İçeriğe Yönlendir

Kod Adı Donanım Delisi

Serkan Karakoca

Recommended Posts

Serkan Karakoca
Okay Kaygusuz yazdı:

Hayirlisi olsun nasil kıydın bu evlata.

değerini görünce gitti:) zaten bu arkadaş epeyden peşinde idi :) parayı toparlayınca 20 bin kapora gönderdi .ertesi sabah geldi gösterdi aldı :)

Emre Öğüt yazdı:

yapma bunu Serkan abi yazacaktım kii satmışsın bileee... hayırlısı olsun abi :)

eyvallah hayırlısı olsun kardeşim ...

Koray Demir yazdı:

Hayırlı olsun. Yerine ne geliyor acaba merakta ve takipteyim ?

teşekkürler.Ya nasip yerine şimdilik birşey gelmeyecek...

İnan Çınar yazdı:

Bundan sonra  level atlayıp  mk4 fiesta  alacak.?

Tüm  bölümleri  geçince oyunun  sonunu  getirdin demek. Hayırlısı  olsun... Alan arkadaşı da foruma  üye  yapsaydın  keşke. Görmeyince özleriz  bu donanım  delisi  canavarı...

muhtemelen marka değiştircem yinede belli olmaz :) 

Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca
(düzenlendi)
Mustafa Yanar yazdı:

Hayırlı olsun her iki tarafa da, yeni projeyi merak ediyorum, bence daha büyük bir araba olacak gibi. 

çok teşekkürler aynen öyle gözüküyor ya 4 çeker dizel bir suv veya turbo benzin veya turbo dizel 4 çeker hızlı bişeyler gelecek bakalım nasip yılbaşını bir görelim :Dbu arada mantığıma yatan  düşeş bir şey çıkarsa alırım mermi ağzında elim tetikte :)

tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca
Okay Kaygusuz yazdı:

Passat b8

Mehmet Yeter yazdı:

Rs6 avant

ya nasip kısmet :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Serkan profil fotoğrafını değiştirsen mi acaba? Yaşından daha yaşlı gösteriyor seni. Aynı yaştayız, genceciğiz yahu.. :)

Sırada RS6 gibi bir araç olmalı yabancılık çekmemek adına.. Ankaraya gelince kurcalarız hem :)

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca
Cem Işık yazdı:

Serkan profil fotoğrafını değiştirsen mi acaba? Yaşından daha yaşlı gösteriyor seni. Aynı yaştayız, genceciğiz yahu.. :)

Sırada RS6 gibi bir araç olmalı yabancılık çekmemek adına.. Ankaraya gelince kurcalarız hem :)

profil resmine bakayım :) genciz daha yav rs6 tadına bakmak istediğim araçlardan bakalım hiç bir acelem yok ama öyle çok para verebilsem NİSSAN GT-R NİSMO FAVORİM  2dizel 4 çeker 300 hp 600-700 nm tork kulağa hoş geliyor 3.0 dizel 4 çeker seçeneği var 2.0 turbo benzin 4 çeker 320-350 seçeneği var bakalım nasip kısmet 2.2 dizel 204 hp versiyon bişeyler var 2.8 V6 280 HP Vs vs bu piyasada hiç bişey alınmaz :) 

Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter

Eski bir focuscu olarak üzüldüm.Yenisine  sağlık diyelim 

Güzel araba idi. :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca
Mutlu Kanter yazdı:

Eski bir focuscu olarak üzüldüm.Yenisine  sağlık diyelim 

Güzel araba idi. :(

hayırlısı ya nasip emin ellerde değer bilecek birinde no problem birde bekar arkadaş arabalarıda seviyor ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten

Hayırlı olsun çok güzel araçtı. Yeni kasa focus st_line paket gelir mi yerine ? ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca
Vasfi Gişten yazdı:

Hayırlı olsun çok güzel araçtı. Yeni kasa focus st_line paket gelir mi yerine ? ?

çok teşekkürler maalesef gelmez yeni kasa focus st line araba güzel fakat o parayı ben vermem aynı zamanda benim ihtiyaçlarımı karşılamaz bagaj yönünden ...

en az 2.0 dizel veya  2.0 turbo benzin 3.0 dizel  4 çeker bişeyler bakıcam yılbaşından sonra ...manuel olursada tadından yenmez :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca
(düzenlendi)

şu stock fabrika yazılımı 1.6tdci 115lik 35.saniyede basmaya başlıyor tatlı iniş yolda 195km hıza 2.02dk ulaşıyor (122sn )122-35=87 sn 

1.6TDCİ 115HP MANUEL STOCK FABRİKA YAZILIMI 30km195 km =87saniye 

şu stage 1 yazılımlı 1.6tdci 115lik 17.saniyede basmaya başlıyor 1.35 (95saniye) de 195 km ulaşıyor .95-17=78 saniye  

STAGE 1 YAZILIM 1.6TDCİ 115HP MANUEL 0-195 km  =78 saniye

1.5 TDCİ 120HP POWERSHİFT STOCK FABRİKA YAZILIMI ... 0-195 km =53sn 

STAGE1 1.5 TDCİ 120HP POWERSHİFT  0-168 KM (2CR REMAPS TUNİNG) 0-168KM =43SN
STAGE1 1.5 TDCİ 120HP POWERSHİFT  0-168 KM(SÜPERCHİPS) 0-168= 33SN

Şuda stage1 dizel manuel st (ORJİNAL 185HP 400NM STAGE1 İLE 220HP-480-500NM )   8 saniyede başlıyor basmaya 38.saniyede 195km ulaşıyor...

