Çağlar Bayur 25 Mart Paylaş 25 Mart Doğan Arşiray yazdı: 1.4 tsi mı?!! hemi de kompersörlü yetmedi turbo ilaveli kımıl kımıl janjanlı 1080 kg 1 1 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ Dün saat 18:27 Paylaş Dün saat 18:27 Yeni mondeo'nun ana hayalet ekranını sevmemiştim, biraz kendime özgü tasarım ile değiştirdim 4 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Dün saat 19:13 Paylaş Dün saat 19:13 Kendisi ile vedalaştık. Önümüzdeki haftabaşı gibi de teslimatta bir değişiklik olmazsa pilli ve sakin olarak başlayacağız yeniden. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 19:21 Yazar Paylaş Dün saat 19:21 Ü.Emre Kartal yazdı: pilli ve sakin olarak başlayacağız yeniden. Öyle olmuyor işte.. Pilliden inip, 160 beygir qashqaiye binen Arda'nın yorumu.. "Bana Corsa'mı verin, gitmiyor bu" 4 Yorum bağlantısı
Ugur Nazlı 22 saat önce Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) Arka silecek supurgesi kopmus, önler de artık arkada iz bırakıyordu. Ucuzundan inwells alip degistirdim. Artık gittiği yere kadar. Yağmur sensörü çerçevesi ile birlikte düşmüş (ön cam değişmiş, iyi takamamislar sanirim, yazin da dikiz aynasi düşmüştü). Zımpara yapıp jelini temizledim. Çerçeveyi Patex'in çift şırıngalı epoksi yapistiricisiyla yapıştırdım. Sanırım kıvama gelmesini beklemeden biraz hızlı davranmışım, 15 dakika elimi cama bastirmaktan kollarım ağrıdı. Sol far yan sanayi takılmış benden önce. Kac yil oldu bilmiyorum sapsarı ve buguluydu. Iki fara da Zımpara kloroform buharı uyguladım. Orijinal olan cam gibi oldu yeniden ama yan sanayi far eskisine göre daha net olsa da sanki içinde buğu varmış gibi kaldı. Canımı sıktı bu durum. Unutmazsam foto atacağım. Bugün hep yağmurlu günler icin çalıştık. 22 saat önce tarihinde Ugur Nazlı tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Ugur Nazlı yazdı: Sol far yan sanayi takılmış benden önce. Kac yil oldu bilmiyorum sapsarı ve buguluydu. Iki fara da Zımpara kloroform buharı uyguladım. Orijinal olan cam gibi oldu yeniden ama yan sanayi far eskisine göre daha net olsa da sanki içinde buğu varmış gibi kaldı. Canımı sıktı bu durum. Unutmazsam foto atacağım. Camını değiştir bence. Bulunabiliyordur. Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Alişan YILMAZ yazdı: Yeni mondeo'nun ana hayalet ekranını sevmemiştim, biraz kendime özgü tasarım ile değiştirdim Öncesi Sonrası 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Alişan YILMAZ yazdı: Öncesi Sonrası Sen mi yaptın bunu.. güzel akıcı görünüyor. Yorum bağlantısı
Ugur Nazlı 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Camını değiştir bence. Bulunabiliyordur. Var abi sanırım bende baktım 2500 TL falan yazıyor sadece camı. Bu yaz ağır bakım var (triger, devirdaim, takozlar vs) ona para ayırıyorum şimdi. Kozmetiği biraz öteleyeceğim mecburen. 1 Yorum bağlantısı
Alişan YILMAZ 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sen mi yaptın bunu.. güzel akıcı görünüyor. Aynen abi, karanlıkta daha hoş duruyor, şimdiki hedefim çevresini alıp full dijital hayalet ekran yapmak 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) 5008'in konusunu da açtığım lanet olası 205/55/19 ebat lastiklerinden kurtulmak için 4 adet General Grabber Gt Plus yazlık lastik aldım.Continental çatısı altında üretilen bir marka,ıslak zemin performansı falan A seviyesinde, deneyip göreceğiz.Yalnız ebat olarak en makul olan 225/50/19 yerine % 1.3 daha büyük 235/50/19 tercih etmek zorunda kaldım hem fiyat hem bulunabilirlik açısından daha avantajlı olduğu için.Kullananlar var, sorun yaşamamışlar.Takınca göreceğiz.Daha bilindik markaların tanesi 7bin TL civarıyken, satıcının elinde kalan son 4 adedini 18.500tl vererek aldım. 3 saat önce tarihinde Emrah Korkmazz tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 dakika önce Yazar Paylaş 10 dakika önce Alişan YILMAZ yazdı: Aynen abi, karanlıkta daha hoş duruyor, şimdiki hedefim çevresini alıp full dijital hayalet ekran yapmak Tebrik ederim. Başarılar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts