız bişeyler ya :)

Aöf de öğrenciyim,öğretmenim,müdürüm vs.. alternatif çok :)

Passat alırsanız 2.0TDİ alın derim

Gönül istiyor ama şartlar pek müsait değil.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

önce güvenlik diyorsun da volvonun adı var sadece. iki araç da aynı oranda güvenli. sizin sürüşünüze bağlı asıl mesele. 

comfortline alıp high yapıp yapmamak elinizde. aracınız temiz olsun ama highline olmasın. benim görüşüm budur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Halis Bey, arkadasimda Variant var cok da memnun, sorunuz olursa kendisine danisabiliriz. Ama ben olsam kesinlikle 2.0TDI alirdim, ya da en az 1.6TDI (sayet bu model icin bu motor varsa) .

Sent from my iPhone using Tapatalk

1.6 Tdi beni kesmez ya turbo benzinli ya da 2.0 Tdi düşünüyorum. :)

Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya

1.6 Tdi beni kesmez ya turbo benzinli ya da 2.0 Tdi düşünüyorum. :)

O zaman 2.0TDI bence o aracin hakki :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halis Parlak
(düzenlendi)

önce güvenlik diyorsun da volvonun adı var sadece. iki araç da aynı oranda güvenli. sizin sürüşünüze bağlı asıl mesele. 

comfortline alıp high yapıp yapmamak elinizde. aracınız temiz olsun ama highline olmasın. benim görüşüm budur.

Volvo'da şerit takip,adaptif cc,kör nokta,lamine camlar,city safety vs.. çoğu standart, bunlardan sadece çok çok nadiren denk gelirse front asist olan passat var diğerleri hiç yoktur.Ben rahat duramam kurcalarım arabayı jettada olduğu gibi.Bu sefer dolu alcam hiç kurcalamayacağım.

tarihinde Halis Parlak tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

İstanbul şartlarında 160 lıklarda 10-11 litreden aşağı yakmazsınız haberiniz olsun Halis bey.  tamam az km yapabilirsiniz ama dizel 1.6 bile şu an 8 litrelerde geziyor. tavsiyem "keser-kesmez" problemini bir tarafa bırakın ve 1.6 tdi comfort ve üst model bakın.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

İstanbul şartlarında 160 lıklarda 10-11 litreden aşağı yakmazsınız haberiniz olsun Halis bey.  tamam az km yapabilirsiniz ama dizel 1.6 bile şu an 8 litrelerde geziyor. tavsiyem "keser-kesmez" problemini bir tarafa bırakın ve 1.6 tdi comfort ve üst model bakın.

ben istanbuldayım. ortalamam 6.5litre. benzinli 1.4 tsi passat. yavaş da gitmem.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...