İçeriğe Yönlendir

Focus 3 - Multimedya / Navigasyon / AUX / USB / Hoparlör Sorunları

Yaşar Turhan

Recommended Posts

Semih Güney

Arkadaşlar selam, size 2 adet sorum var. 1 ve 2 diye cevaplarsanız sevinirim.

1- Orjinali öyle,her donanımda aux yok. Giriş yeri mevcut ama içi boş,yaptırmak için ne yapmanız gerektiği konusunda fikrim yok zira usb ve/veya bluetooth varken pekte kullanılmıyor. Sizin aracın donanımı neydi?

2- Bazı telefonları (özellikle android tabanlı olanların çoğunu) desteklemiyor usb girişi. Çözümü yok,çünkü desteklenen modeller belli,bunun dışına çıkılamıyor.

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt
(düzenlendi)

1- Orjinali öyle,her donanımda aux yok. Giriş yeri mevcut ama içi boş,yaptırmak için ne yapmanız gerektiği konusunda fikrim yok zira usb ve/veya bluetooth varken pekte kullanılmıyor. Sizin aracın donanımı neydi?

2- Bazı telefonları (özellikle android tabanlı olanların çoğunu) desteklemiyor usb girişi. Çözümü yok,çünkü desteklenen modeller belli,bunun dışına çıkılamıyor.

2012 Trend bizim donanım.

Akşam android olmayan bir telefonla deneyelim.Biz android telefon ile kullanmaya çalıştık hep :)

tarihinde Burak Beykurt tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Semih Güney

2012 Trend bizim donanım.

Akşam android olmayan bir telefonla deneyelim.Biz android telefon ile kullanmaya çalıştık hep :)

Trend'lerde zaten hiç olmadı,bir ara style ile birlikte geldi sonra ondan da kaldırdılar aux'u 2-3 senedir titanium dışındakilerde yok. (diye biliyorum)

Ben S3 ve S4 ile çalıştıramamıştım ama LG G2 ile çalışıyor mesela. İphone deneme fırsatım olmadı daha ama onda sıkıntı yok sanıyorum.

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt
(düzenlendi)

Trend'lerde zaten hiç olmadı,bir ara style ile birlikte geldi sonra ondan da kaldırdılar aux'u 2-3 senedir titanium dışındakilerde yok. (diye biliyorum)

Ben S3 ve S4 ile çalıştıramamıştım ama LG G2 ile çalışıyor mesela. İphone deneme fırsatım olmadı daha ama onda sıkıntı yok sanıyorum.

Samsung ile denemiştik olmamıştı.Lg var onla deneyelim olur inşallah :) teşekkürler  :good1:

Birşey daha sorayım.2012 Trend Focusda ayak aydınlatması için duy falan var mı Trend pakette?

tarihinde Burak Beykurt tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Semih Güney
(düzenlendi)

Samsung ile denemiştik olmamıştı.Lg var onla deneyelim olur inşallah :) teşekkürler  :good1:

Birşey daha sorayım.2012 Trend Focusda ayak aydınlatması için duy falan var mı Trend pakette?

Rica ederim,yok sanırım ama biri style için yapmıştı onda da sanki başka bir aracın plaka aydınlatmasını kullanmıştı tavandan elektrik çekip,öyle hatırlıyorum tam emin olmamakla birlikte.

tarihinde Semih Güney tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Rica ederim,yok sanırım ama biri style için yapmıştı onda da sanki başka bir aracın plaka aydınlatmasını kullanmıştı tavandan elektrik çekip,öyle hatırlıyorum tam emin olmamakla birlikte.

Evet okudum o konuyu.Neyse sağlık olsun  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Atilla Atun
(düzenlendi)

Ben aracı yeni aldım 2013 style 2 adet usb ve 1 adet aux çalışır vaziyette hepsi ,

ayrıca 1 ipod içinde bağlantı var ve 1 adet yine usb girişi daha var o da ipod bağlantısının yanında.

Araçta cyclone ekran var ondan fark edermi ?

tarihinde Atilla Atun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ahmet Kırılmaz

bu araç da aux girişi varmı?

kolçak içerisinde aux girişi ikinici bir usb ve sd kart yuvası mevcut

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ali Kanat

merhaba,

aracın sağ hoparlör kısmında bi cızırtı başladı.eko ayarlarını değiştirdim felan ama fayda etmedi yüksek seslerde ortaya cıkıyor.Hoparlörde bi sıkıntı yok gibi sanki kapı içinde bi oynak yerin temazsızlıgı gibi geliyor.