0-195=30SN

0-168=19SN  

Şuda stage1 dizel manuel st (ORJİNAL 185HP 400NM STAGE1 İLE 220HP-480-500NM )  26 saniyede başlıyor basmaya 62.saniyede 195km ulaşıyor...

0-195=36SN

0-168=22SN

Altta yüklemiş olduğum videolarda emek verdiğim keyifli olan elimden geldiğince yaptığım aracıma aittir.

Top speed 247km 4500-4600 devir gibi yol çekimi yapmak nasip olmadı bir kamera alıp  vakit yetmedi maalesef ...

Öylesine anlık aklıma gelip çekmiş olduğum videolardır. 

Araç ağırlığı 1440 kg + Driver 85kg +bagajdaki malzemeler + bebek koltuğu 75kg Toplam ağırlık 1600kg tahminimce Yol düz 195 km den sonra yukarı eğimli rampa

Dışardaki SıcaklıK 30 derece

ARACIN SPECLERİ

*BİG TURBO

*CUSTOM BİG İNTERCOOLER

*HAVA FİLTRE KUTUSU ŞNORKEL UYGULAMASI

*GREEN 100 MM AİR FİLTER

*DOWN PİPE

*EGR OFF

*SPRİNT BOOSTER (GAZ TEPKİME ARTIRICI)(videoda kapalı konumda )

*BOSPHORUS METHANOL KİT

*CUSTOM EGZOS MANİFOLDU

*CUSTOM OİL CATCH CAN YAĞ YAKALAMA HAZNESİ

*STAGE 3 YAZILIM TURBO ATMOSFER BASINCI HARİÇ 2.5 BAR AFR 17 (Duman durumu yok denecek kadar az kabul edilebilir çiğ köfteci gibi gezmiyorum)

İAT OUTLET TEMPERATURE 94 DERECE ENTRANCE TEMPERATURE 29-30 DERECE

Dbn süresi veya dyno yapma ihtiyacı duymadım keyif için yaptığımdan dolayı !!!

Tecrübemle hızlanmalardan benim hissettiğim 1600kg lık bir aracın en az 180-200hp 400 nm tork bandında olduğudur.

Şu araba1200-1250 kg olup 4 çeker olsa tadından yenmez  iyi seyirler...:)

BİG TURBO 1.6TDCİ 115HP 

0 -  150KM=18 Sn

50- 150KM=13 Sn

0-   168KM =21sn

0-   195KM =31Sn

100-200Km=25sn

BİG TURBO 1.6TDCİ 115HP 0-195km =31sec

BİG TURBO 1.6TDCİ 115HP 100-200km =25sec

BİG TURBO 1.6TDCİ 115HP 65km-100km=6sec

tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca

BİG TURBO 1.6TDCİ 115HP 35km-100km=8sec (sarmaktan vakit kaybı var :):kutlama:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca

45C07D4E-296B-4EC4-A1A2-A2D84E0726DE.jpeg

Şunuda düz yolda çekmiştim :) 6.vites 2500 devir ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca

ufaktan fikir amaçlı bir süre tablosu yaptım şu videoları baz  alarak :)

C202A908-C145-40AA-8EC2-690A3CB58848.jpeg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Serkan Karakoca
Mert Gulkokan yazdı:

Satılmamış mıydı ?

satıldı daha ilan süresi var kaldırmadım duruyor alışkanlık yapıp çok bakan gençler var mesaj atan kaldırma diye bakıyorlarmış inceliyolarmış vs takipçisi çok halen hatta araba satıldıktan sonra 3-4 kişi aradı alan arkadaştan almak için arkadaş satmıyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Serkan Karakoca

İşler inanilmaz yoğun yaklasik 6 ay önce bir mantık evliliği yaptık :) hanım çocuğu okula götürüp getiriyor işte bir tatil matil yaptık keyifli kullanımı rahat yormadan şimdilik işimizi goruyor polo 1.6 TDI 90 lik bakarken fiyat uygun olunca yapıştırdım :)

temiz olunca buda biseye benziyore :)

1.6 TDI 105 HP manuel comfortline :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca
Emre Şimşek
Serkan Karakoca yazdı:

İşler inanilmaz yoğun yaklasik 6 ay önce bir mantık evliliği yaptık :) hanım çocuğu okula götürüp getiriyor işte bir tatil matil yaptık keyifli kullanımı rahat yormadan şimdilik işimizi goruyor polo 1.6 TDI 90 lik bakarken fiyat uygun olunca yapıştırdım :)

temiz olunca buda biseye benziyore :)

1.6 TDI 105 HP manuel comfortline :)

Serkan Karakoca yazdı:

Hayırlı olsun abi.

resimler görünmüyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca
Emre Şimşek yazdı:

Hayırlı olsun abi.

resimler görünmüyor.

Teşekkürler resimlere bir ara bakayım tekrar yükleme yapayım ...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Serkan Karakoca
Mustafa Arıkan yazdı:

Hayırlı olsun abi. 
1.6 TDI’ciler stock binmez pek :P

maalesef bu yeni işim o kadar yoğunki gerekten vaktim yok ama teshisi koydum tedaviye yakında başlarım big turbosunun siparişini verdim akabinde down pipe methanol vs yazılım hedef 220 -240 hp 450 nm tork top speed 265-275 km :) 1300 kg aletle :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca
Mustafa Arıkan yazdı:

Hayırlı olsun abi. 
1.6 TDI’ciler stock binmez pek :P

maalesef bu yeni işim o kadar yoğunki gerekten vaktim yok ama teshisi koydum tedaviye yakında başlarım big turbosunun siparişini verdim akabinde down pipe methanol vs yazılım hedef 220 -240 hp 450 nm tork top speed 265-275 km :) 1300 kg aletle :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...