Emre Candan 30 Aralık 2015 Paylaş 30 Aralık 2015 Ford'ların genel özelliği, vitesler kemiklidir, kışın ilk 3 dakika çok sert olur ve geri vitesler direk geçmez genel de, önce 3 ve 5. vitese takıp sonra geriye takın, çok daha rahat geçer. Yorum bağlantısı
Çınar Muslu 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Merhaba. Aracımı vites boşta birakmistim. Sabah calistirdim birinci vitese geçmedi. Sonra farkettim ki sadece 3-4 viteslere geçiyor. Ustamı aradım vites halatı kopmustur dedi. Arac 10 dk kadar çalıştıktan sonra biraz daha sert bir şekilde tekrar denedim bu sefer zorda olsa geçti. Motor ısındıkça vites geçişleri rahatliyor. Her sabah aynı sorunla karşılaşıyorum. Daha önce böyle sorun yaşayan varmı. Düşünceleriniz nedir? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Şanzıman yağınızın değişim süreci çoktan geçmiş. Acil değişim. 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Şanzıman yağını bildik ve kaliteli bir yağ ile değiştirin. soğuk havalarda yağın donmasından dolayı vitesleriniz geçmiyor yada zor geçiyor zaten şanzıman ısındıktan sonra vites geçişlerinin rahatladığını belirtmişsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Çınar Muslu 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Şanzıman yağınızın değişim süreci çoktan geçmiş. Acil değişim. Bende sorunu yağdan kaynaklı düşünmüştüm. Hafta sonu sanayi yolu göründü. Teşekkürler Şanzıman yağını bildik ve kaliteli bir yağ ile değiştirin. soğuk havalarda yağın donmasından dolayı vitesleriniz geçmiyor yada zor geçiyor zaten şanzıman ısındıktan sonra vites geçişlerinin rahatladığını belirtmişsiniz.FiEstalar için önerilen bi yağ markası varmı Teşekkürler Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Bende sorunu yağdan kaynaklı düşünmüştüm. Hafta sonu sanayi yolu göründü. Teşekkürler FiEstalar için önerilen bi yağ markası varmı Teşekkürler Castrol iyi gider, aslında değiştirmek bile kafidir. Yorum bağlantısı
Çınar Muslu 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 Castrol iyi gider, aslında değiştirmek bile kafidir.teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Yigit Özdal 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 İnternetten vites topuzu alıcam çok büyük fakat bunun için içerden küçültme yapmam lazım mı sadece topuzu değiştirmek yeterli olur mu Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 İnternetten vites topuzu alıcam çok büyük fakat bunun için içerden küçültme yapmam lazım mı sadece topuzu değiştirmek yeterli olur mu Kısalsın istiyorsanız vites kolu kesilecek. Bazı topuzlar yüksek bile kalabilir. Yorum bağlantısı
Yigit Özdal 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 Kısalsın istiyorsanız vites kolu kesilecek. Bazı topuzlar yüksek bile kalabilir.malzeme gelsin öyle kesiyim o zaman Yorum bağlantısı
Serkan Toker 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 malzeme gelsin öyle kesiyim o zaman Kesmek kolay da diş açılması lazım veya ortasından kısalması istenen kadar bölümü kesilecek dişlerin olduğu uç tarafı tekrar kaynakla falan birleştirilecek.. Yorum bağlantısı
yakup coşkun 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 küçük vites topuzu tak aşagıya iniyor zaten Yorum bağlantısı
Mehmet Aslanoğlu 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Merhaba aracım 2007 tdci comfort sorunum ise vites kolu sabah ilk calistirmadan yaklasik 10 dakika sonra cok sertleşiyor geçişlerde problem yok şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 özellikle soğuk havalarda benim fiestada aynı sorun oluyor yağdandır diye pek takmadım Yorum bağlantısı
Mehmet Aslanoğlu 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Aynen bir donem gecmisti havalar ısınmıştı ısınmısştı bugünlerde tekrar sertlesti yag derken şanzıman yağı mı? Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 evet şanzuman yağı değiştirip faydasını görenleri okumuştum forumda Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 100bin'li km'lerde şanzıman yağı değişimi şart. Atlamayın derim. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Yanlis anlamadiysam arabayi calistiriyordiginizda vites kolu normal ama gittikten yaklasik bir 10dk sonra (isininca) sertlesiyor. Tam tersi olur genelde (isininca yumusar) bir yere kadar normaldir de bunu ilk kez duydum 100bin'li km'lerde şanzıman yağı değişimi şart. Atlamayın derim. Manuel sanzimanin yagi ömürlük degilmiydi? Yorum bağlantısı
Mehmet Aslanoğlu 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Aracim 118 binde bir arkadasima sprdum simdi vites halati olabilir dedi sizce olabilirmi Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Hic bir yag ömürlük degildir. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/246548-%C5%9Fanz%C4%B1man-ya%C4%9F%C4%B1-manuel/ Bu konuda konusulmus. Bence de hic bir yag ömürlük degildir ama daha cok Caglar abinin cevaplarina bakarak anladigim: sorun olmadigi sürece manuel sanziman yagini degistirmek gereksiz. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/246548-%C5%9Fanz%C4%B1man-ya%C4%9F%C4%B1-manuel/ Bu konuda konusulmus. Bence de hic bir yag ömürlük degildir ama daha cok Caglar abinin cevaplarina bakarak anladigim: sorun olmadigi sürece manuel sanziman yagini degistirmek gereksiz. Baskı balata değişince yağda değişiyor ya, problem yoksa tekrar dokunmayın diye onu kast etmiş olabilir. Yorum bağlantısı
Çetin Kefal 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Merhabalar aracımda triger motor turbosu hava akışmetresi enjektör akü kızdırma bujileri değişti.Şimdi ise vitesler zor geçiyor.Bazen geri vitese hareketsiz halde atmama rağmen sanki debriyaja tam basmıyormuş gibi gıck sesi çıkıyor.Viteslere gecirmeye çalıştığımda da aynı şekilde tam debriyaja basmamış gibi vites kolu kırılacakmışcasına zor geciriyorum hatta arabayı stop ettirip vitesi geçirerek tekrar çalıştırıyorum.Kavramada çekmede yol tutuşda sorun yok viteslerdeki zorlanma sılon zamanlarda sıklaşti bazen kuş gibi hafif de olabiliyor.Sorun hakkında bilgi ve yönlendirmenizi rica ederim.Tşk. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Haziran 2016 Paylaş 9 Haziran 2016 Vites halatları-baskı balata-şanzıman yağı, bunlara baktırın, diğer işlerden triger değişimi sorun çıkarabilir, bunun için motor kulağı sökülüp işlem yapılıyor,bu esnada motor şanzıman yana yatar, vites halatları gerilmiş ayarı bozulmuş olabilir.. 1 Yorum bağlantısı
Çetin Kefal 10 Haziran 2016 Paylaş 10 Haziran 2016 Ali bey mrb triger degisiminden alti ay sonra biyle bir problem yasiyorum.Baska bir sorum olacak ilk etapta sanziman yagini kontrol ettisem.Bunu sanzimanciya mi goturmekiyim her yag degisim yeri yapabilir mi . Tşk Yorum bağlantısı
Recommended Posts