Başına gelen var mıdır hiç böyle 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

kendim mp3 cd si yapmıştım,sağ ön hoparlörden dikkatli dinleyince anlaşılan cızırtılar geliyordu,cd yi yeni yazdığım için sürekli onu dinliyordum ve cızırtı beni sinir etmişti.elektronikçiye gidip direnç bile bağlatmıştm çözülmemişti,meğer sorun o cd deymiş :)  cd yi yazarken ne olduysa cızırtılı kayıt olmuş.diğer cd lerde hiç sorun olmadı.neden yazdım bunları,benzer bir şey olabilir mi diye :)

Yorum bağlantısı
Koray Kahraman

Arkadaşlar, direksiyon üzerinde bulunan Sesli Komut Sistemi butonuna tıkladığımda Radyo'dan frekans girerek radyoyu açmak istiyorum fakat Radyo komutunu kesinlikle tanımıyor. Sadece USB/IPod, Telefon, Yardım/İptal Seçeneklerini tanıyor. İnternette videoları izlerken hem radyoyu hem de klimayı sesli komut yoluyla açıyorlardı. Nasıl yapabileceğim konusunda bilgisi veya önerisi olan var mı?

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

c-max ta 2013 te bahsettiğiniz komutlar kaldırılmış. (klima vb) 2012 yi bilmiyorum ama 2011 lerde klima sesli komutla çalışıyor. belki focus için de aynı şekilde kaldırılmıştır.

Yorum bağlantısı
Halil Gürsoylar

Arkadaşlar, direksiyon üzerinde bulunan Sesli Komut Sistemi butonuna tıkladığımda Radyo'dan frekans girerek radyoyu açmak istiyorum fakat Radyo komutunu kesinlikle tanımıyor. Sadece USB/IPod, Telefon, Yardım/İptal Seçeneklerini tanıyor. İnternette videoları izlerken hem radyoyu hem de klimayı sesli komut yoluyla açıyorlardı. Nasıl yapabileceğim konusunda bilgisi veya önerisi olan var mı?

arac 2013 sanırım sadece acil yardım ve bluetooth var. Klima cd ve rdyo yok maalesf

Yorum bağlantısı
Koray Kahraman

arac 2013 sanırım sadece acil yardım ve bluetooth var. Klima cd ve rdyo yok maalesf

Halil Bey, aracım Temmuz 2014 üretim olup Ağustos 2014 trafiğe çıkışlıdır.

Yorum bağlantısı
Halil Gürsoylar

Halil Bey, aracım Temmuz 2014 üretim olup Ağustos 2014 trafiğe çıkışlıdır.

2013 ve sonrasında usb/ipod ve acil yardım var

klima yok cd yok radyo yok maalesef

çok araştırdım yetkili servis bile araştırdı yok

Yorum bağlantısı
Koray Kahraman

2013 ve sonrasında usb/ipod ve acil yardım var

klima yok cd yok radyo yok maalesef

çok araştırdım yetkili servis bile araştırdı yok

Halil Bey, cevap için teşekkürler. Peki yazılım güncellemesi vs gibi bir şeyle düzeltilebilir miymiş?

Yorum bağlantısı
Halil Gürsoylar

Halil Bey, cevap için teşekkürler. Peki yazılım güncellemesi vs gibi bir şeyle düzeltilebilir miymiş?

maalesef donanım yokmus ford.com.tr ye bile yazdım olmadı. analamadım da zaten 2011 de var 2014 yok.. çok komik. sanırım problem cıkardığı için iptal ettiler.

bir de sizdeki göstergede bu yonacalar cıkıyordur sanırım 5 yapraklı yonca. peki onlar değerlndirme yapıyor mu? bir de direksiyon ayarlanabiliyor mu spor, konfor falan? teşekkürler

Yorum bağlantısı
Şahin Kalıcı
(düzenlendi)

2015 ford focus Trend X de ben note 4 ümü şarj ettim ama biraz yavaş şarj ediyor gibi geldi sadece

tarihinde Şahin Kalıcı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Dilsiz

2015 trend x focusum var.usb den şarj etmiyor.şarj işareti yanıp sönüyor.

Yorum bağlantısı
Sedat Ateş
(düzenlendi)

Merhabalar,

Bugün teslim aldığım Focus lll style paket powershift aracımı, teslim alırken bluetooth olmadığını gördüm, teslim eden yetkiliye durumu belirttim, bu araçta bluetooth bulunmadığını ve mesai saati bittiği için yarın satıcınızla durumu görüşün dedi.

Aracı satın alırken satış temsilcisi araçta bluetooth olduğunu belirtmişti, ford çağrı merkezini aradım ; Çağrı merkezi;aracın standart donanımında bluetooth bulunduğunu ve durumu satıcı bayinizle görüşerek çözmeniz gerekmektedir. şeklinde cevap verdiler.

Nasıl bir yol izlemeliyim birde daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mui? Teşekkürler.

bulutut kesinlikle vardır ama açılmamıştır tarihinde Sedat Ateş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sedat Ateş

Sesli komutta yardım dersen neler yapman gerektiğini anlatır

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...