Çağrı Alaf Çarşamba 06:52 Paylaş Çarşamba 06:52 Vantrue N2X Ön ve iç kabin kaydı yapan kamere ve Hardwire kit aldım. Arabanın sigorta kutusuna uygun çoğaltıcı ile kolayca bağlantısı yapılacak. Yanına da 256GB MicroSD kart aldım. Ön taraf 2K iç kabin 1080P kayıt yapacak. İç kabin aynı zamanda kızılötesi kayıt da yapıyor. HDR - Starvis 2 sensör - LTE - Sesle kontrol - GPS - Park Modu - Kapasitör - Sıcaklık koruması. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Dashcam kurulumunu yaptım. Dashcam’dan tavana oradan A sütunu, hava yastıklarının açılmasına mani olmamak için kablolamayı arkalarından geçirip sigorta kutusu, oradan da göğüsün arkasına kabloyu sarkıtıp orta kol dayamanın içindeki çakmaklık. Sigorta kutusuna bağlayacaktım ama Mazda’nın bu modelinde sigorta kutusundaki tüm sigortalar araç kapalı da olsa açık da olsa aktif. ACC’yi bağlayacak yer bulamadım aynı mantığa geliyor diye çakmaklığa girdim. 4 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Dashcam kurulumunu yaptım. Dashcam’dan tavana oradan A sütunu, hava yastıklarının açılmasına mani olmamak için kablolamayı arkalarından geçirip sigorta kutusu, oradan da göğüsün arkasına kabloyu sarkıtıp orta kol dayamanın içindeki çakmaklık. Sigorta kutusuna bağlayacaktım ama Mazda’nın bu modelinde sigorta kutusundaki tüm sigortalar araç kapalı da olsa açık da olsa aktif. ACC’yi bağlayacak yer bulamadım aynı mantığa geliyor diye çakmaklığa girdim. Acc yi 7/24 enerji gelsin kamera çalışsın mı istiyorsunuz ? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ümit Türk yazdı: Acc yi 7/24 enerji gelsin kamera çalışsın mı istiyorsunuz ? Modülde iki artı giriş oluyor. Biri sürekli 12 volt diğeri kontağı açınca 12 volt oluyor. Bu sayede Park halinde ayrı kayıt yapıyor (timelaps yada harekete duyarlı) sürüş halinde normal kaydı yapıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts