Mehmet Göktürk 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 Şöyle bir yazı çıkmış bugün https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarlar/can-atakli/teknolojiye-yetisemeyince-ozgurluklere-saldiriyorlar-3748275/ Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 Neyse şimdiye kadar aldıklarımla yetineyim.. Elveda AliExpress rüyası 🤧😢 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 2 Mart 2019 Yazar Paylaş 2 Mart 2019 6 saat önce, Mert Gulkokan yazdı: Devletimizin bekası için katlanırız sorun yok Beka ? Neden se hep gariban katlanıyor Perşembe günü kürk den alinan vergi kaldırıldı normal bir vatandaş hayatinda kac tane kürk alir 6 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: Şöyle bir yazı çıkmış bugün https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarlar/can-atakli/teknolojiye-yetisemeyince-ozgurluklere-saldiriyorlar-3748275/ Aynen doğru teknoloji adına üretim adına hiç bir şey yapmayınca sahdan soldan ne gelir alırız onun peşindeler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 10 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: Şöyle bir yazı çıkmış bugün https://www.sozcu.com.tr/2019/yazarlar/can-atakli/teknolojiye-yetisemeyince-ozgurluklere-saldiriyorlar-3748275/ Çok güzel yazıymış.. Eminim bizim damat hemen orada şunu yapmıştır.. 26,000,000 x 5 lira = 130 milyon lira gümrük vergisi. Üretin arkadaşım.. Siz ürettiniz de biz size inat edip, gidip çinden mi aldık. Siz utanmadan patatesi alıyorsunuz , bizim aldığımız kamera.. Aliekspressten zarf gelenler kendine dikkat etsin.. Herhangi bir kamu işine müracaat ederseniz karşınıza çıkabilir bu 4 saat önce, Murat Öngür yazdı: Beka ? Neden se hep gariban katlanıyor Perşembe günü kürk den alinan vergi kaldırıldı normal bir vatandaş hayatinda kac tane kürk alir Aliekspressten gelen 0,7 dolarlık ledin üstüne ekleyecek kürkün ötv sini .. Ben açıklayım.. Kürkün bedeli sabit, atıyorum 100 dolar. İthalatçı şimdi vergisiz olarak ithal edecek ve yine 100 dolara satacak.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 Suriyeden 50 bin ton zeytinyağı gelmiş. sektörden biri söyledi. İçinde barut artıkları vb türünde zararlı maddeler varmış. Aldığınız yağa dikkat. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 49 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Suriyeden 50 bin ton zeytinyağı gelmiş. suiryede sağlam ağaç kalmışta ne zaman kim toplamış zeytinleri? yoksa sağlam mı her yer de bizi mi yiyorlar 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 Stoklamislardir dolarin artacagini tahmin etmislerdir. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 39 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: suiryede sağlam ağaç kalmışta ne zaman kim toplamış zeytinleri? yoksa sağlam mı her yer de bizi mi yiyorlar https://www.yenicaggazetesi.com.tr/zeytinyagi-ureticilerinden-suriye-tepkisi-212271h.htm Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 haberler de artık komple zaytung kıvamında. 1 Yorum bağlantısı
Talat Tekin 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 haberler de artık komple zaytung kıvamında.aynen.zaytunga gülemez olduk 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 2 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: Suriyeden 50 bin ton zeytinyağı gelmiş. sektörden biri söyledi. İçinde barut artıkları vb türünde zararlı maddeler varmış. Aldığınız yağa dikkat. E yuh bize.. Tabi. Kese kese bitirdik zeytinlikleri.. Ben şahsen marketten zeytinyağı almıyorum. Tanıdık vasıtası ile köylüden alıyorum.. Bir saat önce, Çağlar Bayur yazdı: haberler de artık komple zaytung kıvamında. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 Düzene girmesini bende isterdim lakin böyle olmamalıydi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 On 02.03.2019 at 00:38, Mehmet Göktürk yazdı: ibrahim peygamberin soyundanız demiyor mu başkanlar Adem peygamberi ne yaptık Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Mart 2019 Paylaş 2 Mart 2019 6 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Adem peygamberi ne yaptık Öyle demedi kimse deseler ok. Yorum bağlantısı
Ramazan Karahan 3 Mart 2019 Paylaş 3 Mart 2019 On 01.03.2019 at 11:11, Murat Öngür yazdı: Yine şov yapıyor başımızdakiler bundan sonra aliekspres den aldığımız ürünlerde 4-5 tl vergi alınacak, bu ülkenin insanları aman hiç bir şeyi ucuza almasın aman haa illa kazıklanıcaz illa. Ben kendi adıma bunların buraya gelmesinde payı olanlara hakkımı helal etmiyorum ne diyimm valla buda oldu Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Mart 2019 Paylaş 4 Mart 2019 postacı iki zarf getirdi aliexpressten cuma günüç. iki farklı usb kablosu. kredi kartıma teslim günü 5 tl olarak bir masraf yansımış. Posta Tes yazıyor açıklamada. Sonrada iki farklı kalem halinde posta hizmeti var 0 tl den. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Mart 2019 Paylaş 4 Mart 2019 21 dakika önce, Dogan Arsiray yazdı: postacı iki zarf getirdi aliexpressten cuma günüç. iki farklı usb kablosu. kredi kartıma teslim günü 5 tl olarak bir masraf yansımış. Posta Tes yazıyor açıklamada. Sonrada iki farklı kalem halinde posta hizmeti var 0 tl den. Geçmiş olsun. PTT kart bilgisine nasıl erişmiş? Sizin onayınız olmadan hiç bir işlem yapılamaz kartınızdan. Harcama itirazında bulunmanızı öneririm. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mart 2019 Paylaş 4 Mart 2019 7 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: PTT kart bilgisine nasıl erişmiş? Sizin onayınız olmadan hiç bir işlem yapılamaz kartınızdan. Harcama itirazında bulunmanızı öneririm. Mektubu açıp okuyor ama.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart 2019 Paylaş 4 Mart 2019 40 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: PTT kart bilgisine nasıl erişmiş? Sizin onayınız olmadan hiç bir işlem yapılamaz kartınızdan. Harcama itirazında bulunmanızı öneririm. takiipli gönderi olarak aliexpress kesmiştir belki? aksi halde nasıl kesebilirler karttan? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Mart 2019 Paylaş 4 Mart 2019 Sembolik bile olsa böyle birşey yapmadılar. Seçim öncesi aslında çok anlamlı olurdu iktidar için. Nedense yürümüyor. Papa geldi clio'ya bindi. Enteresan bir durum. Sembolik bile olsa anlamlı. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Mart 2019 Paylaş 5 Mart 2019 bence aliexpress bunu sağlayan. yoksa ptt nereden bilecek benim kredi kartımı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Mart 2019 Paylaş 5 Mart 2019 29 dakika önce, Dogan Arsiray yazdı: bence aliexpress bunu sağlayan. yoksa ptt nereden bilecek benim kredi kartımı. Kesinlikle harcama itirazında bulunun. Hatta ben olsam kartımı bile iptal ettirebilirim. Kart bilginiz paylaşılmış demektir zira bu. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 5 Mart 2019 Yazar Paylaş 5 Mart 2019 Arkadaş bu ülkenin insanları hiç bir şeyi ucuza alamayacak mı ? illa 3 kuruşluk şeye de vergimi ödeyecek Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Mart 2019 Paylaş 5 Mart 2019 3 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Kesinlikle harcama itirazında bulunun. Hatta ben olsam kartımı bile iptal ettirebilirim. Kart bilginiz paylaşılmış demektir zira bu. kime itirazda bulunayım? aliexpress e mi? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Mart 2019 Paylaş 5 Mart 2019 Bir saat önce, Dogan Arsiray yazdı: kime itirazda bulunayım? aliexpress e mi? Hayır, bankanıza. PTT bilgim dahilinde olmadan kartımdan işlem yapmış deyin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts