Alptuğ Özcan Pazar 21:32 Paylaş Pazar 21:32 Yahya Melih Ayaksız yazdı: 1000 küsür tl ye bir tane akü kurtarma aleti alsaydınız muhtemelen kurtulurdu. Varta lar sağlam akü ben öyle kurtarmıştım. Seyyar akü takviyesi olsa işim daha kısa sürerdi kesin, Hastane bahçesinde kime sorsam takviye kablosu yoktu. İşin kötü yanı ben kendimde var sanıyordum ama bende de yokmuş Eski akü Fiat amblemliydi. Önceki sahibi tarafından değiştirilmiştir diye tahmin ediyorum. 10 sene gitmez herhalde fabrika aküsü Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Dün saat 05:15 Paylaş Dün saat 05:15 Alptuğ Özcan yazdı: 10 sene gitmez herhalde fabrika aküsü Eskiden gidiyordu, araçlarda bu kadar akıllı zımbırtılar yokken 8-9 sene ekstra bir şey yaşanmazsa normaldi. Yeni araçlarda anahtarsız çalıştırma ile beraber ömürler 5-6 senelere düştü. Start-stop ve daha güncel işlerle beraber güncelde durum nasıl bilmiyorum. Aracın kullanılma durumuna göre de değişiyor tabi bu durum. Çok pahalı bir parça değil ama önemi büyük. Bence 5 sene olunca değiştirmek lazım. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 05:20 Paylaş Dün saat 05:20 Alptuğ Özcan yazdı: Seyyar akü takviyesi olsa işim daha kısa sürerdi kesin, Hastane bahçesinde kime sorsam takviye kablosu yoktu. İşin kötü yanı ben kendimde var sanıyordum ama bende de yokmuş Eski akü Fiat amblemliydi. Önceki sahibi tarafından değiştirilmiştir diye tahmin ediyorum. 10 sene gitmez herhalde fabrika aküsü Gidee gidee. Babamın 15 model arabasını geçen sene orjinal aküsüyle sattık. Araba yatmıyorsa gider. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Dün saat 13:15 Paylaş Dün saat 13:15 Geçmiş servis kayıtlarına baktığım şimdi, değişmiş 1 Yorum bağlantısı
Yahya Melih Ayaksız 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yumurta zamanlarım, araba teybimle uğraşıyorum, eq falan sökülü arab içi dağınık, copla cama vurdu 2 devriye... dedi ki : söküon mu takıyon mu gece 2 olmasının da konu ile ilgisi olabilir tabi.. Ben olsam ne desenizde inanmazdım jop biyerlere daha tıklardı Evde akü sağlığı ölçmenin basit bir yolu var. Bir tane h4 halojen far alıp 2 tane orta kalınlıkla krokodil alıyorsunuz. Farın tüm tellerini (kısa + uzun) yakarsanız 110watt ederki yaklaşık 7amper ediyor. Aometre de volt 12.8 den 12.4 altına inerse o akü sınırdadır. 1 1 Yorum bağlantısı
Ugur Nazlı 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Yan lambalardan biri (w5w) patlamıştı, uzun zamandır beni rahatsız ediyordu ama kendimde farı sökecek gücü bulamıyordum. Her şeyi geri takıp kaputu indirecektim ki kapağı geri takmadığımı farkettim Değiştirdikten sonra da keşke Led ile değiştirseydim dedim. Muayene de sorun olacağını sanmıyorum, ama tecrübe edenler cevap verirse sevinirim Yorum bağlantısı
Serhat Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce fiesta mı cumartesi günü genel bakım ve ufak tefek sorunları çözmesi için Osman ustaya emanet ettik. bakalım neler çıkacak? Yorum bağlantısı
Recommended Posts