Hasan Kaynak 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 IPhone ve Blackberry gayet güzel şarj ediyor (aynı PC gibi), kısa kablo çok daha iyi,, Yorum bağlantısı
Gökhan Turunç 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Aynı cihazdan bende de var. Belki model kodları farklı olabilir ama bir sorum olacak size. Aux ya da bluetooth ile cep telefonunuza bağlanmayı denediniz mi? Ben bir türlü beceremedim. Yeri geliyor internet üzerinden müzik dinlemek istiyorsunuz fakat olmuyor. Daha önce ki Kia Cee'd 2011 model aracımda sorunsuz yapabiliyordum. Yorum bağlantısı
Eroltan Durmuş 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 Focus 3 Style için multimedya sistemini değiştirip navigasyonlu multimedya (Sony olabilir) taktırmak istiyorum. Yetkili serviste işçilik dahil maliyeti konusunda bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 16 Temmuz 2015 Paylaş 16 Temmuz 2015 Eskişehir de navitech 1800 diyorlardı montaj dahil Yorum bağlantısı
Zülfü Yılmaz 19 Temmuz 2015 Paylaş 19 Temmuz 2015 kolçak içerisinde aux girişi ikinici bir usb ve sd kart yuvası mevcut Ahmet Bey trend x te aux girişi olduğuna eminmisiniz? Ben bulamadım da, eğer varsa rica etsem tam yerini tarif edermisiniz. kolçak içerisinde aux girişi ikinici bir usb ve sd kart yuvası mevcut kolçak içerisinde aux girişi ikinici bir usb ve sd kart yuvası mevcut hayır. ben göremedim. hayır. ben göremedim. bende göremedim Yorum bağlantısı
Haluk Gümüş 2 Ağustos 2015 Paylaş 2 Ağustos 2015 Otomatik park sistemi, şerit takip ve sesli komut iptal oluyormuş. Bunların iptal olmadığı ekran+navigasyon mevcut mu acaba? Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ağustos 2015 Paylaş 12 Ağustos 2015 Otomatik park sistemi, şerit takip ve sesli komut iptal oluyormuş. Bunların iptal olmadığı ekran+navigasyon mevcut mu acaba? Cyclone da şerit takip sistemi için bilgim yok fakat diğer tüm özellikler çalışıyor. Yorum bağlantısı
Cansever Çetinkaya 13 Ağustos 2015 Paylaş 13 Ağustos 2015 Uzun araştırmalar sonucu bu cıhazı 2 hafta önce taktırdım.Forumlardakı kullanıcı yorumlarını ve bazı sorunları oludugunu okudumNavitech arayarak gereklı bılgılerı edındıkten sonra kafamdakı soru ısaretlerı gıttı ve cıhazı taktırdım.2 haftalık sure ıcınde herhangı bır sorunla karsılasmadım.Makına kendını resetlemedı herhangı bır takılma yada donma olmadıAku veya elektrıksel bır problem cıkarmadı arac kapısını actıktan 20 sn sonra cıhaz kendını kapatıyorCihaz en son guncellemeden sonra butun sıkıntılarından arınmısAracım trend-x oldugundan dolayı bazı ozellıklerını kullanamıyorum.titanium olsaydı tum ozellıklerı aktıf sorunsuz calısacaktıRadıo ve ses yonunden sıkıntısı yok navıgasyon duzgun calısıyor Tek sıkıntı Tv ozellıgı sanırsam kanal bulmakta sıkıntı cıkıyor onuda kullanmadıgım ıcın sorun etmedımElimden geldıgınce 2 vıdeo cektım bıraz kotu ama taktırmak ısteyenlere yardımcı olabılır. https://www.youtube.com/watch?v=3491f_LNoiM https://www.youtube.com/watch?v=q9h8ar5Jjx4 6 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ağustos 2015 Paylaş 13 Ağustos 2015 Güle güle kullanın, bu tarz cihazların hiç birinde sağlıklı tv görmedim zaten olmaz da çünkü analog yayın var malum Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 13 Ağustos 2015 Paylaş 13 Ağustos 2015 Sanki orjinalinde varmış gibi olmuş Yorum bağlantısı
Efe Özer 13 Ağustos 2015 Paylaş 13 Ağustos 2015 (düzenlendi) Hayırlı olsun tv ıcın tavana sıstem kuruyorlarmıs 13 Ağustos 2015 tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 13 Ağustos 2015 Paylaş 13 Ağustos 2015 Kesinlikle yakışmış orjinalinden farksız duruyor. Hayırlı olsun. Iyi günlerde kullanın... Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 13 Ağustos 2015 Paylaş 13 Ağustos 2015 hayırlı olsun çok güzel olmuş maliyet ne kadar acaba? Yorum bağlantısı
Serkan Turan 13 Ağustos 2015 Paylaş 13 Ağustos 2015 Hayırlı olsun güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 13 Ağustos 2015 Paylaş 13 Ağustos 2015 hayırlısı olsun ne kadara mal oldu acaba ?direksiyondan kumanda çalışıyor mu bunlarda ? Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 13 Ağustos 2015 Paylaş 13 Ağustos 2015 güzel olmuş güle güle kullanın emi Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 14 Ağustos 2015 Paylaş 14 Ağustos 2015 Yakışmış güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 14 Ağustos 2015 Paylaş 14 Ağustos 2015 Çok güzel duruyor. Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Cansever Çetinkaya 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 hayırlısı olsun ne kadara mal oldu acaba ?direksiyondan kumanda çalışıyor mu bunlarda ? dıreksıyondan kumanda calısıyor Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 dıreksıyondan kumanda calısıyor fiyatı nedir Yorum bağlantısı
Burak Catalyurek 22 Ağustos 2015 Paylaş 22 Ağustos 2015 Bugün otokoç Ataşehir bayisinde Sıfır style araca takmışlardı. bundan bir iki ay önce ayni bayide cyclone modelini görmüştüm aynı şekilde sıfır araca takmışlardı. Açıkçası bu navitech daha kaliteli duruyor. Fiyat kdv dahil 2000 tl civarı dediler Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 navitech ücretsiz güncelleme veriyor mu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts