İçeriğe Yönlendir

Focus 3 - Multimedya / Navigasyon / AUX / USB / Hoparlör Sorunları

Yaşar Turhan

Recommended Posts

Hasan Kaynak

IPhone ve Blackberry gayet güzel şarj ediyor (aynı PC gibi), kısa kablo çok daha iyi,,

Yorum bağlantısı
Gökhan Turunç

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Aynı cihazdan bende de var. Belki model kodları farklı olabilir ama bir sorum olacak size. Aux ya da bluetooth ile cep telefonunuza bağlanmayı denediniz mi? Ben bir türlü beceremedim. Yeri geliyor internet üzerinden müzik dinlemek istiyorsunuz fakat olmuyor. Daha önce ki Kia Cee'd 2011 model aracımda sorunsuz yapabiliyordum.

Yorum bağlantısı
Eroltan Durmuş

Focus 3 Style için multimedya sistemini değiştirip navigasyonlu multimedya (Sony olabilir) taktırmak istiyorum. Yetkili serviste işçilik dahil maliyeti konusunda bilgisi olan var mı?

Yorum bağlantısı
Zülfü Yılmaz

kolçak içerisinde aux girişi ikinici bir usb ve sd kart yuvası mevcut

Ahmet Bey trend x te aux girişi olduğuna eminmisiniz? Ben bulamadım da, eğer varsa rica etsem tam yerini tarif edermisiniz.

hayır. ben göremedim.

hayır. ben göremedim.

bende göremedim
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Haluk Gümüş

Otomatik park sistemi, şerit takip ve sesli komut iptal oluyormuş. Bunların iptal olmadığı ekran+navigasyon mevcut mu acaba?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Otomatik park sistemi, şerit takip ve sesli komut iptal oluyormuş. Bunların iptal olmadığı ekran+navigasyon mevcut mu acaba?

Cyclone da şerit takip sistemi için bilgim yok fakat diğer tüm özellikler çalışıyor.

Yorum bağlantısı
Cansever Çetinkaya

Uzun araştırmalar sonucu bu cıhazı 2 hafta önce taktırdım.Forumlardakı kullanıcı yorumlarını ve bazı sorunları oludugunu okudum
Navitech arayarak gereklı bılgılerı edındıkten sonra kafamdakı soru ısaretlerı gıttı ve cıhazı taktırdım.
2 haftalık sure ıcınde herhangı bır sorunla karsılasmadım.Makına kendını resetlemedı herhangı bır takılma yada donma olmadı
Aku veya elektrıksel bır problem cıkarmadı arac kapısını actıktan 20 sn sonra cıhaz kendını kapatıyor
Cihaz en son guncellemeden sonra butun sıkıntılarından arınmıs
Aracım trend-x oldugundan dolayı bazı ozellıklerını kullanamıyorum.titanium olsaydı tum ozellıklerı aktıf sorunsuz calısacaktı
Radıo ve ses yonunden sıkıntısı yok navıgasyon duzgun calısıyor Tek sıkıntı Tv ozellıgı sanırsam kanal bulmakta sıkıntı cıkıyor onuda kullanmadıgım ıcın sorun etmedım
Elimden geldıgınce 2 vıdeo cektım bıraz kotu ama taktırmak ısteyenlere yardımcı olabılır.

https://www.youtube.com/watch?v=3491f_LNoiM

https://www.youtube.com/watch?v=q9h8ar5Jjx4

lyE0Dl.jpg

PoQYN7.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı

Güle güle kullanın, bu tarz cihazların hiç birinde sağlıklı tv görmedim zaten olmaz da çünkü analog yayın var malum

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Hayırlı olsun tv ıcın tavana sıstem kuruyorlarmıs :)

tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

hayırlı olsun çok güzel olmuş :nazar: maliyet ne kadar acaba?

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

hayırlısı olsun ne kadara mal oldu acaba ?direksiyondan kumanda çalışıyor mu bunlarda ?

Yorum bağlantısı
Cansever Çetinkaya

hayırlısı olsun ne kadara mal oldu acaba ?direksiyondan kumanda çalışıyor mu bunlarda ?

dıreksıyondan kumanda calısıyor

Yorum bağlantısı
Burak Catalyurek

Bugün otokoç Ataşehir bayisinde Sıfır style araca takmışlardı.

bundan bir iki ay önce ayni bayide cyclone modelini görmüştüm aynı şekilde sıfır araca takmışlardı.

Açıkçası bu navitech daha kaliteli duruyor.

Fiyat kdv dahil 2000 tl civarı dediler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...